Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Les Dogues
Ismerõs gól? :D (sajnos nem találtam, hol lehet 720p-re állítani a feltöltést)
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Zombori te vagy az? :D
Kupa
Libertadores Kupa
CONCACAF
Wimbledon
ATP 500
Ezeket kell megnyerned iden kulonben ki vagy rugva! <#gonosz1>#gonosz1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
köszi szépen
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az azték terep is új nekem,még nem fordultam elõ errefelé.(Én magam,nem senor Cortes)Azt látom,hogy rájátszásos a bajnokság.A csapatom magyar szemmel nézve bivalyerõs,de egyébként sem gyenge.De a keret nagyon öreg,bár ez most nem számít.Van néhány ismerõs arc is,a korábbi évek mentéseibõl.(Perea,Torrado, Emana,Pavone)Egy-két transzfert is nyélbe ütök,hogy átlássam az új rendszert. Amúgy is muszáj lesz,mert nincs balhátvédem.Igazolásra lenne egy kis pénz,de a fizetési keret a plafont veri.Tehát lejjebb húztam az átigazolási keretet,így lett 50k plusz fizu keret. Aztán máris van itt valami,amit nem tudok hová tenni.Mariano Pavone.Mit akar az jelenteni,hogy a játékos 80%-ban az ügynöke tulajdonában van?Mit,és hogyan befolyásol majd ez szerzõdéskötésnél/hosszabbításnál?Lehet, hogy megölöm az ügynököt.(Pavone és Emana az fm 10-es Betis mentésemben két ragyogó szezont futott.)És valóban van olyan kitétel a szerzõdésekben,hogy a pályára nem lépõ csere is pénzt kap.Erre is oda kell figyelnem majd.
Szóval egyenlõre csak tapogatózom,mint vak a pinán.De azért ez még mindig FM, ezért meg fogom oldani.Ez a Beta a tanulóidõszak ideje lesz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Még egy gondolat a gépemrõl.Ha az élményindex egy ssd-t jelöl a gép leggyengébb láncszemének,akkor ott nagy baj nem lehet.Index.Remélem,az FM16-ig kitart ez a konfig.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hivatalos feedback topik az SI honlapján. Itt tessék jelezni a problémákat, hogy biztos lássák.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szóval keservesen megkínzott ma a doki,de talán mégiscsak jól ér véget ez a nap.
A 2013 kimaradt nekem szinte teljesen, de a 14-et most rendeltem meg a Cd Galaxistól, szülinapra jó lesz, úgyse tudok mit kérni/venni magamnak:)
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
tactics
itt látszik, hogy mi van a csúszkák helyett.
target mant, és Playmakert nem lehet külön beállítani, mert ha valaki target manként játszatja a csatárt, akkor õ lesz a target man. Vagy ha van playmakered, akkor Õ a playmaker.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.