Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Úgy emlékeztem,hogy a Beta megáll december végénél.Ezért meglepett,hogy már januárban is játszottam meccset.Lehet,hogy akár egy szezont is le lehet tolni?
A Hold Meeting elindításánál nálam is sokat tököl a játék,mire kapcsol.Emiatt nem aggódom.A Beta mérete jelenleg 2,56 Gb.Az FM 13 meg 6,3.Ez is combosodik még,ahogy kijön a kész játék,meg jönnek sorban az update-ek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A következõ úti célnak Kolumbiát tervezem,de ezt még egyszer átgondolom.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nos, ahogy tegnap ígértem, jön a beszámoló. Szeretném ismét kiemelni, hogy a taktika begyakorlása az achilles pontja a játéknak.
Ahogy a meccsekbõl is kitûnik, rendkívül döcögõsre sikeredett a szezon eleje a taktika elsajátítása miatt. Az elsõ 4 meccsbõl 2 pontot gurítottunk. Mire elértük a taktika megfelelõ szintjén végre érkeztek az eredmények. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a maximális 3 begyakorolható taktikát használjuk is ki, mert szükség lesz rá. A gép jól alkalmazkodik, de meccs közbeni variálással a taktikák között meg lehet lepni.
Löknék egy érdekes képet az ellenfél feltérképezésérõl is.
Ez a hírfolyamban fogadja a játékost, és tökéletes rámutatást ad az ellenfél harci képességeire is. Persze el lehet benne jobban mélyülni, de szerintem ez a kis összefoglaló felület nagyon hasznos lehet kezdõ menedzserek számára.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ami az elégedetlenkedõket illeti,még egy csatlakozott,így már öten nyilvánították ki a távozási szándékukat.Ebbõl négynek lejár szezon végén a szerzõdése,így ingyen távoznak majd.Még a szezon legelején próbáltam velük hosszabbítani,de egyik sem volt rá hajlandó.Azóta oda sem figyelek a morgásukra.Az egyik már azóta a tartalékban dühöng.Kihagyott egy edzést is,ezért elbúcsúzott két heti bérétõl.A többiek szépen dolgoznak,most vettük át az elsõ helyet a tabellán.Sajnos mindkét jobbhátvédem sérült(nem súlyos),a felhozott srác meg lúdtalpas,úgyhogy ott sebezhetõ leszek a következõ két hétben.De november elején úgyis tovább állok.Megyek Kolumbiába.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
sajnos hiába voltunk jobbak, meg hiába vezettünk 2szer is.. az történt ami várható volt. eszméletlen keretük van gyakorlatilag ami helyzet volt azt be is lõtték bár a gyõztes gól szöglet után született:

www.icewebhu
Lukaku utolsó fordulóban lõtt duplának köszönhetõen gólkirály+év futballistája. év managere: én, év csapatába kezdõ: Corchia,Schürrle,Lukaku és csere Zouma és Courtois.
védelem a végén nagyon leeresztett 32 gólt kaptunk ez 2vel több mint tavaly és csak 4. a ligába. viszont 8 többet rúgtunk ami meg a 2.legjobb.
Azért elgondolkodtató,hogy még alig kezdtem el a 14-et,de már ennyi nyafogó emberrel találkoztam.Nem ártana egy csapat pszichológus,mert én nem dédelgetek senkit,az biztos.Egy éles mentésben már a tartalékban elmélkednének,hogy micsoda nagy játékosok is õk.
így a 37.fordulóba bajnokok vagyunk 😄 Arsenal a Cardiff-tól majd a Norwich-tól is kikapott és már csak 3. a Spurs mögött. 1. MI 37 meccs 83pont 2. Spurs 36 meccs 76pont 3. Arsenal 36m 75pont
Elsõ címvédés ebbe a karrierembe 😄 1. Pool 2. Arsenal 3. Mi 4. MI 😄
jöhet a Pool a Fa döntõbe majd Everton majd a bl döntõ a bivalyerõs Bayern ellen.
2. helyre vártak a szezon elején. Íme a tabella 16 fordulót követõen.
Nem jött át nekem ez a draftolós igazolgatás, mellesleg ez a két bajnokságos történet se nyerõ nálam, úgyhogy befejeztem ezt a próbamentést.
Meccsek
Összességében elmondható, hogy a kapusok és a védelem borzalom, amit mûvel. Mivel ez egy béta állapot ezért nem aggódok, de tény, hogy hajmeresztõ gólokat kaptam. Úgy tûnik ebbõl a mentésbõl, hogy idén az emberfogás lesz a nyerõ, ha nem akarunk rengeteg gólt kapni. Kevés döntetlent játszottam, viszont kaptam és rúgtam is gólt a hosszabbításban, ami tetszett. A csúszkák nekem nem hiányoznak, jobb a bekiabálásokkal operálni. Agyalok mi legyen a következõ tesztcsapat, meglátjuk azokkal mit tudok kihozni.
hiába vezettünk 2szer is RvP csereként 2szer is egyenlített, így már nem a saját kezünkbe van a sorsunk.... lehet jobb is h MU meccs nézés miatt szünetet tartok. folytatás este..
megvan a döntõ+sikerült pihentetni a hétvégi MU elleni meccsre,+tudtam figyelni arra h a döntõre senki nem sárguljon ki 😄 bár van probléma így is mivel nincs bal hátvédem már a szezonra. Stones kénytelen ott játszani bár nem igazán az õ posztja. :/ asszem lenyomok egy kávé cigit kombot a MU meccs elõtt mert fontos meccs lesz 😄
benzema, lukaku,januzaj,kompany,mattock oda kerüljön? Ez minimum 100 misi, és még nem is néztem végig mindet.
Elég furcsa ez nekem
www.icewebhu

Három hónapot terveztem a Kék Kereszt csapatával,ami letelt,és ezzel be is fejeztem ezt a nyúlfarknyi karriert.Az eredményekkel elégedett vagyok,de ennél azért árnyaltabb a kép.Felállás.Bajnoki táblázat.
Figyelmen kívül hagyva a rengeteg sérülést,és a különbözõ okok miatt elégedetlen embereket,nyilvánvaló,hogy óriási szerepe van a meccstaktika begyakorlásának. Mivel a liga egyik legjobb csapatát vettem át,várható volt,hogy jók leszünk.De amíg a taktika nem érte el a 70-75%-hoz közeli szintet,nyomát sem láttam semminek a pályán,amit kértem a játékosoktól.Hiába nyertük(nyögvenyelõsen)a meccseket,ez csak a tudásbeli különbség miatt történt,nem a taktikának volt köszönhetõ.Szeptember második felére már szemmel látható volt a fejlõdés ezen a téren is.Hibát követtem el azzal, hogy nem fókuszáltam az elsõ perctõl a tactic familiarity level erõteljes növelésére.És ehhez nem csak az tartozik,hogy a training workload-ot megemelem.Hanem azonnal ki kellett volna rúgnom az edzõket,és jobbakat hozni helyettük.Ezt nem lehet mindenhol rögtön megtenni,de itt meglett volna rá a lehetõségem.Nem éltem vele,így két hónapig csak szenvedtünk. Megpróbáltam mindenkinek lehetõséget adni,hogy a match fitness szint ne legyen gond senkinél.Ahogy egyre több embernél elértem,hogy ne kelljen 60-65%-os állapotban pályára küldenem,úgy csökkent a sérültek száma is.Az pedig,hogy a játékosok egy részének nem tetszik az edzés intenzitása,nem érdekel.Most éppen average,de ez sem tetszik többeknek, mert kevésnek érzik.Amíg high volt,akkor meg a fél csapat soknak érezte.Arra lesz beállítva,amit a csapatérdek megkíván. Akinek nem tetszik,az vagy alkalmazkodik, vagy repül.Hiba volt hallgatnom rájuk,amikor panaszkodtak,és visszavettem az intenzitást.A rengeteg sírás-rívás nem tudom még,hogy mennyire lesz általános,vagy csak helyi jelenség volt.A következõ két-három próba karrierben majd kiderül.A következõ állomás az Orlado-i Kalózok.
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
-Grúzia,Wales,MAGYARORSZÁG,Észak Írország egyenes ágon jutott ki az EB-re !!!
-Szerbia,Anglia,Svájc,ezek a válogatottak meg ugyanakkor PÓTSELEJTEZÕRE kényszerülnek...
Tehát picit elszállt a játék a realitás terén,mondjuk nem néztem át az említett,meglepetésre kijutó válogatottak keretét,lehet teleszarta õket a játék wonderkidekkel így 2015-re
Bosznia-Hercegovina
IRÁNY PÁRIZS!
Csoport végeredmény
Mérkõzéseink
A csoportbeosztás utáni félelmeim beigazolódtak,a belga válogatott más szint,2015 õszére oda jutottak,hogy bárkit,bárhol képesek megverni,és a világ legjobb csapataiban játszanak a játékosaik. Elõzetesen úgy éreztem,hogy a románokkal leszünk nagy csatában a 2. helyért,ami félig meddig így is lett,csak éppen kibõvült ez "párharc" ez harmadik taggal,Ciprussal! Óriási meglepetésre oda-vissza megverték a román válogatottak,és mi is csak két döntetlenre voltunk képesek ellenük,de az az idegenbeli döntetlen az utolsó fordulóban egy repülõjegyet ért nekünk Franciaországba 😊 A csapat teljesítménye úgy összességében siralmas volt,Ibisevic-Dzeko csatárkettõs formájától függött a csapat eredményessége,ha õk a klubjukban éppen formán kívül voltak,akkor a bosnyák válogatott elvérzett...Ugyanakkor azt kell mondjam,végülis büszke vagyok magamra,a bosnyák futball aranykorát éli,2014-es VB részvétel,és tisztes helytállás után immáron a 2016-os EB-re is készülhet,és ez nagyon nagy dolog szerintem 😊 Na folytatom a játékot,csapassátok ti is,pacsi !
Szerintem itt nagyon megéri a vételt!
De összességében sem vagyok még elégedett.A liga leggyengébb csapatai ellen is csak szenvedek,mázlis egy gólos gyõzelmek,pocsék játékkal.És már a szerencsém is kezd elfogyni,3-4(3-0-ról!!)a tök utolsó Veracruz ellen.Kilenc perc alatt fordítottak. A kupában 0-3 a másodosztályú Hermosillo ellen.Rengeteg a meccs, pihenni nincs idõ.A kupa is csoportszakaszos,így állandóan heti két meccsünk van.A taktika begyakorlása még mindig csak 70% körül van,semmi rendszert nem látok a pályán.Szinte hihetetlen,hogy még a második helyen vagyunk.Eladtam négyet az elégedetlenek közül,és megpróbálom feltölteni a csapatot tartalékokkal. Egyértelmûen gyengültünk,de legalább morálisan konszolidálódott a helyzet.A sérülésekkel pedig nem tudok mit kezdeni.A válogatottból Torrado,és Castro is sérülten jött vissza,így már nyolc embert kellene pótolnom.Pedig hoztam egy nagyon jó physio-t,meg egy fitness trainert is,de eddig ez sem segít.Azt hiszem, szépen elkezdünk visszacsúszni a tabellán.A morgolódókkal még csak megbirkózom,de a sérülésekkel szemben tehetetlen vagyok.Különben is öreg a csapat,30 fölötti a csapat nagy része,de vannak 34,35,és 38 éves játékosaim is.Ha az egyetlen, kiegyensúlyozott formát hozó játékosom, Pavone is megsérül,akkor bedobom a törülközõt.Márpedig benne van,mert szegény állandóan hulla fáradt, mert játszania kell.Más nem nagyon tud gólt rúgni.Ráadásul neki meg zuhannak az értékei,de érthetõ,õ is elmúlt már 31 éves.Lehet,hogy a trehányságom is közrejátszik ebben a helyzetben.Mert ha a kész játékkal kezdtem volna itt,a jelenlegi staff már mind munkanélküli lenne,és minõségieket hoztam volna helyettük.De úgy gondoltam,minek tököljek annyit,amikor csak három-négy hónapot tervezek itt.De az a gyanúm,hogy ezzel az öregfiúk csapattal akkor is gondjaim lennének.Szóval elég frusztráló a szitu.Elfogyott a tudományom ezzel a rengeteg sérüléssel kapcsolatban.Mivel tavaly ötödik lett a csapat,szerencsére nincs Libertadores Kupa.Még pont az hiányozna.
Úgy érzem, nem egészen értem még az új taktikát. 😄
Meccs közben egyszerûen nem tudom mit állítsak át, nekem borzalmasan hiányoznak a csúszkák. :/
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.