Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
a kurva anyját ennek a third party agreementnek...diego godint akarnám megvenni,6 millió a piaci ára,a scoutom szerint 11-ért ideadná az Atletico,de 40%-ban az ügynöke birtokolja,aki még 9 misit kérne tõlem,és mivel angliában vagyok,muszáj tõle is megvennem,vagy nem nevezhetem bajnokságra,meg sehova...20 millió azért már sok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
asszem megérte beruházni Lewára 😄 15 bajnokin 18 gólos, összességébe meg 26 meccsen 24 gól +5 assist 😄
Wigan

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Nekem is, mert nem tudom olvasni a beszámolókat 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
már csak 1 napot kell kibírnunk....

Avanti Crociati!

Darthmushroom
elméletileg sikerült már kigülizniük az engedélyeket a saját stadionra hosszas viták után.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Hosszú és kínkeserves. Viszont hatalmas névre bukkantam a keretben. Giggs!!!!!!!!!!

Mor3llo
Ha végre szándékozik majd elküldeni a 2. kulcsot a fastergame, akkor én valszeg a Wolves-szal kezdek.
3. osztályba csúsztak vissza, viszont a keret minõségi, pénz is van.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ez már évek óta így mûködik.Minden patch,update után újra meg kell csinálni,és tovább mûködik.
Az FC United of Manchester a hetedik ligában van,ha jól tudom.Sok sikert kívánok hozzá.Hosszú karrier elé nézel.
Zenszkij
Mellesleg rájöttem egy trükkre. Amikor jön a peccs, akkor ismét szürke lesz a német és japán válogatott a mentett játékokban. Azt írják újat kell kezdeni. Nem kell. Ismét felülírjuk a kérdéses fájlokat, majd betöltjük a játékot. Még mindig szürke? Sebaj. Mikor a kapitány legközelebb keretet hirdet hirtelen megtelik igazi játékosokkal a csapat. És fontos, hogy kerethirdetés kell, nem pedig az, hogy 2 nap múlva meccselnek.

Zenszkij
Azt hiszem az idei évben is tolok egy karriert a Manchesterrel. Az FC United of Manchesterrel <#idiota>.

Angol már van a 9.osztályig,német az 5.osztályig(Oberliga).Szépen fognak még a kiegészítõk gyarapodni a következõ hetekben,hónapokban.
Darthmushroom
ha Mo.-n szoktak megyéig kieget csinálni akkor biztos h görögnél is van olyan aki megcsinálja 3.osztályig.

Én is bízom benne,hogy csinálnak hozzá.Ez egy szép feladat lehet bárkinek.
Darthmushroom
lesz görög kiegészítõ akkor kötelezõ karrier lesz az AEK. Rangers is az lett/lenne ha nem utálnám õket a Celtic szurkerként 😄

"Retired from international football."A helyzet inkább az,hogy 19 éves korában örökre eltiltották a válogatottságtól,ezért.18 évesen az egyik nagy görög tehetségnek számított,az AEK felnõtt csapatában játszott.
Az AEK közben kiesett,de nem vállalta a másodosztályt sem,mert csõdbe jutott.Most félprofi klubként a harmadosztályban szerepel.
LasDen
nemtudok olvasni....😄 attól még áll, hogy a pool kalap szar 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Norwichcsal vagyok 😉

LasDen
a pool egy kalap szar, és ellenük ez a normális. a norwich meg tud védekezni, és nem mûködik ellenük a taktikád...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
6 meccse kikapok a Norwichcsal. Erre ellátogat hozzánk a Liverpool és ötöt vertünk nekik válasz nélkül. Ez mi?

Darthmushroom
Én mindig akkor cserélek pont 60-70 között

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

köszi😊)
Zenszkij
Cseréltem és megtörtént megint. 0-1, 0-1, 0-1. Vicc.

cserélj. én számtalanszor fordítottam az utolsó 15-20 percben

Zenszkij
Gyakorlatilag, ha ez ember hátrányban van a 70. percben, de soxor már a 60.ban is vége a meccsnek. Erre van valami taktikai utasítás, hogy a gép ne húzza ki? Már mindent próbáltam, de inkább nyalunk még egy gólt lõtt helyett.

Csacsi
Prferences/Match Graphics Quality

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bakkerman
tipikus! 😄D amikor csak annyit irok haveroknak,hogy nem megyek sehova,nincs kedvem,levágják hogy FM van a dologban 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij

Azt hittem jövõhétig játszunk, de sikerült behúzni a ligakupa ezen fordulóját. Mellesleg senki se hagyott ki 11est, csak a végén verte kapufára a srác mert már unta és éhes volt. Még a kapusok is beverték 😄.

Hol tudom lejjebb venni?
fergusonpapa
http://www.youtube.com/watch?v=mKvztQBlraQ

😊

www.icewebhu

Csacsi
Vedd lejjebb a beállításait.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mit tehetek ha 3D nézetben (FM2014) akadozik a meccs?
Ez jó.
LasDen

Nem a régiózár a probléma itt,hanem a tájékoztatás hiánya.Senki nem vett volna például brazil kulcsot,ha tudja,hogy nem használhatja fel.Most vásárlók ezrei dühöngenek,és szorult helyzetbe hozták a kereskedõket is.Vajon mi lesz a sorsa annak a rengeteg embernek,aki más régióba szóló kulcsot kapott?Én megértem a SEGA törekvéseit,mert megelégelték,hogy a fejlett országok vásárlói is a szegény országok olcsó kulcsait veszik.Ez a cégnek veszteséget jelent,nem vitás.De elõre kellett volna mindenkit tájékoztatniuk,és akkor megelõzhetõ lett volna ez az áldatlan állapot.

Na, hülyeséget írtam, 35 fontért végül mgvettem, egyszerû is volt, magától behozta. Ha valakinek lesz ideje és komolyabb angolos, a taktikai utasításoknál lévõ rövid kifejezéseket lefordíthatná, sokan hálásak lennénk érte szerintem. Amúgy a Romával kezdtem, eddig nagyon gyenge, most jön az elsõ bajnoki...
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

LasDen
nem hiszem, hogy a SEGA-nál találnának jobb kiadót...

Amíg a SEGA (a kiadójuk) gecizik régiózárral az emberekkel, addig nem is lesz semmilyen anyagi forrás.

Anyagi források.
Egyre több és több lesz majd az olyan csapat,amelyik nem saját néven fut,vagy nincsenek képek,esetleg random kits,fake kupanevek,válogatottak lesznek.Mert az EA felvásárolja a jogokat a FIFA-hoz.De amíg lesznek különbözõ egyedi db-k, face pack-ok,etc,addig talán nem kell aggódni,hogy fantom csapatok fantom játékosai, fantom ligákban játszanak majd.De ahogy az EA nyomul,egyre nehezebb lesz az SI dolga.M.Jacobson is elismerte a twitteren,hogy a közeljövõben még nehezebb lesz kezelni ezeket a dolgokat.Egyszerûen nincsenek meg az anyai forrásaik ahhoz, hogy versenyezhessenek egy akkora céggel,mint az EA.
omg

LasDen
Megjött a válasz a megkeresésemre 😄

fergusonpapa
Pénz, Pénz Pénz. Nem nehéz rájönni.

FM jobb mint a fifa manager, ez tény nem csak álláspont. Minden összehasonlító teszten ez jön ki. Fifa névvel könnyen eladható, mint ahogy a focis játék is, pedig a pes messze jobb éve kóta. (idei bevallom szar lett). De ott több mindenkit meglehet ezzel fogni, managert meg azért okosabb emberek játsszák szerintem ,akik igénylik az igényeséget és a részletességet.

Az üzletpolitika pedig egyszerû, ha nincs licenc nem lesz olyan sikeres, nekik pedig több eladásuk lesz. Nem pedig az hogy jobbat csinálnának, Inkább beintenek.

www.icewebhu

LasDen
Nem értem miért...és talán nem is akarom. Szomorú egy világban élünk...

Zenszkij
még szerencse, hogy lehet szerkeszteni a játékot, így az EA tehet egy szivességet

Zenszkij
rohadjon meg az EA

Robben 1
Robben 2
Ugyanaz az ember,csak az egyiken arckép nélkül.Mint kiderült,ez is licensz probléma.Sok hasonlóval lehet majd találkozni a játékban.Sajnos ide tartoznak a válogatottak VB/EB selejtezõs meccsei is.Tehát van magyarázat a random eredményekre.Egyre kíméletlenebb harc folyik az EA,és az SI között a jogok birtoklásáét,és nem biztos,hogy az SI áll nyerésre.Akit érdekel,valamivel több infót találhat a licenszekrõl itt.
köszi próbálom ki silabizálni fordítóval.