Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>

bakkerman
Zanetti ÉLETE meccsét játszotta !!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jól jött az az 1 pont nem arról van szó,csak idegesitõ,hogy én semmit nem nyomtam,semmit nem változtattam a játékunkon,mégis a semmibõl lõttünk 2 gólt,emberhátrányban,összetörve. És nincs rá magyarázat,hogy ez miért történt

narumon
Még ennél is randomabb, én már mondtam 😊
Tegnapi eredmény; Atletico Madrid - Szeged 2:1 (csak a miheztartás végett), 1 héttel késõbb ugyanaz a csapatom 4:0-ra megy a Haladás ellen a 70. perc környékén. Természetesen a vége 4:5 lett....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

bakkerman
Inter - Roma
70. perc,2-1-es vendég vezetésnél kiállítják Mariga-t tõlünk,lehozom Militot,behozok egy másik szûrõt. 75. perc,a Roma gólt rúg,3-1-re vezetnek,jó mondom,ennyi volt,letettem a játékot az asztalra,5 perc múlva ránézek
Végeredmény: Inter - Roma 3-3

a 83. és a 90. percben lõttünk két gólt. Ez mégis micsoda,vagy hogy??? Ennyire random a játék?

Zenszkij
Nagyon jó választás! Én is kacérkodtam, hogy egyszer kezdek velük, sok sikert és várjuk a beszámolókat!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jó választás, szép kihívás, hajrá 😊!
Sajnos a Reggina-s karrierbe sikerült a nyáron beleunni, olyan tömérdek mértékû pénzt és fizetési keretet kaptam, hogy ezzel számomra el is vesztette a varázsát. Egy olyan kihívást kerestem, ami eltér az eddigiektõl és sikerült is megtaláljam.

A választásom egy 350,000 fõs spanyol város csapatára esett, akik a Real Madrid és a Barcelona mellett a harmadik csapat, aki a spanyol elsõ osztályból még soha nem esett ki története során. A keret 100%-a spanyol, de hogy még pontosabb legyek, baszk nemzetiségû. A klub filozófiáját követve csak baszk játékosokat tudok igazolni és így próbálok minél több sikert elérni . Innen már mindenki tudja, hogy a választott csapatom ki lett.

Még nyár közepén járunk, játékosokat nem nagyon fogok elengedni, de sajnos most meg kellett tegyem. Oscar De Marcos az Athletic B csapatába van regisztrálva, a felnõtt kerethez sehogy nem tudtam áthozni, ráadásul a jelenlegi taktikámban nincs AMC poszt, így 6 millió euroért váltott Oroszországba a Dinamo Moszkva csapatához.

További beszámoló nemsokára 😊

bakkerman
beraktam egy 4231-es taktikát,nyárig az is felmegy maxra,és majd meglátom hogy sikerül kialakítanom a keretet,és ha kell akkor váltok rá

narumon
Edzésen gyakoroljuk. (Mármint gondolom a Defensive Set Piecesbe tartozik.). Kissé idegesítõ - most kaptam ki úgy 4:2-re, hogy 4 szöglet gólt kaptam. Nem tipikusak mert nem mindig a rövidrõl jön. Inkább mindig kavarodás van, és a pár lepattano után az ellefnél bevágja. (Ami azért idegesítõ fõleg mert van, hogy én játékosom van a labda mellett, de az csak akkor támadja a labdát ha már ellenfélnél van addig csak nézi..)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Darthmushroom
gyakoroltasd edzésen, meg én a rövidre szoktam állítani egy jól fejelõt mert ált. én mindig úgy kaptam gólt ha oda adták be.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

narumon
Szögleteket hogy lehet levédekezni? Van rá valami tippetek? Szinte nincs olyan meccs, hogy ne kapjak szögletbõl gólt.

Darthmushroom
asd már utóbbi 4 meccsen (3n ahol kezdett) lesérül Kovacic

Darthmushroom
azért ne add el, nyáron majd csinálsz más fajta taktikát ahova befér, sõt másod vagy harmadlagosba már elkezdhetsz olyat gyakoroltatni

Darthmushroom
😄 én is csodálkozok rajtuk, meccs elõttig fel se tûnt h ilyen szarok 😄 töltés sávnál pislogtam ahol írja h next match h 17.kek 😄

am én minél több olaszt szeretnék a csapatba, de még most igazolok másokat is ha tudok, majd késõbbiekben már majd csak olaszt igazolok.

bakkerman
grat,jó lesz az,te bajnok leszel,ez tuti 😊 Látom a Juve nálad is bitang szarul kezdett,használd ki ezt,sorra befogják nyögni a jó játékosaik,hogy átadóra akarnak kerülni a gyenge szereplés miatt,repülj rájuk 😄 Nálam Vidal már átadón van,mert szerinte a Juve alul teljesít,30 millióért el is vihetõ

bakkerman
még nem,januárban átadóra tettem,de nem jött érte elfogadható ajánlat,de nyáron már biztos távozik. Lehet hogy nagy tehetség,meg 4 év múlva már aranylabda közelében lesz,de egyszerûen nem fér bele az én taktikai elképzelésembe. Lehet ha újrakezdeném egy más taktikáva,amiben van irányitó,akkor a hátán vinné a csapatot,de most azért nem kezdem újra 😄

Darthmushroom
na akkor a képek:
tabella
meccsek
igazolások
Juve

A Mateo Kovacicot adtad el?! Az igen 😊!
Darthmushroom
41221 eddig nem rossz, sok helyzet meg irányítjuk a meccseket, de kupa meccsen kívül még nem nagyon nyílt ki a gól zsák
nálam õ a legjobb 😄 okt. válogatott meccsekig elmegyek (2 meccs) és dobok képeket

bakkerman
te milyen formációt választottál? Én ugye 2 szûrõvel állok fel, irányító nélkül,szóval szegény Kovacic nálam átadón van,és nyáron el is fog menni,de hát na,ez van,én inkább a taktikámhoz igazítom a keretet,nem fordítva

Darthmushroom
Gratu! Én még csak szept. végén járok most léptem be nem rég 😄

bakkerman
Inter Milan 2013/2014 Februári helyzetjelentés

Tabella állása

Taktika,és a jelenlegi legerõsebbnek vélt kezdõcsapatom

Fiorentina - Inter

Roma - Inter

Milánói Derbi

A jelenlegi helyzettel maximálisan elégedett vagyok,ugyanakkor a 10 döntetlen 24 forduló alatt nagyon sok,ha nem ragad be a rajtnál a Juve meg a Napoli,akkor 4. hely környékén állnánk,az lenne a realitás,a sok körbeverésnek köszönhetõen azonban mi vezetjük a bajnokságot. A kupából második körben kiestem,azt leszartam,kiküldtem az ifit a pályára,a Catania meg kiszórt minket egy négyessel. Januárban kaptam 20 milliót igazolni,és elhoztam a Norwichtól van Wolfswinkelt 16 millióért. Eddig 6 bajnokin 2 gólt lõtt,nem siettetem a beépítését,õ a jövõ embere,24 éves. A hátralévõ 14 fordulóra a célom hogy a 3. helyet megszerezzük.

Mor3llo
Wow, micsoda összeg! vehetek belõle 100 darab Turbo-rágót 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Ja, és a szépséghiba: még nem kínáltak új szerzõdést nekem...könyörögni viszont nem fogok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Nos, hát vége van 😊 megnyertük a League 1-t! Irány a Championship! A slusszpoén: a Preston döntetlent játszott, míg én nyertem 😊 erre mostanában nem igen volt példa 😄

narumon
Azt hiszem Korbin ajánlotta múltkor a horvát és ukrán scoutot mert ott olcsón vannak jó tehetségek. Hát nekem dobál fel jó játékosokat de horror áron. A nem túl jók is 300-400K-ért vannak de azok nem jobbak mint akik nálam játszanak, és akivel mondjuk tényleg erõsödnék (valamikor mert ugye 18-19 éves játékosokat dob fel) azok 1-1,5 millától indulnak (pedig a fizetésük lópikula lenne). Milyen játékosokat találsz te olcsón és hogy? Lehet, hogy az a gond, hogy nincs minden megfelelõ ország hozzáadva? Melyiket érdemes? Utólag is lehet ha jól emlékszem ugye?

narumon
Örülj neki ha neked 1 évben csak 1 ilyen meccsed van, nekem 3-4 tutti.

narumon
Kézi manager ha jól tudom létezik. Legalábbis emlékeim szerint már botlottam bele. Azt hiszem EHF manager néven fut vagy valami ilyesmi.

Mor3llo
Leikszelt a Preston...természetesen mi is 😊) de maradt az 1 pont diff, az utolsó fordulóban a tökutolsó, már kiesett Carlisle-t fogadjuk. Ráadásul az elnökség 'fan-day'-t hirdetett aznapra, így minden adott egy brutális bajnoki cím ünneplére 😊)

Szycsu
A Bajnokságban (Lille, fm 12) nekem is eddig 20 forduló alatt pont a PSG elleni volt az a meccs, ahol nem is voltunk jelen szinte. Csak az volt a + benne, hogy õk az üldözõk a bajnokságban, nem is lepõdtem meg, hogy kikaptam, csak azon, hogy ennyire látványosan mocskos szar játékkal.. Nem baj, ligakupában visszaadtuk nekik és nyertünk.

Chelsea-t kaptam BL-ben a 16 között, esélytelen lesz még úgy is, hogy télen jelentõsen erõsödtünk. De nem is baj, nem lenne reális, ha egybõl BL-t nyernénk, fõleg a csoportban lezajlott MU elleni meccsek eredményeinek tükrében (3-2, 1-3 mindkettõ MU gyõzelem). Holnap jövök majd részletesebb beszámolóval. Mindenkinek nagy grat és további sok sikert 😄

Les Dogues

Szycsu
NFL + Kézilabda manager. Azért minden pénzt megadnék. De, egyenlõre, kézibõl normális játék sincs (NFL konzolon legalább zsír), nemhogy manager. Csak NFL-ben nem tudom, hogy lehetne megoldani ezt a manager dolgot. Teljesen máshogy mûködik ugye, mint az európai foci. De, kipróbálnám én is.

Les Dogues

zyndar
Szép eredmény a DVTK 3. helye.

Bõrgatya: úgy is az igazi, szépen lassan. Igaz, mivel nem sok idõm van játszani, így nem marad más 😊

Foxi pedig Mákos Bilbó, nem is kell több <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sysfox
Minden évben van egy olyan meccs, ahol bármit tehetek, vereség lesz a vége. Idén ez a Bajnokok Ligájában következett be, a Paris St. Germain - Rovers mérkõzésen. Mondjuk nem osztott-szorzott, hiszen a csoportban az elsõ 4 találkozót megnyertem, így nem volt tétje a párharcnak, mert a továbbjutás már a tarsolyunkban volt.

Amúgy nem értem, hogy hol voltak a focistáim, mert csak nézelõdtek a pályán. Biztos lélekben még a Eiffel toronyban jártak, hiszen ott kell nézegelõdni. Csak ott fizetni kell, igaz mi is megfizettünk. Bár szerintem nem is az Eiffel volt az, hanem valamelyik Louis Vuitton divatüzlet, mert a PSG akkora zakót mért ránk, hogy Christian Dior legyen a talpán, aki átszabja ezt a szégyent.

Pastore mesterhármast vágott, és még azt a lazaságot is megengedte magának, hogy kihagyjon egy büntetõt. A kegyelemdöfést egy Lentini nevû játékos adta meg, aki remélem nem a Gianluigi... Bár ezen az estén még az egykori kiváló, jelenleg 44 éves olasz játékosnak is lett volna keresnivalója ellenünk.

Szóval, PSG - Rovers 4:0, az elsõ meccsen Rovers - PSG 3:0... Amolyan oda s vissza, Mákos Bilbó tollából...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Zenszkij
Allianz Arena, 71 ezer nézõ. Tavaly ugye itt kapott a Barca egy négyest. Rettenetesen jól játszottunk, Neuer hatalmasakat védett. Mindent elárul a meccsrõl, hogy Dante mellett õ volt a bajorok legjobbja. A meccs emberét meg mi adtuk. Rég örültem így egy döntetlennek.

Mor3llo
Na jelentkezem énis, a Wolverhamptonnal kezdtem ugyebár. Gratula mindenkinek! Én nem vagyok az a játékpörgetõs fajta, van, hogy napokig nem játszom, ha játszom is, minden lassant, és aprólékosan és aprólékosan csinálok 😄
Ennek megfelelõen most érünk az 1. szezon végére, a feljutás tuti, a bajnoki cím még nem. A Prestonnal küzdünk, általában 1 pont a differencia mindig közöttünk, hihetetlen izgalmas...az a rossz az egészben, ha nyerek, õ is nyer, ha meg tudnék lépni, mert mondjuk leikszel valakivel, akkor persze én is lenyomok egy X-et 😄
azt hittem könnyebb lesz a bajnoki cím, de sajna nagyon sokszor döntetlenezünk
Itt egy neccesebb meccs:

Köszönöm.
Az Arsenal ellen nem játszottunk rosszul, a vezetést is megszereztük, mégsem sikerült bravúrt elérni - egy döntetlennel továbbjutunk a csoportból - kicsit most csalódott vagyok, de igazából nem vagyunk azon a szinten, hogy legjobb 16 közt legyünk, viszont jövõre ez lesz már a cél!
A meccs:

BL csoport:

A télen megpróbálok pár kezdõ játékosomból pénzt csinálni, és további jó játékosokat hozni.
fergusonpapa
Kézilabda vagy Kosárlabda manager HMMM <#vigyor3>

www.icewebhu

Zenszkij
De van, mocskosul tolnám én is. Képzeljétek el, ha a srácok csinálnának egy NFL managert....

bakkerman
az mondjuk elszomoritó,hogy az FM maradt a piacon egyedüli futball menedzser játék,sõt EGYEDÜLI menedzser játék...pedig annyira játszanék egy jó kézilabda,kosár,vagy jéghoki menedzserrel,a sok tucat fps meg agylohasztó szar játék helyett. De nincs rá igény,ezek szerint...

bakkerman
sajnos várható volt,gyakorlatilag évek óta egy helyben topogott a játék,az adatbázison kívül évrõl évre ugyanazt kaptuk,kis grafikai módosításokkal,itt-ott pici új fícsörökkel,de ez nem lehetett életképes hosszútávon. Én játszogattam a Fifaman-al is,minden résszel,de tizedannyi játékidõt tettem bele az éppen aktuális részbe,mint az FM-be.

A scoutoknak mit kell beállítani, hogy fiatal tehetségeket keressenek? 😄

Zenszkij
szép szép, jól haladsz

A Juventus elleni Bl meccsnek is eltiltottak nélkül mentünk neki, viszont a kezdõ jobboldali középpályasom lesérült, így nem a legjobb csapattal, viszont annál nagyobb alázattal mentünk neki amérkõzésnek. A Juve vezeti a Seria A-t, a Bl-ben pontveszteség nélkül vannak ugye, ráadásul le is néznek minket, hiszen a meccs elõtti média eseményen azt nyilatkozta Conte, hogy teljesen esélytelennek gondolja a Diósgyõr pontszerzését.

Tisztelve az ellenfelet, viszont a pontszerzésben bízva a meccset 4-4-2 controllon nyomtam végig, ez lett a vége:

A statisztikákból kiderül, hogy jobbak voltak, de azért mi is oda értünk a kapujuk elé, az viszont nem derül ki a statisztikából, hogy az egyenlítõ gólunk után volt két felsõ lécen csattant lövésünk! Conte a mérkõzés után kevésbé volt nagyképû, arra a kérdésre, hogy szeretne-e mondani valamit diósgyõri kollégájának illetve csapatának, annyit mondott, hogy nem.
Az Arsenal nyert Brüsszelben 5-3-ra, így egy pontra csökkent az elõnyünk velük szemben. Az utolsó fordulóban meglátjuk mire megyünk Londonban.

Idõ közben sikerült két igazolást is intézni, akikkel minden bizonnyal tovább erõsödünk:

1 millió $-ért jön

ingyen jön:

narumon
Még mindig nem tudom, hogy lehetne a DC-nek megmondani, hogy ne menjen sehova. Basszus real-life már kikötöttem volna egy cölöphöz egy 2m-es madzaggal, hogy ez az a terület ahol mászkálhat. grrr, de idegesítõ... 😊

narumon
Valami nincs nálunk rendben a fejekben (vagy tényleg nagyon szar edzõ vagyok) - bajnokság toronymagas esélyesei vagyunk, de csak a középmezõnyben tanyázunk. BL-ben oda-vissza vertük az Apoelt aztán a Celticet, de a Paks meg a Csongrád kibabrál velünk. Igaz most legutóbb a Paks ellen is lõttem 6 kapufát meg 3 meg nem adott gólt (les meg szabálytalanság), de hát az eredmény az 0:1 oda - kezdem megszokni 😞

narumon
😞(

zorrobomber
több mint egy tucat ugyebár😊
hatalmas gratula!
jópár napja a vidivel én se tudtam haladni, de majd bepótolom. egy biztos valamit nagyon elkúrtam az adatbázisok betöltésénél. áprilisban járok és a csapat 82!!!! meccset játszott eddig. 14-16 éves ifistáimnak is van már vagy 10-15 meccsük. a legnagyobb magyar tehetségem 15 évesen debütált az nb1 ben és már gólja is van.
a következõt csinálta a játék: második szezonban létrehozott megyei kupákat (majdnem minden megyére) és mindegyikbe automatán indulóba tett. ez összen egy tucat megyei kupa+ligakupa+kupa+nb1+bl (majd csoportkör, majd egyenes kieséses szakasz). azt hittem megõrülök. volt olyan hét hogy 5! meccset játszott a csapat!
elképesztõ! talán nem kellett volna betölteni a magyar nb3-ig a datát?