Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Gratu

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DVTK 2015/16

Véget ért a harmadik szezonom, amely során ismét sikerült elõrelépni. Fõ célom a BL gyõzelemig vinni a csapatot, bár ez még nagyon odébb van, de jó úton járunk. A bajnokság különösebb gond nélkül zajlott végig, egy ellenfelünk sem akadt, bár ez nem is csoda annak fényében, hogy tulajdonképpen a játék elején erõs csapatok gyengébbek lettek azóta, hiszen a külföldrõl igazoltak miatt voltak jók, azokat meg vagy eladták már, vagy lejárt a szerzõdésük, és általában hulladékok (magyarok) vannak helyettük. Ezért is lett a játékban bevett szokásom az elmúlt években (IRL), hogy sok olyan külföldit igazolok, akik ugyan hozzam nem jók, de bekerülnek a bajnokságba, és így már megveszi a hazai klub is (mivel nálam megtalálja a scoutja), kvázi erõsítem az ellent.

Bajnokság:

Európa:

A BL-t a Barca, az EL-t a Párizs nyerte.

Bár az egész csapatot ki lehetne, két játékost emelnék csak ki. Az egyik 50 gólt lõtt az egész szezonban, és hihetlen jó volt mindig, sikerült is vele szerzõdést hosszabbítani:

A másik a fiatal Kecskés, akibõl kíváncsi vagyok mi lesz, ha valaki dobna egy képet 2020 körül róla az jó lenne - szerintem nálam egy picit sem fejlõdött -, attributjai elég gyengék, viszont csatárokat meghazudtoló teljesítményt nyújtott:

Elvállaltam a válogatott irányítását, azonban amikor arra került a sor, nem tudtam behívni játékost. Nem tudom, hogy ez vmi bug-e, vagy csak balfasz voltam, de le is mondtam egybõl.

folyt. köv.
zyndar
Vannak fent videók YT-on az új szerepkörökrõl, ott azt emelte ki különbségnek, hogy az Enganche Argentínából származik és tartja a pozícióját a csatársor mögött, míg a Trequartista elkószál.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Köszi!
Sikerült már most elég fasza játékosokat összeszedni, de a BL gyõzelem még messze van!

Zyndar:
Második kérdésedre a válaszom, hogy szerintem semmi különbség nincs. Érdekel engem is mások véleménye!
Darthmushroom
közbe megvan az olasz kupa döntõ, elõdöntõben:
Fiorentina 2:4 Inter
Inter 1:2 Fiorentina
mind2 meccsen voltak bõven pihenõ emberek úgyh elég szép eredmény.

Darthmushroom
attól azért jobb védelmünk van 😄

Zenszkij
ezt képzeld el 3-3 Lazio lövéssel és akkor isten hozott a klubban 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
Cvezda az nehéz, Forrest nem annyira. alapból gazdagok+premier liga is szarásig van pénzzel.

bakkerman
fmbasen valaki elkezdett egy ultimate CL challenge-et,azaz mind a 22 eddigi BL gyõztes klubbal ismét megnyerni a trófeát egy karrieren belül 😮 Na ehhez tényleg idõmilliomosnak kell lenni. Pár csapatot leszámítva azért nem egy nehéz küldetés,de a Crvena Zvezda-val vagy a Nottingham Forrest-el már-már lehetetlennek tûnik,legalábbis nekem 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ez tipikus vereség,a legváratlanabb pillanatban,egy hozható meccsen,ráadásul hazai pályán szarik be "véletlenül" az egész csapat 😊 Én szoptam már ki hazai pályán Sassuolo-tól is tavaly,persze minden elõzmény nélkül

Darthmushroom
ilyenkor úgy szerettem az fm-et, asszem most lesz egy pár perc pihi
Lazio

Az miért van, hogy a játék hihetetlenül belassult?

bakkerman
azért nem semmi 3. szezonodban egy Diósgyõrrel már EL döntõért játszol,hatalmas grat!! Én 3 szezon alatt a Vidivel csak két csoportkört tudtam felmutatni

A döntõbe jutásért:

Az elsõ meccsen dõlt el, ott még legalább egyet lõhettünk volna, meg ott, hogy elbasztam az összeállítást.
Az Atalanta elleni visszavágón végig futottunk az eredmény után, a gyengébb játékban valószínûleg szerepet játszott az is, hogy a két kezdõ középsõ középpályásom eltiltását töltötte.

bakkerman
kapta a lehetõséget,de gyenge volt folyamatosan,én eladtam most nyáron 8.75m€-ért a Schalkenak,simán jó üzlet volt

Darthmushroom
Guarin milyen volt nálad? nálam annyira fos h már most télen BB van neki

bakkerman
brutál szezonja volt a Lyonnál,20 fölött termelt a bajnokságban,csodálkoztam is hogy nem hosszabbított a klubbal,én meg lecsaptam rá 😄 28 éves,van még jó 4-5 szezonja. Pár fiatalt viszont beépítek,visszatért kölcsönból Duncan meg Obi,velük komolyan fogok számolni

Darthmushroom
Vitinho elméletileg cheater ideibe 😄 Gomis meg kéne a halálnak 😄 Lyon próbába is Õ volt az elsõ akit elzavartam 😄

bakkerman
Köszi! 29 milliót,eddig nem költöttem,ingyen megszereztem Gomist és egy brazil szélsõ középpályást a CSZKA-tól,Vitinho a neve,õt is ingyen,csak tapogatózok a piacon,elõbb megszabadulok a sok kölcsönbõl visszatérõ hulladéktól a reserve csapatból,aztán meglátom mi lesz

zyndar
Jó, 3 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Helló Urak,

Két kérdés motoszkál a fejemben, megosztom veletek:

- Vettem új monitort, aminek lényeges nagyobb a natív felbontása, mint ami eddig volt. 1900x1080 az érték, de ehhez csak egy HD4670 társul. Ha teljes képernyõn játszok, akkor szinte semmi gond a meccs alatt, high grafikai beállítással. Ha viszont kiteszem ablakos módba (ahogy 100 éve játszok az FM 1913 óta), akkor szaggat még a 2d is. Ha leveszem alacsony részletességre, akkor nem, viszont az randa. Erre van valami ötlet a VGA vásárláson túl?

- Mi a különbség AM pozícióban a Trequrtista és az Enganche között?

- Használt már valaki Half-Back-et? Érdekelne a tapasztalat és hogy milyen rendszerbe illil. Elméletben a wing back-el felálló védelembe illik, hogy visszazárjon a felfutások alatt, de észrevételem szerint nem mûködik.

Darthmushroom
Grat! anyagilag h állsz? mennyit kaptál?

Zenszkij
abból a szempontból is kuriózum az eredmény, hogy ez egy olasz meccsen született <#nezze>

bakkerman
igen,az nagyon csúnya volt,fm14-ben eddigi legcsúnyább vereségem,és legcikibb. Hazai pályán hetet kapni...
elsõ félidõben kettõs emberhátrányba kerültünk,akkor elment a Napoli 4-1-re,második félidõben tõlük is kiszórtak 1 embert,potyogtak a gólok,a vége 7-4 :/

Zenszkij
az mi? az a 4-7!!! LOOL, amúgy formahanyatlás szezon közben nálam is minden esetben tapasztalható

bakkerman
Inter Milan 2013/2014
SZEZON VÉGE

A Serie A trónján 2010 után ismét!

Tavasszal a február-március holtpont volt a csapat életében,siralmas eredmények,gyenge játék,aminek az lett az eredménye,hogy visszacsúszott a csapat a 4. helyre.

A 34. forduló után 3. helyen állt a klub,3 pont hátrányban a listavezetõ Napoli mögött,és csak 1 pont elõnnyel a 6. helyezett elõtt,szóval bármi történhetett volna,a bajnoki címtõl a csalódást keltõ 6. helyig bármi! Aztán jött a Milan elleni Derbi,ahol mindent egy lapra feltettem,3 támadóval mentem ki,és megvertük õket. Utána az utolsó 3 fordulóban egy csodát produkált a csapat,9 pontot hoztunk le,és az utolsó forduló után Javier Zanetti magasba emelte a scudettot,ami neki már a 6. volt,a csapatnak pedig a 19. !

A tabellán láthatjátok,mennyire kiegyensúlyozott volt az élmezõny,fordulóról fordulóra változott a helyzet,a sok körbeverésnek hála azonban elégnek bizonyult 71 pont a bajnoki címhez. A tavasszal abszolút nem vagyok elégedett,de az már a múlt,mi nyertük a bajnokságot,egy (viszonylag) gyenge játékosállománnyal,egy bivaly erõs Napoli elõtt. A nyáron sok teendõm lesz,egyelõre nem is foglalkozom a jövõ évi célkitûzésekkel. Úszom a sikerben inkább 😊 Pacsi!

Zenszkij
lehet, compatibilityben rakd át win98ra

Sajnálom,hogy befejezted a Reggina mentésed,mert a beszámolód olvasva jött meg a kedvem az olasz ligához.Én a Veneziaval kezdtem és valami borzalmas az anyagi helyzetem van (-1,2m euro)fõleg,hogy csak a Serie C1-ben vagyunk érdekeltek.A bajnokságból még 6forduló van hátra és a 2.helyen tanyázunk.De sok sikert az új csapatodhoz 😊
horrorpops
hellyel-közzel off, de mégis: CM3-t próbálnám feltelepíteni, de azt írja ki, hogy nem érvényes win322 app. ezzel lehet valamit kezdeni? kösz és bocs...

blüh im ganzen dieses glückes.

PSG-CSKA Moscow van a másik ágon a döntõért. Elsõ meccs 2-1
bakkerman
Nagyon sima lesz a vége,tavasszal ki is próbálhatsz 2-3 ifit 😊

Darthmushroom
na túl vagyunk az elsõ milanói derbynken is, hoztuk a kötelezõt 😄
Milan
tabella

mára ennyi majd holnap folytatom.

kik lehetnek a négybe az elsõ meccseket követõen? egy jó sorsolás és bent vagy.
Köszi.
A döntõ túlzás, a legjobb négy közé most már csak be akarok kerülni.
"Asszem-mindenféleképpen" megérdemeltük a gyõzelmet, mi volt ez a meccs....

A két szélsõmet lecseréltem 1-0 után egybõl, Nikolic-ot a 88.-ban hoztam be 😄DD
Persze lehetnék most dühös is a csapatra.
irány a döntõ!😊
gratula
Helyzetjelentés Diósgyõrbõl:

A BL csoportkör harmadik helyével kvalifikáltuk magunkat az EL-be, ahol a Bázel csapatát sorsolták nekünk, akik egyébként szintén a BL-bõl csöppentek ebbe a sorozatba (elõzõ szezonban is BL csapatot kaptunk az EL-ben, úgy látszik BL-bõl jött csapat csak BL-bõl jött csapatot kaphat EL elsõ körben).

A télen pénzt akartam csinálni, ezért eladtam négy meghatározó játékosomat is, illetve egyet elküldtem (idény végén visszavonul, nem ad érte pénzt senki, fizuja sok volt, belement a szerzõdésbontásba), és még két perember is elment, belõlük bejött 11,5 millió $. Jött is ember, a Defensor Sportingból a nagy tehetség csatár akit lentebb már linkeltem, meg két afrikai 18 éves, az egyiket több európai nagy csapat orra elöl tudtam elhozni, remélem lesz belõle valami:

Összességében kissebb lett a keret, de jobb és fiatalabb, kevesebb zsetont visz el, szval jól sikerült a téli szünet!

A Bázel elleni elsõ, idegenbeli meccsre két eltiltottal mentünk, 4-4-1-1 felállással, controll mentalitással. Jó kis csapat a Basel, többek között Carlos Fierroval a sorában, de mi is jók vagyunk, a meccsek:

A visszavágóra sima 4-4-2 controllon mentünk, immár a két visszatérõ eltiltottal. Stabilak voltunk végig, nem forgott veszélyben a továbbjutás:

Következõ körben a masszívabb Hannover (a Budesligában egyébként 8. helyen álló) jött, ráadásul az elsõ meccset otthon játszottuk, keményebb csata volt, mindkét meccset 4-4-2 controllon nyomtam:

Érdekes módon nálam játszottak jobban, a visszavágón a kapusuk lett a meccs embere.
N'Djeng egy állat, 16 európai kupameccsen 16 gólos, BL 12, EL 4!

Legjobb nyolc között az Atalanta jön (még jó hogy a nyáron gyengítettem õket Kecskés Ákos elhozásával 😊), kíváncsian várom mi lesz.
Darthmushroom
ezután a gyõzelem után Rudi Garcia munkáját meg is köszönték 😄 Sack Racebe Conte jelenleg a legesélyesebb a sajtó szerint 😄
Merda Roma

Zenszkij
Korbeen barátunk nagyon eltûnt. Remélem azért jól halad a vándorkarrierben! Várjuk a jelentést. Az Interesek pedig nagyon jól tolják, én az AC Milannal kudarcot vallottam fel se írtam ide az eredményeket. Stuttgartot töltöm, hajrá, hajrá! 😊

Darthmushroom
12. fordulóig tartott a veretlenség, egy védelmi megingást higany kihasznált
Inter 0:1 Napoli

baszki, rakj már több képet, ne haragudj, de egyszerûen nem bírom elhinni, hogy ennyire szopóágon vagy :$
Az egyik felkészülési meccsemen 8-1re vertem a spanyol 3. osztályú csapatot, a másikon pár nap múlva otthon 0-4re szoptunk ki vegyes csapattal szintén 3. osztályú csapattól <#nemtudom>

Darthmushroom
milan nálad is cheater mint IRL? folyamat 11ssel meg 80+percbe hozzák a meccseiket.

bakkerman
nem rossz plája,csak nem megbízható,tipikus szürke klasszis,van hogy 5 meccsen hozza a 6.4-es ratingeket,aztán meg 3 meccsen keresztül termel 5 gólt,nálam is ezt csinálja

A FACEPACK 6.0 -t hogyan kell telepíteni??

Darthmushroom
lehet a sors akarta h nem bírjam eladni Palaciost 😄
Fio

bakkerman
én a grande BL gyõztes Interbõl csak Zanettit tartom meg jövõ évre,ezt már amikor elkezdtem a játékot eldöntöttem. A többiek felett eljárt az idõ,és nagyon sokat keresnek. Sõt ha az öreg belemegy a dologba,akkor felveszem másodedzõnek visszavonulása után

Darthmushroom
nice, nálam még nem épült fel.. :/ am megpróbálom csapatba tartani a nagyokat h innen vonuljanak vissza bár, hosszabbítani egyikkel se szeretnék amennyi fizujuk van.

am vezetõség de rendes jött a hír h növelik az átigazolási keretet, i'm happy.. erre kaptam 950k-t 😄 😄 😄 facepalm

Darthmushroom
kis pihi (tippmixültem 😄) után folytatom a karriert 😄