Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dõljön a vodka az agyakba, ismét dicsõséget szereztek a Zöld Oroszlánok. Igaz, nem sikerült a Donyeck egyeduralmát megtörni, sem nemzetközi szinten alakítani (az kifejezetten gyatra lett, lásd korábbi post), ellenben a tavalyi bronzérmet ezüstre cseréltük, 9 ponttal többet szerezve és 28-al jobb gólarányt elérve. Zárójelben jegyezném meg, tavaly 62 ponntal bajnokságot lehetett nyerni. Sebaj.
Bajnokság
Statok
Az igazán nagy eredmény az Ukrán Kupa megnyerése, mellyel ez az év lett a klub 52 éves története során a legeredményesebb.
Mivel ez vándorkarrier, lemondok, keresek új kihívást. Nincs hiányérzet, mert Donyecket nem próbálom meg leszorítani vagy mert a BL-t kihagyom. Szurkolok majd az utódomnak, jó csapatot és rendezett pénzügyeket hagyok hátra.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
szóval Internazionale,2014/2015
Februári helyzetjelentés
Bajnokság állása 22 forduló után
BL csoportom végeredménye
BL mérkõzéseink
A nyár legnagyobb "vétele",az ingyen érkezett Bafetimbi Gomis ott folytatja nálunk,ahol a Lyonnál abbahagyta,fél szezon alatt alapemberem lett,mindezt bagó fizuért.
Na mint látjátok a Juve eléggé komolyan nyomja idén,nekik nincsen európai szereplés a tavalyi siralmas évük után,így könnyebb a dolguk,de igyekszünk tapadni. A BL csoportomtól picit féltem, de már a 4. kör után biztossá vált a helyünk a 16 között,így az alap célkitûzésemet elérte a csapat,a PSG vár ránk majd márciusban. Kupából idén is kiestünk. A csapat jó,van összetartás,a morál is nagyon jó,úgy érzem meglesz a minimum elvárt 3. hely,és még talán a PSG-t is megcsípjük,ha jól játszunk (Zombori Sándor voltam,sziasztok). Na szóval pacsi!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
És milyen rossz az ilyet saját csapattal átélni😊
közben regisztráltak hivatalosan a Championshipben, és a vezetõség automatikusan kiterjesztette a scout range-t Európára...bezzeg mikor én kértem, akkor nem 😊
Köszi a tippeket, rájuk lesek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Scout report is jár hozzá:
Esetleg Pazienza, Damien Marcq, Rodney Strasser(kölcsön), Eyong Enoh(akár kölcsön).
Egész jól, kb a fele csapatot kivágom most, szóval van pénz 😊
Majd jön kép az igazolásokról, az jobban vissza fogja adni.
Stanislau Drahunról tolna nekem valaki képet? Sajna a scout hálózatom korlátozva van, és a fõnökség bõvíteni sem akarja...viszont olcsó a srác, és kellene occsóért egy fasza kis DM half-backnek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Közben kicsit haladok, a jó formát sikerült átmenteni:
A bajnokság eleje nagyon sûrû, bár most kezdett el meglépni a Donyeck.

Valahogy a múlt hétvégén jelentkeztem, ugyebár a Wolves-szal sikerült elhódítani a League1 serlegét.
Év edzõje én lettem, az év játékosa Sako. De jöjjenek a képek.
Doyle lett a gólkirály a csapatban, a ligában viszont a 36 éves Kevin Davies...41 góllal!

És Sako, a nyerõember 😊

Szerintem ne várj csodát a fullos edzõ- és ifiközpontodtól, nem lesz világklasszis saját nevelésed. Az elõzõ részekben sem lehetett, és ebben sem lesz, hiába maxoltál ki mindent. Ez elég nagy szarság egyébként! Miért is kezdesz új karriert ugyanazzal a csapattal, mikor most fasza kis karriert csinálsz, jó játékosokkal?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
11/12 - Budaörs
Az NB2-ben indultam, és bár kiesõ helyre jósoltak minket simán feljutottunk.
12/13 - Budaörs / Ferencváros
A Budaörssel folytattam, téli szünetben 3. helyen álltunk, viszont szegény Dömét kirúgták a Fradiból és felkértek. Mivel nemzetközi kupában szerettem volna indulni ezért átvettem a helyét, és végül 2. helyen végeztünk.
13/14 - Ferencváros
2. hely ismét
14/15 - Ferencváros
Ebben az évben beérett a taktikám (4-3-3) és sikerült behúzni a bajnokságot és a kupát is... BL-ben az AIK, a Rosenborg és a Sheriff ütésével sikerült a csoportkörig jutni.
15/16 - Ferencváros
Sajnos a BL csoportkörben 'csak' 3. hely sikerült hét ponttal, a Chelsea és a Porto elõzött meg. Az EL-ben a Besiktassal folytattuk (4-3), majd a Sevilla (5-3), Cagliari (4-4a) és végül az elõdöntõben a Stade Rennais sajnos kiejtett. A bajnokságot és a kupát újra behúztuk.
Nyáron valószínûleg még egy szezont lehúzok, mivel 8M euro átigazolási keretet és 250E fizetési keretet kaptam, és igazából csak a védelmet kell megerõsítenem. Sajnos a játékosok még mindig nem jönnek, úgyhogy kénytelen vagyok fiatal generált fõként észak afrikaiakkal (algéria, tunézia) építkezni.
szuper kupa
Közben ezzel a fantasztikus teljesítménnyel elbúcsúztunk az EL-tõl:
Javában zajlik a téli szünet és megint elõfordulhat, hogy februártól zúzni fogunk, mint tavaly. A barátságos meccsek biztatóak:
Carbonero ingyen érkezett most, complete forward/support beállítással beast, remélem a bajnokságban is képes alakítani.
Pedro és Alexis Sanchez tulajdonságai miért vannak lehúzva ennyire? 😊
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Milan ellen
Empoli ellen
CSKA Bl legjobb 16 között, elsõ meccs
Tabella
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
De ahogy írtam, ez a tanulókarrier, plussz scout-okra mindig szükség van, balgaság nem használni õket. 😊
Meg ahogy néztem, fõleg 3.-4. szezontól már alapból olyan játékosok vannak szabadlistán, hogy ingyen össze tudsz hozni egy ütõképes csapatot.
Ezt a szezont még lenyomom a mentésemben, megnézem hátha dob vmi finom ifit a játék a fullos viszonyok miatt, aztán szerintem újrakezdem, komolyabban. 😊
CSAK a Fradi
A 2. számú patch általában, hagyományosan mindig karácsony elõtt jön ki, igaz?
Google Translate a barátod, asszem lehet fizetni Paypal-el. Lehet steam-en is akciós lesz, de kérdéses hogy ennyire lesz -e olcsó.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
igazolások1
igazolások2
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Természetesen 0 pénzzel indultam én is, de ingyen jöttek fasza játékosok kevés fizuért, pl Mpenza, Bobo Baldé, Makaridze, Paulinho stb. Eladtam Gosztonyit, Eleket stb, máris bejött 2 milla körül.
Aztán a BL+EL pénzekbõl kb bejött 60+ milla $ mindennel együtt két szezon alatt. Játékosokat is adtam el azért elég sokat, most már elég jó áron. Akkor hogy a pííí-be ne lenne pénzem egy-két olyan játékosra, aki már egy kicsit jobban keres?! 😊
Itt van még pár full kezdõ spílerem, akik semmit se keresnek, ahhoz képest milyen jók:
Nem olyan nagy ördögõség ez. Én pl nem áldozok scoutra, inkább rászánok mindig jó sok idõt, és miután generálódtak afrikai gyerekek, megnézem õket egytõl egyig saját szememmel, és mindig találok kurva jókat! Csak rengeteg idõ ez, ezért nem járok még 2020-ban mint te! 😊