Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Most az utolsó 2 szezonban volt 1-2 2m körüli vételem, de persze minden szezoban elmegy 3-4 játékos akár ennek a triplájáért is, szóval kitermelem a pénzt 😊
Meg amit Te is írsz, végre a bl-es tv-s pénzekbõl is rendesen kapunk, így azért könnyebb.
Csak furcsállottam a fizetést, nálam a 3. szezonban, hasonló eredmények miatt kb 8000 euro lehetett a max fizu hetente, pedig áttoltam oda az igazolási pénzt is.
Azóta azért már jobb a helyzet...😛
CSAK a Fradi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Terminátor 14: milyen milliós átigazolásokra gondolsz konkrétan? legtöbb pénz, amit játékosra kiadtam, 1,5 millió $, ebbõl két darab volt, Kecskés és N'Djeng. Utóbbi fizuja 20k $ volt, most emeltem meg annyira, amit te láttál, cserébe viszont nem 3,5 milla a kivásárlási ára, hanem 7,5! Csak a BL-bõl 50 millió $ jött be két szezon alatt a csoportkörért illetve a TV jogdíjakból. Közben azért sikerült egy-két playert eladni is...
pénz
pénzzzzzzzzzz 😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ráadásul nem is kértem.
CSAK a Fradi
Nekem inkább a milliós igazolások tûntek érdekesnek, meg mondjuk Ndjeng fizuja se gyenge 😄
CSAK a Fradi
átigazolási keret
de ez még mindig érdekes mert külföldi fórumon láttam már 2. évbe 75msat is
De a lent linkelt brazil César is 15-szörös brazil válogatottként jött ingyen, úgy, hogy nagy eredményeim nincsenek, Bl csoportkörbõl még nem is jutottam tovább.
CSAK a Fradi
bakkerman: igen, nekem is eszembe jutottak ezek a szavak, lehet vissza is küldöm õket... Ami nem látszik a képen, hogy én egy petákot nem fizetek nekik, se fizut, se semmit.
tac
Érdekes, hogy a Ruiz-t épp most találtam meg én is magamnak, bár nem tudom még leigazoljam-e.
Piu-t és Vadalá-t eddig nem ismertem, de nálam hulla gyengék ahhoz képest, nálad hogy ki vannak fejlõdve!
Igazolásokat lenyomtad már? ha igen majd toljál képet 😄
Tolsz képet jobb játékosaidról Fradiban?
Kecskés hozzám úgy jött el, hogy a Debrecen elõször elhozta egész szezonra kölcsönbe, én utána tudtam megvenni.
Am a Shakhtar ellen futballozni az én kis nyüzüge csapatommal olyan, mint amikor az alsósok kihívják a nyolcadikos All Star csapatot. Semleges nézõnek szórakoztató, de ezek gyorsabbak, ügyesebbek és a f@szuk is szõrösebb. A poén, hogy vezettünk a 82. percig, aztán gyorsban benyeltünk kettõt és kikaptuk a kezünket a bilibõl. Az egyik védõm munkássága azért meccs embere címet érdemelt:

CSAK a Fradi
Inter elsõ szezon:
Csak sikerült már befejezni 😄 A bajnokságot végig vezetve tükör simán húztuk be, voltak rossz meccseink de ezek is bõven belefértek. talán a helyzet kihasználásra lehet panaszom. Kupába néhol kis szerencsével elmentünk de elmentünk a döntõig úgy h sokszor pihentettem is, ahol az ellenfél a Napoli volt aki oda-vissza vert a bajnokságba, de szerencsére 3.jára már megvertük õket, tehát dupláztunk. Icardi és Kovacic volt a 2 legjobb játékosunk.
Díjak: Palacios Fair Play, Kovacic Év játékosa, Icardi 2. a góllövõ listán.
Év Csapata: Inter
Év Managere: Én (Cantona 😄)
Év csapatában kezdõ: Handa,Ranocchia,Nagamoto,Kovacic,Icardi
Szurkolók szerint a legjobb Seria A játékos: Icardi
Legjobb kapus: Handa
Legjobb védõ: Nagamoto
meccsek1
meccsek2
meccsek3
tabella
kupadöntõ
Icardi
Kovacic
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A bajnokságban még vezetünk 1 ponttal a PSG elõtt, a 3. Lyon már 10 pont hátrányból figyeli a párharcunkat (Marseille-ben is tudtunk nyerni, így oda-vissza vertük õket, de még megyünk majd Lyon-ba és a szezon vége felé jönnek majd a párizsiak is). Nem lenne nagy gond, de 2 fordulóval ez elõtt elvitt tõlünk két pontot a 17. Bordeaux, ami eléggé bosszantott..
A Ligakupában döntõzünk a Marseille ellen, de nagyon nem izgat. A Francia Kupában is jelen vagyunk még, az sem izgat. Megpróbálom mindenhol azokat játszatni, akik totál nem kapnak lehetõséget, de még így is muszáj bent hagynom 1-2 alap kezdõt és ez meg is látszik, ugyanis sorra dõlnek ki... Most volt egy sorozatunk, mikor 10 nap leforgása alatt 4 meccset toltunk, köztük a Chelsea elleni, hazai odavágót is a BL-ben.
Szóval, BL. Nyertünk ellenük az elsõ meccsen. Elsõ félidõben vittünk 2-0ra, pályán nem volt a Chelsea. Aztán Torres 4 perc alatt talált két gólt a 2. félidõ közepén... A 89. percben sikerült még egy gólt szereznünk, így minimálisan, de elõnnyel megyünk Londonba. Idén még egyszer sem játszottunk védekezve, mindegy volt ki volt az ellenfél, de azt érzem, hogy az angoloknál olyan betonfalat kell húznunk a kapu elé, amihez képest a Maginot-vonal olyan erõs, mint a gázok részecskéi közötti kötések.. (Történelmet ismerve, nem lesz nehéz, mert szart nem ért szerencsétlen franciák találmánya...)
Szezon végén (kb hét végén idõhiány miatt) jövök majd képekkel. Sok sikert mindenkinek.
Ui: BetonK, nagy grat a DVTK-hoz!<#taps>#taps>
Les Dogues
Mûködik, szóval valóban visszalép a védelembe, és nem is szûr rosszul úgy általánosságban.
2 taktikám van, abból az egyik 3 védõs, a másik meg 4 de 2 cwb-vel, ezért ezekben muszáj hogy kisegítsen egy 3/4. ember a védelemben. Persze ezek után nyilván fontos, inkább a védekezésben legyen nagyon jó a játékos.
CSAK a Fradi
Kecskés.
Nem rossz õ, ha az elején, fiatalon picit többet játszott volna, akkor lehetne ennél jobb is 😊
Picit mérgesen olvasom a beszámolóidat, hozzám pl Õ a Fradiba nem jött el, szóval fene vigye.
Vmit nagyon eltaláltál, én most 2020-ban járok, és ez az elsõ szezon, hogy tûrhetõ eredményt fogok elérni nemzetközileg, EL Negyeddöntõt játszunk a Napoli ellen.
A játékosaim a képeidet elnézve sokkal jobbak, de vmi hiányzik mégis. Pedig úgy éreztem a taktikát is megtaláltam végre....😛
CSAK a Fradi