Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
haha ezen jót röhögtem h "kamikaze" 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
0-2,utána a csíkszemû Nagatomot is kiállítják 😄DDDDDDDDD hát ezt nem hiszem el,beszarás. a kamikaze kurv@ anyját 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Verona - Inter 30. perc 0-1-nél Duncan piros...na jó,a meccs után lesz egy komoly kis elbeszélgetés,és fizetés megvonás azoknak akik mostanában ki lettek állítva. És finomítok a taktikán. Ezt nem lehet eltûrni,hogy ilyeneken menjen el 2 vagy esetleg 3 pont is...

Terminátor14
Én a játék elsõ 3-4 szezonjában sosem szoktam 1 milkát kiadni játékosra, rossz hatással lenne a büdzsére. Nem tudom neked mennyi lóvé volt a kasszában a Diósgyõrnél, nálam sajnos nem túl sok.

Most az utolsó 2 szezonban volt 1-2 2m körüli vételem, de persze minden szezoban elmegy 3-4 játékos akár ennek a triplájáért is, szóval kitermelem a pénzt 😊
Meg amit Te is írsz, végre a bl-es tv-s pénzekbõl is rendesen kapunk, így azért könnyebb.

Csak furcsállottam a fizetést, nálam a 3. szezonban, hasonló eredmények miatt kb 8000 euro lehetett a max fizu hetente, pedig áttoltam oda az igazolási pénzt is.

Azóta azért már jobb a helyzet...😛

CSAK a Fradi

bakkerman
az ideiben meg a tavalyiban már editorozni se kell,vannak a játéknak amúgy is ilyen betegségei,én a Vidibe elsõ évem után eltudtam volna hozni Toivonent,csak a fizetési igénye nem volt összhangban a vezetõség által engedélyezet bérekkel. Szóval 3 év után még az is lehet,hogy egy City küldjön borsodba játékost

zyndar
Nálam is sok volt a piros, aztán a Get Stuck In utasítás helyett Stay on Feet és nagyságrendekkel kevesebb van.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Köszönöm a "bókot", valakivel összekeverhetsz, én biztosan nem állítottam ilyet, editorban nem állítgatok semmit! Ami van az minden a játék mûve.

Terminátor 14: milyen milliós átigazolásokra gondolsz konkrétan? legtöbb pénz, amit játékosra kiadtam, 1,5 millió $, ebbõl két darab volt, Kecskés és N'Djeng. Utóbbi fizuja 20k $ volt, most emeltem meg annyira, amit te láttál, cserébe viszont nem 3,5 milla a kivásárlási ára, hanem 7,5! Csak a BL-bõl 50 millió $ jött be két szezon alatt a csoportkörért illetve a TV jogdíjakból. Közben azért sikerült egy-két playert eladni is...

bakkerman
a jó kurva élet bassza szájon Juan Jesust, hogy egy buta fasz,Inter - Roma rangadó,lehetõ legjobb kezdõmmel megyek ki,erre ez a cigány negyedóra után lekaratézza Emmanuelsont,egybõl piros...oda az egész meccs...tavaly is számtalanszor eljátszották ezt velem,fõleg szûrõ poszton Cambiasso meg Mariga...de ezt a brazil cigányt is tavaly 4x küldték le idõ elõtt,mert nem tud úgy szerelni,hogy közbe ne törje el a másik lábát

Darthmushroom
asd rossz kép 😄
pénz

Darthmushroom
LOL szinte már elköltöttem az egész átigazolási keretet, erre adnak még ennyit 😄
pénzzzzzzzzzz 😄

Darthmushroom
rohadt labdabiztos 😄 kicsit Barcás 😄

zyndar
Az milyen taktika már... Agyig feltölt védelem, 2 irányító... 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Terminátor14
Ja meg ezt a Man City-s témát nem értem, nekem a 4. vagy 5. szezonban egy "gagyi" Lokomotiv Moszkvát dobott be a gép mint parent club.
Ráadásul nem is kértem.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Valószínûleg akkor éppen nem követtem a topikot...

Nekem inkább a milliós igazolások tûntek érdekesnek, meg mondjuk Ndjeng fizuja se gyenge 😄

CSAK a Fradi

zorrobomber
Egy-egy ilyen befigyel, de ez a 3 player így egyben elég erõs. Emlékeim szerint BetonK régen is bevallottan editorozott.

Darthmushroom
van pénz lóvéra 😄 kb. 0 állt az egyenlegünk feltöltötték és az egészet ide adták 😄
átigazolási keret

de ez még mindig érdekes mert külföldi fórumon láttam már 2. évbe 75msat is

Terminátor14
Nálam is van egy-két ilyen példa. Kezdjük azzal, hogy 2. vagy 3. szezonban eljött hozzám ingyen Quaresma, aki akkor még csak 29 volt, szóval uff.

De a lent linkelt brazil César is 15-szörös brazil válogatottként jött ingyen, úgy, hogy nagy eredményeim nincsenek, Bl csoportkörbõl még nem is jutottam tovább.

CSAK a Fradi

Cityben játszottak az utóbbi két szezonban: Silva 2 bajnoki+3 kupameccsen, Garcia: 0 meccsen, Jovetic 2 kupameccsen! 😊)
bakkerman
10 év múlva még talán reális is lenne,ha addig halmozod a sikereket a Diósgyõrrel,de 2016 nyarán azért egy David Silva,vagy egy Jovetic még bõven bõven világklasszisok,és bárhova beférnének legalább a padra...erre leküldik õket Borsodba,hát ez kész 😄DDDDDD

Szép aza felállás😊!

bakkerman: igen, nekem is eszembe jutottak ezek a szavak, lehet vissza is küldöm õket... Ami nem látszik a képen, hogy én egy petákot nem fizetek nekik, se fizut, se semmit.
Darthmushroom
asd vb-re utazik az öreg 3s az argentinoknál.. Cambiasso,Zanetti,Campagnaro 😄

bakkerman
ez már vicc kategória...kurvára irreális

Darthmushroom
na itt a beígért taktika. labdabiztos, támadó foci 😄 saját és olvasót tapasztalatok alapján készült. meccsek 90%ba mi irányítottunk, 60% körüli labdabirtoklás 20+ kapura lövés.
tac

Nézzétek már a bejövõ kölcsönjátékosaimat! 😄😄

A Man City az anyaklubbom, ezek meg mind átadón vannak! 😄
Darthmushroom
bár ma még nem léptem be, de nálam címvédés és bl csoportkörbõl továbbjutás az elõzetes cél(saját), bár az se lenne baj ha EL-be mennénk ott még lehet h lenne is keresni valónk.

bakkerman
ja am,nem igazoltam sokat,nem is akartam,úgy érzem ez a keret elég lesz idén legalább egy 3. helyre,meg a BL-ben hátha tovább jutunk a csoportból,és jövõ nyáron már belenyúlok a pénztárcába 😊 Ez az év egy átmeneti év lesz

bakkerman
edzõim azt mondták rá,hogy "decent serie a playern" lehet belõle maximum,inkább elengedtem,had építsé máshol a karrierjét,nálam úgyis max padozna

Az igen, jó kis játékosok, mennyi jó szabadrúgás lövõd van, ezekkel már szépen lehet alkotni!

Érdekes, hogy a Ruiz-t épp most találtam meg én is magamnak, bár nem tudom még leigazoljam-e.
Piu-t és Vadalá-t eddig nem ismertem, de nálam hulla gyengék ahhoz képest, nálad hogy ki vannak fejlõdve!
Darthmushroom
hát ez nem sok, am Crisetiget miért adtad el? foglalkozol vele akkor kilehet klasszissá nevelni

Terminátor14
Igazából elsõ karrierem a full játékban, ezért ilyen tanulósra vettem a figurát, úgyhogy direkt nem voltak beszámolók, képek...😊

Bobó
Brandt
[url=http://s12.postimg.org/62h3riuhp/cesar.png
Koltovich
Lisak
Martinovic
Piu
Ruiz
Tran
Vadalá

És még sorolhatnám 😊

CSAK a Fradi

bakkerman
igazolások,de inkább távozók vannak 😄D

távozók 2. rész

végleges játékoskeret a szezonra

Darthmushroom
állandó kezdõ volt mikor nem volt sérült, ha szarul játszott is erõltettem, meg Milito oktatta év közbe 😄 láttam róla egy két képet, szépen ki tud fejlõdni, szóval muszáj erõltetni 😄

Igazolásokat lenyomtad már? ha igen majd toljál képet 😄

2020-ra remélem nekem is lesznek jobb játékosaim mint a mostaniak! 😊
Tolsz képet jobb játékosaidról Fradiban?

Kecskés hozzám úgy jött el, hogy a Debrecen elõször elhozta egész szezonra kölcsönbe, én utána tudtam megvenni.
bakkerman
Gratula!! Nagyon sima volt az elsõ éved,következõ szezon már neccesebb lehet,bejön a BL 😊 Icardi nálad nem tudom mit szedett,hogy ennyire jó volt,nálam kapta a lehetõséget folyamatosan,de nulla volt :/ Sok sikert következõ szezonra!

zyndar
53 lövés egy meccsen, egyik csapat sem fektetett túl nagy hangsúlyt a védekezésre 😊

Am a Shakhtar ellen futballozni az én kis nyüzüge csapatommal olyan, mint amikor az alsósok kihívják a nyolcadikos All Star csapatot. Semleges nézõnek szórakoztató, de ezek gyorsabbak, ügyesebbek és a f@szuk is szõrösebb. A poén, hogy vezettünk a 82. percig, aztán gyorsban benyeltünk kettõt és kikaptuk a kezünket a bilibõl. Az egyik védõm munkássága azért meccs embere címet érdemelt:

Terminátor14
Ez valami hihetetlen meccs volt, szemét törökök úgy nézett ki, hogy komoly ziccer nélkül nyernek. Kaptam 2 távoli bombát 30-ról, meg 2 szöglet gólt. Nem gondoltam, hogy van visszaút, de mégis...😊

CSAK a Fradi

Darthmushroom
már kiléptem, de reggel rakok

zyndar
Tényleg tükörsima, gratulálok. Taktikáról tolsz egy képet?

Darthmushroom
*jól van szépen elírtam egy mondatot 😄 belefér 😄 f*ckért nincs szerkeztés

Darthmushroom

Inter elsõ szezon:

Csak sikerült már befejezni 😄 A bajnokságot végig vezetve tükör simán húztuk be, voltak rossz meccseink de ezek is bõven belefértek. talán a helyzet kihasználásra lehet panaszom. Kupába néhol kis szerencsével elmentünk de elmentünk a döntõig úgy h sokszor pihentettem is, ahol az ellenfél a Napoli volt aki oda-vissza vert a bajnokságba, de szerencsére 3.jára már megvertük õket, tehát dupláztunk. Icardi és Kovacic volt a 2 legjobb játékosunk.
Díjak: Palacios Fair Play, Kovacic Év játékosa, Icardi 2. a góllövõ listán.
Év Csapata: Inter
Év Managere: Én (Cantona 😄)
Év csapatában kezdõ: Handa,Ranocchia,Nagamoto,Kovacic,Icardi
Szurkolók szerint a legjobb Seria A játékos: Icardi
Legjobb kapus: Handa
Legjobb védõ: Nagamoto

meccsek1
meccsek2
meccsek3
tabella
kupadöntõ
Icardi
Kovacic

narumon
No arra ránézek

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Darthmushroom
pont ma jött ki egy javítás

narumon
Bocs nem szándékosan ment el kétszer 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
No én azt hiszem minimum egy patch-ig felfüggesztem a játékot - számomra ez egyáltalán nem élvezetes. Próbáltam kizárni a hibákat és csak a jóra koncentrálni ahogy ti teszitek, de annyi van és olyan mélységû, hogy egyszerûen nem lehet szemet hunyni felettük és a játék élvezetét totál lerontják. Jelenlegi állapotában szerintem ez nem több mint egy reputáció és stat tákoló program, a taktikának vajmi kevés köze van a meccshez. A hibákat nem lehet kijavítani, igazi változtatási lehetõség nincs, az új edzésrendszer egy vicc, azon kaptam magam, hogy már csak nyomogatom egymás után a meccseket, hiszen közöttük érdemben állítani nem lehet semmit. A beállított taktikák semennyire sem köszönnek vissza a meccsen - gyak az is mindegy mit állítok be - ha alacsonyabb repus csapattal találkozom akkor 90%-ban gyõzök akkor is ha védõ vagy csatár nélkül játszok, ha magasabb repus csapattal találkozok akkor nagy valószínûséggel kikapok akkor is ha az egész kezdõcsapatuk sérült. Egyelõre visszamegyek FM12-zni ami minden szempontból kiforrottabb játék mint ez. Majd néha ránézek van-e már patch ami legalább a szarvashibákat javítja. További jó menedzserkedést mindenkinek.

narumon
No én azt hiszem minimum egy patch-ig felfüggesztem a játékot - számomra ez egyáltalán nem élvezetes. Próbáltam kizárni a hibákat és csak a jóra koncentrálni ahogy ti teszitek, de annyi van és olyan mélységû, hogy egyszerûen nem lehet szemet hunyni felettük és a játék élvezetét totál lerontják. Jelenlegi állapotában szerintem ez nem több mint egy reputáció és stat tákoló program, a taktikának vajmi kevés köze van a meccshez. A hibákat nem lehet kijavítani, igazi változtatási lehetõség nincs, az új edzésrendszer egy vicc, azon kaptam magam, hogy már csak nyomogatom egymás után a meccseket, hiszen közöttük érdemben állítani nem lehet semmit. A beállított taktikák semennyire sem köszönnek vissza a meccsen - gyak az is mindegy mit állítok be - ha alacsonyabb repus csapattal találkozom akkor 90%-ban gyõzök akkor is ha védõ vagy csatár nélkül játszok, ha magasabb repus csapattal találkozok akkor nagy valószínûséggel kikapok akkor is ha az egész kezdõcsapatuk sérült. Egyelõre visszamegyek FM12-zni ami minden szempontból kiforrottabb játék mint ez. Majd néha ránézek van-e már patch ami legalább a szarvashibákat javítja. További jó menedzserkedést mindenkinek.

Szycsu
Röpke helyzetjelentés Észak-Franciaországból:

A bajnokságban még vezetünk 1 ponttal a PSG elõtt, a 3. Lyon már 10 pont hátrányból figyeli a párharcunkat (Marseille-ben is tudtunk nyerni, így oda-vissza vertük õket, de még megyünk majd Lyon-ba és a szezon vége felé jönnek majd a párizsiak is). Nem lenne nagy gond, de 2 fordulóval ez elõtt elvitt tõlünk két pontot a 17. Bordeaux, ami eléggé bosszantott..
A Ligakupában döntõzünk a Marseille ellen, de nagyon nem izgat. A Francia Kupában is jelen vagyunk még, az sem izgat. Megpróbálom mindenhol azokat játszatni, akik totál nem kapnak lehetõséget, de még így is muszáj bent hagynom 1-2 alap kezdõt és ez meg is látszik, ugyanis sorra dõlnek ki... Most volt egy sorozatunk, mikor 10 nap leforgása alatt 4 meccset toltunk, köztük a Chelsea elleni, hazai odavágót is a BL-ben.

Szóval, BL. Nyertünk ellenük az elsõ meccsen. Elsõ félidõben vittünk 2-0ra, pályán nem volt a Chelsea. Aztán Torres 4 perc alatt talált két gólt a 2. félidõ közepén... A 89. percben sikerült még egy gólt szereznünk, így minimálisan, de elõnnyel megyünk Londonba. Idén még egyszer sem játszottunk védekezve, mindegy volt ki volt az ellenfél, de azt érzem, hogy az angoloknál olyan betonfalat kell húznunk a kapu elé, amihez képest a Maginot-vonal olyan erõs, mint a gázok részecskéi közötti kötések.. (Történelmet ismerve, nem lesz nehéz, mert szart nem ért szerencsétlen franciák találmánya...)

Szezon végén (kb hét végén idõhiány miatt) jövök majd képekkel. Sok sikert mindenkinek.

Ui: BetonK, nagy grat a DVTK-hoz!<#taps>

Les Dogues

Terminátor14
Én csak halfback-et játszatok a dm pozícióban lévõ játékosommal, nagyon tetszik a dolog.

Mûködik, szóval valóban visszalép a védelembe, és nem is szûr rosszul úgy általánosságban.
2 taktikám van, abból az egyik 3 védõs, a másik meg 4 de 2 cwb-vel, ezért ezekben muszáj hogy kisegítsen egy 3/4. ember a védelemben. Persze ezek után nyilván fontos, inkább a védekezésben legyen nagyon jó a játékos.

CSAK a Fradi

Darthmushroom
vannak mumusaim 😄 Napoli oda-vissza 1:0ra vert (nem jó elõjel a kupa döntõre), Sassulo oda-vissza döntetlen (0:0 és 1:1) még 7 bajnoki 15 pont elõny, csak behuzzuk 😄

zyndar
Ez nagyon komoly. <#taps>

Terminátor14
Grat, ez nagyon szép! 😊

Kecskés.
Nem rossz õ, ha az elején, fiatalon picit többet játszott volna, akkor lehetne ennél jobb is 😊

Picit mérgesen olvasom a beszámolóidat, hozzám pl Õ a Fradiba nem jött el, szóval fene vigye.

Vmit nagyon eltaláltál, én most 2020-ban járok, és ez az elsõ szezon, hogy tûrhetõ eredményt fogok elérni nemzetközileg, EL Negyeddöntõt játszunk a Napoli ellen.
A játékosaim a képeidet elnézve sokkal jobbak, de vmi hiányzik mégis. Pedig úgy éreztem a taktikát is megtaláltam végre....😛

CSAK a Fradi