Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
miután kiválasztod a országot/kat utána van olyan "use fake player" a játék generálás elõtt vagy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rossz virágbolti verziót töltöttél le

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij
mikor bejelölöd a ligákat ott alul van ilyen opció

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

poici
az mit takar h generálásánál??

Volvo FH 480 euro5(L)

zyndar
A játék generálásánál kell beállítani, hogy valódi nevek legyenek.

Közben lubickoltam abban a szokatlanul fantasztikus érzésben, hogy van pénz, amit elkölthetek. Meg is tettem. Azt hiszem, ez lesz a végleges keret.
Transzferek
Taktika

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

poici
tudnátok segíteni, hogy a 2014es managerben hogy legyenek a játékosoknak igazi nevei??

Volvo FH 480 euro5(L)

bakkerman
ilyen dolgai nem voltak a régi fm-eknek,a tabalyiban tapasztaltam elõször az ilyen undoritóan irreális meccseket

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Istenem, de le tudnám ilyenkor köpni a gépet. 3 kapufa, 3 ziccer, 2 félziccerbõl nekem 0 gól, a gyökér Burnsley meg 1 ziccerbõl, 2 félziccerbõl vág 4 gólt (ebbõl 2 természetesen szögletgól....).

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Shortlist

Eddig nem használtam szélsõket, nézd át ezt a listát.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mor3llo
Üdv a Farkasok Társaságában 😄

Más: 2. idényben, balszélsõ, olcsón?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Ja az egyik feltétel az volt, hogy igazoljak olyan nemzetiségû játékosokat, mint amilyen az elnök. Aki spanyol 😊
No hajrá.

zyndar
Sikerült egy teljes évet munkanélküliként eltölteni és elinni a vagyonom felét. Összesen kb. 5 állásinterjúm volt és mindenhol rábólintottam a vezetõség által említett átigazolási keretre és fizetési sapkára. Nem vettek fel. Most utoljára az eddigiek közül a legnagyobb csapathoz hívtak be, alámentem mindkét limitnek. Egybõl több kérdést dobott fel, mint az eddigieken és végül megkaptam az állást.
Új csapatom az elõzõ bajnokság 14. helyezettje:

A játékban megvan csinálva, ami a valóságban lesz a következõ évtõl, hogy az EL gyõztes indul a BL-be?
Dortmund ellen visszavágó

Sajnos nem sikerült a Bl döntõjébe bejutni, nem jött össze a bravúr. De azért az elõdöntõ nem rossz😊
zyndar
Fél év alatt 2 állásinterjú, ADO Den Haag és Roda. Elsõt nem kaptam meg, a Rodánál meg semmire nem jó a keret. Kocsmázok tovább és figyelem a híreket.

Nem volt vészes fõleg hogy a fõcsapatok gyengék voltak. Most ez a Guendouz gyerek sérült, úgyhogy buktam a taktikát, kénytelen vagyok 4-4-2-ben tolni. A BL csoportkör azért most is meglett csak sok a sérültem. Amúgy ezek az tunéziai, algériai játékosok baromi jók, csak aranyárban mérik õket az arab kupecek 😄
Mor3llo
nem semmi spílerek, gratula! gondolom a bajnokságban nem rágtad le a körmödet 😄

Ok, csak gondoltam, hátha😊
zyndar
A házigazda elfoglalt, õ tudna tenni az ügyben.

Szóval elõre is bocsi, hogy nem könnyítem meg a dolgotok, de most csak így tudom:

Tabella
http://postimg.org/image/ke0bn2123/
Taktika - Játékosok
http://postimg.org/image/fx3damxgb/
Alin Tout - BWM, AP
http://postimg.org/image/3jv4hgx5n/
Mohamed Guendouz - AF
http://postimg.org/image/e7yvgb74r/
Nicholas Perezo - DLF
http://postimg.org/image/pllerihnf/

És egy jó meccs a végére: Sevilla - Fradi EL középdöntõ
http://postimg.org/image/d88kklryz/

Bazzeg, hozzám is beférne😊
Apropó, régen volt olyan, hogy a név mellett megjelent, hogy melyik csapattal vagyunk, nem lehet azt visszahozni?
http://postimg.org/image/e7yvgb74r/
Dortmund ellen

Nagy meccs volt, azért a 2 tizi oda, nálam meg a 3 kapufa és 3 sérült kicsit idegesít. Bl elõdöntõ elsõ meccs volt amúgy.
Mor3llo
linkelni sem tudod a képeket?

Na EZT hogyan hoztuk vissza azt nem tudom 😄

most regisztráltam ezért biztonsági okokból nem tudok képet beszúrni 30 napig azt írja... :/
most regisztráltam ezért biztonsági okokból nem tudok képet beszúrni 30 napig azt írja... :/
Én most a PRL-ben játszok(Colchester), 5 évig mindig volt betéve cserekapus, de mivel sosem használtam ezért az utolsó 4 meccsemen már nem vittem magammal kapust, erre nem kiállítják? A középpályásom védte a 2. félidõt...

Darthmushroom
igen, meg am is van olyan bajnokság ahol kötelezõ nevezni

Ti visztek a meccsekre cserekapust? 😄

Darthmushroom
ilyet se láttam még.. középkezdés, ellenfél kezd Cambiasso rögtön megtámadja és bele is sérült.. 10 másodperc ohh igen 😄

Darthmushroom
komolyan mondom ebbe a rohadt meccsmotorba meg a tavalyiba is 1 nagy bajom van/volt. 1szerûen nevetséges ha 3 cseréd elhasználod egybõl jön sérülés... és persze így az emberhátrány..
Sassulo 0:1 Inter -->3t cserélek rögtön jön 2 sérülés...

bakkerman
hát még nem a bajnoki cím dõlt el,mert a 2. Roma elõtt kisebb az elõnye a Juvenak,az meg már régen eldõlt,hogy mi nem leszünk bajnokok. 4. helyen vagyunk,3 pontra a 3. helytõl,azt kell megcsípni innentõl. BL-ben jön az Arsenal

Darthmushroom
1 bajnoki és el is dõlt.

bakkerman
22. forduló után 5 pont elõnye volt a Juvenak elõttem
a 31. forduló után 20 !!!! ez már nem egy hullámvölgy,hanem egy Mariana árok.

Darthmushroom
I love fm.. <3 pont a legfontosabb bl meccsen szopat be.. Mandanda is elmegy a jó ****-ba 9,5 teljesítményével. elsõ két lövésükkel már 0:2 is volt. ennek a bl csoportnak szerintem lõttek is.
OM

ja elõzõnél lefejetettem h Munian+Gabbiadini olyan csodálatos befürdés volt h eszméletlen, hiába erõltettem õket kb. két értelmes meccsük volt.

bakkerman
OF COURSE...bajnokságban másfél hónapja nem nyertünk,4. helyre visszacsúsztunk,de a PSG-t kiejtjük a BL-ben 2-1-el összesítéssel.

Darthmushroom
Milito mikor nagyon kell bizonyít, akkor Icardi+Belfodil is sérült volt muszáj volt õt erõltetni 😄

Mor3llo
mondjuk így nagyon szép eredmény, látva, hogy a 4 "nagy" után mekkor a pénzügyi leszakadás 😊

Mor3llo
Icardi elég durván fejlõdik 😊 de azért látom a öreg kecske is megnyalta a sót a Juve ellen 😄

bakkerman
3 bajnoki,1 begyûjtött pont,az 5 pontos hátrányból 13 lett a Juve mögött...és még csak most jön majd a BL...hát eléggé kilátástalan lett a helyzetünk

zyndar
Próbálj meg kicsalogatni õket, mélyebbrõl indított támadásokkal.

zyndar
Ha nem is lehetetlen, de annyi ideig nem akartam maradni.

Darthmushroom
szerintem nekem azért volt több mert amit alapból adtak elköltöttem a cél kitûzésig és ezért újra adtak

Bakkerman meglehet az még, csak összejön a címvédés

Darthmushroom
Inter 2. szezon helyzet jelentés november:
Bár döcögõsen indult a szezon, azért összeállt a csapat. Eleinte téptem a hajam h hiába irányítunk minden meccset, komoly helyzet nélkül lehozzuk a meccseket, ha van is helyzet csak rögzített helyzetbõl. Szerencsére ez már a múlté. Idén a 10.fordulóig bírtuk veretlenül, ami a tavalyi 12.hez képest visszalépés, de így közel 1,5 szezon után észre vettem ha idegenbe hátrányba kerülünk gyakorlatilag lefújhatják a meccsünket mert helyzetünk nem lesz.
tabella
meccsek
egy két jobb meccs:
Catania
Fiorentina
Juventus
Milan
Icardi ott folytatja ahol abbahagyta:
Icardi

bakkerman
Van pénz bõven,50 misi az egyenlegen,37 a transfer kereten,és még 36 millió euró szabad a fizetéseknél (per év)

Mor3llo
grat! Itt már a lövi az új tulaj a pénzt? Dartmushroom Interjénél láttam, hogy igen 😄 csak az érdekelne, hogy fix dolog-e, vagy véletlenszerû, játékindítástól függõ.

#93174 nem szabad elhagyni vodkaföldét amíg nem taszítod le a Shaktart 😄 vagy ennyire lehetetlen velük versenyezni?
a kupához grat!

zyndar
Igen, az végig. A kupadöntõ után, az utolsó 2 meccs elõtt már nem is figyeltem a tabellát, aztán látom, hoppá, ezüst. Egy Carbonero góllal a 91. percben. Most 1 hétig nem szidom az FM-et.

bakkerman
Sok gólt kapunk,de sokat is lövünk,ilyen a taktikám,de hálistennek eddig akiket megkellett szórni azokat megszórtuk. A Real elleni 4-0 várható volt,más kategória (még) a spanyol gigász

zyndar
Hiába no, csítcsapat a Juve. Am ha kicsit kevesebb gólt kapnál, már vezetnél. Hajrá.

bakkerman
gratula!! Ahogy nézem elég szoros volt a Saktar mögött a dolog