104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Serleg nélkül ne hagyd ott őket, mert nélküled úgysem nyernek semmit.
  • zyndar
    Naestved BK, 3. szezon

Elérkeztünk a téli 2 hónapos szünethez, jöjjön egy kis összefoglalás.

A média a tavalyi 4. hely ellenére továbbra is a tabella végére várt, a 13. helyre, ezt azt hiszem sikerült túlszárnyalni eddig. A komolyabb sérülések elkerültek, így nem annyira vészes, hogy vékony a keret, node nincs pénz többre. Az EL-ben minden elváráson felül szerepeltünk és könnyen meglehetett volna a továbbjutás, hiszen Nápolyban a 79. percig vezettünk, a Feyenoord ellen otthon 1-0ról adtuk le, a Rijeka a 91. percben mentette ikszre haza pályáján és a legfájóbb az utolsó fordulóban a Napoli elleni haza meccs, ahol félidőben 3-1 vezettünk, mégis 0 ponttal gazdagodtunk. De nem olyan komor a hangulat, ez a teljesítmény ilyen gyenge kerettel nagyon rendben van. Jön majd az alapszakasz pár meccse + a rájátszás, aztán itthagyom északot - remélhetőleg serleggel - és várom az ajánlatokat. Egy hete a Valencia keresett meg, de gyengébb csapathoz fogok menni.
  • Utley
    Üdv urak! Nincs valakinek működő NB3-as kiegészítője? Sajna az enyém állandóan hibát generál az első szezon végén.. Előre is köszönöm.
  • nono28
    Nagyon jó lesz!Köszi szépen!
  • BJanko57
    Megtaláltam, tárgytalan, bocsi.
  • BJanko57
    Miért nem tudok én magam beszélni a meccs előtt a játékosokkal? Nem tudok választani a különböző hangulatú mondatokból egy darabot sem.
  • korbin555
    Ha jó a tavalyi, akkor tessék. Ha nem, akkor nem tudok segíteni.
  • nono28
    Üdv!

Tud valaki olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni a Magyar NB III-hoz mezcsomagot?
  • BJanko57

• zyndar
    Egy fancy skin, ha érdekel valakit, jelszó: gunzo.

Képek: 1 2 3 4
  • Gerdzso
    Nem nincs megadva külön edzés, viszont ha tényleg ez áll a háttérben akkor rendkívül szomorú vagyok :/
  • BJanko57
    Az oroszországi U21-es EB majdnem úgy sült el, ahogyan szerettem volna.

A csoportmeccseken Dánia, Portugália és Lengyelország volt az ellenfél, ebben a sorrendben. A dánok a meccs elején lőttek gyorsan 2-t, biztos, ami biztos alapon, és a félidőig így is maradt az eredmény. Beállítottam Moussa Dembélé-t, aki 4 góllal hálálta meg a bizalmat, ezzel a félidei utolsó helyet a csoportban beváltottuk az első helyre.

A portugáloktól tartottam kissé, de nagyobb volt a füstje, mint a lángja a feltevésemnek, egyszerűen csak nem volt kedvük játszani, vagy nem tudom, de 2:0-ra győztünk ellenük, különösebb probléma nélkül.

Itt már biztos továbbjutóként a lengyelek ellen jobban belenyúltam az összeállításba, lehetőséget kaptak a cserejátékosok is, nehogy EB-n játszott meccs nélkül menjenek haza. Tőlük nem igazán tartottam, nem is kellett, 4:1-es végeredménnyel zárult a meccs.

A továbbjutás úgy történt a 3 csoportból, hogy értelemszerűen a három első, és a legjobb második helyezett.

Az elődöntőben a spanyolok következtek, 7 pontot hoztak össze 3 meccs alatt, a hollandokkal ikszeltek, az olaszokat és a horvátokat győzték le. Csak reméltem hogy át tudunk lépni felettük, de meglepő módon elég simára, 5:0-ra sikerült.

A másik ágon Németország - Anglia meccs volt, ott az angolok győztek két hosszabbításban eset góllal.

A döntőben nemigen örültem az angoloknak, a velük játszott felkészülési meccsen 4:1-re kalapáltak el, így megpróbáltam egy defenzívebb felállást kitalálni: a 4-2-3-1-ből 4-2-1-2-1 lett, nem sok sikerrel, a 10. percben már 2:0-ra vezettek, a két DM ki is fulladt a végére, és a vége 3:1 lett nekik, ismét övék az EB-serleg.

• zyndar
    Kellemes kis BL csoport :) Hajrá!
  • korbin555
    baz+ Tudtam én, hogy mára be kellett volna fejeznem.
  • korbin555
    4. szezon lesz az valójában, de meglesz az 5 is.
  • korbin555
    5. szezon előkészületek. Jött egy jó brazil középpályás, a kapuba meg Bardi. És két nagy tehetség, egy svájci-török jobb bekk, meg egy USA (kanadai) tank. Enes Ünal megint itt maradt kölcsönben. Szerintem már azt sem tudja hol van Manchester. Jövő nyáron lejár a szerződése a City-nél, januárban majd én elé tolok egyet. Hacsak addig nem hosszabbítanak vele, de én már az előzőt sem értettem. Sose fér be oda. Ha sikerül végleg megszereznem, jövőre már itt is csak rotációs lesz.

A BL sorsolás lehetett volna rosszabb, de így is nehéz lesz. A bajnokság más tészta. 2. helyre várnak, de mindenki gyengébb nálunk. A favorit Besiktas is. A címvédésen kívül minden kudarcnak számítana. Az eredeti keretből pedig már csak a cserekapus Günay maradt. Nagy mázlija, hogy kötelező 1 török kapust regisztrálni. Igazán jó török kapus meg nincs. A Hamburgnál van egy 17 éves német-török srác, ő lehet nagyon jó. Elsőre elhajtottak, de nem állok le.

Folyt. kedd-szerdán.
  • BJanko57
    Tudom, és figyelem is, de sosem én vagyok a megfelelő ember :(
  • korbin555
    Mondjuk megnyered a srácokkal az EB-t.
    De nem kell várnod a sült galambra. Mindig vannak, lesznek menedzser nélküli klubok. Figyeld a job centert! Ha valami kedvedre valót találsz, jelentkezel. Nem szégyen az, a családnak enni kell.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.11.26. 14:45:53
  • korbin555
    Jellemzően akkor történik ez, ha valaki a fejlődési határán (PA) libikókázik. Csak úgy tud XY értéke emelkedni, ha Z csökken.
    Van valami egyéni edzése?
  • BJanko57
    9 győzelemmel és 1 döntetlennel csont nélkül kijutottunk a 2019-es U21-es EB-re, a védelem közepéből Lucast, és a kapusomat behívták a nagyválogatottba. A felkészülés felemásra sikerült, minél erősebb csapatokat kerestem, azt gondolva, hogy jó erőpróba lehet.

Görögország 0:3 Franciaország
    Oroszország 1:3 Franciaország
    Franciaország 2:3 Németország
    Franciaország 1:4 Anglia

Az Európa-bajnokságon a lengyelekkel (12.), a portugálokkal (3.) és a dánokkal (21.) leszünk egy csoportban, a dánok ott voltak a selejtezőcsoportban is, ők verhetőek, a portugáloktól kicsit tartok.

Mit kellene ahhoz elérnem az EB-n, hogy végre találjak fizetős munkát is a válogatott mellé? :D
  • Gerdzso
    Sziasztok!

Az miért van, hogy a kapusomnak folyamatosan megy le a vision értéke? Minden más értéke növekszik, de ez csökken, nem mintha kapusnál annyira szükség lenne rá, de akkor is fura.
  • mooo
    De legalább a Diósgyőré reális
  • Lópikula
    Borzasztó, hogy még fórumozol :D.
  • Lancelot1983
    Hát ige, megértelek borzasztó a ferencváros 1. helye :(
  • korbin555
    Rá se néztem még kis hazánkra ebben a karrierben. Most ránéztem. Kár volt.
  • gyulareal
    Köszönöm.

Nem állítottam külön erőnléti edzést senkinek. Négy lejátszott felkészülési meccs után - néhány kevesebbet játszó tartaléktól eltekintve - mindenkinek megvan a meccs erőnléte és sérülés sem volt eddig. :)
  • korbin555
    Nincs olyan saját ifi, akivel számolnék. Vannak ígéretes török srácok, itthon és külföldön is, de kellő reputáció nélkül nem lett volna esélyem megszerezni őket. Talán még most sincs, de mostantól kezdek nyomulni.

3. szezon.

Minden bejött. Pocsék isztambuli hármasfogat, könnyű kupasorsolás, meg egyébként is egész jók vagyunk már. Hogy mennyire, majd a BL csoportban kiderül. De oda kevesek leszünk. A kezdőben is vannak olyanok, akiket már szívesen kipaterolnék. De 8 millával nem ugrálhatok, és mindig nem találok olyan lejáró szerződésű játékosokat, akik erősítést is jelentenek.
  • korbin555
    1. Ha begyakoroltad a taktikát, leveheted a terhelést átlagosra. Nem fogják elfelejteni, csak holtszezonban esik vissza.
    2. Rájuk pakolhatsz külön erőnléti edzést, de a rajtra esetleg kidől a fél csapat. Megszerzik az erőnlétet a felkészülési meccseken is.
  • gyulareal
    Üdv.

FM2011-el kapcsolatos kérdéseim lennének.
    A meccstaktika begyakorlásánál miután a csapat teljesen elsajátította az adott taktikát (minden "csík" fullon van) érdemes a terhelést átlagos alá venni, hogy a sima edzés hatékonyabb legyen? Esetleg "elfelejtheti" a csapat a taktikát ebben az esetben?

Előszezonban érdemes a játékosoknak külön erőnléti edzést tartani, vagy hagyhatom abban az edzéstípusban őket amiben a szezon többi részén vannak?
  • zyndar
    Mai utolsó poszt. Egymás utáni 3 meccs...

• zyndar
    Berkay Özcan, Atakan Akkaynak, Alper Ademoglu, Salih Özcan, Enes Akyol, Suat Serdar vihetik valamire a fiatalok közül. Meg persze Emre Mor :)
  • zyndar
    Na alakul ez. Korábban említetted, hogy jó a török utánpótlás. Kaptál már használható fiatalt vagy tudtál vásárolni?
  • korbin555
    Úgy tűnik, a védelemmel kapcsolatos erőfeszítéseim nem voltak hiábavalók.

• bexinho
    Az a probléma, hogy ő egy 22 éves klasszis, akiért most a Chelsea, Real Madrid, Atletico, Bayern, Manchester City áll sorban. Viszont 10-15 M €-nál nem akarnak többet adni a külföldi csapatok. Pedig már a reputációs szintem sem alacsony. De ha nyáron is reklamál, akkor nyilván megválok tőle. Bár nagy érvágás lesz, mert nagy szerepe volt abban, hogy a döntőig jutottunk.

Lancelot1983
    Hazaértem, akkor megnézem. Mert rémlik egy ilyen "lap". De akkor is szemétség a játék részéről, ugyanis logikusabb lett volna, ha a szezon tétmeccseit követően vágja be a durcát. Mert oké, hogy vége a bajnokságnak, de ott egy BL döntő és még utána egy Magyar Kupa döntő. Ráadásul a többi csapattag is bedurcázik. :/

korbin555
    Mostantól gyakrabban fogom nézni. De általában ha nagyobb csapathoz mennének, mindig a jól bevált szöveget mondom: ez egy ígéretes, fiatal csapat. Nagy ambíciókkal, ami sokra hivatott. Ha a jövőt tekinti figyelembe, akkor velünk sokkal jobban jár, mint ha most egy nagy csapathoz elmenne. Ezt nagyon elegánsan be is kajálják. De lehet hogy most valami félrement az ígéret tételekor.
  • korbin555
    Nem árt gyakran ránézni az ígéretekre, én is ráfáztam egyszer. Az asszisztens szólt, hogy bajok lesznek. Későn. Nézem, és meg mertem volna esküdni, hogy én aztán azt nem ígértem. Talán figyelmetlen voltam egy válasznál, nem tudom. Azóta ha a Home oldalon járok, mindig ránézek az ígéretekre. Pedig én nem nagyon ígérgetek. Olyat meg soha, ami nem 110%, hogy be tudom tartani.

A kollektív felháborodásnak pedig oka van. Ha becsaptál egy nagy tekintélyű, vagy kulcsjátékost, akkor ilyenek bizony megtörténnek. És túl a pocsék morálon, akik eddig kedveltek, már nem kedvelnek többé. Aki meg nem kedvel, egyből ugrik az első érdeklődésre, pedig egyébként meg sem fordult volna a fejében elmenni. Szóval egyéb kellemetlenségeket is okozhat a be nem tartott ígéret. A morál viszonylag gyorsan helyreállhat, de a kapcsolatokat nem nulláról, hanem mínuszról kell újra felépíteni.
  • Lancelot1983
    Az ígéreteid határidejét, meg tudod nézni az ígéretek menü pontban, nem random dobálja be.
  • Lópikula
    azonnal free transferre kell baszni
  • Lópikula
    ez az idei játék egy kalap szart nem ér, 20 méteres bombagól de nem adja meg mert les..milyen les te szerencsétlen...kezdem unni, 11-esből 7 ből 5 kimarad, hulladék fos
    Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.11.25. 10:44:50
  • bexinho
    Aljas ez az FM. Két meccsünk volt hátra a szezonból: BL döntő a Man Cityvel és Magyar Kupa döntő a Vidivel. Mikor elérkeztünk május 25-éhez, hogyhogy nem aznap, meccs előtt pár órával kicsapta a balhét a balszélső alapemberem, hogy nem tartottam meg az ígéretemet. Mondom ez mi? A probléma inkább abból volt, hogy a csapat 70%-ának (mellesleg a csapat minden tagja maximális morális szinten volt) közepes, vagy lefelé konyuló morálszintje lett. Mondom ez nevetséges. Pont az ellen a City ellen, aki az előző 3-4 BL fordulóban kb 20-25 gólt lőtt. Mondom pár napot visszatöltök, hátha random dobta be a játék. Hát nem, 5 napot visszatöltve is pont ott, pont akkor nyavajgott a játékos, lehúzva ezzel a csapatot. Nem elég, hogy full esélytelennek számítottunk, még ez is :D

Amúgy lejátszottam még hajnali 1kor a meccset. De ilyet még nem tapasztaltam, mióta FM-ezek :D Este gyorsan dobok fel képeket.
  • zyndar
    Kiselejteztük magunkat, illetve inkább mindhárom sokkal nevesebb ellenfelet, így megmérkőzhetünk az EL-ben. Kaptunk érte 2.5 millió eurót, amivel meg kétésfélszereztük a balanceot.