Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tudsz várni tavasz végéig, akkor már közel az összes tervezett bajnokság mezei meglesznek 😊
Nincs mit.
Sok ligához nincs még idei kit, azzal főzünk, amink van. A dán 2 hibás lehet, vagy valami oknál fogva nem szereti a 17-et. Az első osztállyal viszont ahogy láttam, nincs probléma.
zyndar
Az király, köszi, hogy megnézted. Én is a 16os mezpackot használom.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ha berakom a 16-os dán mezeket, nálam meghülyül az egész NordicBet Liga. Nemcsak, hogy nem jelennek meg a mezek, de egyik-másik csapatnál a "gyáriak" is eltűnnek.
10 pont előnyt eltapsolva, de végül az utolsó fordulóban azért megnyerve a horvát bajnokságot megjelent letöltésre a 17 😄 nem gáz, ha ott folytatom a karriert? 😄
zyndar
Tegnap belevágtam az első rendes karrierbe, vándormadár leszek. A kezdő csapatom a dán másodosztályban a Næstved BK és valamiért csak az idegenbeli mezük látható, a hazai nem. Mindkét file a graphics mappában van. Clear cache nem segített. Valaki találkozott ilyennel?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Klingonnyanyus hol van???
LasDen
"nem is olyan rég"... jó 20 éve...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Breivik mint a villámléptű hidegvérű befejező szélső támadó...
na jó ez már morbid 😄

Én kezdtem egyet a Parmaval (fm17),ezzel a játékkal már inkább a teljesre tervezek,a bétában csak az első szezont tolom le(fel kell jutni) ,aztán péntek este a teljesben jöhet a Serie B. Hihetetlen hogy egy nem is olyan rég szó szerint SZTÁR csapat hova süllyedhet :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A padra leülhet.
azért egy charlie manson elfért volna a középpályára, mint szűrő/mészáros
Itt egy erős válogatott a letiltott nevekből:
Saddam Hussein - Göbbels, Mussolini, Lenin, Ceausescu - Sztálin, Kadhafi, Breivik - Fidel, Hitler, Bin Laden.
Menedzser: Putyin
Asszisztens: Mao
Orvos: Mengele
A forbidden names az más. Sorozatgyilkosok, diktátorok, nácik, terroristák, és egyéb galamblelkű úriemberek vannak benne. Az a fájl biztosítja, hogy azokon a neveken véletlenül se generáljon a gép senkit.
zyndar
Hmm, a leírásban a licensing2 mellett a forbidden names-t írja. Köszi, este kipróbálom.

zorrobomber
<#nevetes1> És rajta kívül még van két 200k felett kereső, miközben idén is ki fogok esni az első kieséses körből - Real-t kaptam...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 12:56:02

Keresd meg a data\db\1700\dbc\permanent mappát. Ott töröld ezt a 2 fájlt:
brazil_kits
Licensing2
Ismételd meg a 1701 és 1710 mappákban is. Ennyi.

Szépséghibája , hogy minden update után újra meg kell csinálni. Talán új karriert is kell kezdeni hozzá, de ebben nem vagyok biztos.

zyndar
Fent van a names fix és minden működik is, kivéve a brazil csapatok neveit. Másnál hasonló?

több a fizetése kis túlzással, mint nálam az egész keretnek portugál bajnokságban 2. év után, EL csoportkör továbbjutással 😊
zorrobomber
Hogyan vigyünk csődbe egy NB1-es klubot - 3. rész:

Még nem szándékozom abba hagyni csak pihentettem egy kicsit. Ma letoltam pár meccset és igazából megjött a kedvem a folytatáshoz. De ki akartam próbálni egy másik csapatnál is a taktikámat. Ezért indítottam egy vándor karriert.

Megvolt a bemutatkozása Vinninek, hát valami hasonlóra számítottam, ami végül is lett. Az ellenfél a United volt, a félidőben 4-0 Rooney vezérletével a Vörös ördögöknek. Úgy, hogy még egy 11-est is kihagyott. De a szünetben Vinnie kiosztott pár fülest ösztönzőleg 😄 az öltözőben és meg is lett az eredménye. A második játékrészt mi nyertük meg 2 góllal. De ez is kevés volt, mert 4-2-re kikaptunk. Megérdemelten kaptunk ki, de a 2. félidőben voltak biztató jelek.
Már hiányoltam 😊,ne hagyd abba a szerbeket.
Pár hét pihentetés után, ma folytattam egy kicsit a Partizános mentésemet. Megnyertem a bajnokságot 3 fordulóval a vége előtt. De még nem fejeztem be, viszont valami más kihívás után néztem. Kezdtem egy másik karriert, a Newcastle csapatával. Vándor karrier lesz, a Wimbledon fenegyereke Vinni Jones főszereplésével. 😄
Vinni Jones bemutatja! 😄 😄
LasDen
már késő. Sírtam egy sort, aztán alkoholba fojtottam bánatom, de végül tovább léptem...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.01. 15:59:25

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

most már jó
LasDen
10 perc múlva már késő lesz. 10 perc alatt világok épülnek s dőlnek össze. Úgyhogy most vagy soha... 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.01. 14:30:49

most töltöttem fel, 10 perc múlva csekkold le
LasDen
ez a videó privát

vojvodinából jött 500 ezer euróért

Ma már gyakorlatilag ugyanúgy lehet használni mint a HDD-t, főleg W10 alatt. Persze azért a torrent ne arról menjen...

www.smart-bus.hu

bexinho
Értem. Igazából a sebességgel nincs gondom, a rendszer miatt vennék egy 120-ast. Csak nem ismerem annyira az SSD-k világát, és nem tudom, mennyire lenne hosszabb életű, ha nem csak windows futna rajta, hanem pl. FM is.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Én használtam ssd-t FM-re, de nem lett gyorsabb a játék tőle úgy emlékszem, most is van ssd-m, de most nem oda van telepítve a játék. Windows és a programok, net gyorsabban bejönnek, de szerintem, ezek miatt nem biztos, hogy megéri ssd-t venni, de aztán lehet más ezt máshogy látja.

Crash dump nektek mostanában nem szokott lenni, nekem mostanában napi 2-3 szinte mindig van, eddig kb félévente volt 1 nem tudom, most miért szaporodtak meg, tavasz óta semmi kiegészítő nem került be a játékba részemről.
bexinho
Valaki használ SSD-n FM-et? Vagy azt inkább windowsra érdemes beszerezni?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

zorrobomber
Azért ezt sem gondoltam volna hogy valaha megérem: Korhut Kalmár-Varga összjátékkal verni Guardiola ManCity-jét (FM16 még)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.31. 18:47:46

Kösz. A címekkel meg ne röhögtess.
Más. Valaki találkozott már a játékban a Brexittel? 2018 nyarán járok a portugálokkal, és most írta ki, hogy Anglia kilépett az EU-ból. EU játékosokra is vonatkozik ezután a work permit, aki viszont már ott játszik, maradhat.
LasDen
Mellesleg bulldog születésnapot a topik és a játék nagymesterének...😄

Gratu.
Haladás visszajutott?
bakkerman
de mennie kellett,nem volt valamiért jó az új tulajnak...lehet már túl ráncos volt 😞

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A Llagostera csapatának meg női tulajdonosa van, a 16-ban legalább is. 😄
LasDen
női igazgató? hmm... 😮

bajnokság megnyerve, új tulaj

LasDen
másra nem is jó 😄

gyűlölöm azt a záradékot 😄
zorrobomber
Áucs

zorrobomber
<#eljen>

ezt már én is észrevettem 😄
Utoljára szerkesztette: geo91, 2016.10.28. 21:50:56
Darthmushroom
valahogy jellemző az fm-re h az kapod a kupákba akivel a bajnokságban is akkor tájt játszol 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

3. hely lett a vége. szokás szerint miénk a legtöbb lőtt gól, de kapott gólokban nagyon rosszul állunk.

zyndar
Izgalmas a szkedzsül, 3 Roma és 3 Napoli meccs cirka másfél hónap alatt.