Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ligához nincs még idei kit, azzal főzünk, amink van. A dán 2 hibás lehet, vagy valami oknál fogva nem szereti a 17-et. Az első osztállyal viszont ahogy láttam, nincs probléma.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na jó ez már morbid 😄
Én kezdtem egyet a Parmaval (fm17),ezzel a játékkal már inkább a teljesre tervezek,a bétában csak az első szezont tolom le(fel kell jutni) ,aztán péntek este a teljesben jöhet a Serie B. Hihetetlen hogy egy nem is olyan rég szó szerint SZTÁR csapat hova süllyedhet :/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Saddam Hussein - Göbbels, Mussolini, Lenin, Ceausescu - Sztálin, Kadhafi, Breivik - Fidel, Hitler, Bin Laden.
Menedzser: Putyin
Asszisztens: Mao
Orvos: Mengele
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.11.02. 12:56:02
brazil_kits
Licensing2
Ismételd meg a 1701 és 1710 mappákban is. Ennyi.
Szépséghibája , hogy minden update után újra meg kell csinálni. Talán új karriert is kell kezdeni hozzá, de ebben nem vagyok biztos.
Megvolt a bemutatkozása Vinninek, hát valami hasonlóra számítottam, ami végül is lett. Az ellenfél a United volt, a félidőben 4-0 Rooney vezérletével a Vörös ördögöknek. Úgy, hogy még egy 11-est is kihagyott. De a szünetben Vinnie kiosztott pár fülest ösztönzőleg 😄 az öltözőben és meg is lett az eredménye. A második játékrészt mi nyertük meg 2 góllal. De ez is kevés volt, mert 4-2-re kikaptunk. Megérdemelten kaptunk ki, de a 2. félidőben voltak biztató jelek.
Vinni Jones bemutatja! 😄 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.01. 15:59:25
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.01. 14:30:49

www.smart-bus.hu
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Crash dump nektek mostanában nem szokott lenni, nekem mostanában napi 2-3 szinte mindig van, eddig kb félévente volt 1 nem tudom, most miért szaporodtak meg, tavasz óta semmi kiegészítő nem került be a játékba részemről.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.31. 18:47:46
Más. Valaki találkozott már a játékban a Brexittel? 2018 nyarán járok a portugálokkal, és most írta ki, hogy Anglia kilépett az EU-ból. EU játékosokra is vonatkozik ezután a work permit, aki viszont már ott játszik, maradhat.
Haladás visszajutott?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: geo91, 2016.10.28. 21:50:56
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC