104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Ars3nal
    küldtem egyet, nekem elég jól ment vele:) első évben behúztunk mindent fölényesen
  • BBeno2
    vki nem tudna priviben jó taktikát küldeni Győrhöz??? most kezdtem 2007 nyara van . és kéne egy jó taktik eto-hoz. megköszönném.
  • hamary
    Kis hírek:

-Agüerot leigazoltam 25 millió fontért
    Első négy forduló:
    - 1. Chelsea
    - 2. Reading
    - 3. Liverpool
    - 4. Manchester United

Egyenlegem továbbra is magas, aztmondja a veztőség menedszeri pályafutásom után folytathatnám bankárként :D

Maxwell leigazolását tervezem
  • Fabio Capello
    megkaptam, köszönöm :)
  • zyndar
    Elküldtem a taktikát privátban.
  • zsilike
    3.lett!
  • zsilike
    Rayo +. lett idén,jövőre BL!
  • Fabio Capello
    nagyon rég játszottam vele, nem nagyon érek rá, de 12 forduló után a 16. helyen állunk a másodosztályban (első évben feljutottunk ugyebár), szóval kéne találni valami jó taktikot mert folyamatosan ingázom a 15-18. hely között... Sajnos hiába van egy brutálisan beerősített keretem (eljött Flachi, Rozental, Fresi, Alonso, Cygan, Chiesa és még sorolhatnám), valahogy nem akar összeállni ez a dolog. De majd kipróbálom a te 3-5-2-et is, ha leírod pontosan, vagy linkelsz képet a felállásról és beállításokról
  • zyndar
    Franciaországban nekem egy 4-3-3 ( 3 csatár) a Le Mans-szal első évben bajnoki címet hozott az 1. osztályban, a Nimes-szel pedig egy 3-5-2-vel sorjában: 3. osztály bajnoki cím -> 2. osztály 2.hely -> 1. osztály féltávnál 6. hely.
    Capello hogy megy a Paris?
  • Fabio Capello
    franciaországban nagyon nehéz jó taktikát használni, nyugodtan hagyatkozz az alapból beállított taktikára, nekem azzal ment a legjobban
  • zorrobomber
  • hamary
    nagyon tetszik a beszámolód, nagy grat!
  • hamary
    Sziasztok. Egy régi Arsenalos mentésemet folytattam, amit nem tudom miért hagytam abba...

Vége a szezonnak, bajnokság harmadik hely, BL Elödöntő, Inter mmákolta be a második meccset, LK Döntőig mentem, ott a Chelsea nyert, FA Kupából szégyenteljesen kihullottam az elején..

Igazolásaim csupán Huntelaar és Arteta.

Adebayoor lett az év játékosa 40< góllal, kiválló volt egész évben.

Pénzem 117 millió font,ennyi lém a játékban még sose volt...Viszont nem szeretnék játékost venni, szvsz még nőni fog. Elég tömör voltam, de álmos vagyok, úgyhogy jóéjt! :)
  • zyndar
    Ennyi volt a móka mára:

Köszi mindenkinek
  • Darkon
    Koszi
  • Darthmushroom
    jo nekem ennyi elég volt rennes 2:0 oda... holnapra valami naon uj és jo taktika kéne...
  • Darkon
    [lusta]

Eleg volt 13szezon utan ujra osszerakni egy csapatot(windows telepitesrol mar nem is beszelek)
  • Ars3nal
    jól megcsaptad őket hazain, gratz
  • zyndar
    Nézd meg itt
  • Darthmushroom
    köv mecs idegen lile 0:0 mind2 csapat büntetőt hibázott

grat Zyndar
  • zyndar
    Jön a Bayern a döntőbe jutásért:

• Ars3nal
    www.spanyolmasodikligasmezek.hu

viccen kívűl most így hirtelen nem, sztem csapatonként keresd meg googleba
  • Ars3nal
    hajrá, lesz itt még vagy 20győzelem a ligában bőven, nem rossz a Saint-Etienne
  • Darkon
    Valaki tud oldald ahol spanyol masodligas mezek vannak?
  • Darthmushroom
    meg van első győzelem 1:0 a Metz ellen végig támadtunk a 86percbe lett meg a győztes gól! (idehaza)
  • Ars3nal
    FSV Frankfurt:D
    Bochummal egész jót lehet amugy játszani
  • Darthmushroom
    jön a folytatás 1:1 a valencieanes ellen idegenbe... ezt most fejeztem be...
  • Darthmushroom
    első bajnokin még mindig szar a csapat odahaza kikaptunk a caentől 2:1re..:S:@
  • Ars3nal
    én még mindig a Felcsútos csíttaktikkal tolom:D ha szarul állunk akkor meg játék felgyorsít, két védő csatárnak és kész:D
  • Darthmushroom
    fuhh van erőnlét franciaországba bari mecsen kis nyomi csapatoktol 5söket kapjuk.... még a taktika se az igazi
  • Gunnersboy
    iylen összefoglalók hallatán jön meg cask az ember kedve igazán.....olyan szivesen játszanék énis, csak sajnos nincs rá időm :(

pedig 2 mentésem is van, egy angol és egy német alsóbb osztályú, talán majd vasárnap tudok játszani egy kicsit

addigis további sok sikert mindenkinek :)
  • Darthmushroom
    hát naon remélem!
  • Mike94
    ő a wimbledonnal se nagyon izzadt meg :)
  • Ars3nal
    azzal meg is lesz, FSV Frankfurtba viszont megizzadnál azthiszem:D
  • Darthmushroom
    Saint-Étienne esett a választásom célom első évbe nemzetközi kupa szereplés elérése
  • Mike94
    :DDDDD
    uefa meg igen sok oldalú :/
  • Darthmushroom
    07be volt már
  • zyndar
    A labdaszedő srácok cserét kértek, én pedig látásvizsgálatot ennek a szépreményű bandának
  • zyndar
    UEFA kupában:

• Martins15
    Cambridge :angol coca cola league 2.