104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    gratall, mindenki kurtajó
  • zyndar
    Üdv Urak!
    Véget ért a 2. szezonom a Veendam kispadján. Minden adott volt a rossz szerepléshez: pénztelenség, relative gyenge keret. A média is tökutolsónak várt. Az első évben feljutást eredményező taktikát kicsit finomítottam, a keretet ingyen igazolható és kölcsönjátékosokkal megerősítettem és íme az eredmény

Ez elsősorban két csatáromnak és a szöglettaktikának tudható be:

A kupában sikerült a 4 közé bejutni, ott az Ajax állított meg. Az itteni szabályok szerint ez a 3. hely nem jelent automatikus BL selejtezőt, szerintem még UEFA kups indulást sem, rájátszás döntött.

És persze a fél csapatnak lejár a szerződése és nem akarnak hosszabbítani, a kölcsönjátékosok hazamennek, lehet nem marad csapat
  • Csesza
    benne van csak gondolom ha bejelölöd a brazíl ligát ill. lehet hogy a kis adatbázisban nincs benne de a közepesben vagy a nagyban tuti benne van
  • punkers
    Lehet h én vagyok hülye de nekem kerlon eltűnt az FMből.nektek benne van?nekem a 07be benne volt a 08ba már nemtaláltam
  • Darthmushroom
    newcastle 1:1 derby
    bolton 1:1 derby
    szoval már egy ideje kiléptem mert nekem ez a sok döntetlen már sok és ráadásul livepool és chelsea jön köv hozzánk...
    ja amugy igy már 7. vaunk
  • Darthmushroom
    derby 1:1 man city
    mind2 csapat nyerhetett volna ők uralták a mecset mi meg életveszélyes kontrákat vezetünk. egyenlőre most biztos a 6.helyünk
  • peruzzi8
    Sziasztok! Tudnátok nekem egy képet nyomatni arról hogy hogyan állítjátok be a Vkp utasításait? Mert hiába próbálgatom játszhat ott akármilyen jó vkp akkor sem nagyon megy az átlaga 7fölé még ha csapatnak jól is megy. Előre is köszi
  • zorrobomber
    Sztem is. Materazzi alákúrna, aztán 90 percig észre se lehetne venni egy ilyen figurát. Ugyanezt mondták Kerlon fókacselére is.
  • Mor3llo
    Megennék őket nagypályán.Szerintem :)
  • Darthmushroom
    west ham 1:0 derby (fa kupa mecs)
    derby 0:0 west ham (bajnoki)
  • Darthmushroom
    derby 2:0 shrewsbury (fa kupa mecs)
    birmingham 1:2 derby
    derby 0:1 blackburn
    sunderland 2:3 derby
    jelenleg 6. de két csapat kevesebbet játcot mögötem és megelőzhetnek
  • Darthmushroom
    naon állatok ilyeneket kéne igazolni nagycsapatoknak szinesitenék a játékotxd
  • zorrobomber

Eljött az ideje hogy nézzek valami értelmes hátvédet is Riggott, Mendes da Silva mellé, a szerencsés Andrea Coda lett:
  • Mor3llo
    azta!! :O
  • kraawz
    nemrossz
  • Darkon
    Mar megtalaltam a takit, ujatkezdtem a sok serules miatt, felidegesitett. Megvettem Canizarest erre 3honapra leserul plusz meg ket ember plusz a meccsen 4. Mostmeg elvittek egybol Nihat-ot.
  • kraawz
    á,villarreallhoz 4-2-3-1 a perfekt.
  • Darkon
    Legelso tetmeccs. Kisertetiesen hasonlit a patch elotti idoszakhoz. Lago most vettem-torott lab-5honap, Thomasson 2honap, M.Fernandez 3het, Cygan 2het :OOOO

• zorrobomber
    Nekem is csak úgy hogy lesérült meccs közben Tevez :D
  • pinnacle
    annyira nem akartam megszopatni hogy kajak jó cimet adok meg:D
  • Darthmushroom
    fuhh szép na nekem ez nem sikerült még
  • Darthmushroom
    nállam meg maga az isten olyan golokat rug h csak lessek meg ráadásul sokat is rug
  • trnokikoma
    naonnagy grat
  • zorrobomber

• Csesza
    :DASdasdasdas hogy te mekkora egy buzi vagy :D

amugy elbasztad meret leevente :D
  • pinnacle
    Szia!

Nekem van kedvem:)
    Ha akarsz megkereshetsz itt:
    [email protected]
  • szehi
    Hali!

Nincs kedvetek online fm-ezni??? eddig 2-en vagyunk de szeretnénk ha sokkal többen lennénk!!! nemtudjuk h meik bajnokságba kezdünk én legszivesebben a magyar bajnokságba kezdenék de majd még eldől!
    ha érdekel ez téged itt az msn-em: [email protected]
  • Csesza
    monnyuk cél ember használata

kreatív szabadság sztem felesleges és rossz ha az egész csapatnál sokra van állítva

• szabocsaba1983
    Ez szép! Mondjuk nálam Villa nagyon sz@r.
  • Darkon
  • Darkon
    Kicsit kiestem a korforgasbol ugyhogy igy utolag grat mindenkinek.

Kitalaltam az uj csapatot kivetelesen a Villarrealal kezdek, azonban elveszett a csodataktikom igy most erre a formaciora keresek megoldasokat. Szivesen fogadok minden tanacsot. Kontrajatekot szeretnek ezzel a felallasal.

Ps: Hajra spanyolok!
  • trnokikoma
    számítom a véleményedre
  • Darthmushroom
    derby 3:1 fulham
    stancu 2szer, meg earnshaw 1szer, fulhamnél meg kamara talált be
    még mindig 8.hely
  • Darthmushroom
    villa szépségdijas:XD

amugy 18 mecs 16gól ebbol bajnoki 17 és ott 16gól, 3góllal vezeti a gollövö listát
  • Mike94
    nekem most nincs annyi idő h kifejtsem a hibákat, mert mindjárt megyek el, de legközelebb (ha addig nem javít ki senki) akkor leírom
  • Darthmushroom
    ja és persze a második nagy akik megjárták velünk (chelsea,arsenal,)
    már csak poolt, meg mut kéne megverni:D
    (mu még veretlen 19fordulo után)
  • Darthmushroom
    everton 4:0 derby (eltaktikáztam magam)
    derby 2:0 arsenal (félelmetes mecs volt)
    kép:

biztos 8.hely a mienk
  • Darthmushroom
    nagy grat első évben naon jóféle
  • trnokikoma
    #17290 lécci vessetekrá 1pillantást
  • Martins15
    Köszi