104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gratall, mindenki kurtajó
-
Üdv Urak!
Véget ért a 2. szezonom a Veendam kispadján. Minden adott volt a rossz szerepléshez: pénztelenség, relative gyenge keret. A média is tökutolsónak várt. Az első évben feljutást eredményező taktikát kicsit finomítottam, a keretet ingyen igazolható és kölcsönjátékosokkal megerősítettem és íme az eredmény
Ez elsősorban két csatáromnak és a szöglettaktikának tudható be:
A kupában sikerült a 4 közé bejutni, ott az Ajax állított meg. Az itteni szabályok szerint ez a 3. hely nem jelent automatikus BL selejtezőt, szerintem még UEFA kups indulást sem, rájátszás döntött.
És persze a fél csapatnak lejár a szerződése és nem akarnak hosszabbítani, a kölcsönjátékosok hazamennek, lehet nem marad csapat
-
Csesza #17355 benne van csak gondolom ha bejelölöd a brazíl ligát ill. lehet hogy a kis adatbázisban nincs benne de a közepesben vagy a nagyban tuti benne van -
punkers #17354 Lehet h én vagyok hülye de nekem kerlon eltűnt az FMből.nektek benne van?nekem a 07be benne volt a 08ba már nemtaláltam -
newcastle 1:1 derby
bolton 1:1 derby
szoval már egy ideje kiléptem mert nekem ez a sok döntetlen már sok és ráadásul livepool és chelsea jön köv hozzánk...
ja amugy igy már 7. vaunk -
derby 1:1 man city
mind2 csapat nyerhetett volna ők uralták a mecset mi meg életveszélyes kontrákat vezetünk. egyenlőre most biztos a 6.helyünk -
peruzzi8 #17351 Sziasztok! Tudnátok nekem egy képet nyomatni arról hogy hogyan állítjátok be a Vkp utasításait? Mert hiába próbálgatom játszhat ott akármilyen jó vkp akkor sem nagyon megy az átlaga 7fölé még ha csapatnak jól is megy. Előre is köszi -
Sztem is. Materazzi alákúrna, aztán 90 percig észre se lehetne venni egy ilyen figurát. Ugyanezt mondták Kerlon fókacselére is. -
Megennék őket nagypályán.Szerintem :) -
west ham 1:0 derby (fa kupa mecs)
derby 0:0 west ham (bajnoki) -
derby 2:0 shrewsbury (fa kupa mecs)
birmingham 1:2 derby
derby 0:1 blackburn
sunderland 2:3 derby
jelenleg 6. de két csapat kevesebbet játcot mögötem és megelőzhetnek -
naon állatok ilyeneket kéne igazolni nagycsapatoknak szinesitenék a játékotxd -
Eljött az ideje hogy nézzek valami értelmes hátvédet is Riggott, Mendes da Silva mellé, a szerencsés Andrea Coda lett:
-
azta!! :O -
nemrossz -
Mar megtalaltam a takit, ujatkezdtem a sok serules miatt, felidegesitett. Megvettem Canizarest erre 3honapra leserul plusz meg ket ember plusz a meccsen 4. Mostmeg elvittek egybol Nihat-ot. -
á,villarreallhoz 4-2-3-1 a perfekt. -
Legelso tetmeccs. Kisertetiesen hasonlit a patch elotti idoszakhoz. Lago most vettem-torott lab-5honap, Thomasson 2honap, M.Fernandez 3het, Cygan 2het :OOOO
-
Nekem is csak úgy hogy lesérült meccs közben Tevez :D -
pinnacle #17338 annyira nem akartam megszopatni hogy kajak jó cimet adok meg:D
-
fuhh szép na nekem ez nem sikerült még -
nállam meg maga az isten olyan golokat rug h csak lessek meg ráadásul sokat is rug -
naonnagy grat -

-
Csesza #17333 :DASdasdasdas hogy te mekkora egy buzi vagy :D
amugy elbasztad meret leevente :D -
pinnacle #17332 Szia!
Nekem van kedvem:)
Ha akarsz megkereshetsz itt:
[email protected] -
szehi #17331 Hali!
Nincs kedvetek online fm-ezni??? eddig 2-en vagyunk de szeretnénk ha sokkal többen lennénk!!! nemtudjuk h meik bajnokságba kezdünk én legszivesebben a magyar bajnokságba kezdenék de majd még eldől!
ha érdekel ez téged itt az msn-em: [email protected] -
Csesza #17330 monnyuk cél ember használata
kreatív szabadság sztem felesleges és rossz ha az egész csapatnál sokra van állítva
-
Ez szép! Mondjuk nálam Villa nagyon sz@r. -
-
Kicsit kiestem a korforgasbol ugyhogy igy utolag grat mindenkinek.
Kitalaltam az uj csapatot kivetelesen a Villarrealal kezdek, azonban elveszett a csodataktikom igy most erre a formaciora keresek megoldasokat. Szivesen fogadok minden tanacsot. Kontrajatekot szeretnek ezzel a felallasal.
Ps: Hajra spanyolok!
-
számítom a véleményedre
-
derby 3:1 fulham
stancu 2szer, meg earnshaw 1szer, fulhamnél meg kamara talált be
még mindig 8.hely -
villa szépségdijas:XD
amugy 18 mecs 16gól ebbol bajnoki 17 és ott 16gól, 3góllal vezeti a gollövö listát -
nekem most nincs annyi idő h kifejtsem a hibákat, mert mindjárt megyek el, de legközelebb (ha addig nem javít ki senki) akkor leírom -
ja és persze a második nagy akik megjárták velünk (chelsea,arsenal,)
már csak poolt, meg mut kéne megverni:D
(mu még veretlen 19fordulo után) -
everton 4:0 derby (eltaktikáztam magam)
derby 2:0 arsenal (félelmetes mecs volt)
kép:
biztos 8.hely a mienk -
nagy grat első évben naon jóféle -
#17290 lécci vessetekrá 1pillantást -
Martins15 #17318 Köszi