104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fsgh
    Sziasztok!

Régen írtam már ide:) de most a nyár alkalmából ujra efemezem:) Folytatom a régi Arsenalos mentésem:DD(ahol összevásároltam a csapatot:P)
    Itt egy keret kép:)

és egy hatalmas igazolást sikerült csinálnom!!!:))) eddig is megtudtam volna venni mert kicsi volt a kivásárlási ára de nem akart jönni.(biztos azért gondolta meg magát mert BL-t nyertem:P)

amúgy 2011 nyarán járok
  • Martins15
    Hát akkorezvan :( Köszi
    #17394:Megnézem azért köszi
  • zorrobomber
    nekem a 36-37 éves kapusok a kedvenceim :)
  • pinnacle
    megnézed az ID-d, majd onnan lehet vhogy:D
  • Fabio Capello
    nemigazán
  • Martins15
    akkor ezekszerint ha elkezdtem egyet akkor már nincs sok esély rá?
  • Fabio Capello
    új managernél használd a varázslót, harmadik vagy negyedik pontban felajánlja a képválasztást
  • Martins15
    ahham és hol kell ezt játékon belül beállítani?Lehet csak én vagyok a béna de eddig nem nagyon találtam
  • Fabio Capello
    bárhol lehet, tallózásos alapon működik a dolog
  • Martins15
    Egy kérdés: Ha beakarom rakni a saját arcképem a játékba melyik mappába kell berakni?
  • Fabio Capello
    O.o

Aztán bajnokságban is így menjen ;)
  • szabocsaba1983

(A botafogo brazil bajnok)

• Martins15
    Grat !
  • Fabio Capello
    nemrossz, nemrossz, bár az én szememben már öregnek minősül, 24 év fölöttieket csak nagy ritkán igazolok :)
  • Darthmushroom
    alapból a derby játékosa, naon rátok épiteni naon jol játcik nállam, argentin csatár, most rooney mögöt második a góllövölistán csak 1góllal lemaradva. elsőnek gondolkodtam elkéne adni de inkább maradt. de jo döntés volt meghagyni. 2m fontért vette a derby a baglyokbol legalább is ez van irva
    kép:
  • Fabio Capello
    nem
  • pinnacle
    hali

kell a 8.01-es patch a 02-es előtt?
  • Fabio Capello
    gratta :)

erről a villa gyerekről még nem is hallottam, pár infót plusz egy képet szívesen látnék :)
  • szabocsaba1983
    Nyomsz róla egy képet?
  • Darthmushroom
    ismét megvertük a chelseat bajnokságba odavissza vertük:

Villa 6gólt lőtt nekik!!:D:P
  • Darthmushroom
    szerintem a beye,silvestre,carew naon nagy fogások főleg ingyen
  • Darthmushroom
    grat az érettségihez:)
  • szabocsaba1983
    Az üzlet az üzlet....

• Fabio Capello
    carew nagy fogás, silvestre nem tudom milyen ennyi idősen, de még ő is nagyon hasznos lehet :)
  • szabocsaba1983
    Igazolások:

Szerintetek elég lesz a bentmaradáshoz?
  • karajjj
    na megvan az érettségi, tolomtovább a montpelliert :D
    úgylátszik, hogy kezd összeszokni a csapat

• Fabio Capello
    nem árt ha be vannak nyomva a brazil játékosok, mert így nem mindig hozza le
  • szabocsaba1983

Érdemes egy pillantást vetni a tabellára #17364 :)

És még egy adalék a csapat mentalitásáról:

Egyik legjobb játékosunk (nem egy világsztár, azért azt előre leszögezném) Nauzet Alemán, Las Palmas szülötte, csak ebben a klubban játszott egész életében, a harmadosztályban is, az utolsó 3 (!!!) szezonban a másodosztály gólpasszkirálya lett!!!
    És jövőre az első osztályban játszhat, a Nou Campban, a Bernabéuban, a Mestallaban és Las Palmas mezben!!!

Érdekel még ezután valakit, ha esetleg kikapunk a meccsek 70%-ban jövőre? (de nem fogunk :) )

Talán ezért érdemes ezzel a játékkal játszani minden nap!
  • Darthmushroom
    nagy grat
  • Darthmushroom
    nekem nincs benne naggyal se
  • Fabio Capello
    ajánlom hogy maradjál a palmasnál, különben innen billentelek seggen, hamár ennyi mindent elértél ne add fel :D

[tudomén hogy nem is akarsz elmenni, de azért jobb ha előre szólok :D]
  • szabocsaba1983
    A jó szereplés hírére (a vezetőség hosszútávú célja a másodosztályban való bentmaradás volt--ami végül is nem sikerült ) fél európa engem akar edzőnek: Liverpool, Fiorentína, Porto, Tottenham, Valencia, PSV, csakhogy az ismertebbeket említsem!
  • Fabio Capello
    hát igen, mindig nagy öröm esélytelenként feljutni... és mindig nagy szopás a bennmaradás... :D
  • szabocsaba1983
    Las Palmas S.A.D. 3. szezon vége:

Elöljáróban ennyit:
    (összefoglaló később)

/alaposan fel kell készülnünk a következő szezonra! (Barca, Real Madrid, Villareal, Valencia, stb, stb....)
    Csak azt sajnálom, hogy meg fog szakadni a Reallal a fiókcsapati viszonom :) /
  • trnokikoma
    kösözönöm a tanácsokat
  • Gunnersboy
    kontrataktikos felállás inkább a 2 tkp-s tényleg....
    nekem fradival is 2tkp-van, ha kontrára jáccok visszanyilazva, ha támadok akka ze gyik tkp-t felnyilazom a csatár mellé és ugy nekem tökéletes :)
  • zyndar
    Sokkal kevesebb kreatív szabadság, szélső védő kevesebb kiugratás, középső védő ne támadjon le, nekik szinte minden csúszka zérón, sokkal kevesebb időhúzás, védelem kicsit feljebb, támadó középpályásnak túl sok utasítás van maxon. Szerintem, így elsőre :P
  • Fabio Capello
    az egyetlen, amit így hirtelenjében mondani tudok, hogy a két tkp - egy csatár támadószekció nem kifejezetten alkalmas támadótaktikára, inkább védekező (szigorúan az én tapasztalataim szerint!!!!). Szóval ha támadni akarsz, akkor két csatár legyen, lehetőleg egy gyors, és egy jól fejelő, majd rájuk beállítani a dolgokat, mint pl. célember, szöglet kire menjen, stb.

De vannak nálam nagyobb taktikai zsenik is, majd biztos kiegészítenek pár szóval :)
  • trnokikoma
    vessetekrá 1pillantást
  • zorrobomber
    nagy grat!