104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Sziasztok!
Régen írtam már ide:) de most a nyár alkalmából ujra efemezem:) Folytatom a régi Arsenalos mentésem:DD(ahol összevásároltam a csapatot:P)
Itt egy keret kép:)
és egy hatalmas igazolást sikerült csinálnom!!!:))) eddig is megtudtam volna venni mert kicsi volt a kivásárlási ára de nem akart jönni.(biztos azért gondolta meg magát mert BL-t nyertem:P)
amúgy 2011 nyarán járok -
Martins15 #17396 Hát akkorezvan :( Köszi
#17394:Megnézem azért köszi -
nekem a 36-37 éves kapusok a kedvenceim :) -
pinnacle #17394 megnézed az ID-d, majd onnan lehet vhogy:D -
nemigazán -
Martins15 #17392 akkor ezekszerint ha elkezdtem egyet akkor már nincs sok esély rá? -
új managernél használd a varázslót, harmadik vagy negyedik pontban felajánlja a képválasztást -
Martins15 #17390 ahham és hol kell ezt játékon belül beállítani?Lehet csak én vagyok a béna de eddig nem nagyon találtam -
bárhol lehet, tallózásos alapon működik a dolog -
Martins15 #17388 Egy kérdés: Ha beakarom rakni a saját arcképem a játékba melyik mappába kell berakni? -
O.o
Aztán bajnokságban is így menjen ;) -
(A botafogo brazil bajnok)
-
Martins15 #17385 Grat ! -
nemrossz, nemrossz, bár az én szememben már öregnek minősül, 24 év fölöttieket csak nagy ritkán igazolok :) -
alapból a derby játékosa, naon rátok épiteni naon jol játcik nállam, argentin csatár, most rooney mögöt második a góllövölistán csak 1góllal lemaradva. elsőnek gondolkodtam elkéne adni de inkább maradt. de jo döntés volt meghagyni. 2m fontért vette a derby a baglyokbol legalább is ez van irva
kép:
-
nem -
pinnacle #17381 hali
kell a 8.01-es patch a 02-es előtt? -
gratta :)
erről a villa gyerekről még nem is hallottam, pár infót plusz egy képet szívesen látnék :) -
Nyomsz róla egy képet? -
ismét megvertük a chelseat bajnokságba odavissza vertük:
Villa 6gólt lőtt nekik!!:D:P -
szerintem a beye,silvestre,carew naon nagy fogások főleg ingyen -
grat az érettségihez:)
-
Az üzlet az üzlet....
-
carew nagy fogás, silvestre nem tudom milyen ennyi idősen, de még ő is nagyon hasznos lehet :) -
Igazolások:
Szerintetek elég lesz a bentmaradáshoz? -
karajjj #17372 na megvan az érettségi, tolomtovább a montpelliert :D
úgylátszik, hogy kezd összeszokni a csapat
-
nem árt ha be vannak nyomva a brazil játékosok, mert így nem mindig hozza le -
Érdemes egy pillantást vetni a tabellára #17364 :)
És még egy adalék a csapat mentalitásáról:
Egyik legjobb játékosunk (nem egy világsztár, azért azt előre leszögezném) Nauzet Alemán, Las Palmas szülötte, csak ebben a klubban játszott egész életében, a harmadosztályban is, az utolsó 3 (!!!) szezonban a másodosztály gólpasszkirálya lett!!!
És jövőre az első osztályban játszhat, a Nou Campban, a Bernabéuban, a Mestallaban és Las Palmas mezben!!!
Érdekel még ezután valakit, ha esetleg kikapunk a meccsek 70%-ban jövőre? (de nem fogunk :) )
Talán ezért érdemes ezzel a játékkal játszani minden nap!
-
nagy grat -
nekem nincs benne naggyal se -
ajánlom hogy maradjál a palmasnál, különben innen billentelek seggen, hamár ennyi mindent elértél ne add fel :D
[tudomén hogy nem is akarsz elmenni, de azért jobb ha előre szólok :D] -
A jó szereplés hírére (a vezetőség hosszútávú célja a másodosztályban való bentmaradás volt--ami végül is nem sikerült
) fél európa engem akar edzőnek: Liverpool, Fiorentína, Porto, Tottenham, Valencia, PSV, csakhogy az ismertebbeket említsem!
-
hát igen, mindig nagy öröm esélytelenként feljutni... és mindig nagy szopás a bennmaradás... :D -
Las Palmas S.A.D. 3. szezon vége:
Elöljáróban ennyit:
(összefoglaló később)
/alaposan fel kell készülnünk a következő szezonra! (Barca, Real Madrid, Villareal, Valencia, stb, stb....)
Csak azt sajnálom, hogy meg fog szakadni a Reallal a fiókcsapati viszonom :) / -
kösözönöm a tanácsokat -
kontrataktikos felállás inkább a 2 tkp-s tényleg....
nekem fradival is 2tkp-van, ha kontrára jáccok visszanyilazva, ha támadok akka ze gyik tkp-t felnyilazom a csatár mellé és ugy nekem tökéletes :) -
Sokkal kevesebb kreatív szabadság, szélső védő kevesebb kiugratás, középső védő ne támadjon le, nekik szinte minden csúszka zérón, sokkal kevesebb időhúzás, védelem kicsit feljebb, támadó középpályásnak túl sok utasítás van maxon. Szerintem, így elsőre :P -
az egyetlen, amit így hirtelenjében mondani tudok, hogy a két tkp - egy csatár támadószekció nem kifejezetten alkalmas támadótaktikára, inkább védekező (szigorúan az én tapasztalataim szerint!!!!). Szóval ha támadni akarsz, akkor két csatár legyen, lehetőleg egy gyors, és egy jól fejelő, majd rájuk beállítani a dolgokat, mint pl. célember, szöglet kire menjen, stb.
De vannak nálam nagyobb taktikai zsenik is, majd biztos kiegészítenek pár szóval :) -
vessetekrá 1pillantást -
nagy grat!