Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@zyndar: Én is imádom fõleg az alsóbb osztályokat, a 2012-eshez létezik hetedosztály (!!!) is. Az ifikben pedig legfontosabb bevételi forrásom látom egyenlõre. A Paris Fc-s karrierre emlékszem jó kis menetelés volt az
@Darthmushroom: köszönöm!
www.icewebhu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
@Bexinho: szép eredmény, gratulálok a Ligakupához és sok sikert az EL-ben!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ritkán írok, ám annál aktívabban figyelem a karriereteket. Grat mindenkinek! Zavbal karrierjére nagyon kíváncsi vagyok, talán a francia focit ismerem a legkevésbé a nagyok közül.
Írtam egy szezonösszegzõt, illetve tettem egy kis kitérõt magyar földre is, illetve felleltem egy Liverpool-i "fétist" is. 😊
http://bit.ly/MtEqBv
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Fc Séte 2013/2014: Új csapatommal a francia ötöd osztályból kezdtük az építkezést. Fejlõdés érdekében illene minden évben osztályt ugrani legalábbis itt lent.A szezonról annyit hogy jól játszottunk és sikerült jól letudni a tartalék csapatok elleni meccseinket is. Nem szaporítom tovább a szót jöjjenek a bajnokság képei: Tabella, Játékos statok, Csapat statok
Francia Kupa: nem volt különösebben célom most még, bár 3 kört így is mentünk mihelyst elértünk egy Ligue 1-es csapatot. Kupa meccsek
Játékosok: vagyis inkább öregfiúk. De így is megemelem a kalapom Rouve elõtt aki már mindent játszott itt.Mellesleg azóta a klubnál van mióta élek... Másik említésre méltó dolog a két csatárom: Cucchiara és Dufrennes utóbbi gólkirály is lett. Meglepett még az akadémiám is egy ilyen sráccal: Egbo.
Sajnos tudom hogy most jön egy brutális csapatépítés bár ésszerû keretek között hiszen még mindig csak félprofik vagyunk. Cél: tovább és tovább....
Köszönöm ha elolvastad!
@Volcanor: Én ettõl meg is tettem
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Korbin, a te taktikádat erõltetem, Liverpool-al. Igazoltam hozzá egy-két játékost (Honda, illetve a Benficából az a szerb, aki most a Chelsea-be visszaszerzõdött, talán Matic), de nem megy. Kapura lövésbõl is általában kevesebb van nekem.
Viszont a védelem meg brutál idáig, az elsõ kb. 8 meccsen gólt sem kaptam. Csak nem is nagyon lövök, max. 1-et.
De a lényeg, hogy most elkezdtek teljesen impotensek lenni, helyzetem se nagyon van, gólokat is elkezdtem kapni, lõni meg már egyáltalán nem lövök.
Mi lehet a gond? Taktika 100%-os. Állítasz be valami egyénit a játékosokhoz?
A másik, hogy pl. a középpályásaim legjobb osztályzata max. 6,6. Egyedül Gerrard tudott többet összehozni, mert szögletekbõl gólpasszt ad, meg õ lövi a 11-eseket. Rohadt szarul játszik mindig mindenki, és helyzetbe sem kerülnek.
Még egy, Sturridge játszik Poachert, és 20-ról mindig ellövi a labdát. Akármikor hozzákerül, és 20 méterre van a kaputól, már lõ is. Persze mind fölé meg mellé megy.
Ha egy meccsen van 20 kapura lövésem, abból 12-14 mindig távoli lövés.
Szóval miket állítasz be egyénlieg? 😊 Kicsit elment már a kedvem a játéktól, minden csapattal vergõdök.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
meccsek
Elsõ évben mindent megnyertem ami kupában érdekelt voltam. A kérdésem az, hogy ez a rész ennyire könnyûre sikerült? Nyilván egy kis csapattal sokkal nehezebb, de itt szinte semmit nem kellett csinálnom, hogy végigverjünk mindenkit

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
- Még mindig Szegeddel nyomom
- az utóbbi években rendszeres BL csoportkörös vagyok, általában tovább is jutok a csoportból
- az utolsó patch óta azonban megint szinte mákokkal nyerek (ha nyerek), játék az nincs. (Mivel lehetne passzjátékot gyakoroltatni - már mindenre állítottam az edzést, de még a Gyírmót is többet birtokolja a labdát mint én)
- Ami még érdekes, hogy a keretem értéke már nagyjából szerintem annyi mint a komplett NB1 összes többi csapatáé, ennek ellenére ugyanúgy nyerem 1-2 ponttal a bajnokságot mint amikor "olcsójánosok" rohangáltak a csapatban. A 5M eurós védõim is pont ugyanolyan hülye gólokat kapnak mint annó az 50e eurós védõim.
Huntelaart is leigazoltam pár évvel ezelõtt, most tölti utolsó szezonját mert már öreg, jó szolgálatot tett nehéz helyzetekben de pl NB1 gólkirály címre egyik évben sem volt esélye, a dobogóra sem fért oda soha...
Tudjátok mit nem értek még - ugye én sorba nyerem az NB1-et, általában a kupát is és BL csoportkörben játszom. Erre a kapusom rinyál, hogy szeretne nagyobb csapatban játszani, hogy "megvalósíthassa céljait" és erre elmegy a Twente-hez ami általában még csak nemzetközi kupában sem indul. (Ennél már csak az egyik védõm volt viccesebb ami kb ugyanezzel az indokkal nem akart hosszabítani majd kikötött az Újpestnél aki általában még az NB1-ben sincs az elsõ 5-ben....
No de ami idegesítõ, hogy továbbra sincs játékunk, hiába a rengeteg teamwork és ball controll edzés, hiába az attacking movement edzés képesek vagyunk lehozni úgy egy meccset, hogy az összefoglaló egyetlen helyzetet mutat - amikor az ellenfél gólt lõ 😞
Ez kicsit furcsa egy Huntelarral elõl, olasz válogatott játékossal a bal oldalon, ukrán válogatott játékossal a jobb oldalon, magyar válogatott középpályással középen és a védõsorban is van egy USA és egy horvát válogatott...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Átigazolások
Én is nekiugrottam az elsõ CFA 2 szezonomnak.Kapásból meglepetés ért: a bajnokságban 4 pont jár a gyõzelemért 2 a döntetlenért és 1 a vesztes csapatnak.Azt hittem csak az adatbázis készítõ hülyéskedik de nem, ez tényleg így van.Egyébként 4 meccs ment le a 2. helyen állunk ez a végén playoffot jelentene.Jó lenne hiszen a cél érdekében még a fizu keretet is túlléptem...
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Manchester United elsõ szezon
Sikerült befejezni az elsõ szezont a kedvenccel, bajnokságot végig simán vezetve behúztuk , fájó pont talán h 3 riválistól is vereséget szenvedtünk (City,Pool,Arsenal) de szerencsére mind idegenbe, mellette hatalmas csalódás számomra h lenullázva kikaptunk a két kiesett Hull (meccs)és Palacetól(meccs) is, aminek következtében nem lett se pont rekord, se legtöbb gól és legkevesebb kapott gól se. Gólkirály cím se hozzánk került hatalmas meglepetésre a tõlünk távozott Valencia szerezte meg 20 góllal. Hazai kupa porondon is elég szerencsétlenek voltunk a ligakupába az elõdöntõ jött össze még az FA kupába akkor csúcs formába lévõ Everton simán kivégzett minket. BL-be eljutottunk a döntõig ahol sajnos Jones (eltiltás) De Gea, RvP,Welbeck (sérülés) nélkül kellett kiállnunk (Mata,Fellaini meg éppen felépült) a Chelsea ellen. Szerencsére a sors kárpótolt minket és sikerült behúzni így is a trófeát.
Na akkor jöjjenek a képek:
Meccsek1 meccsek2 meccsek3 meccsek4
Tabella
Bl döntõ
na és akkor még a keret és a legjobb játékosok: Fellaini, Mata, Pjanic, Rooney, RvP
Pjanic nem annyira kiemelkedõ, de ha azt nézzük soha nem volt álladó pozíciója úgy már nem rossz.
Következõ szezonra célom beépíteni Powell,Hughes,Gauld 3st a keretbe, címet védeni a bajnokságba, BL-be legalább 8 közé menni.