Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Tudnátok adni egy linket a januári átigazolások utáni db-hez? (persze csak, ha létezik már ilyen)

Darthmushroom
Gratu! Érdekes h nálad még Moyes él, nálam most is fél év után kirúgták is jött helyére Klopp, de nem is nagyon láttam sok karriert ahol meg tudott volna maradni a MU-nál. Speciel most nálam már vissza is ment az Evertonhoz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mi a fene?Ugyanez a csapat két hete 10-et rúgott a Honvédnak.Loki.Ekkora zakót még az elsõ évben kaptam utoljára.Az meg már vagy nyolc éve nem fordult elõ,hogy két vereségünk legyen egy szezonban.Tabella.Még szerencse,hogy a BL-ben megy a szekér.De muszáj is lesz,mert a legnagyobb esélyesek közé tartozunk,és a fõnök is elvárja a döntõt.Odds.
Real Madrid után újabb rangadó. Pihenni nem volt sok idõ, de nekik sem. Azt hiszem a statisztikák mindent elárulnak. Érdekes, hogy 2 lövésbõl 2 gólt lõttem, utána még kb. 15-öt lõhettem volna. De így is nagyon elégedett vagyok.
Nem tudom, mi történt a csapattal. Lefociztuk a Realt, finoman fogalmazva. A végén azért izgultam kicsit😊
Real ellen
Talán most játszottak a legjobban a fiúk.
Én feltámadtam, meglehet a csoda. Félidõ
Volcanor

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Át tudom érezni a helyzeted. Most játszottam a Liverpool ellen, enyhén idegölõ meccset. Nem tudom, mi van a védelemmel, rengeteg gólt kapunk mostanában. Meccsek
A Bl is elúszni látszik, de a bajnokságban még megvan az 1 pontos elõnyünk.
Volcanor
Kész, én feladom itt az elején lassan. Valencia megszerzi az elsõ lövésébõl a vezetést, az oldalvonal mellõl ráíveli a labdát az ellenfél játékosa a kapura, valami irreális ívben csavarodik a labda a felsõbe, kapusom a másik kapufánál állva nézte végig. Sikerült felrázni a játékosaim, folyamatosan javultunk, szép támadásokat vezetve fordítottunk 1-2-re. Innen kész, vége volt a meccsnek: 25-rõl ráívelték a labdát, Bravo hatalmasat lepkézve beengedte. Majd megint jött a bójavédelem, egy helyben állva végignézték, ahogy kijátsszák õket 3 passzból. Majd lõttek 2 szögletgólt, de mindkettõ elõtt másodpercekig flipperezett a labda az ötösön belül. Az utolsó gólt pedig a kapusom mellkasát átszakítva(legalábbis a ME szerint) szerezték. 8 kapura tartó lövésbõl 6 gólt szereztek.

LasDen
Kettõt és könnyebbet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nálatok is az U18/19-es meccsek eltûnnek következõ szezon elejére? Néztem német, angol, francia bajnokságban, amikor fixture-nél lapozok vissza elözõ szezonra, akkor csak az ifisták barátságos meccseit látom a tétmeccsek eltûntek.
Volcanor
Összeszámoltam, eddigi tétmeccseinken Sociedaddal 60 kapura tartó lövésünkbõl 20 gólt szereztünk, ebbõl mondjuk 1 meccsen lõttünk 6-ot. Az ellenfeleink 25 kapura tartó lövésbõl lõttek 10 gólt... Akkora ordító ziccereket képesek a játékosaim kihagyni, 1-1 ellen beívelgetik a kapusba a labdát, fél méterrõl, üres kapura, mikor csak rá kéne lehetni szinte, hogy becsorogjon, teljes erõbõl a kapufa mellé bombázza. <#miaz> A védelmünk meg szinte ajándékba adnak ziccereket, sokszor mintha zsákokat raktam volna a csapatba, több másodpercig 1 helyben álldogálnak, akció közben. <#ejnye1> Ennek ellenére jók vagyunk, de lassan minden meccsen agyvérzést kapok.

Miles Jacobson-os egérkövetõ <#alien>
LasDen
ha valakinek van valami ohaja sohaja a topik kinezetevel kapcsolatban, lepjen elo (es azonnal a dunaba lovom) es nyilvanicccsa azt ki. Kov egy hetben otthon leszek igy tudok buveszkedni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Volcanor
Comeback King!
Volt egy kis különbség a 2 félidõ között...

ez egy újabb verzió két napja jött ki, egy másik srác fejlesztette tovább az eredetit, ebben már nincsenek számozási problémák

http://www.file-upload.net/download-8675581/Oberligafile-mit-Fix-1.05.dbc.html
Értem.Azért ha élesben belevágsz,jöhetnek az infók.Ha végeztem a Haladásnál,ez a db lesz a következõ nálam.A csapat még függõ,de már van néhány potenciális jelöltem. Dynamo Berlin(5.liga),Uerdingen(4.),Mannheim(5.)CZ Jena(4.).Ezek mind nagy múltú klubok,kilátástalan helyzetben.És van több is,de még ráérek kitalálni,hogy melyiket húzzam ki a gödörbõl.
Hát igazából, ez most nem játék volt, csak áttanulmányoztam azt a német fórumot és ott írtak pár hibát (valami német kupával kapcsolatosat is, de azt nem nagyon vágtam meg ezt a számozásos dolgot) és mégegyszer lefutattam a kiegészítõt és akkor 1,5 év után bejelentkeztem egy 5. osztályú csapathoz, brémánál sem votl enedzser, de oda nem is jelentkeztem, aztán egy napot pörgettem és akkor hívtak interjúra, gondoltam, akkor itt megnézem a számozásos dolgot és nem lehetett sajnos. Német kupával kapcsolatban vagy megint figyelmetlen voltam, vagy nem tudom, mert hibát nem találtam. Kiegbõl Altona 93-al akarok lenni majd, ha minden tökéletes lesz ebben a db-ben, addig más csapat lesz terítéken, de nem a bréma 😊 (zöld színt annyira nem szeretem, persze van 1-2 kivétel)
Annak tényleg örülök,hogy végre van itthon is nehéz meccs,de a lila-fehér sikerhez még lesz egy-két szavam.Van 10-12 igen jó játékosuk,de a többi csak gyenge közepes.Ha jön a kettõs terhelés,meglepne,ha tartanák az iramot.Nekem két csapatra való klasszisom van,a hátsó fronton meg egy olyan ificsapatom,akik idén szintén (U19) BL-t nyertek.

A számozás nem nagy probléma.Az meg,hogy felvettek a Brémához,szerintem nem bug. Ha válogatott múlttal indítottál,akkor természetes dolog.Ha ismeretlen menedzserként kezdtél,akkor tényleg furcsa,de lehet,hogy a Bréma fõnökei csak kétségbe vannak esve.<#smile>Sok sikert hozzá.Azt viszont nem igazán értem,hogy miért kellett a db,ha nem alacsony osztályú csapattal játszol?
Akkor most lila-fehér siker talán végre 😊

Múltkor mondtam neked, h nem találtam hibát a német db-ben, azóta viszont rábukkantam egyre, nem lehet számozni a játékosokat, tehát 1-11 mezszámmal futnak ki a német csapatok, nem túl jó a németem, de afuromon is volt talán errõl szó, amit linkeltél. Egyébként tetszik benne, hogy van úgy mint a valóságban regional kupa, ami alapján az alcsonyabb ligás csapatok is csatlakozhatnak a német kupához. Ja meg az nem tudom, mennyire hiba, de csapat nélküliként kezdtem, és 1,5 év után interjúra hívott a bréma és fel is vett. (szerintem ez is bug)
Köszönöm.
Elértem a szeptembert,egy rahedli ligát kitöröltem,a játék persze egybõl nagyon gyors.Ezek vannak jelenleg még betöltve,de a brazil,amerikai,és a maradék két afrikai is(remélhetõleg)eltûnik a tél folyamán.Amíg Mali nem tûnik el,nem vagyok nyugodt,de eddig ebben a szezonban nem volt crash a játékban.Az olasz,angol liga marad,mert sok ott a kölcsönjátékosom,az ukrán meg kell,mert szórják a szuper ifiket.Ha hiányát érzem,késõbb esetleg majd visszatöltök egy-két ligát.
Az eddigi meccseink.A Szuper Kupa vereség várható volt,mert a komplett felnõtt és ifi keret is repülõn ült valahol.(hogy ilyenkor miért nincs halasztási lehetõség?)De a hazai bajnoki zakó már nehezen magyarázható,és néhány nagyképû ember bizony elbúcsúzott egy heti bérétõl. Mivel az új stadion építése miatt kicsit karcsúbb lett a büdzsé,ezért néhány nagyobb horderejû eladást is beterveztem a nyáron.Annyira jól sikerült,hogy minden eddigi transzfer rekordot megdöntöttem.Nemcsak összesített értékben,de egyéniben is.Benito mindenképpen ment volna,mert 11 gólt rúgott 28 meccsen,és nem tudott beilleszkedni sem.Több hosszú góltalan szériája is volt,és nyafogott,hogy új kihívást akar.Hát most megkapta.Az,hogy az MU 52M-t fizetett érte,az már csak hab volt a tortán.Két embert viszont nagyon sajnáltam eladni,de itt nincs helye az érzelmeknek,mert a futball üzlet.Muratoglu 9,Ávila,a legendás kapus 10 évet húzott le nálam.Mindkettõ közelítette a harmincat,és amúgy is nyomták õket kifelé a fiatalok.Együtt mentek a Pool-hoz,sok szerencsét kívánok nekik.
Egy másik döntésem volt,hogy Benito távozása miatt a wonderkid Vass kölcsönadás helyett NB1-es focista lesz.Tavaly 67 gólt rúgott az ifiben.Eddigi négy meccsén még nem rúgott gólt,de adott három gólpasszt.Mikor megjelent az ifiben,már tettem fel róla képet,de most újra érdemes megnézni,mert rengeteget fejlõdött két év alatt.15 évesen,és 17 évesen.Remélem,még van benne potenciál.Azon meg csak vigyorogtam,hogy mérges,mert kihagyták a válogatottból.Nagyon helyes,elõször csak bizonyítson nálam, mellesleg még nem is volt válogatott.Apropó,válogatottunk.Az EB-n az elõdöntõben kikaptak a franciáktól,bronzmeccset meg nem láttam.Akkor most a két vesztes bronzérmes,vagy marad a nagy semmi?Errõl nincs infóm.Az U19-es válogatottunk viszont megnyerte az ifi EB-t.Nagyon nem lepett meg,most már egyre több klubunk van, ahol nagyon jók a lehetõségek,és nagyon jók az ifik.Az NB1-ben pedig oda kell figyelnem,mert az Újpest kezd komoly tényezõ lenni.Tavaly is csak két meccset veszítettek el(ellenem).Azért nem félek,mert hosszú a szezon,és fognak még bukdácsolni,ha nekik is megkezdõdik a BL.Az NB1 jelenlegi állása.Szóval mindig érnek új impulzusok.Feltûnt egy komoly hazai vetélytárs,van egy ragyogó tehetségem, akibõl világsztárt kell csinálnom,és BL címet kellene védenem.Még nem tartok ott,hogy megunjam ezt a karriert.
Grat mindenkinek, Korbinnak külön😊

Ma letoltam 3 meccset a nagy gyõzelmi széria után, Aston Villa ellen egy iszonyat nyögvenyelõs gyõzelem, Tottenham ellen jött a bukta, aztán meg ez a SZAR.
Még gondolkodom, hogy elmentsem-e vagy inkább visszatöltsem.
Köszönöm mindenkinek a logo pack segítséget!
Kösz.Ha csak az NB1-et nézném,akkor már régen abbahagyhattam volna.De Európában mindig van mit bizonyítani.Jó példa az elõzõ szezon.Valójában mindent megnyertem már itt,ez tény.Még egy célom lehet,hogy a Hall of fame-ben én legyek a legsikeresebb menedzser.Az biztosan nem lesz meg,mert sir Alex messze van.De az aktívak közül csak Moyes (MU) van elõttem.Ha õt megelõzöm,akkor tényleg egy szép karrier lesz.Ancelotti és Mourinho visszavonult,de Villas-Boas ott lohol a nyomomban. 10 Bundesligát nyert zsinórban a Bayern-nel.Egyébként jogos a kérdés.Ennyi idõ után néha már tényleg munka íze van a játéknak.De én jól bírom a gyûrõdést,és ha valamit eltervezek,azt általában végig is csinálom.
Grat Korbin, ha ilyen stadion lenne, lehet ki is mennék a Rohoncira (meg ilyen csapat). Egy kérdés: nem unalmas így a 10.-ik szezon után verhetetlen vagy? 😄

Közben a saját portámon már érik a Championship (najó még van hátra egy kevés 😄)
Haladás FC 2023-2024.

Az NB1-ben elvártam a szokásos dominanciát,de még engem is megleptek a fiúk.130 gólt rúgtunk(21-el többet,mint tavaly),kiütéses gyõzelmek sokasága,és elõször ebben a karrierben,megcsináltuk a tökéletes bajnokságot is.Tabella.
A BL csoport könnyûnek tûnt,és az is lett.Csak a Milan tûnt veszélyesnek,de õket is egész könnyedén vertük oda-vissza.BL csoport.Aztán tavasszal következett a Real Madrid,de miután a Bernabeu-ban kioktattuk õket 4-1-re, itthon már nem is kellett megszakadnunk.A negyeddöntõ aztán tavaly után megint majdnem a végállomást jelentette.A Chelsea ellen ithon sima 4-1-es gyõzelem.Kint a szünetben 0-0,gondoltam ez már megvan.De a 80.percben már 3-0-ra vezettek,és kezdtem pánikba esni.Szerencsére az fm meghallgatta az imáimat,mert visszajöttünk a meccsbe,két 11-essel.Mázlink volt,mert pocsékul játszottunk.Még az idegeimet pihentettem,de már jött a mumus,az MU.Már kétszer is keresztbe tettek nekünk,ebbõl az egyik a 2021-es döntõ volt.Most nem volt sok esélyük.Idegenben 2-2,itthon a már szokásos 4-1.A döntõ megvan,és szurkoltam,hogy a Juve legyen az ellenfél,mert õket eddig mindig megvertük.Az Intert kaptuk helyettük,de olasz-olasz,egykutya.3-1-re nyertünk,és ezzel a 3.BL gyõzelmünket szereztük.Döntõ.Végül öt játékosom került be az álomcsapatba.A tavaszi meccseink.Itt azért egy kisebb bug is elõkerült.Az MK negyeddöntõben a második meccs elõbb volt,mint az elsõ.Ha ennél nagyobb hülyeséggel nem találkozom a jövõben,akkor elégedett leszek. Az MK döntõ azért megint hozta magát az idõponttal.Hat emberem maradt a kezdõben a válogatott meccsek miatt,ebbõl kettõ sérült volt.Sokat nem dühöngtem az összeállításon,elmentem szabira a meccsnapon.Az asszisztensem,meg az ifik elintézték a Gyõrt nélkülem is.
És akkor a szép eredmények után még egy örömteli dolog,ami egy kissé meglepett.Stadion.A karrier kezdeténél nem is gondoltam rá,hogy új stadionunk is lehet,mert akkor nem a Puskás névvel játszom.Tehát 2026-ban két Puskás stadion lesz Magyarországon.Elsõre elég nagy anomáliának tûnt,de eszembe jutott,hogy az olaszoknál is van két Silvio Piola stadion(Vercelli,Novara).Meglepetésként azért ért,mert csak 10 meccsen volt telt házunk.Az viszont igaz,hogy a BL-ben mindig full hose van,és amúgy is 96% felett volt a kihasználtság.Ez a 41000 azért túlzásnak tûnik,de õk tudják,mit csinálnak.
Most itt elméletileg az következne,hogy jövõre megpróbáljuk megvédeni a BL címet.(Ez eddig még senkinek nem sikerült.)De hogy lesz-e következõ szezon,az attól függ,hogy normálisan játszható lesz-e a játék.Aug-szept. környékén majd kiderül.Mert áprilistól fogva már számolni sem tudom,hányszor dobott ki a játék.Ha ilyen marad,akkor új karriert kezdek,mert nincsenek drótkötélbõl az idegeim.Akár így,akár úgy,majd jelentkezem a fejleményekkel.
Köszönöm.
én ezt használom, szerintem ez a legrészletesebb: http://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos

de a legjopofább az, amikor ilyen kis gömbökben van benne a logó, csak az sajnos nem annyira részletes, mint a metallic logopack
bakkerman
na annyiért lehet bepróbálom,jókat olvasok róla

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Sztìm, 20 font...nem szarozok 😄

bakkerman
dayzt hol mennyiért vetted? azon én is gondolkozom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Én meg csütörtökön megyek haza, és elegem van, így megvettem (meg a dayzt is). Egy hét alatt a szart is kijatszom belõle...😄

Darthmushroom
jött is a hír magától, így 20332 helyes lesz majd a stadion:

Darthmushroom
rászántam magam h csak befejezem a szezont:

AFCB 2. év:
A hullámzó teljesítményünk ellenére végül beértünk a 7.helyre (még az utolsó fordulóban is kaptunk egy 5st a chelsea ellen, bár nem meglepõ nekik kellet a pont nekünk meg kulcs emberek hiányoztak u21s válogatott miatt) inkább az a meglepõ h ez EL helyet ér, én azt hittem a liga kupa vesztes Sheff Wed. miatt nem fog mert ott a Pool verte õket. Védelem nagyon nem teljesített jól, mondjuk néha a támadósor se, de hát ez betudható annak h nekünk van a legfiatalabb keretünk 23,2s átlag életkorral, szóval azért nem állunk rossz jövõ elõtt. Õsszel elkészülnek az edzés/utánpótlás fejlesztések meg remélem a stadiont is bõvítik majd mert az az 500 ülõhely amivel tavaly fejlesztették nem sokat nyom a latba (12500 férõhely). Játékosokról: igazán kiemelkedõ teljesítmény egy játékosnál se volt idén.
Tabella
Keret

Kereken 17 Euro a Steam-en most a játék.

Darthmushroom
én nem szaroztam tavalyi mappából átmásoltam és kész 😄

Szerintem is az a gond,hogy nem egy forrásból származtak a kiegészítõk.Aztán hosszabb távon valamiért ütköznek egymással.Közben rájöttem,hogy Mali az,amit sehogy nem tudok kitörölni.Még januárban eldöntöttem,hogy csak Magyarország marad,a többit mind kitörlöm.1, 2.Majd nyáron/õsszel kiderül,hogy sikerült.Ha eljutok odáig.A 90000 emberbõl marad 4000.Elég nekem már annyi.Tele az ifi nagy tehetségekkel,ha sikerül ezen túljutnom,akkor a hátralévõ pár évet már így is le tudom játszani.Ha nagyon kell,akkor nagyobb igazolásokat is nyélbe üthetek.A pénzem,és a reputációm megvan hozzá.
Azért kérdem, hogy ti honnan szedtétek, mert ha elakadnék a felrakásban (fm.hu), akkor tudnék kihez fordulni😄
Darthmushroom
fmscout,sortitoutsi,fmbase válogass 😄 vagy még ott van a footballmanager.hu

Nem tudtok jó csapat címereket ajánlani?
Bár attól függ, hogy szeded le a ligákat, általában úgy tûnik, hogy ha egy kieg egy konkrét ligát csinál meg (vagy több alsóbb osztályt), az jobban mûködik, mintha több országot hord össze
Akkor úgy tûnik az 1-2 éves nyaralós tesztelések csak ideiglenes védelmet nyújtanak a problémákra
Darthmushroom
akkor az pont az az idõszak mikor a Burnleyhez ment, mert anno Õ tartotta bent õket csõdkor az L2-ben majd köv. évbe meg osztályt léptek, majd valahogy köv. télen lépett le. és megint mikor visszatért 2. évébe osztálylépet (tavaly 😄 ) Durva h még mindig csak 36 éves de 2008 óta vezetõedzõ 😄

25 ország,és ha jól emlékszem 32 liga volt betöltve,90000 játékossal.Adott rá a játék 1 csillagot.De azzal még megbirkóznék,hogy lassú,csak azzal nem,hogy néhány betöltött afrikai ligától nem tudok megszabadulni.És szerintem valamelyik ezek közül csinálja itt nekem a crash-eket.Egyébként a .fm fájl növekedésének van valami határa.Egy bizonyos méret után a régi adatokat már nem tárolja a játék.Az enyém már közelíti a 220 mb-ot,de ettõl függetlenül simán játszható.
Már nem, valami Gary Johnson nevû ipse irányít meg ugye a jó öreg Steve Fletcher asszisztensként. Itt még a Lee Bradbury kezdte a szezont (FM12), de ahogy nézem lecserélték, kikaptak a play-offban aztán a következõ szezonban õsszel kirúgták.
Darthmushroom
elsõ éves kép 😄 szóval nem most indult szorosan 😄

Huh látom szorosan kezdõdik a bajnokság, talán most a végén örülhetünk lila-fehér sikernek 😊

Ez lassul be egyébként 11 év után nagyon? Én most indítottam egyet 77000 játékossal és 1 csillaggal nálad ez mennyi volt? Régen volt egy hong-kong-i srác, aki 100 évet letolt, vajon hány gigás lehetett a mentése és mennyire lassulhatott be neki? 😊

Én közben az új patchel AaB-t választottam kedvenc dán csapatom, még amikor thomas baelum játszott ott azóta. Régi CM-sek ismerhetik, õ nagyon jó védõ volt, szinte mindig meg is vettem 😊 Keret elég karcsú minden tekintetben.
Darthmushroom
Eddie Howie féle csapat már? vagy pont akkori mikor elment a Burnleyhez és még nem tért vissza? mármint az AFCB.

Hát a tiédhez képest ez elég gyenge Bournemouth 😄
Sippie
Ha minden igaz, holnap itt 75%-os kedvezménnyel lehet megvenni a játékot, kb 3400 Ft-ra jön ki.
Darthmushroom
lol micsoda csapatok: Hull, Yeovil, Bournemouth, Charlton még itt 😄 meg egy csomó aki azóta már meg lentebb van 😄