Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Real ellen
Talán most játszottak a legjobban a fiúk.
Nem értem. 😞
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Volt egy kis különbség a 2 félidõ között...
http://www.file-upload.net/download-8675581/Oberligafile-mit-Fix-1.05.dbc.html
A számozás nem nagy probléma.Az meg,hogy felvettek a Brémához,szerintem nem bug. Ha válogatott múlttal indítottál,akkor természetes dolog.Ha ismeretlen menedzserként kezdtél,akkor tényleg furcsa,de lehet,hogy a Bréma fõnökei csak kétségbe vannak esve.<#smile>#smile>Sok sikert hozzá.Azt viszont nem igazán értem,hogy miért kellett a db,ha nem alacsony osztályú csapattal játszol?
Múltkor mondtam neked, h nem találtam hibát a német db-ben, azóta viszont rábukkantam egyre, nem lehet számozni a játékosokat, tehát 1-11 mezszámmal futnak ki a német csapatok, nem túl jó a németem, de afuromon is volt talán errõl szó, amit linkeltél. Egyébként tetszik benne, hogy van úgy mint a valóságban regional kupa, ami alapján az alcsonyabb ligás csapatok is csatlakozhatnak a német kupához. Ja meg az nem tudom, mennyire hiba, de csapat nélküliként kezdtem, és 1,5 év után interjúra hívott a bréma és fel is vett. (szerintem ez is bug)
Elértem a szeptembert,egy rahedli ligát kitöröltem,a játék persze egybõl nagyon gyors.Ezek vannak jelenleg még betöltve,de a brazil,amerikai,és a maradék két afrikai is(remélhetõleg)eltûnik a tél folyamán.Amíg Mali nem tûnik el,nem vagyok nyugodt,de eddig ebben a szezonban nem volt crash a játékban.Az olasz,angol liga marad,mert sok ott a kölcsönjátékosom,az ukrán meg kell,mert szórják a szuper ifiket.Ha hiányát érzem,késõbb esetleg majd visszatöltök egy-két ligát.
Az eddigi meccseink.A Szuper Kupa vereség várható volt,mert a komplett felnõtt és ifi keret is repülõn ült valahol.(hogy ilyenkor miért nincs halasztási lehetõség?)De a hazai bajnoki zakó már nehezen magyarázható,és néhány nagyképû ember bizony elbúcsúzott egy heti bérétõl. Mivel az új stadion építése miatt kicsit karcsúbb lett a büdzsé,ezért néhány nagyobb horderejû eladást is beterveztem a nyáron.Annyira jól sikerült,hogy minden eddigi transzfer rekordot megdöntöttem.Nemcsak összesített értékben,de egyéniben is.Benito mindenképpen ment volna,mert 11 gólt rúgott 28 meccsen,és nem tudott beilleszkedni sem.Több hosszú góltalan szériája is volt,és nyafogott,hogy új kihívást akar.Hát most megkapta.Az,hogy az MU 52M-t fizetett érte,az már csak hab volt a tortán.Két embert viszont nagyon sajnáltam eladni,de itt nincs helye az érzelmeknek,mert a futball üzlet.Muratoglu 9,Ávila,a legendás kapus 10 évet húzott le nálam.Mindkettõ közelítette a harmincat,és amúgy is nyomták õket kifelé a fiatalok.Együtt mentek a Pool-hoz,sok szerencsét kívánok nekik.
Egy másik döntésem volt,hogy Benito távozása miatt a wonderkid Vass kölcsönadás helyett NB1-es focista lesz.Tavaly 67 gólt rúgott az ifiben.Eddigi négy meccsén még nem rúgott gólt,de adott három gólpasszt.Mikor megjelent az ifiben,már tettem fel róla képet,de most újra érdemes megnézni,mert rengeteget fejlõdött két év alatt.15 évesen,és 17 évesen.Remélem,még van benne potenciál.Azon meg csak vigyorogtam,hogy mérges,mert kihagyták a válogatottból.Nagyon helyes,elõször csak bizonyítson nálam, mellesleg még nem is volt válogatott.Apropó,válogatottunk.Az EB-n az elõdöntõben kikaptak a franciáktól,bronzmeccset meg nem láttam.Akkor most a két vesztes bronzérmes,vagy marad a nagy semmi?Errõl nincs infóm.Az U19-es válogatottunk viszont megnyerte az ifi EB-t.Nagyon nem lepett meg,most már egyre több klubunk van, ahol nagyon jók a lehetõségek,és nagyon jók az ifik.Az NB1-ben pedig oda kell figyelnem,mert az Újpest kezd komoly tényezõ lenni.Tavaly is csak két meccset veszítettek el(ellenem).Azért nem félek,mert hosszú a szezon,és fognak még bukdácsolni,ha nekik is megkezdõdik a BL.Az NB1 jelenlegi állása.Szóval mindig érnek új impulzusok.Feltûnt egy komoly hazai vetélytárs,van egy ragyogó tehetségem, akibõl világsztárt kell csinálnom,és BL címet kellene védenem.Még nem tartok ott,hogy megunjam ezt a karriert.
Ma letoltam 3 meccset a nagy gyõzelmi széria után, Aston Villa ellen egy iszonyat nyögvenyelõs gyõzelem, Tottenham ellen jött a bukta, aztán meg ez a SZAR.
Még gondolkodom, hogy elmentsem-e vagy inkább visszatöltsem.
Az NB1-ben elvártam a szokásos dominanciát,de még engem is megleptek a fiúk.130 gólt rúgtunk(21-el többet,mint tavaly),kiütéses gyõzelmek sokasága,és elõször ebben a karrierben,megcsináltuk a tökéletes bajnokságot is.Tabella.
A BL csoport könnyûnek tûnt,és az is lett.Csak a Milan tûnt veszélyesnek,de õket is egész könnyedén vertük oda-vissza.BL csoport.Aztán tavasszal következett a Real Madrid,de miután a Bernabeu-ban kioktattuk õket 4-1-re, itthon már nem is kellett megszakadnunk.A negyeddöntõ aztán tavaly után megint majdnem a végállomást jelentette.A Chelsea ellen ithon sima 4-1-es gyõzelem.Kint a szünetben 0-0,gondoltam ez már megvan.De a 80.percben már 3-0-ra vezettek,és kezdtem pánikba esni.Szerencsére az fm meghallgatta az imáimat,mert visszajöttünk a meccsbe,két 11-essel.Mázlink volt,mert pocsékul játszottunk.Még az idegeimet pihentettem,de már jött a mumus,az MU.Már kétszer is keresztbe tettek nekünk,ebbõl az egyik a 2021-es döntõ volt.Most nem volt sok esélyük.Idegenben 2-2,itthon a már szokásos 4-1.A döntõ megvan,és szurkoltam,hogy a Juve legyen az ellenfél,mert õket eddig mindig megvertük.Az Intert kaptuk helyettük,de olasz-olasz,egykutya.3-1-re nyertünk,és ezzel a 3.BL gyõzelmünket szereztük.Döntõ.Végül öt játékosom került be az álomcsapatba.A tavaszi meccseink.Itt azért egy kisebb bug is elõkerült.Az MK negyeddöntõben a második meccs elõbb volt,mint az elsõ.Ha ennél nagyobb hülyeséggel nem találkozom a jövõben,akkor elégedett leszek. Az MK döntõ azért megint hozta magát az idõponttal.Hat emberem maradt a kezdõben a válogatott meccsek miatt,ebbõl kettõ sérült volt.Sokat nem dühöngtem az összeállításon,elmentem szabira a meccsnapon.Az asszisztensem,meg az ifik elintézték a Gyõrt nélkülem is.
És akkor a szép eredmények után még egy örömteli dolog,ami egy kissé meglepett.Stadion.A karrier kezdeténél nem is gondoltam rá,hogy új stadionunk is lehet,mert akkor nem a Puskás névvel játszom.Tehát 2026-ban két Puskás stadion lesz Magyarországon.Elsõre elég nagy anomáliának tûnt,de eszembe jutott,hogy az olaszoknál is van két Silvio Piola stadion(Vercelli,Novara).Meglepetésként azért ért,mert csak 10 meccsen volt telt házunk.Az viszont igaz,hogy a BL-ben mindig full hose van,és amúgy is 96% felett volt a kihasználtság.Ez a 41000 azért túlzásnak tûnik,de õk tudják,mit csinálnak.
Most itt elméletileg az következne,hogy jövõre megpróbáljuk megvédeni a BL címet.(Ez eddig még senkinek nem sikerült.)De hogy lesz-e következõ szezon,az attól függ,hogy normálisan játszható lesz-e a játék.Aug-szept. környékén majd kiderül.Mert áprilistól fogva már számolni sem tudom,hányszor dobott ki a játék.Ha ilyen marad,akkor új karriert kezdek,mert nincsenek drótkötélbõl az idegeim.Akár így,akár úgy,majd jelentkezem a fejleményekkel.
Köszönöm.
de a legjopofább az, amikor ilyen kis gömbökben van benne a logó, csak az sajnos nem annyira részletes, mint a metallic logopack
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
AFCB 2. év:
A hullámzó teljesítményünk ellenére végül beértünk a 7.helyre (még az utolsó fordulóban is kaptunk egy 5st a chelsea ellen, bár nem meglepõ nekik kellet a pont nekünk meg kulcs emberek hiányoztak u21s válogatott miatt) inkább az a meglepõ h ez EL helyet ér, én azt hittem a liga kupa vesztes Sheff Wed. miatt nem fog mert ott a Pool verte õket. Védelem nagyon nem teljesített jól, mondjuk néha a támadósor se, de hát ez betudható annak h nekünk van a legfiatalabb keretünk 23,2s átlag életkorral, szóval azért nem állunk rossz jövõ elõtt. Õsszel elkészülnek az edzés/utánpótlás fejlesztések meg remélem a stadiont is bõvítik majd mert az az 500 ülõhely amivel tavaly fejlesztették nem sokat nyom a latba (12500 férõhely). Játékosokról: igazán kiemelkedõ teljesítmény egy játékosnál se volt idén.
Tabella
Keret
Ez lassul be egyébként 11 év után nagyon? Én most indítottam egyet 77000 játékossal és 1 csillaggal nálad ez mennyi volt? Régen volt egy hong-kong-i srác, aki 100 évet letolt, vajon hány gigás lehetett a mentése és mennyire lassulhatott be neki? 😊
Én közben az új patchel AaB-t választottam kedvenc dán csapatom, még amikor thomas baelum játszott ott azóta. Régi CM-sek ismerhetik, õ nagyon jó védõ volt, szinte mindig meg is vettem 😊 Keret elég karcsú minden tekintetben.