Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
4-4-2-t játszok (ehhez vannak jó játékosaim), idegenben counter taktikával mindenki szó szerint alázunk. Általában 2-4 gólos különbséggel a javunkra, de elõfordul 7-8 gólos siker is. Itthon ugyanez volt a taktika csak counter helyett standard (ez télen még mûködött), most viszont az 5. hazai meccset veszítjük el úgy hogy még gólt sem rúgunk 0:3, 0:2,0:2,0:3,0:2 még helyzetet sem igen mutat a gép highlights során.
Mi a franc történt és mit tudok tenni? Próbáltam álligatni ezt-azt de valahogy semmi. A vicces az, hogy egy ilyen síma vereség után elmegyünk az elsõ helyezett otthonába (én már lecsúsztam onnan) és minden gond nélkül gurítunk nekik egy négyest. Mi történik? És ami eddig télen mûködött az most tavasszal miért nem? Az idegenbeli meccseinken viszont miért parádézunk? help!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Február közepe
Másfél hónap van csak hátra a 11.szezonból,de lassan kezdek beletörõdni,hogy ennyi volt ez a mentés.Nincs idegrendszerem ahhoz,hogy 15 percenként újra kell indítani a játékot.Mára befejeztem,aztán reggel tiszta fejjel megpróbálom befejzni a szezont,mert ezt már valahogy csak kibírom.Jól ráfizettem,kellett nekem a sok néger csodagyerek.<#rinya>#rinya>
Engem sajnos megint a Visual Studio 2010 crash szívat.A repair nem segített, mérgemben letöröltem,és most újratelepítem az egészet.Remélem jó lesz,mert ha emiatt az egész windows 7-et újra kell telepítenem,akkor a kardomba dõlök.
A BSP-bõl való feljutás után a második évnek ismét nagy reményekkel vágtam neki, hiszen az FA kupában már bizonyítottam, hogy meg tudom verni az L2-es csapatokat. Az alábbi adatokkal vágtunk tehát neki az új szezonnak:
0k Transzfer / 90k Fizetés
Média: 18. hely
Elvárás: Feljutás
Év elején nagyon rámentem az igazolásokra (tanulva a korábbi hibáimból):
Mint láthatjátok nem apróztam el, kicseréltem szinte a teljes keretet. Sajnos a klub nehéz anyagi helyzetben volt, ezért nagyon meg kellett gondolnom kit, mennyiért hozok el, nehogy csõdbe kerüljünk (év elején -150k volt a számla). Így természetesen, youth, training facilities fejlesztés se jött szóba, de még a scout networköt sem adták meg, pedig azt illett volna.
A nehéz körülmények ellenére iszonyat erõsen kezdtünk, gyakorlatilag a téli szezonig bedaráltunk mindenkit, 30 meccs alatt volt 28-1-1-es mérleg. Erre azért én sem számítottam, rögtön így feljutás után. Az FA kupában és a Ligakupában sem sikerült többet menni egy körnél, de ez egyáltalán nem izgatott. Annál inkább a Johnstone Trophy ami ugye az L1 és L2-esek kupája. Itt óriási mákokat sikerült behúznunk, bár az északi döntõ második meccsén az L1 bajnok Doncastert megküldtük egy ötössel.
Ezután jött a Swindon elleni döntõ a Wembley-ben, ahol végigtámadtuk a meccset, de nagyon nem akart összejönni a gól. Ismét tizik döntöttek, szerencsére a fiúk higgadtabbak voltak mint a Böde tegnap :)
Miután a JPT kupa tehát kézben volt, a bajnokságban elkezdõdött a lazulás a csapat részérõl, és 4 pontra leadtuk a 17 pontos elõnyünket a Colchesterrel szemben... Lényegében visszaálltam standard taktikára, és onnantól ismét a mi kezünkben volt az irányítás. A gyenge tavaszi szezonért kár, de így is magabiztosan nyertük meg a bajnokságot újoncként.
Nagy egyéni teljesítményekrõl nem beszélnénk, talán csak a Man Citytõl érkezõ Ryan McGivern (kõkemény CD és 7 fejesgól) és Pablo Counago (18 gól , 14 gólpassz ) teljesítményét emelném ki, õk tényleg extrát nyújtottak a szezonban. Amúgy a csapat nagyrésze még mindig kutyaütõ, talán L1-be majd sikerül hozni normálisabb játékosokat.
Érdekesség, hogy a PRL-bõl már szinte az összes csapat bejelentkezett, de lapultam mint sz.r a fûben, nehogy megsértsek valakit :D. Jövõre tehát L1, és megpróbáljuk a harmadik promóciót zsinórban.
Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdõívet és cserébe három szerencsés kitöltõ egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .
A kérdõívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/
A kérdõív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.
Köszönöm szépen!
Lejárt volna azt hiszem a szerzõdése, és az egyik scoutom felhívta rá a figyelmem, hogy érdemes lenni leigazolni. Megscoutoltam, és akkor láttam, hogy ennyiért elhozható.
De idáig nem rossz, bár Giroud is nagyon jó. De kellett egy jó csere mellé, ha megsérült volna, nem volt alternatíva helyette. Így most Giroud lett az alternatíva.
Ha már írok, csatolok még pár képet:)
Tabella
Játékos statisztika
Taktika
A kérdésre pedig-addig nem kezdek semmilyen más karriert,amíg a 15 szezon le nem megy a Haladással.Ha van egy tervem,azt végigviszem,és nem kapkodok bele állandóan új feladatokba.Most a 11.év hajrája következik,lesz még itt tennivalóm bõven.
elkezdted egyébként a maccabit? most néztem, hogy velük játszottam FM2011-ben, amikor 3. ligások voltak csak akkor örmény ifjúsági unió volt a csapat neve, de hamar beleuntam
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Néhány world class HoYD:
Peters
Parnaby(csak a brit szigeteken ajánlott)
Fernando Moraes(free)
Cannon
Van egy lista ITT a legjobbakról,és bármi áron meg kell szerezni valamelyiket.De az adaptability értékét figyelni kell,ha külfödirõl van szó.
A scout az,akinek nem kell túl sokat "tudnia".Nála elég a Judging CA/PA,és a working with youngsters.
Igazolások.
Megint szép kis hasznot húztam belõlük, fõleg Arce & Correa kettõsbõl. Másfél éve bõ 1 millióért érkeztek. Oscar Green meg játszott kemény 3 meccset, majd 8-ért vitték is.
BL.
Elég szerencsétlenek voltunk, City ellen a hosszabbításban kaptunk ki egy távoli bombával, a Valencia is épphogy elvert minket. Majd jövõre jó lenne legalább egy második hely.
Kupából már korán kiestünk, bár annyi, hogy pont az elõtte lévõ meccsen jött a patch, így nekiálltam kísérletezni kicsit, plusz 9 emberrel játszottunk, majd ennek köszönhetõen kaptuk is a vereséget érõ gólt.
Bajnokság1.
Bajnokság2.
Ez már sorozatban 2, összesen 3. Ezzel felléptünk a reputációs listán az elsõ helyre Belgiumban.
Statok.
Jó lenne egy gyilkos csatár, aki termelné a gólokat.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.