Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/img]
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
gondolom a tizenegyesnél a monitort kínoztad 😄

[mellesleg teremtornát magasan megnyertük<#hawaii>#hawaii>)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Boró-Sheffield: 1 - 0 büntetõvel
Sheffield - Chelsea: 0 - 2 sima bukta
4 pontra van a west ham
a köv két meccsen múlik minden, de azt majd késõbb (plymouth,west brom)
a tottenham ellen már ugyis eldõl sztem
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
sajna a game egy adott ponton "javíthatatlan hibát észlel" és kilép, mindig ugyanott (próbáltam szabin is lenni, nem használ)
az alapjátékot használom, magyarosítással
visszaolvastam, több embernél is felmerült ez a probléma, de megoldást nem találtam (3. szezonom az NB-2-ben és feljutó helyen állok, nem szeretném veszni hagyni az eddigieket)
Blackburn 3 pontra vannak elõttem a 17dik helyen otthon fogadjuk õket.
Aztán a Boróhoz utazunk õk a 14. helyen találhatóak 9 ponttal elõttem
Ezt követõen jön a Chelsea (teljesen reménytelen meccs itt szusszanhatok 😊)
Aztán megint 2 meccs, amellyen 6 pont az elvárás a West Brom ill. a Plymouth ellen (19 ill 20 helyrõl) a premier liga záró fordulójában pedig a Tottenham lesz az ellenfél.
3 pontra vagyunk a feljutástól, a vezetõség pedig csak a fizetések kézben tartásával elégedettek velem kapcsolatban.
Ha kiesek kirugnak vagy nem? Volt már valkinél olyan h kiesett és megtartották?
#5264: Meglesz az ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Yo, Bitch!
Darren Bent nem volt rossz csere 😛

Ha bajnoki címet ígértem volna akkor 59 millát adtak volna 😄
West Ham - Sheffield: 1 - 1
Ezzel a 17 helyre kerültünk és még 12 forduló van hátra
Mondjuk a 14dik és a 18 hely között mindössze 2 pont a különbség
Mindenesetre az már elkönyvelhetõ, hogy a West Brom ki fog esni 9 pontra vannak a 19. helytõl
Pár nap , s kezdõdik a szezon... Elsõ meccs Német Kupa, utána lesz két újonc lleni meccs 😊 Utána jönnek már a nehezek... :/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.