Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Új tehetségem. Saját nevelés

[/img]

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BBeno2
Capello küldesz egy képet az antifoci taktikádról? ha megkérhetlek.??

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

megértem.. Nekem most az újonc ellen jön egy rangadó... :/ Igen, rangadó, hisz ot vannak az élbolyban....

Fabio Capello
mégszép 😄 aztán akkorát ordítottam hogy sztem az utca hallotta 😄

na, ez a nem mindeeeegy 😄
gondolom a tizenegyesnél a monitort kínoztad 😄

Fabio Capello
Ja és természetesen az antifoci technikával 😄

Fabio Capello
Nem hittem a szememnek 😄 A gól után minden real helyzetnél a falat kapartam nehogy gól legyen 😄DD

Wááh, nyertem a HSV ellen hazai pályán.. Két védõm szerezte a gólt, szögletután.. Fúú, de fontos volt <#fogmosas>

grat... 😄 Kár, hogy ilyet nem lehet szervezni az FM-ben😛

Gunnersboy
szintúgy, csak most teremtorna volt, aztán mot nem megy
[mellesleg teremtornát magasan megnyertük<#hawaii>)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

én is netezek közbe 😛 Akkor nem vagyok egyedül 😛

Fabio Capello
Az elsõ a topik a Top10ben 😊

GTheo
Nekem is simán 1 hét, ha nem több... Nem játszok olyan sokat, de amikor játszok akkor ált sokat 😊 És akkor egész nap fut az fm, de néha filmet nézek, netezek, msnezek, stb...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

de jó nektek, hogy ilyen gyorsan lemegy egy szezon.. nekem van mikor egy hét is akár 😞

myl0
Sheffield - Blackburn: 1-1 utolsó percben 1 meg nem adott gól nekem
Boró-Sheffield: 1 - 0 büntetõvel
Sheffield - Chelsea: 0 - 2 sima bukta
4 pontra van a west ham
a köv két meccsen múlik minden, de azt majd késõbb (plymouth,west brom)
a tottenham ellen már ugyis eldõl sztem

Gunnersboy
Általában USA, Mexikó szokott lenni a meghívott 2 csapat, de a játék az idõ múlásával generálhat másik 2 meghívottat, valahol régebben itt már le volt irva egyszer, meg akkoris anglia nyerte 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fúú... az újonc ellen 3-3-maztunk.. ilyenkor széttudnám törni a cd-t...

egy kis segítséget kérnék...
sajna a game egy adott ponton "javíthatatlan hibát észlel" és kilép, mindig ugyanott (próbáltam szabin is lenni, nem használ)
az alapjátékot használom, magyarosítással
visszaolvastam, több embernél is felmerült ez a probléma, de megoldást nem találtam (3. szezonom az NB-2-ben és feljutó helyen állok, nem szeretném veszni hagyni az eddigieket)

Fabio Capello
Ez a visszavont védõsoros, kissé anti taktika jól beválik 😄

myl0
A benn maradás szempontjából 2 létfontosságú találkozó következik:
Blackburn 3 pontra vannak elõttem a 17dik helyen otthon fogadjuk õket.
Aztán a Boróhoz utazunk õk a 14. helyen találhatóak 9 ponttal elõttem
Ezt követõen jön a Chelsea (teljesen reménytelen meccs itt szusszanhatok 😊)
Aztán megint 2 meccs, amellyen 6 pont az elvárás a West Brom ill. a Plymouth ellen (19 ill 20 helyrõl) a premier liga záró fordulójában pedig a Tottenham lesz az ellenfél.
3 pontra vagyunk a feljutástól, a vezetõség pedig csak a fizetések kézben tartásával elégedettek velem kapcsolatban.
Ha kiesek kirugnak vagy nem? Volt már valkinél olyan h kiesett és megtartották?

Fabio Capello
csak így tovább 😊

BBeno2
igy állok féltávnál kb.:

GTheo
Thx mindenkinek, BLben kéne jövõre negyeddöntõig jutni kb 😊
#5264: Meglesz az ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ForzaInter
hát végülis az nem aza Wimbeldon ha azt nézzük, jogutód a Milton Keynes lett, mert megvették akkoriban Wimbledont a norvégok és odaköltöztek, és ezt a szurkolók gyakorlatilag a klub megszünésénék tekintették, és megalapították 2002-ben az AFC Wimbledont és a 7 osztályban indultak el (Combined Counties League)

Yo, Bitch!

nagy grat, remélem 2013-ban én is ennek örülhetek <#smile>

Fabio Capello
grat 😊

GTheo
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
Darren Bent nem volt rossz csere 😛

Sok sikert ;-)

GTheo
Megvan a 4dik hely, most jön az UEFA-kupa döntõ, hozok képet majd az eredményrõl, szurkoljatok ! 😉

ez milyen már? :|

( gól lett.. 😄 )

Sortin van egy adatbázis frissítés amiben a QPR-nél asszem lesz mibõl erõsíteni <#vigyor1>

Ha bajnoki címet ígértem volna akkor 59 millát adtak volna 😄

myl0
Sheffield - Newcastle: 0 - 0
West Ham - Sheffield: 1 - 1
Ezzel a 17 helyre kerültünk és még 12 forduló van hátra
Mondjuk a 14dik és a 18 hely között mindössze 2 pont a különbség
Mindenesetre az már elkönyvelhetõ, hogy a West Brom ki fog esni 9 pontra vannak a 19. helytõl

gyah... :-D

Pár nap , s kezdõdik a szezon... Elsõ meccs Német Kupa, utána lesz két újonc lleni meccs 😊 Utána jönnek már a nehezek... :/

Fabio Capello
csak ennyi?😄

Mor3llo: tudod mit 😄 kizárásos akció, még azt is megnézetjük veled 😄

Ezért ellehetne kérni egy jó kis tv-s jogdíjakat. Szinte az összes meccsem az elsõ szezonban 😄

Mor3llo
uuuhhhhh neeeeeeeeeee 😄😄😄: szerencsére abban nincs benne egy BL elõdöntõ Inter-Milan meccs...0-0 lett, tisztán emléxem...de még olyan meccset...segítség 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Uefa Kupa csoportkört várnak tõlem 😛 Remélem meglesz. Meghoy szórongassam meg a sok gyíkfing, Bajnokicímért kûzdõt 😛

myl0
nekem sem teccik de egyenlõre beválik 😊

Fabio Capello
erre a kijelentésre nincs bocsánat 😄 Büntetésképpen végignézetjük az elmúlt öt év összes olasz bajnoki meccsét, nonstop 😄

Mor3llo
fúúj...nemtetszik 😄 soha nem használom az ultra defenzív opciót...valszeg ezért nem kedvelem az olasz focit sem😄 elnézést minden olasz drukkertõl! 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

myl0
bocsi BBeno2-nek ment

myl0
Tessék:

(Kicsit csúnyán vágtam össze remélem nem gáz 😛)

Ehh, Német Kupába már az elsõ forduóban csatlakozom

BBeno2
dobj pls egy képet errõl az ultra defensive taktikáról :d

bocs, nem tudom miért válaszként írtam 😄

Bazzeg, kénytelen voltam a B és az u19-es csapatom ellen leszervezni a bari meccseimet.. :/

myl0
Még egy nagy csapat akadt a hálómba
Neve: Everton
Taktika: Ultra Deffensive 😊

myl0
Neked is nem semmi a menetelés a Sociedaddal 😊

Fabio Capello
grat 😊

Vettem egy védõt, de nincs csatárom!! Illetve van, de kevés... Nagy bajba leszek... Mert pénzem nincs tbb igazolni 😞