Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Akkor kell gólt lõni amikor az ellenfél csapat már nem tud egyenlíteni"
Soha nem örültem még ennyire uefa-kupa döntõnek ! 😛
Bent elõször játszott 1 hónap után, Defoet kihagytam a kezdõbõl, Quagliarella kezdett, elsõ gólnál õ fejelte rá, 2dikat meg õ szerezte 😊
szerk: CSZKA Moszkva lesz a döntõben az ellenfél, reszkess Daniel Carvalho és Vagner Love 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
hamar megveszi egy nagycsapat.
nálam a Valencia megvette. 22 évesen meg akartam tõle venni (REAL-lal vagyok) 60M -ért . igen 60 M -ért . és erre a Valencia menedzsere azt mondja hogy azért nem adja elm mert rosszba van velem. egyfolytába fenyegetõzik hogy megver engem meghogy nem leszek bajnok. erre én nem szoktam reagálni. természtesen kapja tõlem a zakókat. na mind1. szal eladta a Liverpoolnak 41M ért . végülis aki hülye az szenvedjen.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
9 meccse veretlenek vagyunk a bajnokságban, 8 gyõzelem 1 döntetlen, mondjuk érett is már egy jó sorozat, ahoz képest amilyen gyengén kezdtem... Még 2 forduló, 2 pontra a BL !!!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
myl0: lesz ez még jobb is, ne aggódj 😊
hamary: nézz utána egy bizonyos Henri Saivet-nek (vagy vmi hasonló), a Bordeauxban játszik, a miniscout nálam 197 PA-val jelöli (Tkp/TK a posztja asszem)
A kezdõmet sérülések sújtják a csatáraim 120%os ziccereket és büntetõket hibáznak, a védõk szabályos gólpasszokat adnak ellenfeleimnek. Azért nem adjuk fel és megprobáljuk az egyenlõre lehetetlennek tûnõ, feljutási helyet elérni.

(újabb antifoci meccs megy a Betis ellen, vezetünk 1-0ra
szerk.: a 81. és a 85 percben szereztünk még két gólt, úgyh 3-0 lett ide (Diaz de Cerio 2x, Andrejev) 😊)
Utoljára kit híívtak meg?
[ Töltöm Spurst, Uefa-elõdöntõ elsõ meccsen Zaragozában 4-3ra kikaptunk egy nagyonnagyon jó meccsen... 3-2re vezettünk is... Bent és Keane sérült, Defoe játszik Berbatovval, kettõt lõtt Zaragozában 😊 Most jön a Wigan, és aztán otthon beverjük a spanyolokat 😛 ]
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
nekem is volt hogy 1-0 volt nekem. természetesen 90. percben jött az egyenlítés majd a 4 perces hosszabbításban még 2 tizit befújt az ellenfélnek.
vége: 1-3. szal igy ennyi.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Folytattam a Sheffieldes mentésemet idén már az angol élvonalban!
8M font volt átigazolásra, amely nagy részét a védelem ill a középppálya megerõsítésére fordítottam. A majom elnök eladta Dzsudzsákot az Aston Villának 10M fontért. Helyette érkezett Dimitri Payet a St Etienne-bõl. Elég sok távozó volt (akikért nem kár) viszont sikerült nagyjából erõsiteni is.
Ezekrõl a köv kép is tanuskodik 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Vagy Dortmund 😊))))
Nodekitudja
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Jövõre uefa kupa gyõztesnél Dortmund lesz már nem ? 😊
BL és a Spanyol bajnok meglepõ... Mondjuk a Spurs lesz olyan jó h pár év múlva a BLben fog küzdeni 😛
nemtudom, hibát irt ki a patch, azóta nem szedtem le ujat :ccc
de gondolom csakugy átsiklottál a hsz felett amiben leirtam, életelemed hogy felbasszad az agyamat, gratulálok faszagyerek vagy<#eljen>#eljen>....
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
BL Gyõztes: Tottenham
Spanyol bajnok: Valencia
Angol bajnok: Chelsea
Magyar bajnok: Gyõr
Olasz bajnok: Roma
😊