Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

myl0
Életemben elõször használtam ultra defensive felfogást és láss csodát😛
MAN UTD VERÉS!!!!

Mor3llo
kabbeeee 😄DDDDdd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
grat 😊

Dobogós helyen vagyunk a Top10-ben 😄DD

GTheo
Ja szóval ezért vannak a csillagok.... 😄

"Akkor kell gólt lõni amikor az ellenfél csapat már nem tud egyenlíteni"
Soha nem örültem még ennyire uefa-kupa döntõnek ! 😛
Bent elõször játszott 1 hónap után, Defoet kihagytam a kezdõbõl, Quagliarella kezdett, elsõ gólnál õ fejelte rá, 2dikat meg õ szerezte 😊

szerk: CSZKA Moszkva lesz a döntõben az ellenfél, reszkess Daniel Carvalho és Vagner Love 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
jajj köszike <#puszis> 😄 Neaggódj, emlékezz a dalra: Kicsi vagyok én, majd megnövök én... 😄DDD

Mor3llo
boldog sg-s szülinapot...Te nagyobb vagy mint én :'(((( 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
Újabb skalp egy elméletileg nálam jobb csapattól:

BBeno2
Henri Saivet-et nagyon gyorsan vedd meg.

hamar megveszi egy nagycsapat.

nálam a Valencia megvette. 22 évesen meg akartam tõle venni (REAL-lal vagyok) 60M -ért . igen 60 M -ért . és erre a Valencia menedzsere azt mondja hogy azért nem adja elm mert rosszba van velem. egyfolytába fenyegetõzik hogy megver engem meghogy nem leszek bajnok. erre én nem szoktam reagálni. természtesen kapja tõlem a zakókat. na mind1. szal eladta a Liverpoolnak 41M ért . végülis aki hülye az szenvedjen.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
köszi 😊

GTheo
Elég szép a 6dik hely 😊

9 meccse veretlenek vagyunk a bajnokságban, 8 gyõzelem 1 döntetlen, mondjuk érett is már egy jó sorozat, ahoz képest amilyen gyengén kezdtem... Még 2 forduló, 2 pontra a BL !!!!!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
Tabella féltáv után

myl0: lesz ez még jobb is, ne aggódj 😊

hamary: nézz utána egy bizonyos Henri Saivet-nek (vagy vmi hasonló), a Bordeauxban játszik, a miniscout nálam 197 PA-val jelöli (Tkp/TK a posztja asszem)

8 milliót kaptam átigazolásra, nem találok egy jó védõt, aki ide is jönne... :/ Csatár is kéne, azt meg már nem tudok venni 😞

myl0
Nos a helyzet elég siralmas, de még sztem nem reménytelen. Elég gyötrelmesre sikerült az eddigi produkció ebben az éveben liga kupa második forduló sima kiesés a coventrytõl (2-1re), majd jött a bajnokságban 10 meccses vereség sorozat, amelyet a west brom ellen sikerült megszakítani (3-2), az oké h nem tudunk MU-t meg Cheslea ellen nyerni, de egyenlõre a kötelezõt sem tudjuk hozni (pl plymouth elleni zakó otthon).
A kezdõmet sérülések sújtják a csatáraim 120%os ziccereket és büntetõket hibáznak, a védõk szabályos gólpasszokat adnak ellenfeleimnek. Azért nem adjuk fel és megprobáljuk az egyenlõre lehetetlennek tûnõ, feljutási helyet elérni.

Fabio Capello
Köszi, nagyon elégedett vagyok tekintve, hogy frissen feljutott csapat vagyunk 😊

(újabb antifoci meccs megy a Betis ellen, vezetünk 1-0ra
szerk.: a 81. és a 85 percben szereztünk még két gólt, úgyh 3-0 lett ide (Diaz de Cerio 2x, Andrejev) 😊)

Sok sikert hozzá 😊 Nekem is ez volt a Dortmunddal.. meg is lett 😄 Most a BL-es helyet szeretnék megszerezni

Portugália lett az ukrajnai - lengyel EB gyõztese.

GTheo
😮 Ezt nem is tudtam...
Utoljára kit híívtak meg?
[ Töltöm Spurst, Uefa-elõdöntõ elsõ meccsen Zaragozában 4-3ra kikaptunk egy nagyonnagyon jó meccsen... 3-2re vezettünk is... Bent és Keane sérült, Defoe játszik Berbatovval, kettõt lõtt Zaragozában 😊 Most jön a Wigan, és aztán otthon beverjük a spanyolokat 😛 ]

GTheo
Genoa? Egész nagy ott a kihívás, de jó a csapat. Én elég sokat gondolkozok h majd velük kezdek...

Fabio Capello
A vezetõségnek középmezõnyt ígértem, ahhoz képest most a hetedik helyen állunk, és ezzel felülmúltam a saját elvárásaimat is 😊 Az intertotot jó lenne elcsípni

Grat 😊 Mi a célkitûzés?

Fabio Capello
Újabb sikeres antifoci... Nagycsapatok ellen úgynézki beválik az öt védõ, egy vkp 😊

Fabio Capello
Már lassan meg se lepõdöm azon, hogy a tökutolsó csapat 5 ponttal, a 10 meccses vereségsorozatot nálam töri meg, csodás feltámadással elpicsázva minket...

Ez gáz nagy hiba... :/

5w0rdf15h
elvileg van egy meghívott vendég csapat mindig

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
Tessséékkkk? :ASDFFASDDASDFSA <#idiota><#idiota><#idiota>

shalalala

???<#idiota><#idiota>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Fabio Capello
Rekkelt mindenkinek

(Tölti Sociedadot)

Jó reggelt. Folytatódik a Dortmund 😊

BBeno2
nah az nagyon laza...

nekem is volt hogy 1-0 volt nekem. természetesen 90. percben jött az egyenlítés majd a 4 perces hosszabbításban még 2 tizit befújt az ellenfélnek.

vége: 1-3. szal igy ennyi.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

myl0
Na erre most mit mondjak <#mf1><#gun><#falbav>

myl0

myl0
Szép reggelt és grat mindenkinek!
Folytattam a Sheffieldes mentésemet idén már az angol élvonalban!
8M font volt átigazolásra, amely nagy részét a védelem ill a középppálya megerõsítésére fordítottam. A majom elnök eladta Dzsudzsákot az Aston Villának 10M fontért. Helyette érkezett Dimitri Payet a St Etienne-bõl. Elég sok távozó volt (akikért nem kár) viszont sikerült nagyjából erõsiteni is.
Ezekrõl a köv kép is tanuskodik 😊

Mor3llo
pazmek télleg 😄DDDD

zyndar
Ja és Frey fejelte az egyenlítõ gólt <#gonosz1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

a franciák biztos mondták!: Csaló játék! 😛

zyndar
Megint Európa bajnok Csehország :S

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

akár 😄 Vagy LYon ;-)

Mor3llo
Esetleg St.Etienne ? 😄DDD

Jaaa... Akkor Vidi 😄
Vagy Dortmund 😊))))

zyndar
Kösz. Azt hiszem, olyan gyenge kerettel nem kezdek elsõ osztályt, mint most fogok 😊
Nodekitudja

Mor3llo
hááát izééé 😄DDDDDdd

Mike94
õ fradista 😄

VIDI 😉

Mike94
FRADI 😉

Igen, reméljük Fiorentinától elvesszük a címet... 😄 De ha nem tudok igazolni, nem hiszem, hogy sikerül... 😞

Tottenham:

Itt meg a Német Kupa döntõ.. No comment 😄 😄:

Mor3llo
kivelkezdjek?kivelkezdjek?

GTheo
Légyszi tegyél be egy képet a Spurs keretérõl 😊
Jövõre uefa kupa gyõztesnél Dortmund lesz már nem ? 😊
BL és a Spanyol bajnok meglepõ... Mondjuk a Spurs lesz olyan jó h pár év múlva a BLben fog küzdeni 😛

az nem semmi, amikor két egymást nem ismerõ személy, egy számítógépes programon összeveszik 😊

Gunnersboy
kurvaidegesítõvagy mostmár komolyan........
nemtudom, hibát irt ki a patch, azóta nem szedtem le ujat :ccc

de gondolom csakugy átsiklottál a hsz felett amiben leirtam, életelemed hogy felbasszad az agyamat, gratulálok faszagyerek vagy<#eljen>....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Uefa Kupa gyõztes: Fiorentina
BL Gyõztes: Tottenham
Spanyol bajnok: Valencia
Angol bajnok: Chelsea
Magyar bajnok: Gyõr
Olasz bajnok: Roma

😊