Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

myl0
megkapta😊 de nem játszhat (MVE ikonja van ugyanúgy mint Lindadonak):S

myl0
Íme a friss átig. + munka vállalási engedélyre vár egy brazil csoda gyerek a Goiástól (Leyrielton -nak hívják)

myl0
hm.. eddig nem tudtam h erre van lehetõség 😊

nekem magáttól csinál 😊 ha mentem el, akkor elbackupolja magát 😄

myl0
szép napot!
Faszán elszállt a Sheffieldes mentésem, viszont óriási szerencsémre csináltam backupot még szezon elején, de igy sajnos 2 gyõzelemtõl megfosztott a gép valamint egy csomó igazolásom ugrott (viszont ez jobb mintha 2 év munkája szállt volna el 😉
Szal újra játszás után a C.Palace-os mentésem 4-1es gyõzelem helyett ugyanilyen arányú vereséggel végzõdött ua-zal a taktikkal (érdekes)
Az uj igazolásokról kép hamarosan.
ui.:mindenki csináljon beckupot, megéri 😊

Kikaptam... Egyszerûen szar edzõ vagyok, nem vagyok képes egy normális csapatot összerakni

Üdv

*ezerrel tölti a Dortmundot, mert már ki van éhezve, Persze tudja, hogy kifog kapni a Bayerntõl.*

shad0w

( az érdekes "színátmenet" azért van mert péjnttel húztam beljebb a kép szélét, amúgy túl széles volt 😊 )

don't give a fuck

Mike94
látom te is támadtál rendesen 😉 grat! <#eljen>
én meg elõvettem a 2007t mer nekem a 2008 egyszerûen nem megy és természetesen a man cityvel kezdtem
eddig jött: César Delgado és kölcsönbe Giovani dos Santos, Hatem Ben Arfa, Yoann Gourcuff
még érkezik Enyeama és Guardado biztosan

zyndar
Jó estét vagy éjszakát, vagymivan 😛
Grat mindenkinek. Lejátszottam az elsõ edzõmeccsemet <#wow1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
Grat mindenkinek 😊

BBeno2
nem rossz elõjelek a budeliga 1-re nézve:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Chievo-Inter 0-4 91 percet játszottam emberhátrányban Obinna 5-ös osztályzatot kapott mert 10 kapus elleni próbálkozásából egy sem ment be és már lassan 6 meccse nem talált be...

BBeno2
nah megnyertema bundesliga 2-t.

elején 13.helyre vártak a médiában.

valszegelmegyek. szeretnék franciaországba igazolni de lehet frankfurthoz megyek.

Mostani Chievo-Torino meccsen Juri Judt annyit robotolt hogy 70 passza volt (50 célba ért) míg a csapat többi tagjának cak 30 hát nem hiába DM

Hali elõször is gratulálni szeretnék mindenkinek 😊!

Másodszor egy kérdésem lenne miszerint az olasz bajnokságba hogyhogy csak 1 eu-n kívüli játékost lehet igazolni???
+ most sikerült Chievoba ingyen(!) megszerezni Neri Cardozo-t õ nálatok hogy teljesített (ha valaki megvette egyáltalán)

myl0
nincs mit 😊

Gunnersboy
köszi, mûködik 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

myl0
a magyarítást igy másold be és jó lesz
Az events.cfg filet az FM2008 \Data\Match_events\ könyvtárába.
A German.ltc filet az FM2008 \Data\Languages\ könyvtárába.
A lang_db.dat filet az FM2008 \Data\db\800\ könyvtárába. Illetve még a data\updates\update-801\db\801 is.

myl0
íme a távozók és az frissen érkezõk
(Az elsõ bajnokim közben a C.Palace ellen 4-1es gyõzelemmel végzõdött)

Gunnersboy
hmm, felraktam a 8.0.1-et ma reggelm, és kezdenék uj játékot, (még nemmondom el kivel :o) de a csapatnevek, országnevek, bajnokságok neve német, holott megcsnáltam a magyarosittást, erre van valami orvoslás?

mert igy nagyon nemvágom a játékot hogy nemtudok eligazodni, némethez nagyonhülyevagyok

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

myl0
Szép jónapot és grat mindenkinek!
Folytatodik a játék a Sheffieldel 2009-2010es szezonban ezúttal ismét a másod osztályban!
Felkészülésként elutaztunk Oroszországba egy pár barimeccset játszani (3gy 1 vereség a mérleg)
Átigazolások: 7,75M fontot kaptam, hogy feljussak. 19 távozó játékosunk között van pl Doudin (nem nagyon jött be nekem) Dong Fahngzuo (hibás ötlet volt egyáltalán megvenni), a legtöbb játékosnak lejárt a szerzõdése, igy szabadon elmehettek. 6 új játékos érkezett (köztük Lindado) meg egy pár védõ és középpályás.
Sztem sima lesz a feljutás.
Mindjárt rakok képeket az igazolásokról

Mike94
sztem fejezzük be az offot és koncentráljuk az efemre, v off topicba folytassuk

BBeno2
haggyátok már a REAL -t .

aki látta a mecset az tudja hogy a bírón ment el aki meg nem az meg csak az eredményt látja . de utána a tabellára is nézzen fel.

ennyi. REAL sem volt fejben ott a tegnapi mecscen de jobban hozzájárult a bíró és az almeria favágó focija.

GTheo
fogadtam a realra 3as kötésben, de örülök h elbuktam 😛
Így szeretek fogadni, olyanra kell fogadni akit utálsz de jó, ha bejön akkor annak örülsz, ha meg nem akkor annak 😊
Pont Joy's-ban voltam tegnap akkor, és a pultos srác mondta h 2-0ra nyert az Almería... Nem hittem el elõször, gyorsan ipoddal felmentem netre mert volt wifi, és tényleg... Ez megalapozta a jó estét 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
abszolut Hazai 😄Ddd

sok szerencsét 😉

kraawz
almeria:real madrid .. és fogadj 20.000rel .. na .. ennyi 😄

am én is visszatértem =) olaszország,as roma.. 1. szezont kezdem.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

myl0
Jó estét az uraknak!
Folytattam a gyötrödést a Sheffieldel
Plymouth ellen 1 - 0 ás vereség, aztán West Brom gyõzelem 2 pontra voltam a feljutó helytõl, de a Spurs ellen csak x-elni tudtam, így 1 ponttal lemaradtam a benmaradástól.
Viszont egyenlõre nem rúgtak ki.
Remélem ez nem változik és folytathatom a megkezdett munkát.

Gunnersboy
énis ittvagyok, bár most nem játszom, épp azt vesézzük haverral hogy melyik az a 3 meccs, ami tuti bejön és rátudunk tenni olyan 20.000-et 😄DDD

am. BL elsõ kiesési körében Schalke-t kaptam (Salzburggal)

az fain. 😄 Uefa Kupa elsõ meccsen a csoportbakerülésért, nyertem 2-0-ra 🆒 Ez 20 perce volt, azóta tölti a meccseket... :/

Fabio Capello
én itt vagyok

jó, hogy ennyien vannak itt... 😛 😄

megint kikaptam.. bármit mondok a félidõbe semmit nem segít, és ez kibaszottul idegesít

Jönni fog a Werder, aztán a Wolsburg... hjajaj...

Forza Italia
semmi gond.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
jap... sorry mindkettõtöktõl, a 31 éves csókára értettem a hozzászólást, nem néztem h mire volt válasz. Még egyszer mea culpa

grat. bár én is itt tartanék velük... 😊

Nem az enyémrõl volt szó, hanem egy Juves csáveszrõl 😄 Amúgy a 4-es erõnlét katasztrofálisan kevés, s már nem hiszem, hogy sokat fog fejlõdni..

Forza Italia
mirõl beszélsz??? 18 éves a gyerek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Szenegál: kipipálva 😊

Fabio Capello
már nem vagy újreg, tudsz képet is beszúrni 😉

Fabio Capello
31 éves, nem fejlõdik ez már sehova

Úgy indultam neki a meccsnek hogy jó lenne idegenben legalább gólt lõni!! http://users.cwi.hu/sgupload/1201979875.jpg
Hát sikrült!
Forza Italia
jha. De még sokat fejlõdhet.

Na, most rangadó Szenegál ellen. Nigériával vagyok.. 😛

az szép védõ meg csatár is egyben 😮 csak az erõnléte 4-es ez kicsit bökia szememet

*bombagólt

kikaptam 2-0-ra... Íme a játékos, aki két gólt vágott nekem. A gép nem csal.

Fabio Capello
parancsolj