Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, azért használom 😛

Ngeri
és jó nem?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

azért válaszoltam, mert én is azt használom XD nm

Ngeri
Kösz "Mylo" 😄

turnstyle 08

Ngeri
Mylo meg tudnád mondani a skin nevét?? köszi

Asszép :|

Jót nevettem a vezetõségen: Minden évben gyõzelemmel indul neki az Európai Szuperkupának... 😛 Most jutottunk ki elõször, na mindegy... De megnyertük ( a Bordeux ellen 😊 )

BBeno2
145M -et ajánlottam Henri Saivet-ért 2015ben vagyok😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Csacsi
Persze, Minden olyan, ami a támadáshoz szükséges. Sokkal erõsebbek voltunk, és mégsem csinálták azt amint mondtam nekik. És aztán maradt a 0-0 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

netudom akkor miért szórakoztak ott hátul.kontrák, mindenki támad be volt állítva?

Hát egy csere nem ártottt volna tényleg. Egy a támadósorban, egy pedig a középpályán :/

Nyertem három nullra a fokozottabb támadó taktikával... Amikból kétszer kilépett az mind 0-0-ás állásnál volt, mondjuk szerintem egy gólt berámoltunk volna. De mostmár minden meccs után mentek, mert félek, hogy elveszik valami :/

Csacsi
Normálnál picit lejjebb volt állítva.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kreatív szabadság milyen?

soma22
eszedbe sem jutott hogy cserélj?
mindkét csatár helyett pl amauri és stancu.

csak egy tipp...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

myl0
Nah ehhez már nem tok hozzá szolni semmit
A Fiorentina elleni 2-2 után egy ilyen qrva nagy zakó
Figyelmetekbe ajánlom az oszályzatokat ---> szánalmas bazzeg

Na, némi alvás után visszatértem... XD

Csacsi
Jah és ami a legfontosabb, hogy a taktikai utasításaim semmit nem érnek. 0-0 a félidõ a kiesõjelölt Catania ellen, és félidõben megkérem a srácokat, hogy egész pályán támadjanak le, a tempót gyorsra állítom a mentalitást mindenki támadra, a passzokat hosszúra, és az idõhúzást teljesen kiveszem. Erre mi történik. labdát szerzünk hátul..és a védõim elkezdenek passzolgatni szépen lassan komotosan egymás között. Szerintem ez elég szomorú, hogy ennyire nem veszi figyelembe az utasításokat a program. Ez már így nem is igazán manager. Meg kell venni minnél több jó játékost, és hagnya hadd focizzanak. Mert belenyúlni ezek szerint teljesen mind1, úgyis azt játszák, amit gondolnak.

Csacsi
Köszi a bíztatást. Én is nagyon reménykedem. De már egy Bl. helyezéssel az idén megelégednék, meg szerintem a vezetõség is. Aztán jövõre jobban odafigyelek. 😄

Camoranesi-t elég könnyen adtad el 😊

Forza Italia
biztos meglessz a 2. hely hisz a Juve az Juve.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

myl0
Nos a helyzet a következõ:
5 forduló van vissza a bajnokságból (+talpon vok az olasz kupában: Fiorentina ellen lesz az elõ döntõ)
Gyakorlatilag a LAZIO bajnok (72p) a második a Roma (63p), harmadik az Inter (61p) és én 57ponttal. Utánam lohol a milan és a juve 55-55ponttal
Torino, Empoli, AC Milan, Siena és Messina az ellenfelek még a Serie A-ban.

Csacsi
Nah én is elkezdtem egy idényt a Juventus csapatával. Úgy érzem, hogy sikerült megfelelõ erõsítéseket szereznem, de még nem az igazi. A taktikám folyamatos javításokon esik át, mert érthetlen, hogy miért nem kapok ki a nagy csapatok ellen, de a kis csapatokat miért engedem el sokszor 0-0-ás eredménnyel. Ezen még talán kicsit javíthatok, és úgy érzem, hogy a második hely még megszerezhetõ lehet, mert az Intert idén már nem lehet befogni, annak ellenére, hogy nem kaptam még ki tõlük. Bár kupából Õk vertek ki 3-3 as összesítéssel, de idegenben lõt több góllal.

Nah és akkor féltávnál a képek.

myl0
Azt már megtanultam, hogy ebben a játékban gyakorlatilag bármi megtörténhet 😊 Jó és rossz egyaránt, csak sajnos nálam gyakoribb a rossz😊

Darthmushroom
hmm akkor nem csak nállam müködik! <#vigyor3> tök jó akkor nem mondtam hülyeséget!<#vigyor2> amugy rájöttem h lehet tölteni adatb. frissitést lehet h ott hagyom bresciát és elkezdem máshol de ez még nem biztos!<#finom>

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

myl0
Nos ez ugy néz ki bejött (mármint a védekezõs taktik)
Ugyan az AC Parma 7 helyen van (de sztem jóval gyengébbek mint én), de kissé visszavettem a mentalitást és csodák csodájára 2-0ra nyertem ugy h esélyük se volt😊

Sziasztok,

szeretném picit reklámozni az online fm-ezést. 😊
Számos lehetõség van arra hogy neten játszunk, több liga is indult már (pl: FMCup, esl.hu). Ha van kedvetek próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni. 😊

Akkor pár dolog az online játékhoz:

1.: http://fmcup.clns.hu/downloads/mIRC-fm.zip

Ez amolyan chat program, itt gyûlik össze az online FM-es társadalom.

2.: http://fmcup.clns.hu/index.php

Érdekességképpen, egy már 2. alkalommal meghirdetett Online FM Kupa honlapja.

És még rengeteg sok online lehetõség van, de ezekrõl majd, ha találkozunk IRC-en.

(ha valami nem tiszta, keress fel nyugodtan msn-en: [email protected])

t.: gentdelBARCA

http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák

Hali! Grat mindenkinek a többieknek meg kitartást...

Sajnos nekem elfogyott a kitartásom mert a Chievo után egyszerûen nem találtam munkát így most lehet hogy szüneteltetem egy kicsit hogy megnyugodjak 😊

és megint kilép a játék.... egész eddig nem volt ebben a mentésben,. most meg egymás után kétszer... f*sz*m tele van már ezzel a kib*szott elcseszett játékkal.

basszameg... fen van a patch, mégis mindeg szögletrúgásnál - minden túlzás nélkül mondom - belefúj a sípjába a jv. :@

lehet igazság, mert nem véletlenül vannak a megfigyelések a meccsek elõtt.. 😊

Darthmushroom
Én azt vettem észre kiesõ jelõlt csapattol ha az alap taktikomat használom kikapok! pl. Reggina utolso 1gyõzelemmel megprob. védekezõs taktikal játcani 3:1re nyertünk! visszatöltömtem a mecset alap taktikkal sima 3:1re kikaptam!

ez elég ratyiság már... :/

Egy remek szezont produkáltunk<#vigyor> Sajna a kulcsjátékosaim szerzõdései a következõ szezon végén lejárnak,és nem akarnak újítani<#confused>
myl0
mondanom sem kell:
Palermo - Napoli: 1 - 2 (1 - 0)

ha vezetek én folytatom ugyanúgy, nnéha cserélek 😛

myl0
Szted mi a jó taktika. Gyenge csapat ellen, ha vezetés után beállok védekezni idõt húzok stb. vagy továbbra is ugyanazzal a taktikkal nyomom tovább? Mer nekem eddig nem igazán vált be egyik sem😛

még jó, hogy mentettem -.-. Fm.exe hibát észlelt ezért leáll...

velem is sokszor van így... :/ Lásd, Inter 4-0, AS Monaco ( kiesett) ellen hazai 0-2

myl0
Következik a Napoli (már elõre félek)

myl0
Jah és az elsõ bajnokin is ugyanez volt a szitu 😞

myl0
Komolyan mondom elegem van máááár...
Vezetek 1 - 0 a qrva Piacenza vagy kifene ellen erre 145%os ziccereket hibázunk és a meccsen az egyetlen valamire való helyzetüket gólra váltják, úgy a 96.percben h 2 perc hosszabitás lett volna.
Már baszki jobban fosok a kiscsapatoktól, mint az Intertõl a Juvétól, meg a Milantól.

ehh... én nem tudom melyik mentésemben játszottam újra egy meccset, mert idegességemben újraindítottam a gépet.... 😄

Kipróbálok majd egy új taktikát, nem tudom emnnyi sikerélményem lesz benne :/

Jön az egyelõre kirúgásveszéllyel venyegetõ szezon folytatása 😊

myl0
Nekem dettó
Inter ellen 1-0
Cagliari ellen 1 - 1 (90 percben jött az egyenlités)
Ugylátszik ma a Cagliari a mumus 😛

Darthmushroom
hm nem értem megverjük a juvét szép játékkal mondjuk csak 3:2re utána a 17 vagy hanyadik carligiával meg 0:0 lélektelen játékkal!:S

myl0
Inter verés + tabella

myl0
A AZ Alkmaar hazai pályán bl 8ad döntõben 5-0ra gyalázta a nálamelég jól (24 ford 2helyen álló) AS Rómát. Kiv leszek a visszavágóra😊
Egyébként nekem most (a juve elleni 1-3 ellenére) jól megy sztem:
Olaszkupa elõdöntõ a Fiorentina ellen.
Bajnokság: 4. hely (jólenne, asszem ez már BL selejtezõ)

Darthmushroom
Grat mindenkinek aki ugy érzi! a többieknek meg kitartást! Végre van idõm megint játcani! folytatom is a bresciát! képeket majd hozzok!