Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nyertem három nullra a fokozottabb támadó taktikával... Amikból kétszer kilépett az mind 0-0-ás állásnál volt, mondjuk szerintem egy gólt berámoltunk volna. De mostmár minden meccs után mentek, mert félek, hogy elveszik valami :/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mindkét csatár helyett pl amauri és stancu.
csak egy tipp...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
5 forduló van vissza a bajnokságból (+talpon vok az olasz kupában: Fiorentina ellen lesz az elõ döntõ)
Gyakorlatilag a LAZIO bajnok (72p) a második a Roma (63p), harmadik az Inter (61p) és én 57ponttal. Utánam lohol a milan és a juve 55-55ponttal
Torino, Empoli, AC Milan, Siena és Messina az ellenfelek még a Serie A-ban.
Nah és akkor féltávnál a képek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ugyan az AC Parma 7 helyen van (de sztem jóval gyengébbek mint én), de kissé visszavettem a mentalitást és csodák csodájára 2-0ra nyertem ugy h esélyük se volt😊
szeretném picit reklámozni az online fm-ezést. 😊
Számos lehetõség van arra hogy neten játszunk, több liga is indult már (pl: FMCup, esl.hu). Ha van kedvetek próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni. 😊
Akkor pár dolog az online játékhoz:
1.: http://fmcup.clns.hu/downloads/mIRC-fm.zip
Ez amolyan chat program, itt gyûlik össze az online FM-es társadalom.
2.: http://fmcup.clns.hu/index.php
Érdekességképpen, egy már 2. alkalommal meghirdetett Online FM Kupa honlapja.
És még rengeteg sok online lehetõség van, de ezekrõl majd, ha találkozunk IRC-en.
(ha valami nem tiszta, keress fel nyugodtan msn-en: [email protected])
t.: gentdelBARCA
http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák
Sajnos nekem elfogyott a kitartásom mert a Chievo után egyszerûen nem találtam munkát így most lehet hogy szüneteltetem egy kicsit hogy megnyugodjak 😊
Vezetek 1 - 0 a qrva Piacenza vagy kifene ellen erre 145%os ziccereket hibázunk és a meccsen az egyetlen valamire való helyzetüket gólra váltják, úgy a 96.percben h 2 perc hosszabitás lett volna.
Már baszki jobban fosok a kiscsapatoktól, mint az Intertõl a Juvétól, meg a Milantól.
Inter ellen 1-0
Cagliari ellen 1 - 1 (90 percben jött az egyenlités)
Ugylátszik ma a Cagliari a mumus 😛
Egyébként nekem most (a juve elleni 1-3 ellenére) jól megy sztem:
Olaszkupa elõdöntõ a Fiorentina ellen.
Bajnokság: 4. hely (jólenne, asszem ez már BL selejtezõ)