Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyavalygás rám nem vonatkozik, én már több mint 2 hete nem nyavalyogtam😊
Sziasztok!
Jöttem én is hõzöngeni egy kicsit. Kedvenc csapatommal, Pool-lal vagyok, és egy nagy szenvedés az egész. De nem adtam fel, mindig folytattam, még ha egy utolsó blackburn otthon megver 2-0-ra, vagy a derby 1-0-ra, akkor is folytattam. De ami történt, kicsit erõs volt. Barca ellen bl negyeddöntõben otthon 1-0 ide, ráadásul Messi-t kiállították a 30. percben, érdekes módon onnantól kezdve csak a Barca támadott 10 emberrel, a 70. percben 9 emberrel (sérülés), úgyhogy örültem az 1-0-nak. Visszavágó elõtt éreztem valamit, mert mentettem egyet. 9 perc alatt kaptam 3 gólt, egyet tizenegyesbõl, de nem adtam fel, kitámadtam és a második félidõben rúgtam 2 gólt. ezek után beállítottam, hogy mindenki védekezzen, idõt húzzanak, lassú tempóban, és a 91. percben Reina kirúgása után a félpályáról egy védõ visszafejelte a labdát, gudjohnsen kilépett tök egyedül, belelõtte Reina-ba, a kipattanót meg 0 fokos szögbõl begurította. Ekkor csináltam azt, amit több mint 10 éves manageres pályafutásom során még soha, visszatöltöttem. ezután még ötször lejátszottam a meccset, kikaptam megint utolsó percben kapott góllal, 11-esekkel, 70. perc után kapott 3 góllal, stb. Egészen idáig úgy voltam vele, hogy voltak szerencsés, meg balszerencsés meccseim, nem zavart, (pl. a machester a 90. percben rúgott góllal vert meg hazai pályán, úgy hogy végig én támadtam, de fordítva a chelsea-t vertem meg pont ugyanígy), kiestem az összes kupából és a bajnokságban is csak 4. vagyok, de a csalás az csalás, ezt már nem tudom a balszerencsére fogni. Nem sikerült továbbjutnom és sztem nem is fog sikerülni, akárhányszor játszom le, úgyhogy ma kiesek a bl-bõl és folytatom, mérhetetlenül csalódottan 😊
Jöttem én is hõzöngeni egy kicsit. Kedvenc csapatommal, Pool-lal vagyok, és egy nagy szenvedés az egész. De nem adtam fel, mindig folytattam, még ha egy utolsó blackburn otthon megver 2-0-ra, vagy a derby 1-0-ra, akkor is folytattam. De ami történt, kicsit erõs volt. Barca ellen bl negyeddöntõben otthon 1-0 ide, ráadásul Messi-t kiállították a 30. percben, érdekes módon onnantól kezdve csak a Barca támadott 10 emberrel, a 70. percben 9 emberrel (sérülés), úgyhogy örültem az 1-0-nak. Visszavágó elõtt éreztem valamit, mert mentettem egyet. 9 perc alatt kaptam 3 gólt, egyet tizenegyesbõl, de nem adtam fel, kitámadtam és a második félidõben rúgtam 2 gólt. ezek után beállítottam, hogy mindenki védekezzen, idõt húzzanak, lassú tempóban, és a 91. percben Reina kirúgása után a félpályáról egy védõ visszafejelte a labdát, gudjohnsen kilépett tök egyedül, belelõtte Reina-ba, a kipattanót meg 0 fokos szögbõl begurította. Ekkor csináltam azt, amit több mint 10 éves manageres pályafutásom során még soha, visszatöltöttem. ezután még ötször lejátszottam a meccset, kikaptam megint utolsó percben kapott góllal, 11-esekkel, 70. perc után kapott 3 góllal, stb. Egészen idáig úgy voltam vele, hogy voltak szerencsés, meg balszerencsés meccseim, nem zavart, (pl. a machester a 90. percben rúgott góllal vert meg hazai pályán, úgy hogy végig én támadtam, de fordítva a chelsea-t vertem meg pont ugyanígy), kiestem az összes kupából és a bajnokságban is csak 4. vagyok, de a csalás az csalás, ezt már nem tudom a balszerencsére fogni. Nem sikerült továbbjutnom és sztem nem is fog sikerülni, akárhányszor játszom le, úgyhogy ma kiesek a bl-bõl és folytatom, mérhetetlenül csalódottan 😊
( ilyenkor bezzeg senki nem hõzöng h csal a játék stb... bezzeg ha fordítva történik akkor megy a sírás. 😊 nem pont rád gondolok zorrobomber, csak úgy általánosságban. )
don't give a fuck
Oké hogy nyeregetek, de ilyen játékkal... bajok lesznek, sok a döntetlenem is, általában instant válaszol a gép a góljaimra... :S akármit csinálok, ha fejem tetejére állok és magamra hugyozok akkor is. szoros emberfogás, védekezés stb, és akkor a karaterugásos, sokmeccseseltiltásos piroslapjaimat még nem is említettem 😊
ja igy már értem.
ne bánd,nem Valencia szintü játékos!max kiegészitõnek!
Az Inter a 7. forduloban még csak a 12 volt a Catania vezetett akkor a Milan is 15 volt szal azok csak most támadtak fel. A Juvénak a játokos keretével messze vezetnie kéne (Anelka, Matias Fernandes, Lenon stb.)
Azért stresszeltem ennyit, mer simán vezethetnék ha behuzom a sima meccseket.
Mondjuk ha azt vesszük még simán lehetek akár bajnok is mer elég szoros és nincs nagyon kiemelkedõ teljesítmény, egyik csapat részérõl sem.
Azért stresszeltem ennyit, mer simán vezethetnék ha behuzom a sima meccseket.
Mondjuk ha azt vesszük még simán lehetek akár bajnok is mer elég szoros és nincs nagyon kiemelkedõ teljesítmény, egyik csapat részérõl sem.
Sziasztok!Hrepka megtörte goltalanságát!egy mesterhármassal!most 10.ek vagyunk segundában,lehet bármi még,de a csapaton erõsiteni kell még!Gerard,Ledesma,Lindado(nem nevezhetõ,ezért kölcsön)megszerezve+Oliva(arg)el murabet,meg ilyenek,rakok keretet,ha erõsödik.ja és egy új címer is dukált(a legbénább címerük volt)ja és mezek!többit késõbb!
Nálam meg Cardozo megszerezte elsõ gólját. Caen - Lyon 0-2. Ezzeé búcsúzok is. Jó éjt menedzserek 😊
Ui: Mylo, elég furcsa az élboy 😊
Ui: Mylo, elég furcsa az élboy 😊
Naja, egy senkiházi román 20 éves kölök igazából sztem örülne ha a Palermoban játszana, dehát ilyen a játék😛
Cavaninak viszont idén nem megy uh 16M fontot ajánlott érte a Valencia sztem mehet.
Cavaninak viszont idén nem megy uh 16M fontot ajánlott érte a Valencia sztem mehet.
az ilyet utálom a játékba... Például nem hiszem, hogy Fred igazából elkezdene hõzöngeni, ha a ManUtd érdeklõdne iránta, hogy miért nem engedik el... ( ja , õ most igen... 😛 )
El akarta vinni Stancu-t 5,5M fontér, eltasítottam, erre megfenyegetett h alibizni fog ---> egy hónap a tarcsiban majd észhez téríti😛
nincs mit 😊
köszi szépen sikerült a meccset is elmentem 😊)))
nagy szar most a csapat...
Remész a gólra ( a percre ) és elvileg ott van a mentés.
Hú én még ilyet nem láttam 4-4 nél a 90.percbe középkezdésbõl verte be Konan a zsugát a kedvenc csapatom(Sampdoria) kapujába.Hogy lehet gólt lementeni?
Leigazoltam Cardozot 😊
Wow, grat 😊
Nehogy elveszítsünk még egy játékost 😞 Taktika váltás se jött be?:S
kösz, de már nagyon kezd betelni az a bizonyos pohár
<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
kösz mindenkinek... mylo neked meg kitartás 😊
mhm, asszem holnap izzitom tovább Millwall-t legalább szezon feléig lekéne játszanom 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
csináltatnék, de az hol van? 😄
😄 Énis így jártam stancuval, elfelejtettem hogy 45% a bukarestnek jár még :S
(miért nem csináltatsz egy logot magadnak a mûhelyben?)
(miért nem csináltatsz egy logot magadnak a mûhelyben?)
Ááá... Eladtam Pandevet, gondoltam lesz 30 milkám, erre meg... 50 %-ot kapott a Lazio... 😛 😄 Na mindegy, igazolom akkor Cardozot.
OMG :|
Francba már, az összes jtékosom elcsábítják :@
ez velem is sokszor probléma :-/
A vezetést már megtudjuk szerezni csak éppen megtartani nem tudjuk
Piacenza - Palermo: 1 - 1
Palermo - Napoli: 1 - 2
7. helyzen állunk 13 forduló után
Piacenza - Palermo: 1 - 1
Palermo - Napoli: 1 - 2
7. helyzen állunk 13 forduló után
Lehet eladom Pandevet :S
én játszok 😊