Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobban dolgozik együtt a csapattal, jobb tanácsokat ad, és esetlegesen ha szabira mész akkor is rendesen irányítja a meccseket
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
visszamondva, mondjuk új eredmény nincs
hát én ha a stábba keresek embert mindig a válogatottakat nézem, ott általában vannak olyanok akik nem állnak klubok rendelkezésében, igy szabadon igazolhatók, megjegyzem én a brazil válogatott men. asszisztensét igazoltam le a Salzburghoz 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"kis kupában" továbbléptünk 😄

hogy ezért a szarért minek adtam ki 9 ezer forintot , nem tudom.., a következõt le se töltöm, ez biztos
...
nekem akkor, hogy el fog, ha kirúgnak a kedvenc csapatomtól.... :/
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Modellautók
3. House,techno klasszikusok
4. Football Manager
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Silkroad Online
8. Test Drive Unlimited
9. Prison Break (FOX)
10. Ismerd fel a képröl az animét
2. Modellautók
3. House,techno klasszikusok
4. Football Manager
5. World of Warcraft
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Silkroad Online
8. Test Drive Unlimited
9. Prison Break (FOX)
10. Ismerd fel a képröl az animét
Hm.. nekem nem kell bemutatni a játékot ---> ebben a szezonban még az életkedvem is elment tõle
Nem teljesen... Ott akkor már elsõ voltam, most 8....
na bakker, ilyet se pipáltam még:
sasszemû indítással kiugratom a csatáromat, az szalad az ellen kapuja felé, belövi annak rendje s módja szerint a ziccert, KÖZBEN a hátvéd hátulról felkúrja a csatárt, érvénytelen(??) a gól, a hátvéd pedig kap egy SÁRGÁT 😊
természetesen berúgtam a szabadrúgást, az egyszerûen kellett, de ha nem megy be...
sasszemû indítással kiugratom a csatáromat, az szalad az ellen kapuja felé, belövi annak rendje s módja szerint a ziccert, KÖZBEN a hátvéd hátulról felkúrja a csatárt, érvénytelen(??) a gól, a hátvéd pedig kap egy SÁRGÁT 😊
természetesen berúgtam a szabadrúgást, az egyszerûen kellett, de ha nem megy be...
zajlik... de a végén oly módon, hogy elegem lesz... :&
Ilyen nincs.. Fred 2(!!!) méterrõl kétszer belövi a kapusba...
tk utolsó Nice otthon alázza, a sztárokkal teletûzdelt csapatom. DE A JÁTÉK NEM CSAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mylo tehát akkor hol indulsz me nem pontosan értem?😄
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Basszus... Lejátszották az olasz kupát és a nevem mellett ott van h "UK" és a 8. Udinese mellett van az intertoto.
Yess
Yess
nekem lassún van... 😄
Baszki, egyik meccsem elõtt véletlen a Tempó csúszka teljesen baloldalra került (nagyon lassú), ez kb a 30-31 fordulóban lehetett. A Siena meccs félidejében vettem észre (37 ford.)... Mondom bazzeg ezt nem hiszem el, h nem vehettem észre amikor meccsenként egy csomoszor ezen a képernyõn állítgatok mindent..
Nah ez baszta el a szezonomat sztem...
Lehet röhögni 😊))))
Nah ez baszta el a szezonomat sztem...
Lehet röhögni 😊))))
Az intertoto a olasz kupától is függ...félõ hogy az állásodtól igy is kicsesznek...de más csapat fog keresni..
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Az elvárt 6pontból lett 3 <#gun>#gun>
A Fiorentinának volt egy elmaradt meccse persze h hozták <#violent>#violent>
7. lettem (a szabályoknál az van írva h az Intertotó kupa, viszont nem küldtek meghívót... Akkor ezekszerint nem is indulhatok?)
A Fiorentinának volt egy elmaradt meccse persze h hozták <#violent>#violent>
7. lettem (a szabályoknál az van írva h az Intertotó kupa, viszont nem küldtek meghívót... Akkor ezekszerint nem is indulhatok?)
mondhatod 😄
Ez már nekem is eszembe jutott hogy ez egész progi egy kibaszott nagy randomgenerátor <#vigyor>#vigyor>
nocsak 😄 grat. Nekem is rámférne:S
A Siena és a Messina ellen kötelezõ a 3-3 pont, mert különben elbúcsúzhatok az UEFA indulással együtt az állásomtól is sztem.
1-1 lett idegenben, több helyzetbõl... azért az fenomenális, hogy 19-es befejezéssel rendelkezõ csatár, úgy rúgja rá, hogy az angyalokat lelöki a felhõkrõl...
hja idegességemben elfelejtettem cselélni 😛
De most újult erõvel folytatom... és bármi történjen nem szidom a gépet😛
én pl. sorti-ról szedtem a skin-t😊
De most újult erõvel folytatom... és bármi történjen nem szidom a gépet😛
én pl. sorti-ról szedtem a skin-t😊
fmhungary.hu