Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Bejelentkezve kell lenned hozzá, mert saját fórum

Darkon: a hamachihoz majd írok egy leírást, és akkor nem lesz probléma 😊

GTheo
Nekem alapból nemjó a sima scout, csak a mini volt jó, de már az sem 😞

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

BBeno2
off topic tûzrókával miéért nem jelenik meg????

IE-vel még nem próbáltam ugyhogy csak gondolom hogy azzal bejön.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darkon
Offtopigba valaki irjon mar par sort errol a hamachi-rol mert egyikonk(se en se utley) se tudja mi az😊)

Born to win

kraawz
igen

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Magic Boy
A 8.02-es patch felrakása után is mûködik a 8.01-hez kiadott FM Genie Scout hozzá?<#wow2>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

úgytûnik németh mégse fix játékos <#wow2><#wow1>
na elrajtoltam ZTE-vel xD
genie jó hozzá egy ideig😊
GTheo
Van már vmi (mini)scout 8.0.2höz?
Kezdek egy újat 8.0.2-vel, 801es mentéshez sem jó a 801es miniscout :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gondoltam kezdek 1et magyarral, melyek azok a ligák ahonnan biztosan lehet igazolni 😊
Magic Boy
A Békéscsabában jó játékosok vannak (én csináltam õket úgyhogy csak tudom <#vigyor0>). Náluk érdemes körülnézni annak aki kis csapattal van.

myl0
Pulcz istván (TKP), Török István (Soproni VSE)(Cs 16meccs/6gól/5 gp), Tóth Béla (TKP, Tapolca 10meccs/4 gól/ 2 gp), Gergõ Gábor (Cs, 7 meccs/3gól), Somogyi Gábor (VK)
Max 200 fontos fizetésûek nálam õk viszik a Welling UTD csapatát.

Magic Boy
Milyen ligák vannak betöltve?
Kiket igazoltál eddig?

Gunnersboy
NB3as csapatoknál nézz szét nyugodtan, ott is vannak olyan játékosok akik ebben az osztályban tudnak kiemelkedõt nyujtani

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csacsi
Elvárás a rájátszás elérése, mind a szurkolók, mind a vezetõség részérõl. Én meg akarom nyerni az idei kiírást. A média a 4. helyre várja a csapatot. Viszont ajánlhatnátok jó kis magyar játéékosokat, akik ingyenesek, és nincsenek nagy igényeik, mert elég kevés fizut tudok adni. Köszi elõre is.

ja közben második barátságos meccsem a Vauxhall ellen szintén 4-0-val zárult, így két meccsen 8 gólt rugott a csapat. Látom bennük a fantáziát.Holnap folyt. köv.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Magic Boy
Hát lesz dolgod bõven , mert jelenleg így álnak IRL.
Én szorítok neked.
Hajrá!<#eljen>
Mik az elvárások (vezetõség, szurkolók, sajtó, te) a csapattal szemben?

Csacsi
Zsolnai lászló az jönne. Zsolnai Róbertre viszont nincs pénzem, mert az átigazolási keret = 0 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ha a patch fenn van neki, az nehezen lesz meg :S 😞

soma22
zsolnai😉

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Csacsi
Nah kezdtem egy játkot a St. Albans csapatával(Blue square dél). ott kezdõdnek a prolémák, hogy maximum egy edzõm lehet, szóval a jelenlegit kirúgtam, és hoztam helyette mást. Majd nem volt egy játékosfigyelõm se, így abból is hoztam 3-at. Illetve mindenkinek csak részidõs szerzõdése volt, így azokat megújítottam teljes idõsre, hogy tudjak nekik edzést beállítani. Az elsõ barátságos meccsünket 4-0-ra megnyertük. Szimpatikus kis csapat, de rengeteg munka lesz vele. Rájátszásért indulunk az idei szezonban, de ahhoz kéne pár játékos még, de nem nagyon találok. nah majd a játékoskeresõim remélem megoldják ezt a problémát 😄

én is így gondolom

drucker
Ostorozzad magad TH-ra! XD LOL

Az, hogy kompatibilis, és javít pár dolgot, nem azt jelenti, hogy ugyanazt tudja mintha újat kezdenél! Szerintem is érdemesebb új játékot kezdeni...

www.smart-bus.hu

tudtommal nem hatott.. bocsánat, hogy megszólaltam a mindent tudók között.

Fabio Capello
Szép reggelt és grat mindenkinek!

drucker
Jah nem hat... azért van angolban 7csere a 2011es mentésemben... hogyne hatna! -,-'

mentés kompatibilis csakhogy tudd😊
az a mentésre nem hat. csak ha újat kezdessz

nem új, de akkor is 8.2vel megy
Új játékot kezdtél? ha nem, akkor nem tudom mit vársz.

best(L)(L)<#falbav>
hát jólenne egy 8.3as peccs mert ez szánalmas, ellenfél 3lövésbõl 3gól, én csapatom meg 25bõl 1 (L) és ez így minden meccsen
myl0
Welling - Bromley: 6 - 4 (3-3)
Az utolsó gól megér egy misét:
A kapusom kirugja az ellenfél tizenhatosához, kijön a kapusuk, akin átpattan a labda és a csatárom bejezezi az akciót..

myl0
sztem sikerült beletrafálnom ezzel az ajaxxal😊
mind1 folyatom a Wellinget.
Grat mindenkinek egyébként a sikerekért.

ok 😄

Fabio Capello
megvan a hiba, de sajna az SG editorjában nem lehet látni, a hápi ottmarad... 😄

nem tudom, énse.

Fabio Capello
Az nemtudom miért maradt ott, most bogarásztam végig a kódot, de nincs szabad tag seholse

ahhoz képest hagytál egy"kacsacsõrt" a tabellák , s a fordulók közt :😄😄😄😄ADAS

Fabio Capello
Nahm felkerültek a meccsek is, azt hiszem mindennel megvagyok 😊 Bazz mire megcsináltam úgy bevágtam a html-t mint annak rendje és módja 😄

elsõ vagyok XD

myl0
lejátszottam egy bari meccset gép ellen:
Liverpool - Ajax: 5 - 1
Nem jó ómen ez
sztem maradok ott ahol most vok (5. hely pont nélkül)

Fabio Capello
Nah készen vannak a tabellák is 😊

miki36
simaliba😊 7 nemzetközi kupainduló durva😊
bl meg legyen meg😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
no megnéztem, uefa döntöt vesztettem el 2011ben, bl még nem volt meg.

idei tabella:

soma22
idén negyeddöntöben vert ki a west ham, egyébként nem emlékszem, megnézem

miki36
😮) nagyondurva😊
BL megvolt már?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fehér zajnak vége, folytatom az Arsenalt 😊

soma22