Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
/on

sok sikert minden FM kupa résztvevõnek, és gratulálok hozzá, hogy sikerült ezt megszervezni, remélem végig is fog menni 😊

/off

Avanti Crociati!

Gunnersboy
Pazzini megin befigyel 😄 grat

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
Grat mindenkinek, Csesza és Gunners nektek kiváltképp, úgytûnik a kupameccsek mind változatos parázsmeccsek lesznek 😊

Az eredményt rögtön beírom a tabellába 😊

Csacsi
Zsolnai László, Pulcz István, Gábor Gergõ, Somogyi Gábor, Török István, Tóth Béla, Frey Arron(õ jött az anyaeggyesülettõl, aki a Crystal Palace)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Magic Boy
Kiket igazoltál végül és ki lett az anyaegyesületed?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Csacsi
Igen néztem, de akiért elfogadták az ajánlatomat, a kemény 10.000 fontomat, az meg nem akart szerzõdést kötni velem, így hagytam. De szerencsére szereztem jó anyacsapatot, akitõl kaptam kölcsönbe két jó védõ játékost. A középpályát, és a támadósort megerõsítettem ingyenes magyarokkal, így remélem izgalmas szezonnak nézek elébe. Nemsokára kezdõdik a bajnokság. Jó jel az, hogy az összes barátságos meccsemet sikerült megnyernem, ráadásul nálam erõsebb csapatokat sikerült térdre kényszerítenem.

Jobb lesz ha vigyáznak a bajnokságom résztvevõi, mert idén én leszek a bajnok, annak ellenére, hogy a média középmezõnybe sorol. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ez komoly 😄😄😄😄😄 Grat 😄

BBeno2
kicsit volt scak mákom 😄 és egyben szerencsétlenségem a kiállítások miattt. 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Magic Boy
A Békéscsabát nézted?

Csacsi
Köszönöm. Fõleg egyelõre Gergõ Gábor vált be. 4 meccs, 4 gól, 1 gólpassz. 7.50-es értékelés.

Igaz csak barátságos meccsek, de mind erõsebb csapat volt.

Gunnersboy
nemvolt, de azér szartam is rendesen, mert 0 ponttal lehuzni 2 meccset már gáz lett volna, csak ezt a csatáraim nemérezték át 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
elnemhiszed, 2. meccs végén már kicsit röhögtem...csatáraim "villám gyorsak" voltak A😄_:SD_ASd.a
mindegy, fasza lesz ez (H)

köszönik szépen, de azokért a gólokért is meg kellett szenvedni, szerencsére nem volt ugymond potyagól

Grat a kapusodnak, meg a védelmednek 😛 😄

mindketõõ... 😄😄

saviola83
Adjatok már please egy jó linket az új patchez mert találtam már 140 megásat is meg egy 90 megásat is.

hát enyhén, 2. meccs fõleg😊😄
Gunnersboy
Jókis meccsek voltak, de többet nemleszek a Benficaval az hót ziher 😄DDDd (mm kupan kivül)

mi is lenyomtuk Gunnersboy-al a meccsünket, azthiszem nemkicsit elégedett lehetek 😊

Mike94
bari v tétmeccsedre célzol? 😄

😄 Tegnap nekem is voltegy meccsen, amin egyhén szólva mérges voltam 😛

kraawz
még egyszer nem kegyelmezek

Ez tényleg halál csoport lesz :S

Grat. Maradtom az elsõ 😛 😄

intertotó:
zte-radanovici 3-1
radanovici-zte 1-1

trabzonspor-zte 1-2
zte-trabzonspor 1-2
11esekkel jutottam be uefa selejtezõbe
Oziris666
Énis gratulálok!
Simán örülhetek a 3pontnak,mert nem igazán nyûgözött le a Sevilla😊
Vagy csak nem csipázták a taktikát mert eléggé átengedtük a kezdeményezést az ágyusoknak,ami nem volt betervezve!😄
Mind1 azért izgi rangadók voltak😊

Fabio Capello
ezt PM-ben is kérném csak a megerõsítés végett 😊

És természetesen grat mindkettõtöknek az eredményhez 😊

Darkon
Krat!

Sargalaposokat majd ne felejtsetek jegyezni

Born to win

kraawz
kraawz:oziris
2. meccsen 2 szögletgólt kaptam,90. percben elveszik gólom.. szokásos 😊
de gratula ozirisnak,jó ellenfél volt.

Mi az oka annak, hogy a Liga Kupa nem lett javítva az új patch-ben? Nagyon bosszantó...

www.smart-bus.hu

Csacsi
Köszi mindenkinek az ötleteket. Látom ez egy hosszú folyamat lessz, de úgy látszik van remény, mert most játszottam le 3. barátságos meccsemet egy 2 ligával feljebb lévõ csapattal otthon. És sikerült 5:3-al hazaengedni õket. Bíztató a csapat. Majd ha vége az átigazolási idõszaknak, akkor küldök képet róla. Békéscsabát meg megnézem gyorsan.

I. SG Football Manager Kupa

annyit róla, hogy 2007 Kínát válasszátok

játékosok ugyanugy megvannak
nincs sérülés
sem más meccs
és jók a kondik

08 egy kibaszott fos még mindig !
Real 10 év után megunva , köv. csapat Samp ! (07)

Magic Boy
A Békéscsabánál is nézz szét.

Csacsi
Köszi, õk bejöttek, ajánlatot is tettem mindegyikre 😄

természetesen a vezetõség egyelõre nem hajlandó több pénzt adni, hogy emelhessem a fizetéseket 😄

soma22
annyit tudok még tanácsolni hogy:

szürd a játékosokat poszt szerint legfontosabb tulajdonság szerint. pl 15 fölötti gyorsaságu csatárokkal min. 1 bajnokságot tudsz ugrani, ha kiugratásra játszol velük.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Csacsi
Soma, Magic Boy, köszi, de ezek közül elõreláthatólag senki nem akar jönni, legalábbis ezt mondták, max 475 EUR-os fizetést tudok adni, és eddig senkit nem érdekelt ezek közül. Legalábbis ezt írták, mikor szerzõdést ajánlottam.

Mindjárt megkérem a vezetõséget, adjanak több pénzt a fizetésekre.

😊
Magic Boy
Én is jártam már úgy, hogy kiestünk a legalacsonyabb játszható ligából és nem rúgtak ki, mert elégedettek voltak velem, de mimivel az a liga nem volt játszható így utána kirúgtak.

Magic Boy
Igazolási ötletek:
Magyar: Pisont István (36 eves), Zombori Zalan, Szûcs Lajos.
Egyéb: Matt Jansen (29 eves)

Errõl jut eszembe. Mi történik, ha kiesünk az nb2-bõl? :| És tegyük fel nem rúgnak ki. VAgy kiúgnak, s új felhasználóként átvállaljuk?

amúgy sok sikert, enyémnél többet .)

soma22
esetleg rob kornélt nézd meg

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Csacsi
Eddig még senkit nem igazoltam, mert a játékosfigyelõim, még csak most kezdtek munkát. Angol legkisebb ligákig, olasz, legkisebb ligákig, magyar nb2-ig (csak eddig lehetett), illetve spanyol segunda division 2b-ig.

Nagyjából ennyi.

Darkon
Van tuzfal de eleg lassu volt remelem ezzel a h.-val felgyorsul.

Born to win

mondjuk én kikapcsoltam a tûzfalat... 😄

Fabio Capello
A hamachit tûzfal, vagy routeres net esetén érdemes használni, nekem pl hamachi nélkül nem megy 😊

nekünk ment hamachi nélkül is 😛

Darkon
<#eljen>

Born to win

Fabio Capello
kész is van, lásd a tabellák alatt 😊