Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
<#wow1>
Munozról képet!😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
gyhááá😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
jo éjt

ok, majd akkor holnap visszaolvasok csak ez miatt 😛

páj

miki36
várjuk😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
akkor tolok majd képeket, most lesz vége a 2016os idénynek😊

gecc holnap rakom fel sztem a 2007et 😛

miki36
engem érdekel, énis azzal tolom😊

soma22
nem szeretnék "vagizni", meg ugysem érdekel senkit hogy mi van a 2007el, ma már a "nagysikerû" 2008 a sláger😊

soma22
aztageci, milyen csapat van/volt😄
az egyenleg meg 51 misi átigra😄

megmutatod a kis csicskáknak ki itt a nagymenõ?! 😄ASdasdd

soma22
éreztem hogy azt a mentést el kell tennem az utókornak😊

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

soma22
meghoztad hozzá a kedvemet😊

Mike94
kösz azért te sem panaszkodhatsz 😉
Némethnek is volt kapufája a második meccsen még 3-3nál
egy tény: mind2 kib*szott nagy meccs volt 😊

tudom-tudom 😊 szinte minden game-ben megvolt amióta én figyelem fm 2005óta 😊

te meg kanál és termi volt az aki szinpatikusan alázott a fradival 😄

soma22
😄

megvolt a 2007ben nem emlékszel?😄

de mindjárt megkeresem a mentést és tolom azzal😄

kajak verd végig a fradival a fél világot és annyi gratot kapsz tõlem, hogy még össze is vszünk ez miatt 😄DDdd

soma22
hátpedigmostvérigvagyoksértvekéremszépen😄

És ha Benzema berúgja a ziccereit... :/ 😄 Grat!

@soma

Jövõre meg lesz a feljutás. Egy Hull Cityvel ez is szép 😊

igaz, nemnagyon figyeltem a képet csak a skint mert arra reagáltak, nem is szeretek képeket kommentálni, mert én nagyon sablonosnak érzek 1-2 dolgot, mert nem is vagyok tisztában ezzel a csapattal, ezért nem is rakok be képeket mivel "sablonosnak" érzem ezeket a gratulációkat

term. igen grat meg minden de ez nemtom, nah szval ne legyen sértõdés én ezt így érzem, tõlem nem is lesz ez szokás max 1-2 képnél

kurvára nemtok fogalmazni, sry

soma22
mindenkinek lejött a kép mondanivaloja, jolvan...

én is nagyon sajnálom, imádom azt a skint :C

Hát nagyon remélem! Már nagyon szükségem van egy jó megbízható középpályásra
ez a legjobb skin nemtom miért nincs meg a 08-hoz.

ARSENAL&POKER

soma22
nemsikerült

meccs elõtt srnicek és egy védõm is injekciot kapott, nagyon kellettek, de félidõben le is hoztam õket, a 3. csere után meg jött egy sérülés.

Mor3llo
Vele megfogtad az isten lábát.Kb a következõ Makelele.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
mi is nyomtunk egyet Hamaryval, de képet nem hoztam/hoztunk szal marad az írás:
elsõ meccs:
Olympique Lyon 4-3 Liverpool (gsz.: Benzema3, Bodmer - Kuyt, Németh K., Mascherano(asszem jól mondtam a Lyont is))
második meccs:
Liverpool 5-3 Olympique Lyon (gsz.: Németh K., Torres4 - Benzema2, Bodmer)
összesítésbe 8-7re nyertem, két fantasztikus, izgalmas meccs volt, örök élmény volt számomra

Stancun kivül még Õt igazoltam 15millió euroért. Remélem beválik. Most afrika kupán van mikor nagy szükség lenne rá...
Semmi közünk nem volt a meccshez...
Mor3llo
nemértem ezt a 802-t...lehúztak 1 rakat játékos, de így meg értelme nincsen.Most eddig talán-talán a középcsapatok tudtak lépést tartani a nagyokkal, de így már semmi esély nincsen...szal valszeg maradok a 801-nél

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Nyomtunk Cseszával csak úgy 1 meccset, hát minemondjak, voltak izgalmak 😄
[/img]

soma22
rájátszás elsõ köre:

A patchhel kapcsolatban ami számomra látható változást jelent, hogy a játék jelenetei lelassultak egy picikét. A másik pedig valahogy felül írta a mezeket ami betettem. És végül tényleg 1-tõl 11-ig vannak számozva a játékosok a pályán.
soma22
a 2008 megint felbaszott, ugyhogy max az onlinera veszem elõ. visszatértem a 2007hez, utolso meccs elõtt 1 pontra a rájátszástól a hull citynél(kiesõjelölt)

igy kell kimenni egy ilyen meccsre, jöhet a rájátszás

Jóestét és gratula Mindenkinek!
Ismét sikerült a Portot megviccelnünk😊 Igaz most a kupában😊 Remélem a bajnokságban is sikerül majd.
Arsenal - Reading 2-1

benvagyok az LK döntõbe 😊

Mike94
angliáról akkor ne beszéljünk, ott boxing day van, legrosszabb (irl jó, mer van mit nézni)

Franciába, olaszba meg nincs is téli szünet... Ifiket beraktam bajnokira, oszt jóvan. 😛

Mor3llo
Igen, Hollandia picikét nagyon fura.Ugyanis a bajnokság félhivatalosan azonban áprilisban véget ér! Akkor vann az UEFÁ-ért meg BL-ért ilyen körmérkõzések...elég hülye a lebonyolítása :S

Fabio Capello
Mert a holland bajnokság van olyan marha hogy egy hét a téli szünet, lehetetlen volt meccset lekötni január elején, ezért úgy döntöttünk hogy vállaljuk a júliusi játékot.

sziasztok!mi a módja az online game-nak?kéne egy kis útmutató!jöhet privibe is.köszönöm
Most nézem, miért júliusban játszottátok ? 😛

jó meccsek lehettek ezek is 😊 Nem bírom ki szombatig... 😞 😄

gratula 😊

várom már, hogy a "párom" odatolja magát a géphez 😊

nah azért a pókert nem keverném össze egy online focis játékkal 😊

Fabio Capello
Mi is lejátszottuk pepével a meccsünket, le a kalappal elõtte, a második meccsre sikerült egy zúzós taktikát kitalálnia ellenem, ez meg is látszik 😊 A vereség meg nem szégyen mindenki tanulhat belõle 😊

Amúgy szerintem az 5 nap túl sok meccsekre. 3-mra kéne szûkíteni. De nekem mindegy 😛

Arsenal - Liverpool 1-0
Gól: Van der vaart

kraawz
statisztikailag tényleg. meg nekem már van tapasztalatom ilyen téren 😊

de fm oline olyasmi,mint póker. A jó játékosoknak elég jól megy,de ha nincs szerencséjük vagy ellennek az van,kiesett,nincs mit tenni 😊

hamary: várom<#ravasz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!