Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
az akkor nemsemmi szöglet variácio! amugy grat mindenkinek! én a Blackburn-el kezdtem el! 5. vagyunk a tabellán a uefába csoportkörbõl szeritem sikerül tovább jutni! nem igazoltam senkit amugy még! majd késõbb! képek majd késõbb!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kraawz
á,romanak nincs erõs kerete. ezt még én mûveltem 801el,óriási máksorozattal a végén. Most Intert nem tudom sajna megállítani ...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

GTheo
Kezdtem eggyet az AS Romával, nem túl erõs a keret, de azért van egy pár jó játékos, kapus kéne majd, hosszabb távon egy csatár( Benzemát szeretném, de ahoz pénz is kéne... 😄), de lehet h jön van der Vaart és Matías Fernandez... Akkor a középpályám már jó lesz... Totti lesz az 1 szem csatár, majd ha érkezik vki csatár akk visszacsúszik irányítóba. 802ben ki az aki használható és olcsó igazolás ?
Szöglettaktikám kurvajólett, jelenlegi edzõmeccsemen 40dik percig 5 szögletgólt szereztem, Juan a negyediket fejelte most 😄DDD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
folytatva a tegnapi menetelésem

Csacsi
Majdnem összejött. Talán ha higgadtabbak a játékosaim a kapu elõtt, akkor meg lett volna. ÍGy is szép eredmény, és együtéreztem a csapattal.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nah most megyek idegenbe a Havant & W. csapatához, akik a média szerint a bajnokságot nyerik. Jelenleg én vezetem a bajnokságot, és õk a 4. helyen vannak. egy x-re remélem jók leszünk 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Igen van. Crystal Palace, de mint írtam a #6890-be sokra nem megyek velük. Bár tény és való, hogy egy jobboldali védõt azért kaptam tõlük, aki elég jól teljesít.

myl0
van anya eggyesületed?

Csacsi
Nem izadt le a tenyerem 😄

myl0
Az ellenfél sokat lõtt kapura, nem? 😄D

Csacsi
Ja és szerintem hiba a játékban, hogy az év elején kölcsönvettem valakit, akit már el is zavartam vissza, viszont elméletileg 1 évben csak két kölcsön játékosom lehet hosszú idõre, és azt akit visszazavartam még mindig õgy veszi, hogy kölcsönben van nálam, pedig az anyaegyesületem küldené a jobbnál jobb játékosokat, de nem tudja, mert a program úgy veszi, hogy 2db kölcsönjátékosom van, holott csak egy 😞

Csacsi
Szeptember hónapban is én lettem a hónap menedzsere 😄

Csacsi
Én mindig a régiekkel is játszottam ilyet, csak egy ideig nem mertem, mert ki akartam ismerni valamennyire a játékot, meg megvártam a patcheket. Így már bele mertem kezdeni, már csak gép kéne hozzá 😄

Fabio Capello
hijj mindenki nagyon rákapott az LLM-re 😄

Csacsi
Nah kis élménybeszámoló. 11 forduló után 7 ponttal vezetem a bajnokságot, és veretlen vagyok.

Lejátszottam elsõ kupameccsemet remek eredménnyel, mégha gyengébb is volt a csapat. Igazából a kapuralövés és ami abból talált az gól lett, de hogy a két szabadrugásgólomat miért nem jelzi kapuralövõsként, azt nem értem 😄

És íme itt van a taktikám (valaki kérte tõlem tegnap pm-be), és a játékoskeretem.

Fabio Capello
8.0.2

owen: megoldható amennyiben te is magadban tartod a múltkorihoz hasonló megjegyzéseidet 😉

gilgames00
lehet hogy már kérdezték és ha igen akkor bocs elöre is..801es vagy a 802es patch jáccik az FMKupán?

sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy aki érti az fm08-ban az eddzést az irjon már nekem privit lenne pár kérdésem!
És kérem az olyanokat akik csak rossz megjegyzést irnának tartsák magukban!
Hello!
Naná csak a Samp<#eljen>Nekem Gullit volt a kedvenc emberkém<#smile>
Köszi a gratot,nagyon élvezetes szerintem is.Nagyon jó ötlet volt,ezt megszervezni<#taps>
Na igen, így más a helyzet! 😞 Azért forza Samp! 😊 Én már a CM1-ben is velük voltam! Lombardo, Mancini, Zenga... 😊)))

www.smart-bus.hu

Le is cseréltem,de sajna a 2.hiba már a 83.percbe volt...
Régebbi CM/FM-nél nekem bevált, hogy ha a kapusomat a 2. bakija után lekaptam a pályáról, akkor a cserekapus kiválóan védett, és a csapat is megtáltosodott. Volt olyan, hogy 20perc után kapust cseréltem, mert kapott két gólt két kapuralövésbõl, és 5-ös volt az osztályzata. A végén 4-2re megnyertem a meccset. Nem mondom, hogy mindig bejön, de egy próbát megér amikor már reménytelen a helyzet! 😊

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
gratulálok mindkettõtöknek, a meccset már fel is vittem a tabellába, várom a következõt 😊

És egyébként is engedjétek meg, hogy minden eddig lejátszott meccs résztvevõjének gratuláljak, hihetetlenül jó meccseket játszik mindenki, nekem már önmagában ezekért a góldús meccsekért megérte megszervezni a kupát 😊

Mi próbáltunk Bonazzoli fejére játszani a meccsen,ami úgy érzem sikerült is,de a 2. félidõbe sok beadás nem érkezett felé...De akitõl idegrohamot kaptam az Castellazzi.Már az elsõ félidõbe is kiszaladt linkre,akkor még egy védõ tudott menteni,de amit a 2.ba nyújtott az kész...Kezdte azzal,hogy a második félidõben,az elsõ veszélyes Villarreal támadásnál elrohant valamelyik rokon elé,ezt Nihat ki is használta üres kapuba kellett csak bevernie.Gondoltam ez egyszeri és megismételhetetlen,tévedtem...A 3.gólnál megint egy remek kifutással jelezte,hogy a pályán van,most gondolom másik rokon elé szaladt ki,ezt Tomasson használta ki megint nem volt nehéz dolga,csak a 7m-es ketrecet kellett eltalálnia...Itt vége is volt a meccsnek sajna...Úgy érzem,ez a meccs Castellazzin ment el,pedig az elsõ félidõ sokat ígérõ volt...Azért Gratulációt megérdemli a Villarreal,szóval grat Darkon
GTheo
Hagyjuk inkább ezt, majd várok vmi patchet ami kijavítva vagy áteditorozom, mindig vacilálok amikor gamet kezdek, de most megnézem milyen az Olympiakos, lehet kezdek velük.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Veszek vkit Portsmouthból hasonló záradékkal, és úgy visszamegy a zsé.

Csacsi
Nah folytatom bajnoki álmaimat a St. Albans színeiben. Sikerület egy kapust is szereznem, mert õ volt még gyenge pontja a csapatnak. Az elsõ igazolásom akiért pénzt adtam. Aaron Grundy kemény 7e EUR-ba fájt. Remélem megérte. 😊

grat
Darkon
Genovabol jelentem mi is lejatszottuk elso meccsunket Utley-val. Reszemrol teljesen elegedett vagyok a sracokkal😊 igaz elso felidoben meg almos volt a csapat es a Samp lefocizott minket, Bonazzoli be is vagott egyet Diego Lopeznek 15rol, tovabba Cassano 5meterrol a kapu fele fejelt itt kicsit osszeszorul a gyomrom mert 2-0bol eleg nehez lett volna felalni. Ezutan volt egy ordito nagy helyzetunk azonban valaki a Sampbol a golvonalrol tisztazott(ujabb infarktus). A felido vegefele mar ebredeztek a sracok, de a szunetben le kellett hogy ordibaljam oket.

Nemsokat kellett varni es Nihat papa egyenlitett, rogton elkezdtem a taktikat allitani, de latom hogy villog alul a kijelzo, az oreg Bonazzoli 2perc utan egyenlitett (nemkicsit voltam ideges) meg be se allitottam az ellentakit. 2-1. Ezutan felocsudott a csapat es eron felul teljesitett, Nihat ujra betalalt(2-2). Majd jott amirol nem is almodtam, Thomasson forditott a 83. percen ezutan mondanom se kell hogy vegigimadkoztam a maradek 7+4 percet.

Vegeredmeny: Sampdoria 2-3 Villareal (holnap/ma visszavago)

Born to win

kraawz
Ennyit játszottam ma,kivételesen nembaszta fel az agyam csöppet sem a játék.

kraawz
gondolom,a defoes bugot editorban nem javitottad ki..

Csacsi
Ne is mond. Mára abbahagytam, mert az itthoni csere laptop nagyon gyenge, és iszonyat lassú a játék. 512 memória, amd sempron mobil. Szóval régi gyenge, és iszonyat sokat tölt.

Na nem baj, majd jön lassan az új laptp, aztán akkor már itthon is lehe élvezni teljes pompájában 😄

Mike94
nem tom, digim van

ON

GTheo
TV6 van UPCn?

Újat kezdtem 802vel Spurssel, 37 milla átigazolási keret csak mert európai kupát ígértem :|

Mike94
már megint bugzik ez a sz*r 😄

Csacsi
Nah én lettem a hónap menedzsere Augusztusban 😄

stream

Mike94
TV6 szvsz

kraawz
holnézed ?😮
én roma meccset nézek,eddig real bajban van megint. elég sokadszorra mostanában.

a játék meg nagyon adja.. 8 meccset toltam le ma kb,mind a nyolcat nyertem. Pazzini végre formában,szórja a gólokat,nem 5 meccsenként egyet.

Darkon
<#wave>

Mi meccsunk delutan lett volna megrendezve de estere toltuk.

Born to win

Forza Italia
ok köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

köszi

merrendes

+ background mappában van 10-15 background az alapot lecseréltem arra amit ott látsz 😊

Forza Italia
Grat. had kérdezzem meg melyik skint használod??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
dalackot én sem, Darkonnal nagyon tévedtél 😄

Van pár olyan induló is aki "csendestárs" a fórumban 😊

remélem mindenki aki bevállalta ezt a kupa dolgot az le is játsza a meccseket nem csak habókra jelentkezett, mert pl. asszem talán lehet dalackraul-t meg darkon-t nem nagyon láttam itt már egy ideje...

Magic Boy
Majd dobhatnál képet a tabelláról féltávnál.
És a jobb meccseidrõl (pl amikor vered a bajnokesélyest) is jöhet.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kraawz
most indult be, eddig vmi 20 meccsen 6 gól. Most utóbbi 3 meccsén 4et rúgja. Eddig Osvaldo volt a gólfelelõs, 15 góllal kb.

Csacsi
Megvan az elsõ bajnoki gyõzelmem. 4:1

Asszem mostmár nincs megállás. 😄

Fabio Capello
kösz, és én is remélem hogy sikerül végigcsinálni 😊