Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
saját vélemény, lehet anyázni, de ez igy van
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
1. Attól függetlenül hogy nem jönnek a grat-os hozzászólások, elhiheted mindenki elismer téged, függetlenül attól hogy ezt kinyilvánítja, vagy sem 😊
2. Myl0: Mike ma felvételin volt, azért nem érhetted el vszeg
3. dalackraul: azért megfordul itt elég gyakran 😊 Vegyétek fel a kapcsolatot PMben 😊
4. Nem sürgetek senkit, de a D csoport húzzon bele mert onnan még egy eredményt se kaptam 😄
5. Grat mindenkinek 😄
ON:
ismerõs a basztatás, amikor readinggel voltam, nemzetközi kupát igértem és a folyamatos 9. helyért baszogattak, de a végén csak sikerült az uefa
pazzini nem játszott döntõn,a marseille elleni meccsen kapott vmi 2 hónapot..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Pazzinitõl hiányolom a gólt Besiktas ellen 😄D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Így utólag megbántam h bajnoki címet igértem, mert basztat a vezetõség h csak 2. vok és ez mennyire rossz😛
kraawz: grat, szép eredmény!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A hazai csapat végig a kezében tartotta a meccset igy megérdemeltem gyõzött 1-0 arányban.
A keretbõl most kiárusítást tartok (Santana, Donadel...)
(a képen pirossal az érdekesebb dolgokat és a 2 új igazolást jelöltem)

Azon gondolkodom, h én tanultam meg játszani vagy a gép szokott le a szivatásomról😛
Ezzel a 2. helyen állunk a Conference Dél-ben
West Brommal kezdtem, Stancut elhozom, fel kell jutni mindenképpen....
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
0-1: Rövid passzos játék után Green tálal Gergõ Gábor elé aki az 5és felesrõl
gólt szerez.
1 - 1 Jamie Brown egyenlít szabadrugásból 20 Méterrõl
1 - 2: A szünetben beállt Tucknott egyenlít szabadrugásból
1 - 3 Gergõ Gábor 20 méterrõl egy kipattanót értékesít
2 - 3: Bosley egy remek kiugratás után a hosszuba passzol Gyurkó mellett
2 - 4: Szögletrúgás után Kindornai fejel a kapuba 10 méterrõl
Az utolsó 3 gól 4 perc alatt potyogott a hajrában
A vezetõség megtárgyalta az anyaegyesületes témát, de nem találtak senkit😊
1-0: Mátét egy hatalma kiugratással szökteti Pultcz
2-0: Hamilton (Eastern Boro) 16ról gyönyörûen saját kapuja rövid alsó sarkába helyezett LOL
2-1: Szögletbõl Pullan eredményes
3-1: Green jobb oldali keresztlabdáját Máté átveszi a 11 pont környékén és könyörtelenül a Bal felsõbe bombáz
4-1: Tóth Béla egy félpályáról indított remekbe szabott szólóval 3 ember kicselezése után a kapusba bombáz, majd a kipattanó megszeréze után az üres kapu közepébe passzol
Az eredmény tehát 4-1es gyõzelem
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de azért rakok képet hogy megosszam a fórumozókkal hogy mekkora pech-em volt vagy mekkora szerencsém vagy mekkora jót jácottam😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Ja és pár játékost ajánlanátok másodosztályokba? Ott még nem nagyon toltam 08al, csak 4ed és elsõ osztályban 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ha emiatt nem jár ide sok ember. csak lehet igazam..
attól, ha 20an gratolnak hígabbat fosol holnap?
annyi kép van itt meg minden, hogy nevárj csodát ha 1-2 képre nem reagálnak, nem te leszel az elsõ és azt utolsó
szerintem kezdek egy másodligás olasz csapattal ( de szerintem ugyanúgy nem fog menni, mint az angol 5-öd osztály.
Most eladom Taddeit 10 milláért, belõle jön Matías Fernandez, meg jön még vdVaart, úgy már azért ütõs keret lesz 😊 4-2-3-1ben a 3 tkp Mancini-vdVaart-Fernandez és elöl Totti 😛
Azért mondtam h nem túl erõs keret mert Olaszországban 2-3dikak, de pl egy Spursnek jóval jobb kerete van...