Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
a d csapatbol konkrétan 2 embert nem is ismerek egyikük mostanában rendszeres látogato a másik 2 pedig havonta egyszer lép be. el sem fogadtam volna a nevezésüket.

saját vélemény, lehet anyázni, de ez igy van

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

myl0
Sikerült kiesni az FA kupa után a Conference Ligakupából is, de igy legalább 100%osan a bajnokságra koncentrálhatok...

Mor3llo
nem sürget itt senki senkit, csak pazzek, jáccatok már 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
Üdvözlet és gratula mindenkinek 😊 Megpróbálok köbö idõrendi sorrendben reagálni:

1. Attól függetlenül hogy nem jönnek a grat-os hozzászólások, elhiheted mindenki elismer téged, függetlenül attól hogy ezt kinyilvánítja, vagy sem 😊

2. Myl0: Mike ma felvételin volt, azért nem érhetted el vszeg

3. dalackraul: azért megfordul itt elég gyakran 😊 Vegyétek fel a kapcsolatot PMben 😊

4. Nem sürgetek senkit, de a D csoport húzzon bele mert onnan még egy eredményt se kaptam 😄

5. Grat mindenkinek 😄

Mike94
ehh túl a felvételin ismét vagyok 😛

ON:

ismerõs a basztatás, amikor readinggel voltam, nemzetközi kupát igértem és a folyamatos 9. helyért baszogattak, de a végén csak sikerült az uefa

kraawz
kösz mylo,hamary,gunners

pazzini nem játszott döntõn,a marseille elleni meccsen kapott vmi 2 hónapot..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
szép eredmények😊
Pazzinitõl hiányolom a gólt Besiktas ellen 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

myl0
Nekem már az is siker élmény ha zsinorba 4 meccset nyerek úgy hogy 15 rúgott gólom van😊

Így utólag megbántam h bajnoki címet igértem, mert basztat a vezetõség h csak 2. vok és ez mennyire rossz😛

nem kedvet akarok rontani, de vigyázz, mert lehet pont beleéled magad, s akkor jön egy rossz sorozat ( saját példa 😊 )

kraawz: grat, szép eredmény!

soma22
engem sem szivatott a torquayban az alsó ligákban, de a plbe már az istennek sem hagyott feljutni, pedig addigra igendurva játékosállományom jött össze

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

myl0
Grat.
Szépvolt a kupa gyõzelem, de a Serie A-s 2 hely sem piskota<#eljen>

myl0
Newport Co. (1.) - Welling (2.)
A hazai csapat végig a kezében tartotta a meccset igy megérdemeltem gyõzött 1-0 arányban.

kraawz
Elsõ szezonom a Fiorentina kispadján 😊
A keretbõl most kiárusítást tartok (Santana, Donadel...)
(a képen pirossal az érdekesebb dolgokat és a 2 új igazolást jelöltem)

myl0
Welling - Bath City: 3 - 2
Azon gondolkodom, h én tanultam meg játszani vagy a gép szokott le a szivatásomról😛
Ezzel a 2. helyen állunk a Conference Dél-ben

GTheo
Egyetértek, játszani akarok már 😄

West Brommal kezdtem, Stancut elhozom, fel kell jutni mindenképpen....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

myl0
A Braintree elleni meccs 4-0al zárult hóban😊
az elmult 3 meccsen tehát 12 gólt szereztünk

myl0
(5.)Eastleight - (3.)Welling: (Conference Bajnoki) 18. forduló
0-1: Rövid passzos játék után Green tálal Gergõ Gábor elé aki az 5és felesrõl
gólt szerez.
1 - 1 Jamie Brown egyenlít szabadrugásból 20 Méterrõl
1 - 2: A szünetben beállt Tucknott egyenlít szabadrugásból
1 - 3 Gergõ Gábor 20 méterrõl egy kipattanót értékesít
2 - 3: Bosley egy remek kiugratás után a hosszuba passzol Gyurkó mellett
2 - 4: Szögletrúgás után Kindornai fejel a kapuba 10 méterrõl
Az utolsó 3 gól 4 perc alatt potyogott a hajrában

myl0
Nah ilyen se volt még:
A vezetõség megtárgyalta az anyaegyesületes témát, de nem találtak senkit😊

myl0
köszi😊

Grat 😊

myl0
Mind1 elõbb utóbb csak lejátszuk
(aki ellenem játszik ugyis biztos lehet a 6 pontban😛)

myl0
Welling - Eastbourn Boro (Conference Kupa mérkõzés)
1-0: Mátét egy hatalma kiugratással szökteti Pultcz
2-0: Hamilton (Eastern Boro) 16ról gyönyörûen saját kapuja rövid alsó sarkába helyezett LOL
2-1: Szögletbõl Pullan eredményes
3-1: Green jobb oldali keresztlabdáját Máté átveszi a 11 pont környékén és könyörtelenül a Bal felsõbe bombáz
4-1: Tóth Béla egy félpályáról indított remekbe szabott szólóval 3 ember kicselezése után a kapusba bombáz, majd a kipattanó megszeréze után az üres kapu közepébe passzol
Az eredmény tehát 4-1es gyõzelem

említette, de azt mondta, hogy tegnap délután lejátszák 😛 ( szép mondtad : ) )

Mor3llo
Nem akarok senkit sürgetni(anyámé én vaok a szabadnapos<#idiota><#idiota>), de ha hamarabb sikerül lejátszani a fordulókat, hamarabb jön a következõ mérkõzés is!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
felvételizik

myl0
Írtam neki PM-et de még nem reagált...

Mikevel nem tegnap játszottatok volna? 😊

myl0

BBeno2
én mikor bedobok egy képet általában nem a gratokat várom.... azis jóha már valaki reagál rá egyáltalán HSZ-szel. mert a vélemények érdekelnek...

de azért rakok képet hogy megosszam a fórumozókkal hogy mekkora pech-em volt vagy mekkora szerencsém vagy mekkora jót jácottam😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

myl0
Mármint a United...

myl0
Nekem a Sheffield nagy élmény volt, azt merem ajánlani...

zorrobomber
fölösleges ilyen miatt megsértõdni, én amikor 4-1re vertem Debrecennel a Milant(és nem 2018ban) és továbjutottam a bl csoportból is csak 2 gratot ért 😄

én a Leccevel kedzetm. NEm ajánlom 😊 😛

GTheo
Ááá, nemtetszik most vmiért az elsõ osztály, ajánlanátok vmi angol/spanyol/német/olasz 2. osztályú csapatot akikkel jó játszani ? 😄
Ja és pár játékost ajánlanátok másodosztályokba? Ott még nem nagyon toltam 08al, csak 4ed és elsõ osztályban 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
naaa, nem iylen vitatkozással kell itt az élre kerülni a fórumok között 😄 elég volt😄
😄

azért valljuk be, te se kommentálsz minden képet.

senki nem mondta, hogy nincs igazad, de mit vársz?!

kraawz
ha nem én vagyok az elsõ ember,akinek ez feltûnik..
ha emiatt nem jár ide sok ember. csak lehet igazam..

Balázs soha nem elérhetõ már írtam is neki

akkor játszatok 😊

itt vagyok elég sûrûn de csak olvasom a fórumot

úgylátom ebben a topikban mindennapos, hogy valaki megjegyzi ha nem jegyeznek meg semmit a képére

attól, ha 20an gratolnak hígabbat fosol holnap?

annyi kép van itt meg minden, hogy nevárj csodát ha 1-2 képre nem reagálnak, nem te leszel az elsõ és azt utolsó

kraawz
úgylátom,ebben a topikban mindennapos egy idegenbeli 6:1es marseille verés.. vagy két meccsen 9et gurítani.

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

nájsz <#eljen>

Darthmushroom
Én igy állok féltávnál!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Végül újat kezdtem.. Leccével.. Ha ez is elszáll, egy ideig abbahagyom 😛

fehérváros menéts el is szállt... nem tudom megint újat kezdjek -e vagy folytassam valamelyik meglévõt.. :/

szerintem kezdek egy másodligás olasz csapattal ( de szerintem ugyanúgy nem fog menni, mint az angol 5-öd osztály.

BBeno2
nah 1.évben feljutottam a másodosztályból 1.helyezettként a bundesliga 1 be
ez a második évem és 3. lettem. de el akarok igazolni mert esélyem nem lesz a BL ben 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

GTheo
Kell egy kapus, szélsõvédõk, szélsõk...
Most eladom Taddeit 10 milláért, belõle jön Matías Fernandez, meg jön még vdVaart, úgy már azért ütõs keret lesz 😊 4-2-3-1ben a 3 tkp Mancini-vdVaart-Fernandez és elöl Totti 😛
Azért mondtam h nem túl erõs keret mert Olaszországban 2-3dikak, de pl egy Spursnek jóval jobb kerete van...