Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
én d csoportba tudnék egy régi fórumozót 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hali

[ õ is aludt, s töltik a WOKINGot 😊 ]

Darthmushroom
Villarealt kaptam! ha továbbjutok vagy everton vagy sparta moszkva!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ja elkiabáltam!😊 Marseille 2db 2:1 gyõzelemmel megettük tovább léptünk igy az uefa kupába remélem nem erõs ellenfelet kapok! pl.ben 6.vok 1pontal van elõttem a newcastle de mi 1gyel kevesebbet játcotunk!

Mor3llo
nalátod, elkiabáltad 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
Javitva a 26forduloban a derby megverte a sunderlandet!

Darthmushroom
Fuhh láttott már valaki olyat h egy csapat 25 forduló után még mindig nyeretlen? nállam a derby olyan!

BBeno2
én D csoportos vagyok és az ellenfelem nagyon nem akar jelejtkezni pedig jáccanék.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darthmushroom
ui.:bocsi az elirásért, amugy Sporting kiverve az uefa kupábol!

Darthmushroom
Fabio C. ha azon mullik én betok szállni a D csoportba valaki helyett! amugy tölötm a Blackburnt képek késõbb!

myl0
A Maidenhead ellenigyõzelem ugy kellett mint egy falat kenyér az éhezõknek... az elsõ féliõben vezettek ellenem, de az 50. perc környékén sikerült egyenliteni, aztán a csereként beállt Máté szabadrúgás góljának köszönhetõen a 92. percben megnyertük a meccset.
Mivel elõtte a Cambridge ellen 2 - 0ra kikaptam, elég szorossá vált a bajnoki címért folyó harc.

zorrobomber
igen, leesett 😄

myl0
pff 1 - 1 lett

myl0
Volt olyan h egymás után 3mat csak ellenük nyomtam 1v 1d 1gy lett a vége

myl0
Jön a Braintree elleni meccs ebben a szezonban 5. alkalommal
2. bajnoki, 2 FA Kupa + 1 Trophy kicsit unok ellenük játszani már, de ha minden jól megy jövõre már nem kell 😊))

Csacsi
Nem sikerült tökéletesre a visszavágó a Carlisle ellen az FA kupában.Az elsõ félidõ még egész jól indult, hiszen 2 helyzetünk is volt rögtön az elején, sajnos nem tudtuk gólra váltani. Majd egy gyorst kontrát követõen át is vették a vezetést. Majd ez maradt szünetig. Félidõben kicsit felráztam a srácokat, taktikát változtattam, aminek meg is lett az eredménye 10 perc alatt fordítottunk. majd jött a rossz hír. Kiállították a bal szélsõ védõmet Sülit. Itt kicsit megint változtatnom kellett. 1 csatárt lehoztam védõt állítottam a helyére, és 4-2-2-1 es felállásba álltam vissza. De sajnos nem tudtuk tartani az eredményt 10 emberrel, és a végén 4:2-ra kaptunk ki, és estünk ki a kupából.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darkon
Lehet hogy mondtad elnezest akkor, de a szabalyzatban nem ez van, bar kovetem a forumot, de azert tobb szaz hozzaszolast elolvasni.

Born to win

Csacsi
Nah jön a Carlisle visszavágó. És most igazoltam egy kapust. Erdélyi Miklós. A Nyíregyháza ajánlotta fel megvételre. Tényleges értéke 24e EUR volt, és nekem felajánlották 1e EUR-ért. Persze hogy kellett. 😄
Majd most megnézzük hogy teljesít, bár lehet nem rakom be, majd még mindjárt meglátom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

myl0
akkor nem csak nálam játszik jól😊

Csacsi
Nálam jobban teljesít, talán köszönhetõ a támadóbb felfogású takikámnak
Barátságos : 4m/4g
Bajnoki : 17m/10g
kupa : 5m/3g
Összesen(ugye ebbe a barátságosat nem számítja) : 22m/13g 7.55

Fabio Capello
Ajjmár kell itt mindenkine szórakozni, mondtam már hogy igaza van cseszának a 2007es kezdéssel

myl0
Látom leigazoltad Te is Gergõ Gábort, nálad h megy neki
Nálam 23meccs 12góllal õ a házigólkirály...

pedig azalatt van
Csacsi
nah betöltöttem amentést. Laurinyetz idén nem kell, mert anyegyesületemtõl kaptam egy sokkal erõsebb jobb hátvédet kölcsönbe, szóval az a poszt megoldva.Czira gábor már kölcsön van adva.Valentényi helyén meg Gábor Balázs, és Horváth Tamás remekelnek, és egyelõre már így is ki kell szórnom pár embert, mert eléggé átléptem a fizetési keretet 😄

Meg idén egyelõre erõsek vagyunk.Legalábbis eddig. Majd jövõre erõsítek. 😄

nincs változás a csapaton attól, hogy 2007ben indítod a játékot vagy 2008ban

egyfajta keret van csak, a sérülések törlõdnek, és meccs sincs

Csacsi
Ma még nem volt idõm megnézni. Este ha minden igaz jön az új notebookom, és akkor reszkessen mindenki, mert akkor már lesz rendesebb gépem, és akkor nem kell 15 perc töltést várnom meccsek után, és akkor talán élvezni is fogom a játékot, és meg sem állok St. Albansal a BL-ig 😄

Csacsi
Mondjuk az elsõ meccsen nyert 1:0-ra a másodion meg kikapott 3:0-ra, akkor -2es a gólkülönbsége, de van 3 pontja.

kraawz
pazzini megindult. felépült a 2 hónapos sérülésébõl,azóta 3 meccsen rúgott 6ot. És megvan mellé az ék,így végre csemegézhetek a 2 kedvenc taktikom között (1 ill 2 csatár)

zorrobomber
Ja, közben sztem rájöttem, sry

zorrobomber
Biztos én vagyok a hülye, de -2es gólkülönbséggel hogy lehet valakinek 3 pontja? Miért nem teljesebb a táblázat? Lejátszott meccsek, ilyenek...

shalalala
Halandjon a D-csoport, mert kicáncsi vagyok a csoportom erõsségére<#buck>
Lacky

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

kraawz
cseszánál a pont

Darkon
Beszbasz! Akkor Capello-nak<#mf2>! Mi meg itt szenvedunk! Mostmar maradunk 2008-nal ha mar 08-at irunk. Bar nekem a 07-es csapatomba van meg Riquelme szoval jobb lenne de az elso meccs 08-ban volt akkor a 2. is.

Born to win

de utána írtam, hogy 2007et indítsátok és a helptopikba is már úgy írta capello

Darkon
A játék indításának helye és ideje: Kína, 2008 január<#nezze>

Fm Kupa persze.

Born to win

de ugye te most az efem kupáról beszélsz?

ha 2007 kína jauárt töltöd be akkor nem jöhet közbe semmi mert nincs bajnokság meg semmi mert a játé alapból is 2007junisban indul el

sztem a 2008 kína január van betöltve nekd

Darkon
Spanyolorszagban? mondjuk 3meccs 1kupamecs-.-

Born to win

Kína 2007 januárban mi jöhet közbe?

Darkon
Mi visszavagonk most van folyamatban aki spanyol vs. olasz fordulot szervez nem ajanlom a januart nekunk mar istentudja hanyadik idopont van kituzve de mindig kozbejon valami.

Born to win

Fabio Capello
nem arról van szó, felõlem akár akkor is beküldhetik, nem azt mondtam hogy kizárom õket. Arról van szó, hogy amióta megy a verseny, jelét nem láttam annak hogy egyáltalán szervezés alatt lenne a meccsek lejátszása. Ha arról lenne szó hogy kizárom õket, már te is nagy veszélyben lennél 😛

Darkon
Itt nem az idorol van szo, de aki nem is jelentkezett arrol feltetelezzk nem is lesz. Masoktol veszi el a jateklehetoseget.

Born to win

Magic Boy
És a többiek?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Csacsi
Süli már megvan 😄 Rob Kornél nem jön, Zombori Zalán pedig nálam nem játékos, hanem edzõ 😄

Magic Boy
Saligáék szerintem nem mennek el Angol 6. osztályba, de ha igen akkor õket és a két Korsós-t (mindkettõ klub nélküli a játék elején) is érdemes leigazolni.

Mike94
te adtál meg egy határidõt...akkor nem mindegy h szombaton 11:59kor kapod meg az eredményeket?
most már bánhatod h ilyen sok idõt adtál, ha adtál ennyit idõt akkor várd ki 😉

GTheo
Laurinyetzet és Zomborit mindenképp hozd el, Laurinyetz nálam 3-4. osztályban tuti kezdõ volt, Zombori 4ed osztályban kezdõ volt, 3ad osztályba már kiszorult. Ja és Saliga tesók.... 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
Erre reagálván: Amennyiben a D csoportból holnap reggelig nem kapok eredményt, veszélybe kerül azon lehetõségük hogy folytassák a játékot!

Darkon
D csoportra csinalnek egy uj kiirrast. Capello szerintem addig gyujtsd be azokat az embereket akik hajlandoak lennenek jatszani is.

Born to win

Magic Boy
Grat.
Nézz szét a Gyulában (Süli András, Czira Gábor, Laurinyecz Pál, Valentényi Viktor).
Ajánlom még:
Zombori Zalánt (klub nélküli a játék elején és 31 éves),
Borsi Csabát (õ is 31 éves és õ is klub nélküli a játék elején),
Rob Kornélt (õ 29 éves és szintén nincs klubbja a játék elején),
Herczeg Csaba (33 éves és Klub nélkül)
Csordás Tamás (28 éves Klub nélküli)
Némethy László (29 éves Klub nélkül)
Mészáros norbert (23 éves klub nélkül)
Schultz Levente (29 éves klub nélkül)
Bükszegi Zoltán(31 éves klub nélkül)
Adair Junior(22 éves klub nélkül)

Nem mindet egyszererre, de ezek azok akik nálam beváltak.

Csacsi
Köszi mindenkinek. Mára sajnos úgy néz ki megint befejezõdött a játék. Egyszerûen nincs idõm. Nem baj...lassan is elérem azt, amit kitûztem magam elé 😄