Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Torino:Fiorentina 1:2
Támadunk szokás szerint. 25.p .. 11est kapnak.. berúgja Rosina .. 1/1 kapuralövéssel 1:0 oda.. 45. p,Gamberini,aki összeügyeskedte a 11est, megkapja második sárgáját. De 10 emberrel is jobbak vagyunk,így Sinama-Pongolle egyenlít. Utolsó 7 percre kicsit változtatok,aminek eredményeképp 10 emberrel is gyõzünk, Sinama-Pongolle befejeli a másodikat is. Torinonak nem lett kapuralövése..
Szal ilyeneket csinál a gép.. Mutu 4 hónap.. Pazzini 2.. Alexis Sanchez 1... majd elunja.. 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Akiket mondtam azokat megnézted?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Grat!
Sok sikert a Bl-ben és az UEFA-ban.
Grat a szép eredményekhez.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de az is lehet,hogy tévedek.
Egyébként gratulálok mindenkinek
(Megkérnélek titeket, hogy a MagicBoy féle adatbázisos kérdéseket ma az offtopikban tárgyaljátok ki 😊 Köszönöm!)
szerk: most fejelt még kettõt Sienanak 😄
vasárnapig csak bnõ és FM
off: pénteken jönn Kiss Ádám meg Lorán Barnabás vmk-ba,ottleszünk😊
közben lement két bl csoportmeccs, mallorca ellen idegenben 2-2, majd otthon a cimvédõ porto ellen egy:
eddig jol alakul minden
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
14p: Török Berecz elé gurtja a szadrugást (17-18m), aki gólra váltja a lehetõséget 1 - 0
1 - 0 vezetés birtokában vonulnak a csapatok az öltözõbe
48p: Green iramodik meg a jobb szélen, felnéz beadja az üresen érkezõ Török felé a labdát, aki a kapus mellett a hálóban bólintja a labdát 2 - 0
77p: Mya passzol a 16ról az 5és felesre McLAchlan felé Gyurkó rosszul jön ki és a csatár az üres kapuba passzol 2 méterrõl 2 - 1
83p: Mya megkapja 2. sárgáját és levonul a pályáról
85p: Mickler egy fejessel gólra váltja Green fejesét 3 - 1
91p: Török kiugratja Remy-t aki góllal fejezi be az akciót 4 - 1
A végeredmény tehát 4 - 1
15 fordulóval a vége elõtt átvettem a vezetést a Conference Dél-ben 58 ponttal, a második a Nowport Co 57-tel 3. a Bognor Regis 56-tal, a 4. a St. Albans kicsit leszakadva 43-mal érdekesség h itt összesûrûsödik a mezõny még a 9. helyezettnek is 40 pontja van😊
-Kupagyõzelem (Vasas ellen 0-0, 2-1)
-Bajnoki cím (Vasas elõtt ugyanannyi ponttal, de eggyel jobb gólarány 😊)
-U19 bajnoki cím (24 ponttal (!!) a Sopron és a Fradi elõtt)
-Tartalékok bajnoki cím (10 ponttal az MTK elõtt)
nemzetközi kupaindulásom nem volt, az elõzõ szezon nagyon félresikerült.....
komolyabb igazolásaim: Savic (szerb u19 védõ), Supic (bosnyák válogatott védõ), Del Grosso (olasz védõ 850M Ft), Stieber Zoltán (kp) az Aston Villától, és Braathen norvég u21 csatár
Dzsudzsák eladásával elég jól jártam 2008 végén, 4 milliárdért vette meg a Sunderland, aztán továbbadták a Portsmouthnak, amibõl még 1 milliárdot kaptam egy záradéknak hála (meg 20 bajnoki után 350 millát + 10 gól után 350 millát), gyakorlatilag ebbõl alapoztam meg az igazolásokat, még mindig van pénz, csak a fizetésekre kicsi a keret, ez a visszatartó erõ fõleg...
célom bejutni a BL csoportkörbe, bár aligha sikerülhet ez, uefa csoportkörrel is elégedett lennék 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Soma: Tudtommal a Magyar ifi csapatokat nem lehetett megcsinálni (legalábbis én nem csinálhattam meg), így az ottani játékosokat a gép generálja.
kb 50 abilitys difik vannak állt
Czira Gárort próbáld még megszerezni meg azok közül valakit akiket javasoltam.
Süli-t mennyi idõre rúgták le?
Azok akiknek az általuk "készitett" csapat valamelyik játszható ligában játsdzik azoknak az SI küld egy eredeti játékot (én azt se kaptam idén (tavaly igen), mert a Békéscsaba ugye kiesett), de ennyi.
A Megye szinten játszókból tudtommal megyénként csak 1-2 került be.
Elvileg Csak az NB-s csapatojk szerepelnek a játékban meg egy két olyan amelyik kötõdik valamelyik NB-shez.
Békésmegyének nem volt adatgyûjtõje (azóta már ketten vagyunik, de a másik csak az Orosházát csinálja), a Magyrosítók meg besokeltak és úgy volt, hogy nem is lesznek javítva a hiányzó dolgok. Felajánlottam a segítségemet, elfogadták és így már megcsináltuk.
Ezt a meccset viszont nagyobb különbséggel is nyerhették volna így viszont érzésem szerint a visszavágón ráfáznak.
amúgy kösz. 😊
(a bl sorsoláskor aztmondtam õk nyerik a bl-t😄)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sajnos nem került bele csak töredéke, de ígéretet kaptam arra, hogy az FM 2009-ben már az én adataim lesznek.
Ezt adatgyûjtésnek vagy minek hívják az SI-nél és a készítõknél van is egy iklyen vagy hasonló rublika.
Amúgy a Magyarosítás hiányzó csapatainak, Kupáinak, stb... a feltöltésében is segítettem a Magyarosítóknak.
OFF: Adebayor mit hibázott a legvégén :||||||| Semleges szurkoló voltam azon a meccsen, de kb a szivem megállt annál a fejesnél...
Barca nyert 3-2re, már szinte a 8 között van 😛
Kár h a Lyon nem verte meg a MUt 😞
Fener Sevilla 3-2 meg meglepetés, de még mindig azon vagyok hogy továbbjut a Sevilla...
ON ! 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]