Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Ki ez a Mohl Dávid? Pécsi vok de nem is ismerem... 😄
#7146: Nocomment.... 😄D
Még soha nem kaptál ki a bajnokságban ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

a hazai 4-3-as vereség után, idegenben két tizenegyessel nyertem a Barca ellen... CSALÓJÁTÉK :😄😄::

Gunnersboy
3 uj igazolás:

Millán sajnos csak nyártól lesz a felnõtt csapat tagja, mert ittvan ez a rohatt EU-s szabály és mind a 7 ember aki játszhat, alapember : ssss

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#idiota>

Gunnersboy
<#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LOOOOLLOOOOLLOLLOL

Grat 😉

rayo vallecano-val feljutottam pd-be!cél:bennmaradás
Fabio Capello
Üdv mindenkinek, és grat.

Sajnos a technika ördöge kibabrált velem, ezért nem tudok folyamatosan jelen lenni a fórumon, holnap is szerintem csak annyi idõre leszek, hogy felfrissítsem a tabellákat, és kihirdessem a következõ fordulót. Elnézést mindenkitõl, a probléma elhárítása folyamatban... 😄

Gunnersboy
na, mostmár mindegy, mer ujrateszem most😄

dokumentumok
sport interactive
football m 08
skins

Gunnersboy
skineket hova másoljam? fm mappájába / skin mappába ha belerakom akkor se jó, ráadásul minden betû fehér lett, igy nemis látom -.-

HUNLonsdale
Ezta fájlt hozza létre nekem:

db_b83_TFMNonPlayer_14633_EFileCorruptError.dat

nem tudom, egy ideig mûködött 😞

Gunnersboy
pillanatnyi helyzetjelentés:

HUNLonsdale
Nekem is! Ez az új pecs miatt van?

Casillas
dícsérni szoktam néha, kipróbálom a pihentetést, köszi

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mor3llo
dícsérd õket 1-2 jó meccsük után, vagy meccsek után 1-2 nap pihenõ, kinek hogy.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Casillas
elég sok játékosom "nem érzi jól magát a klubnál", és így nem nagyon tudok velük szerzõdést hosszabbítani, hiába kínálom fel a jelenlegi fizetésük 6-8-szorosát....
ez ellen tudok tenni valamit?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mor3llo
Gratula, a meccshez is 😉
Az az utolsó mondat azé kemény 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bah, lemaradtam... =( na mindegy, majd a következõ bajnokságba beszállok. =)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

myl0
grat, hosszú idõ😊

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
az ftc csapata leigázta a hatalmas olympiaqos csapatát.

a szurkolok egy fantasztikus 2-0ás gyõzelembe hajszolták kedvenceiket, akik hatalmas meglepetésre nyertek a bl csoportmeccsen, így fölényesen vezetik csoportjukat:

Csacsi
Félidõben így állunk. Remélem nem fogunk veszíteni a teljesítményünkbõl, és simán bajnokok leszünk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
St. Albansal sikerült kiesnem mindegyik kupából. Most vagy a kapusom, vagy a csatáraim miatt, de ugyanannyit kaput eltalált lövésbõl mind a két kupában 4:2-val búcsúztam 😄

Na mind1. Most már így legalább teljesen a bajnokságra figyelhetek 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

GTheo
Cesar most rúgott 1et egy szabi utáni kavarodásnál, meg még fejelt is eggyet 😄D 3meccs 5 gól egy középhátvédtõl... 😄
Eddigi 3 meccsem:
WBA - Crystal Palace 2-0
WBA - Brighton 6-1 Ligakupa
WBA - Barnsley 4-2

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
Átigazolási szezin,új csapat építés.
Jelenleg hatalmas kavar van,csak repkednek a 10 milliók. Gamberinit elvitte a Milan 20Mért, Palomboért Inter és Milan versenyez, 30 ill 40 millióért. Campagnaro jött 10Mért, Felipe és Zapata igazolása van betervezve. Adriano ára 8M euro és ennyiért engedik is,õ érte is bepróbálkozunk. Szerintem keret 50%a simán le lesz cserélve év végére😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

GTheo
Simán 😊
Nem zavar h alig lehet látszani a posztokat? :S

Ez a szöglettaktikám tényleg vmi isten, WBAban Cesar éppen 3mat fejelt a kupában ... 😄

Büntetõterületre rugatom, és 3 játékos így érkezik, Kapustámadás, Fogd a kapufát a röviden, Mélységbõl letámad. Ez a 3 legjobban fejelõ, a többit nem nagyon nézem hogy hogy érkezik, csak a 3 legjobban fejelõ számít !
Kapustámadó legyen a legjobban fejelõ !

Mor3llo
100000 ojrót megért e ? 😊

Arsenal - Barca 3-4
Messi 0-1
Eduardo 1-1
Van der Vaart 2-1
Adebayor 3-1
Eto'o 3-2
Xavi 3-3, 3-4

Fabio Capello
Gratula mindenkinek, beleértve a kupameccstõl a feljutásig mindent 😊

fõõleg második, ha jól láttam akkor 3 szögletgólt kaptam😄
anyu, jó meccsek lehettek 😄

kraawz
Ekkora mákot

1. Chelsea 10p
2. Fiorentina 10p
3. Porto 8p
4. Dinamo Kiev kevéspont

Chelsea:Fiorentina 0:0
A Dinamo Kiev pedig 93. percben egyenlitett,és így én lépek tovább,nem a Porto. Mert Portonak jobb volt gk-e ..

na letoltuk mi isXD

myl0
jah ígymár világos😊
Nem tettem még fel a frisset...

soma22
magyaritás miatt a 21. csapat neve nem látszik, gosztbásztörz->szellemirtok->szellem nem látszik😄

myl0
köszi mindenkinek😊

myl0
nem igazán értem... 😊

Vazze... Beraktam kezdõbe Mohlt ( védõ ) és nyolcas osztályzatot kapott... 😄

kraawz
(Y) 21es csapat .. gósztbásztörz ?

Na Chievoval utoljára kezdtem újra és eddig minden jól megy feljutottam aztán már szeptemberben tartok (2. helyen vagyok 5 meccs után erre azért nem számítottam) Nyáron érkezett 15 játékos és vagy 25 távozott nagy átalakítások voltak pár híresebb az érkezõk között: Torje ,Itandje, Distel Zola, Thomas Mangani, Pryor Andule , Zlatan Muslimovic, Eduardo (a Botafogobol) és Jourden + Sekour Joussef + Marcos meg Luci Andrea meg Tall Ibrahim 😄 majd még jelentkezem

grat 😊

Arsenallal kiestem az FA kupából 😞 LK döntõt a Chelseavel átszom.

( leigazoltam mohlt a Fehérvárból... 😛 CSak poénból, szimpi játékos igazából 😊 )

soma22
gratula és sok sikert egyel feljebb

myl0
A 41. fordulóban legyõztük 2-0 arányban a 2. helyezett Newport gárdáját, így szurkolóK százai kiabálhatták a lelátón: BAJNOK CSAPAT, BAJNOK CSAPAT!
A st. albans elleni meccs ,már tét nélkül fog zajlani. Szal jövõre az angol 5öd osztályban kell bizonyitani😊

Pff, nem mûködik a Genie Scoutom :/ Amikor a "Loading People"-nél jár valami hibát ír ki :@

ott folytatja a jûték ahol abbahaygtga, tizenegyessel vezetnek...

kraawz
ilyen üzenetet se láttam még.. néhány játékosom neve mellett: enjoys the team's style of play.