Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
nah vége az elsõ fordulónak:
elsõ meccs:

második meccs:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/mike_vs_myl0.jpg

drucker
Féltávnál:

soma22
vazz, munozért(alap csatár) a münchen 54 milliot beajánlott, elnök elfogadta...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
A nemes ellenfél pedig a Palermo lett.

myl0
ok én csatlakozom, én is most töltöm...

Mike94
belefér most van idõm elég sok, adatbázist most töltöm be 😊

Gunnersboy
6 fordulóval a vége elõtt 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
jo én csak arra gondoltam hogy nb1 bajnok, nemzetközi kupa újra, de a mostani helyzetben ez is felér azzal amit leirtál 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

myl0
Gondolom, azért volt 2 olyan üres perced amiben válaszolhattál volna rá..
Tök mind1 most játszhatunk, ha neked is belefér😊

soma22
tuti nem(60 misi euro igazolni, veretlen bajnokságok 10 éve, stb😊)

BL-ben a Rómát kaptam

Mike94
igen Myl0 megadtál pár idõpontot... ami nekem nem volt jó (felvételi hetem volt bocsesz)

Mike94
megjöttem
sajnálom én se vagyok egésznap a gép elõtt -.-
(Capello, annak ellenére h szinte mindig vok msnen, nem azt jelenti h gépnél is vagyok)

Gunnersboy
lesz ilyen a fradi, meglásd 😊

Fabio Capello
Csak az egyik felét olvastam az indoklásoknak a PMekrõl nem tudtam, viszont a halasztási határidõ továbbra is fennáll, ma 16:00

na, kraaawz, nem lesz könnyû menet :|

myl0
Úgy vélem, hogy ez a dolog maximálisan belefér az önhibán kivüli kategóriába,mivel Mike mégcsak válaszra sem méltatta a pm-emet, megadtam 4 napon kb 2-3 órányi olyan idõpontot ami nekem jó lenne. Sztem nem (csak) rajtam mulott az h nem sikerült mindeddig megeggyezni...
Ezért jogtalan a "Myl0 féle probléma" megnevezés😊
ui.: nem szeretnék kiszállni a kupából
üdv.: Myl0

soma22
egyébként meg mindenkit agyon kell ütni😄

ilyen fradi miért nem lesz sosem irl?😊

Gunnersboy
jaj akartam már tegnap este is irni, felfedeztem egy igen besztes pléját, bal-közép hátvéd, akár angol 3.osztályba is elmegy, asszem eredetileg a Malmöben játszik, a neve Anes Mravac

Millwallos mentésembe a csapat legjobbja, Salzburgos mentésembe meg már a Livornoba jáccik és 8M-t ér
Millwallba valami 150k-ér vettem meg, mentésembe "csodagyerek"nek van titulálva, érdemes megnézni 😊

soma22
zsinorban 3-at, elmult 5 évben 4et nyert a porto a bl serlegekböl.

a tronrol csak remélni tudom hogy én lököm le, sok van még a végéig

Gunnersboy
kivánom hogy nagyobb mákod legyen mint nekem 😄DD
(Schalke -> Inter 😄)

Fabio Capello
grat, hány év után lököd le a portot a trónjáról (asszem 3?)

soma22
kösz, kiváncsi vagyok kit sorsolnak ellenem csoportelsõként

Gunnersboy
grat 😊

soma22
pepe33:
este 9 után le is tolhatjuk ha neked is megfelel.

Fabio Capello
A második forduló párosítását lássátok feljebb 😊

soma22
fc porto-ftc:1-2

30 percig emberhátrányban játszottunk, de elbucsuztattuk a további bl szerepléstõl a mumusunkat. és a címvédõt😊

Gunnersboy
Intert kaptam köv körben -.- tavaly sikerült, remélem mostis menni fog, bár sok a sérült

Fabio Capello
és persze grat a meccshez 😊 látom eseménydús volt

Fabio Capello
már kezdtem megfogalmazni a búcsúztatóleveleteket... 😄 Najó csak vicc, örülök hogy végül sikerült lejátszani.

A myl0 féle problémára való tekintettel a két játékos ma 16:00ig kap haladékot, mert ez befér az önhibán kívüli kategóriába. Ebben a tekintetben myl0 jó lenne ha eldöntenéd, hogy képes vagy e lejátszani a meccseidet, vagy kiszállsz a játékból? Ismételten felhívnám mindenki szíves figyelmét, hogy a határidõket tartsátok be! Nemsoká felteszem a második forduló párosításait, még nem tudom én kit kapok, de tõle szíves türelmét kérem, technikai problémáim akadtak a gépemmel 😊

BBeno2
nah szal akkor D csoport meccsei: BBeno- Gilgames

elsõ meccs:

második meccs:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Mor3llo
<#eljen><#eljen> elég finis szagú, de megvan 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BBeno2
Capello minnyárt küldöm a képeket a D csoport BBeno- Gilgames meccsrõl 😄

Gunnersboy
áá csak igy megy <#idiota>

nekem közbe meglett a 100adik bajnoki gyõzelmem is egyhuzamba 😊
BLben meg továbbjutottam, 2-1es idegenbeli vereség után:

Mor3llo
ja, az a laza<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hiába a sok helyzet, néha belerúgtuk Neuerbe 2méterrõl a labdát...sajnálom, sokkal többet érdemeltünk volna.A végeredmény ellenére gratuláltam a fiúknak, mert igazán kitettek magukért!

soma22
eddig laza volt, innen nem szabad hibázni

kraawz
<#gonosz1><#worship>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
ftc-mallorca:3-2

ezzel a gyõzelemmel megvan a továbbjutás a csoportból, még hátravan egy meccs, ahol ha nem kapunk ki akkor csoportelsõk leszünk. remélem a sorsolás kegyes lesz hozzánk

BBeno2
Gilgames és én ma de 10 kor lenyomjuk a mecsceinket.

GTheo
Így elsõre jó üzlet, csak nem tudom 2008ban mennyire jó Adriano...
Ma én már játszanám a köv fordulót, 1kor meccset vezetek, olyan 4 után kb 7-8ig jó nekem ha az ellenfélnek is 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nagyon jó kis izgalmas mecseket játszottam Darkon-al!Sajnos pontokat nem kaptunk érte<#rinya>Na de fejem fel,elvégre Bonazzoli formába van,már csak Cassano-t kéne kicsit doppingolni<#vigyor>plusz még 18 pontot szedhetünk össze<#nyes>Ja és még gratulálni szeretnék a legyözõmnek<#worship>
kraawz

kraawz
hajnali FMezés? valaki?

gratula darkon😊

Darkon
Lejatszottuk a visszavagonkat Utley-vel. Spanyolhonban nemkis szerencsevel es a biro segedletevel sikerult 2-1re nyerni a masodik meccset.
Reszleteiben az elso felidot szokas szerint almosan jatszotak vegig a sracok, valahogy sikerult Thomasson-nak golt szereznie, amire "Sampdoriasan" jott a valasz a szokasos 2percen belul, kitol mastol, Bonazzolitol. Nehany kihagyott helyzet mindket reszrol, szunet, majd elkezdodott a 2. felido. Aholis kezdtek elharapodzni az indulatok, sarga mindketreszrol, megjegyzem kis szerencsevel 2piroslapot usztunk meg. A hetvenedik percig nagyjabol vegig a Samp iranyitott, de jott a fordulat, Cani elfaradt igy behoztam Pires-t aki az elozo meccsen nagyot alakitott, de most kispados volt. Nemsokkal beallasa utan bebombazott a 15os sarkarol egyet a 81. percben. 4perc hosszabitas imadkozas es vegul 2-1 lett az eredmeny.
Osszefoglalva nagyon jo moka ez az online liga, Utley nagyon sportszeru volt, joarc, varom a kovetkezo fordulot😊
Kepekben:

Born to win

Gunnersboy
BLben elsõ kiesési kör elsõ meccse, jónak igérkezõ eredmény a visszavágóra 😊 itthon egy 1-2:0 val számolok, szerintem meglehet 😊

(60. percbe alig voltam ideges, de végülis az idegenbeli gól miatt nem aggódom annyira)

ilyenkor igen 😄 ha ellenem lett volna.. 😛 második büntetõt a 91. percben fújta be 😄

Mor3llo
grat...örül a száj, mi ? 😄😄

Tõlünk vette meg a játékban a Pécs ( Fehérvár )

amõgy nem nagy playa, csak jól sikerültek a meccsei 😄

Gunnersboy
asszem nem 😊