Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ meccs:
második meccs:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/mike_vs_myl0.jpg
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Tök mind1 most játszhatunk, ha neked is belefér😊
sajnálom én se vagyok egésznap a gép elõtt -.-
(Capello, annak ellenére h szinte mindig vok msnen, nem azt jelenti h gépnél is vagyok)
Ezért jogtalan a "Myl0 féle probléma" megnevezés😊
ui.: nem szeretnék kiszállni a kupából
üdv.: Myl0
ilyen fradi miért nem lesz sosem irl?😊
Millwallos mentésembe a csapat legjobbja, Salzburgos mentésembe meg már a Livornoba jáccik és 8M-t ér
Millwallba valami 150k-ér vettem meg, mentésembe "csodagyerek"nek van titulálva, érdemes megnézni 😊
a tronrol csak remélni tudom hogy én lököm le, sok van még a végéig
(Schalke -> Inter 😄)
este 9 után le is tolhatjuk ha neked is megfelel.
30 percig emberhátrányban játszottunk, de elbucsuztattuk a további bl szerepléstõl a mumusunkat. és a címvédõt😊
A myl0 féle problémára való tekintettel a két játékos ma 16:00ig kap haladékot, mert ez befér az önhibán kívüli kategóriába. Ebben a tekintetben myl0 jó lenne ha eldöntenéd, hogy képes vagy e lejátszani a meccseidet, vagy kiszállsz a játékból? Ismételten felhívnám mindenki szíves figyelmét, hogy a határidõket tartsátok be! Nemsoká felteszem a második forduló párosításait, még nem tudom én kit kapok, de tõle szíves türelmét kérem, technikai problémáim akadtak a gépemmel 😊
elsõ meccs:
második meccs:
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nekem közbe meglett a 100adik bajnoki gyõzelmem is egyhuzamba 😊
BLben meg továbbjutottam, 2-1es idegenbeli vereség után:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ezzel a gyõzelemmel megvan a továbbjutás a csoportból, még hátravan egy meccs, ahol ha nem kapunk ki akkor csoportelsõk leszünk. remélem a sorsolás kegyes lesz hozzánk
Ma én már játszanám a köv fordulót, 1kor meccset vezetek, olyan 4 után kb 7-8ig jó nekem ha az ellenfélnek is 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
gratula darkon😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Reszleteiben az elso felidot szokas szerint almosan jatszotak vegig a sracok, valahogy sikerult Thomasson-nak golt szereznie, amire "Sampdoriasan" jott a valasz a szokasos 2percen belul, kitol mastol, Bonazzolitol. Nehany kihagyott helyzet mindket reszrol, szunet, majd elkezdodott a 2. felido. Aholis kezdtek elharapodzni az indulatok, sarga mindketreszrol, megjegyzem kis szerencsevel 2piroslapot usztunk meg. A hetvenedik percig nagyjabol vegig a Samp iranyitott, de jott a fordulat, Cani elfaradt igy behoztam Pires-t aki az elozo meccsen nagyot alakitott, de most kispados volt. Nemsokkal beallasa utan bebombazott a 15os sarkarol egyet a 81. percben. 4perc hosszabitas imadkozas es vegul 2-1 lett az eredmeny.
Osszefoglalva nagyon jo moka ez az online liga, Utley nagyon sportszeru volt, joarc, varom a kovetkezo fordulot😊
Kepekben:

Born to win
(60. percbe alig voltam ideges, de végülis az idegenbeli gól miatt nem aggódom annyira)
amõgy nem nagy playa, csak jól sikerültek a meccsei 😄