Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Itt pedig az UEFA csoportom.Hát...nemtudom, 1 biztos: sztem rohadt kemény lesz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
hát adtak asszem 30m utána kértem külön még meg fizetési keretett és csoportositotam és igy lett ennyi!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
Hát eléggé sajnálom h pont Hajnalékat ütöttük ki.Ennek ellenére boldog vagyok a gyõzelem miatt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
nálam is volt hogy 8 perc hosszabitás...mondom bazdmeg

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Ez szep.
Nalam 90+7 perces mecs volt otthon, persze a 98.ban leserul Delgado-.-
Celta-ban talaltam egy George Lucas nevu jatekos😊

Born to win

soma22
félidõben gondoltam pihentetem az egy csatáromat, aki egyébként pazar formában van.
jól sült el, egy klasszikus mesterhármas alig 10 perc alatt😄

Mor3llo
Ennyi pénzt adnak igazolni ? 😮OO

soma22
idegenben ütöttük a 10 meccs óta veretlen 1-t,asszem kezd összeállni a kép.

lassan a fél csapatra rá tudom tukmálni a teljes idõs szerzõdést, még az egyik kupában is állunk.

Darthmushroom
Grat mindenkinek! Hoztam a képeket az elsõ Blackburn szezonrol és az igazolásokról!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jabba
arra nem tud vki vmi okosságot, hogy az elején levõ 15-20 mp-et hogy lehetne skippelni ???

kapod qtya :))

GTheo
Elsõ nagyobb gyõzelmem 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike94
akkor amit mutattál még régi mentésbõl volt ×)

Jabba
D:\Games\Football Manager 2008\data\updates\update-802\db\802

soma22
sikerült egy olyan taktikát összehozni erre a brigádra, amivel elkerültük egyenlõre a kiesõhelyeket😊
1 csatáros védekezõkontrázókiugratós😄

Just B
Meghalt a mentésem a .... életbe!<#rinya><#boxer> A 4.évet kezdtem volna a Bayern-nal (3x bajnok, 1x BL, 1x EU Supercup, 1x Klub-vb bajnok) és mindezt úgy hogy a csapat átlagéletkora 22! év. óóó anyu

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Mike94
õszintén fenn van a 8.0.2?
mer peccsel már Laczkó a leicesterbe van, Dzsudzsák a PSVbe, Fülöp a sunderlandbe...

Jabba
Szerintem a Burynek.

Fabio Capello
egyértelmû hogy a Burynek :ADSADf

Mike94
No1 <#hawaii>

Na vajon kinek legyek a fiókcsapata?<#vigyor>
Jabba
8.0.2 patch
játék elindít
beállítások - compressed (tömörített) mentés kikapcsolása
confirm
játékból kilépés
játék elindít
new game
scout megy ...

Én Magyarországgal az EB döntõn felálltam 2-0ról a franciák ellen és hosszabításban 3-2-re nyertem a meccset. A régi topikban van valahol róla kép, szóval néha azért egész jókat tud dobni a gép.

Fabio Capello
802-õt használ

A Genie Scout továbbra is béta verzió, semmi nem garantálja SENKINÉL hogy mûködni fog.

Szia,
Melyik patch van neked fen? 8.0.2? nekem azzal nem megy a GEnie Scout...tömörítetlenül se.... 😞
Mike94
helloka, nem mondtam h tudom a problémás scoutokra a megoldást, mert nem tudom mitõl nem megy, mer somának se ment eddig, de a peccsel kezdett új mentést már vitte a scout (nekem scout eddigis jó volt)

Csacsi
Hétvégén család volt, és miegyebek, nem nagyon jártam erre. Gratulálok mindenkinek, holnap én is jelentkezem St. Albans csapatával. 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

soma22
én tettem be õket a conference északba

csak ugye a lelkiismeret miatt meghagytam õket olyan szarnak mint amilyenek😄

5 bajnokságra vagyunk pltõl

Darkon
Lattam hogy kezdtel ezzel az FC-vel, ez hanyadik liga? Conference eszak azt latom, hany ligara van a PL?

En most a szanalmas 18.helyrol feljottem 9.re mar orulok ha UEFA meglesz ilyen szanalmas rajt utan, Zarate most kezd beindulni, frissen igazolt Delgadonak meg rozsdasak meg a labai.

Born to win

soma22
értem😊

egyébként most per pill csontutolsok vagyunk a bajnokságban, még jo hogy angliában elég hosszu egy idény, igy van még lehetõségem gyakorolni😊

Darkon
Ellenfelnek gratulaltam😊

Born to win

soma22
azóta 2x ki is kaptam, egyszer 3-1rõl 4-3ra...
küzdünk küzdünk

Mor3llo
Sok sikert Soma, igazi kihívás 😄
Én közben arattam 1 laza hazai gyõzelmet.Cícero nagyot játszott!

Nálam nem megy data file seems to be corrupt üzenettel.

soma22
elsõ bajnokim, bajnoki gyõzelmünket 5000-1hez adták, igyekszem ezt megcáfolni.
elsõdleges cél a profizmus elérése

kraawz
szia 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
meglátjuk 😄D grat amugy

8 forduló után asszem 4. vagy 5. vagyok, Reading ellen jáccom köv meccset, de majd holnap/holnapután attolfügg, ahogy idõm engedi 😊
de most eltávozom géptõl, megvolt a mai adag, sziasztok 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
hamary
offba kukkancs be.

GTheo
Na most egy éven át nem mondhatod h csaló FM... 😄D
Egyszer volt nekem is hasonló mázlim h 90dikben kettõt lõttem és nyertem is talán...
WBAval fél szezon után vezetem 2 ponttal a bajnokságot 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

sajnálom, ilyen ember vagyok, ezzel nem tudok mit csinálni. és, ha egyszer fodulna elõ nem is csinálnék belõle ügyet... de sorozatba a 4. meccsen szivat.

Gunnersboy
ok, Boltontol az imént kaptam ki 89. percben szerzett goljukkal, a hoszabitas 8 perc volt melyet 20mp alatt helyzet nélkül lepörgetett, mégsem csinálom azt amit te, tanulj meg beletörõdni, ez egy játék.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

amúgy hazai meccs volt, nem idegenbeli

bassza meg **** 1-0-ra vezetek, erre két 30 méteres góllal megnyerik a meccset, amikor alig támadtak többet (2 helyzettel volt nekik több... ) de utálom az illen játékokat...

jött egy nagyon rossz soozat... ÉS most jön az Arsenal idegenben

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek, végre megint mûködik legalább a gépem 😄

Soma, pepe az eredményeket mindjárt felviszem a tabellába 😊

Mor3llo
Lávdiszgém én viszont 😄
hihetetlen, 1 szabadrúgásból kaptam a gólt...ezenkívül volt még 1 kapuralövés..náluk Enke természetesen kifogta a csapatom szemét is.

kraawz
bazmeg
a gép lerúgta ezt a no-name kapust is 3 hétre 😄😄D

kraawz
Na ilyet.
Lievrpool elleni BL-negyeddöntõ. Frey lesérül.. Avramon nincs nevezve.. Kapusoknak ennyi.. U18ból felhoztam egy szimpatikus nevû srácot, és a vezérletével 2:1re nyertünk itthon. 8ast kapott 😄

Gunnersboy
Amikor nem a gép szopatja a játékost <#beka2>

zyndar
Sziasztok!
Mike, nálam valamiért nem mûködik a genie a patchel, mondjuk elõtte sem mûködött még 08'ban 😛 Mi lehet a gond? Nem tömörített a mentés, ilyen üzenetet kapok:

Vagy Miniscout jött már ki? Mert én még nem találtam.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi