Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nalam 90+7 perces mecs volt otthon, persze a 98.ban leserul Delgado-.-
Celta-ban talaltam egy George Lucas nevu jatekos😊
Born to win
kapod qtya :))

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
1 csatáros védekezõkontrázókiugratós😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
mer peccsel már Laczkó a leicesterbe van, Dzsudzsák a PSVbe, Fülöp a sunderlandbe...
játék elindít
beállítások - compressed (tömörített) mentés kikapcsolása
confirm
játékból kilépés
játék elindít
new game
scout megy ...
A Genie Scout továbbra is béta verzió, semmi nem garantálja SENKINÉL hogy mûködni fog.
Melyik patch van neked fen? 8.0.2? nekem azzal nem megy a GEnie Scout...tömörítetlenül se.... 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
csak ugye a lelkiismeret miatt meghagytam õket olyan szarnak mint amilyenek😄
5 bajnokságra vagyunk pltõl
En most a szanalmas 18.helyrol feljottem 9.re mar orulok ha UEFA meglesz ilyen szanalmas rajt utan, Zarate most kezd beindulni, frissen igazolt Delgadonak meg rozsdasak meg a labai.
Born to win
egyébként most per pill csontutolsok vagyunk a bajnokságban, még jo hogy angliában elég hosszu egy idény, igy van még lehetõségem gyakorolni😊
küzdünk küzdünk
Én közben arattam 1 laza hazai gyõzelmet.Cícero nagyot játszott!

elsõdleges cél a profizmus elérése
8 forduló után asszem 4. vagy 5. vagyok, Reading ellen jáccom köv meccset, de majd holnap/holnapután attolfügg, ahogy idõm engedi 😊
de most eltávozom géptõl, megvolt a mai adag, sziasztok 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
offba kukkancs be.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Egyszer volt nekem is hasonló mázlim h 90dikben kettõt lõttem és nyertem is talán...
WBAval fél szezon után vezetem 2 ponttal a bajnokságot 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Soma, pepe az eredményeket mindjárt felviszem a tabellába 😊
hihetetlen, 1 szabadrúgásból kaptam a gólt...ezenkívül volt még 1 kapuralövés..náluk Enke természetesen kifogta a csapatom szemét is.

a gép lerúgta ezt a no-name kapust is 3 hétre 😄😄D
Lievrpool elleni BL-negyeddöntõ. Frey lesérül.. Avramon nincs nevezve.. Kapusoknak ennyi.. U18ból felhoztam egy szimpatikus nevû srácot, és a vezérletével 2:1re nyertünk itthon. 8ast kapott 😄

Mike, nálam valamiért nem mûködik a genie a patchel, mondjuk elõtte sem mûködött még 08'ban 😛 Mi lehet a gond? Nem tömörített a mentés, ilyen üzenetet kapok:
Vagy Miniscout jött már ki? Mert én még nem találtam.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi