Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem lenne érdekes,ha a Milanban nem Kaká és Gilardino játszott volna 😄
Bevált a taktika, de mára ennyi. Jó éjt.😊
Sztem egy fél órán belül befejezõdik nálam az elõ szezon
akkor dobok képeket
Mondjuk van egy két fölösleges amit megbántam: Abass, Dourandi. De a nagy része elég jó szerintem.
Nekem tutira nem lenne hozzá türelmem

Tud vmit a csávó.... Most le is igazolom 1 milláért, az mind1 h h védekezik ha így fejel 😄D 14bõl 14gól szöglet vagy oldalról való beadás után, kb 13at befejelt egy meg ilyen lecsurgó labda.... 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Born to win
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ha mér itt tartunk nincs valami lájtosabb fontod ebbe a lokóba?😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egymás után kettõ meccsena 93. percben egyenlítenek ráadásul úgy hogy 1 perc alatt a 2. meccsen 2-õt is lõttek EZ NEM LÉTEZIK! ui_:fennvana a peccs) <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
(lemondtam a Debrecennél, és Róth Antal vette át a csapatot, így õ van az u21 válogatottnál és a Lokinál is...)
Vivimos por ti, vence por nosotros.