Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
kissé védekezõ felállást választottam, bizakodtam a döntetlenbe, meglett az eredménye 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Vezettem 1-0-ára, végig jobbak voltunk. Eredménnyel elégedett vagyok az elsõ helyezett ellen 😊

Nekem pedig asszem hazai meccsen már lehet relaxolni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fulham - West ham 2:1
Everton - Fulham 4:2
Fulham - Aston Villa 2:1
észrevettem h az uj peccsel a félidei utasitás igensokat változtaat ( everton ellen felidobe3-0volt, villa ellen 0-1 )
Van egy "kis" gondom. Feltettem a legújabb patchet, de nem kezdtem új játékot, hanem folytattam tovább az addigi mentésemet. És azóta a játékosaim tuljadonságai folyamatosan esnek lefelé és piros nyíl van mellettük... Pedig az edzéshez hozzá se nyúltam.
<#nemtudom>#nemtudom>
Ezt a patchnek köszönhetem vagy valami teljesen más lehet az oka?
Born to win
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Folytatom a Welling-et, de a bajnoki címnek köszönhetõen inmáron a Nemzeti Conference (ligában).
Kb 20 semmitsem érõ játékossal nem hosszabítok szerzõdést (akik eredetileg itt voltak), szal nagy mozgolodás várható az átigazolási piacon.
Szeretnék feljutni, bár a vezetõség felé sztem nem ezt fogom igérni 😛
jelentkezem még késõbb képekkel fejleményekkel stb.
Millerért most bejelentkezett a Spurs, Bednar most kezd belejönni 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
elsõ bajnoki:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
otthagytam ahova menti és tökéletesen megy
editor \ load dB \ 802 \ betõti aztá competitionsbe megkeresed & beállítod azt a bajnokságot amiben akarsz berhelni. Ha +van duplakatt , belemész , teams fül , kijelölsz 1 csapatot , swap , felugró ablakban megkeresed azt a csapatot amivel akarod majd helyettesíteni , ok , save , end 😄
kapod qtya :))
ezt kérdeztem vazz, nekem ebben kell segítség
az editor része már kész ...
hogy kell életet lehelni az elkészített cuccba ??? 😄
hova kopiljam be ?
ide kopiltam az új saját kis csapatom dB-jét
de new game-nél nem lelem a csapatom az adott ligában 😞(