Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
nemtudom, talán a játék honlapján fentvan

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
csak mert az alapba nagyon jó a backround és az kéne. Nem tudod honnan lehet azt megszerezni??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunnersboy
3meccses durwa széria elsõ meccse volt Man city ellen (köv 2, Arsenal, Bolton)
kissé védekezõ felállást választottam, bizakodtam a döntetlenbe, meglett az eredménye 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
elm. abba az alap skinbe nem lehet

Forza Italia
Srácok ami alapból van skin a játékba, abba hogyan tudok kiegészítõt bemásolni??? Mert sehol se találom. Elõre is köszi a választ.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

West Ham - Manchester United 1-1

Vezettem 1-0-ára, végig jobbak voltunk. Eredménnyel elégedett vagyok az elsõ helyezett ellen 😊

soma22
flex

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
mihez gratulálsz?😄

nem szereztem pontot😄

Forza Italia
grat. Melyik skint használod??

Mike94
a genie scout egészségesen használható az új peccsel indított gammához 😊

Darkon
Grat! Gondolom Ujfalusi-nak orultel.

Born to win

soma22
elsõ meccsünk😊

Mármint a régi scout, vagy régi peccs? 😊

soma22
letoltuk mi is, grat pepének(egyébként somának😄), azt hittem itt nem lesz szopatás, de nem maradtam ki belõle😊

Jó a régi is nekem.

802-höz van mûködõ scout?

Elõbb játszottam Morr3lo-val(Werder), a végeredmény 5-2 lett én az Arsenallal voltam hazai pályán. Gólszerzõk Eduardo 3x, Adebayor, Walcott ill Diego 2x. Sajnos nincs képem mert Mor3llo gyorsan elkapcsolta😄

Gunnersboy
bajnoki + tabella 😊

West Hammal kedztem. Hoztam egy ifit, scout ilyennek igéri:

Darkon
Granada 2-3 Villareal istenem eljutottam oda hogy egy ilyennek orulok😊 15.vagyok

Born to win

Mor3llo
Grat!
Nekem pedig asszem hazai meccsen már lehet relaxolni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
3bajnoki után:
Fulham - West ham 2:1
Everton - Fulham 4:2
Fulham - Aston Villa 2:1

észrevettem h az uj peccsel a félidei utasitás igensokat változtaat ( everton ellen felidobe3-0volt, villa ellen 0-1 )

Arsenal mentésem elszállt... Illetve mindig kilép... Háh.... Engem direkt szvat a gém 😞

Helló!

Van egy "kis" gondom. Feltettem a legújabb patchet, de nem kezdtem új játékot, hanem folytattam tovább az addigi mentésemet. És azóta a játékosaim tuljadonságai folyamatosan esnek lefelé és piros nyíl van mellettük... Pedig az edzéshez hozzá se nyúltam.
<#nemtudom>
Ezt a patchnek köszönhetem vagy valami teljesen más lehet az oka?

Darkon
Enis folytatom az fm-et. Onlany jatektol kedvet kaptam hozza. Eddigi legrosszabb szezonomat kezdtem. 17.vagyok 7mecs utan 5pontom van<#wow2>. UEFA-t igertem a vezetosegnek. Most bejutottam a csoportkorbe.

Born to win

Gunnersboy
most betöltöttem, látom elfelejtettem elmenteni így megin a West Ham ellen jött a meccs, szerencsére ismét csak nyerni tudtam, ezuttal Dempsey duplájának köszönhetõen 2-1re 😊

Darthmushroom
hi! grat mindenkinek! végetért az elsõ szezonom a Blackburnel! 6.hely a bajnokságban és uefa kupa gyõzelem! este hozzom a képeket! jo sokat igazoltam 70millábol meg is volt a pénz mikor megjöttek a játékosok csõd! remélem nem lesz pontlevonás!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

0202milan
hello,grat mindenkinek!egy kis szünet után ismét megjött a kedvem fm-re,😄

FORZA MILAN!!

myl0
Szép "reggelt" mindenkinek!
Folytatom a Welling-et, de a bajnoki címnek köszönhetõen inmáron a Nemzeti Conference (ligában).
Kb 20 semmitsem érõ játékossal nem hosszabítok szerzõdést (akik eredetileg itt voltak), szal nagy mozgolodás várható az átigazolási piacon.
Szeretnék feljutni, bár a vezetõség felé sztem nem ezt fogom igérni 😛
jelentkezem még késõbb képekkel fejleményekkel stb.

GTheo
Végre megtaláltam a megfelelõ csatársort, Ishmael Miller - Roman Bednar .
Millerért most bejelentkezett a Spurs, Bednar most kezd belejönni 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
Millwallos mentésemet tönkrevágta a sorozatos hiba, ujratelepités tan nemtudtam betölteni, így kezdtem egy új angol mentést, kicsit "könyebb" körülmények között, a Fulham csapatával 😊
elsõ bajnoki:

Jabba
há pedig csak a csapatcsere volt + save as ...

kapod qtya :))

soma22
akkor elbasztad, ha nekem ment elsõre...😊

Jabba
ilyet nem is kérdez 😊)

soma22
és amikor ujat inditasz akkor a te adatbázisodat választod ki?

Jabba
kiszedtem mindenhonnan , maradt az orig. doc. & sett.-be és akkorse mén 😞(

soma22
mert másolgatod össze vissza😊

otthagytam ahova menti és tökéletesen megy

Jabba
azé mondom, hogy valami árulás van 😊) nekem nem müxik 😄

soma22
tévedsz, tökéletesen megy😊hagytam a doc és settbe ahova alapesetben menti és kész

Jabba
nm - beüzemelni úccse tudod (énse) :SA😄FA:SDASD:ASF

soma22
kösziii😊

Jabba
ja 😄
editor \ load dB \ 802 \ betõti aztá competitionsbe megkeresed & beállítod azt a bajnokságot amiben akarsz berhelni. Ha +van duplakatt , belemész , teams fül , kijelölsz 1 csapatot , swap , felugró ablakban megkeresed azt a csapatot amivel akarod majd helyettesíteni , ok , save , end 😄

soma22
de hogy az anyámba cserélsz ki két csapatot?
ezt kérdeztem vazz, nekem ebben kell segítség

Jabba
😄
az editor része már kész ...
hogy kell életet lehelni az elkészített cuccba ??? 😄
hova kopiljam be ?

soma22
áhh, kikészítesz...

Jabba
kicseréltem 1 olyan csapatot ami az nb2-be volt 1 olyannal amit én csináltam ...

soma22
háde mit kell átállitani editorban?nekem az nem egyértelmû

Jabba
elviekben updates\update-802\db\802
ide kopiltam az új saját kis csapatom dB-jét
de new game-nél nem lelem a csapatom az adott ligában 😞(

soma22
ha segitesz akkor 2en agyalunk majd rajta😊