Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is vafgyok, s leszek is holnap hajnalig :SADSADAS

fsgh
ígérek én minden hülyeséget😄Dd középmezõnyt😛 ilyen 12-10.hely

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy
én vagyok még egy kicsit:d
2 vereség után jó is volt újra gyõzni, fontos 3 pont volt😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bubu13
mit igértél hanyadik leszel?

EEE 1899

fsgh
senki nincs itt?😄

akkor írok én😛 Portsmouth elvert 2-0 idegenben voltam...(mondjuk számítottam rá,nem is õket kell elverni az idén😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Félszezonban 8. vagyok a Barnettel 🆒 😊

alakul 😊

fsgh
QPR - Sunderland 1-0 Jiménez...eddig csak õ lõtt gólt😄

az nem baj... Lesz még így se 😊

fsgh
Bolton - QPR 1-0 :S

ellenük 3-3aztam :o Sok sikert velük 😊

kraawz
angol 4
darlington
welcome

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

grt! további eredményeket is kérünk 😊

fsgh
Na milyen meccsel kezdek a Premier-be?😄DD

oké balfasz vagyok😄ASDASd lemaradt a gólszerzõ...mind 2 gólt Luis Jimenez lõtte😊

én miért nem lövök labdaelvesztõs, tiezenegyesbõl kipattanó, s kapus által indítás gólokat? miért csak a kurva gép?

Na jön az utolsó... Ideazai ppályán. Hat pont kéne

de ilyen után...? ez azért eldurrantja az agyamat :S

Gunnersboy
nemugyvolt hogy nem idegeskedsz ezentul, a Barnettel? 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
grat😄

kraawz
képt

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

McFrost
elégedetlen volt és 9M-ért megvettem , jött még Nani is

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

köv meccsen kötelezõ gyõzni. Felakarok jutni, nem szeretnék mégegy idényt angol 4-ben... De ha a gép így csal, nem fogok tudni ( négy üreskapuba lõtt bomba... )

fsgh
😮 Gratula😊

am elég nehéz frissen feljutott csapattal erõsíteni:S Jiménezen kívûl egyenlõre nem nagyon találtam jó embert aki el is jönne...(Foti a Sampból van még nálam csereként...)

GTheo
Elsõ meccsem elég jól sikerült 😊

Mondjuk én 4-1nél lefújtam volna 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Andersont a MUból h a picsába hoztad el ? 😄
Régebbi mentésemben a Spursbe alig tudtam elhozni...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
😄én is nefélj

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

KURVA ANNYÁT A KÖCSÖG Játéknak. kétszer vezetnek, és úgy gyernek 4-2-re, hogy 4-szer eladjuk a játék... a fasszopó kurva annyukat :@

McFrost
jaja , gondolkodtam is rajta vagy 0,21 másodpercet:d

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

soma22
hallod deszar vétel volt:SDADASDSA

soma22
egyenlõre egy : guardado-lulinha-sergio-assulin
fortune

kp-val állok fel, de át kellene alakitani, hogy luli tkp-t játszon😊

McFrost
nem baj , ha van mellette egy Anderson:d

McFrost

soma22
lulinha már most 18 évesen is állat a deporomban😊

kicsit asszem át is szabom a taktikát, hogy jobban feküdjön neki😊

GTheo
Grat 😊
Hányadik évben igazoltad Lulinhát ?

McFrost

ne add kölcsön:

ha nem volt válogatott, nekem sose ad =( ( ez azért idegesítõ, mert ölég sok nem válogatott, nem eus playa van... )

Lesznek itt izgalmak kérem szépen 😊

GTheo
Remélem megadják... 😄

fsgh
ó je😄 bejött az a bug amikor a játékosom 0ft fizetést kér😄DDD

nem kell neki munkavállalási? :o

GTheo
Tudom, anno talán a 2007ben nyomtam velük, Kris Commons és Nathan Tyson elég jó húzóemberek voltak 😊
Cruzeiro tartalék a legjobb hely, olyan embereket hozok el kölcsönbe... 138 CA-s bal futó, legjobb játékosom 125ös asszem...

Franc egye meg, 88. percben egy távoli megppattanó lövés miatt nem nyertem... az idgesít, hogy sok a távoli megpattanó lövés...

áá, Swansea... Õ ejtett ki két kupából :@

fsgh
Nottingham is jó😊

GTheo
Spursös mentés, MU ellen félidõben 2-0val fordulunk, majd az utsó 5 percben a MU megfordítja a meccset...
SWANSEA CITY a kiválasztott 😊

Gunnersboy
én voltam a Millwallal és a Notthingammel is, sztem mind a 2 szimpi csapat😊

Ngeri
na épp ez az indulj a leedsel...az izgi csapat se oan szar..

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

GTheo
Milwall nem szimpi nekem :\
3. osztályból a Carlisle, Swansea vagy a Nottingham a kiszemelt, esetleg a Leeds, de õk ponthátrányból indulnak vagy mi? lehet rosszul rémlik.

Csak a Barnettel ne 😛 Amúgy mivel baszott fel, s kivel vagy?

Ngeri
kezdj a millwallal ok? én most kezdek getafevel..

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.