Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
tess: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ngeri
de ez a lógómûhely hol található??

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Darthmushroom
hát érd mikor lesz a heti manager választás! (remélem még van esélyem😛) meg reménykedek h szintet lépek és 3szintû tag leszek!😊

Darkon
Gazdalkodj okosan 8. epizod: 850E euro atigazolasokra de most megszivjak mert adtak 72M a berekre enmeg alacsonyan tartottam a fizeteseket es 42 millio a jelenlegi, majd atcsoportositok. A vezetosegnek<#mf2>

Born to win

soma22
nincs konkrét nap, de általában hétvégén, a lényeg hogy mindenki jelen legyen közülük.miért?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darthmushroom
egy kérdés melyk nap lesz a vezérek gyûlése??? amikor döntenek a heti dolgokrol!

soma22
ha logora gondolsz, akkor vagy az offban kérj meg valakit, vagy a logomühely nevû topikot keresd meg

soma22
ha jol emlékszem ott kell lennie a két irányitott csapatnak a játék státusznál, és a jobb oldalán az állapotát látja. ha odakattint átveszi a csapat irányitását.

Ngeri
valaki el tudná mondani pontosan hogy hol lehet csináltatni a nevemhez fejlécet??

RicsiPontaz
Sziasztok!

Kerestem a régi off topik topikot vagy a segítséget, de csak ezt találtam. 😞 Szóval itt kérdezem meg. Valaki esetleg tudna segíteni?

Az lenne a problémám, h 2en játszottunk hálózati játékot FM08-al. Minden fasza volt, meguntuk, mentettem, mert én vok a szerver, abbahagytuk. És ma szerettük volna folytatni, betöltöm a mentést, õ látja is a szervert, de mikor rácsatlakozik, akkor új hálózati kliensként van benn. Hogy lehet megcsinálni, h visszakapja a régi menedzserét?

http://rovers.try.hu - A klubról magyar nyelven!

Darthmushroom
hi all! grat mindenkinek a többieknek meg kitartás!😊

soma22
5. vagyok, igy melobol macerás, majd a végén tolok

Darkon
Tabellat tolsz?

Born to win

soma22
valenciábol(3. hely) csentünk 3 pontot, ami igy a vége fele igencsak jol jött

Üdv! Folytatom a Barnetes mentést kb fél négyig, azután tovaszállok kb fél hétig, Nyíregy elleni meccsre, majd folytatom a bArnetest mentést 😄 Jó lenne ma lejátszani a szezont.

soma22
asszem jo vétel volt akkor😊

Darkon
Nani nalam elszurkult, eladtak meg jo regen es Portu galiaban lerobbant, most leigazolhattam volna ingyen.
Thiago:

Born to win

soma22
anderson-nani párosra fáj a fogam, de most igazoltam thiagot barcátol sergio helyére.

Darkon
Nekem David akit 6 szezonnal ezelott hoztam brazil favellakbol, kineveltem 7.20as atlagot produkalt minden rendebeen volt, szerette a csapatot, most fogta magat es atigazolt a Fulham-hez ingyen. Amugy kb 20Meurot erne ha ezt tudom decemberben eladom, szemetje. Mellesleg fulham Andersont is igazolta 7Meuroert mert elegedetlen volt MU-ba, Depor meg Bodmer-t ingyen!

Born to win

soma22
nekem egyenlõre még nem annyira élvezetes, nagyon sok a formabeli változás a játékosoknál, nem nagyon tudnék senkit mondani aki folyamatosan tudna hozni egy jó átlagot. guardadon lp ugy felbasztam magam hogy eladtam a picsába a juvénak 29,5 misiért.
semmit nem csinált a 2 év alatt amiota irányitom a deport, és most elkezdett sirni, hogy továbblépne. hát menjen

Darkon
<#eljen>
(legjobb a a La Liga)

Born to win

kraawz
darlington csodakapust igazolt. SZÛCS LAJOS ! 😄

119/119 , legjobb kapusom meg 81 CA volt 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

cd rey-bõl kiestünk,de a "kiskupában még megvagyunk
soma22
miniscout?😄

kraawz
scout nélkül jó lesz angol 4 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
real ellen egy hihetetlen 2-2es döntetlet értem el. eddig 3 meccsen 3x kaptunk ki, ugyhogy most öröm van😄

soma22
jo lenne dumánunk😄

Fabio Capello
Grat mindenkinek, sajna csak most jutottam gépközelbe, de igyekszem többnyire pontosan figyelemmel kísérni a történéseket 😊

Grat a feljutóknak, azoknak akik sikerszériában vannak, és kitartás a gyengélkedõknek 😊

Bajzát jo választás volt,hátra van 14 meccs,de lehet h meglesz,mondjuk 2 éves terv a feljutás,de második ligában biztos idõzünk vagy 2 évet.a keretem szerény jobbára ingyen igazolok,de már pár jo aláírást megszereztem!
Ngeri
na de jó:S

fsgh
én most megyek el😄 a többiek meg alszanak vagy mittomén😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ngeri
Reggelt
van itt valaki akivel lehet társalogni?😄

fsgh
Soma: :SSS

Magic: Watford jutott még fel.

Hamary:Gratula😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
gondoltam idegenben normál felfogás, nem támadunk kontrázunk ahogy szoktuk. persze egy olympiakosz akkor kaliberû csapat, hogy ugy a kapunk elé szögez mintha a világválogatottal játszanánk.
visszaálltam a normálra, majd 5 csatárra a 2. bekapott gól után, de persze igy sem találtuk el a kaput, egy guardadoval, elmanderrel, lulinhával.
elmehetnek a retkes bus picsába

soma22
utálom otthon kezdeni az ilyen meccseket.
baromi nehéz lesz a visszavágó:

Hét ezer nézõ elõtt aláztunk 😛 Újabb rnagadó

Újabb megnyert rangadó :o Következõ rangadó az elsõ ellen lesz idegenben :S. Jelenleg harmadik vagyok, ezzel a fantasztikus gyõzelemmel 😊

Barnet - Wycombe 2-0 😊 Fontos rangadó volt

Magic Boy
A Swensea nagyon jó csapat sok sikert hozzájuk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Leeds, Bristol Rovers

Magic Boy
Majd írd meg, hogy ki nyerte a rájátszást.

Magic Boy
Grat! Jövõre elõre a nemzetközi kupaszereplésért!<#eljen>

Hát ez kész. Egyszer volt már kölcsönben három hónapig, megláwwolt minket 😄

fsgh
áhh Fulham megvert 2-1-re...minimum egy döntetlent érdemeltünk volna😛

egy kis stat: 6 élvonalbeli bajnokimból 3nyertem elsõkörön😊

na mind1 mára ennyi volt😊 Majd kedden jövök😊 (addig nem leszek fm közelben...)

hát jó lenne. De igazából jövõre tervezem, idén szép eredmény lenne 😄

fsgh grat 😊

fsgh
Nagyon jó meccs volt!! érdemes a statisztikát nézni! Sokkal jobbak voltunk😊 Csak az a köcsög Utaka mindig belebotlott a labdába :|

Gunnersboy
hát azért a feljutást beigérhetted volna, úgyis meglesz 😛

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bétor vagy 😛 Én sose ígérek olyíat, amiben nem vagyok biztos, hogy összejön 😊 Itt se ígértem feljutást, csak középmezõnyt, az volt a minimum 😊

akko ki leszel paszva😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"