Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Kerestem a régi off topik topikot vagy a segítséget, de csak ezt találtam. 😞 Szóval itt kérdezem meg. Valaki esetleg tudna segíteni?
Az lenne a problémám, h 2en játszottunk hálózati játékot FM08-al. Minden fasza volt, meguntuk, mentettem, mert én vok a szerver, abbahagytuk. És ma szerettük volna folytatni, betöltöm a mentést, õ látja is a szervert, de mikor rácsatlakozik, akkor új hálózati kliensként van benn. Hogy lehet megcsinálni, h visszakapja a régi menedzserét?
http://rovers.try.hu - A klubról magyar nyelven!
Thiago:

Born to win
Born to win
semmit nem csinált a 2 év alatt amiota irányitom a deport, és most elkezdett sirni, hogy továbblépne. hát menjen
119/119 , legjobb kapusom meg 81 CA volt 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
cd rey-bõl kiestünk,de a "kiskupában még megvagyunkHa érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Grat a feljutóknak, azoknak akik sikerszériában vannak, és kitartás a gyengélkedõknek 😊

Bajzát jo választás volt,hátra van 14 meccs,de lehet h meglesz,mondjuk 2 éves terv a feljutás,de második ligában biztos idõzünk vagy 2 évet.a keretem szerény jobbára ingyen igazolok,de már pár jo aláírást megszereztem!FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
van itt valaki akivel lehet társalogni?😄
Magic: Watford jutott még fel.
Hamary:Gratula😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
visszaálltam a normálra, majd 5 csatárra a 2. bekapott gól után, de persze igy sem találtuk el a kaput, egy guardadoval, elmanderrel, lulinhával.
elmehetnek a retkes bus picsába

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

egy kis stat: 6 élvonalbeli bajnokimból 3nyertem elsõkörön😊
na mind1 mára ennyi volt😊 Majd kedden jövök😊 (addig nem leszek fm közelben...)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
fsgh grat 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"