Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Nem kevés pénz... Azthiszem én a WBA-val nem kaptam ennyit, sõt tuti h nem.
Felbaszta az agyamat a game, új gamet kezdek, szerintem angol 3. vagy 4. osztályban kezdek 😊
Várom az ajánlatokat hogy szerintetek ott kivel "jó" kezdeni 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

természetesen egyik játékos se akar elmenni -.-

na, bevétel kezd minuszba menni... kezdek aggódni, hogy szezonvégén mínuszban leszünk. ( s mindez azért, mert 5 ezerrel túlléptem a keretet :S )

Mike94
grat, jól elverted orálékat <#worship>

forint 😄 <#idiota>

Én egybe kaptam meg amikor PL-t játszottam

Huh gyerekek, izgi az angol negyed osztály 😄

soma22
tudjuk

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
+ a kozármisleny helyére tettem be a csapatot, igazolási pénzbõl vettem meg Chaurantot, nem invesztáltam tõkét a cselzitöl 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
jól indul az NB2 😄

(minden jatekos a szurke pléják értékeit kapta, csak a nevüket irtam át + akiket igazoltak a nyáron tényleg idehoztam, még mielõtt csalással lennék megvádolva -.- (aki nemakarja nemveszi magára, ugyis tudjátok kikre gondolok😄)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
bazz kaptam egy csomó pénzt a tv-s jogdíjakból de nem írodik hozzá a számlához😞

(tudom senki se játszik forintban😛 ezért leírom ez 27 millió font)

jaa lehet hogy csak most értem meg😛 ezt a követekezõ szezonban folyamatosan adagolva kapom meg?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

huha, azért az nem jó :S Adj el játékosokat, vagy barimeccsek 😊

fsgh
kisebb gazdasági válság van itt mióta megkapták a feljutási prémiumot a játékosok:SS -2millió fontban vagyunk most😞

így érdekes lesz az erõsítés...De legalább Jimenez jön😊) bár meg fog szakadni a szívem mert Buzsáky posztján játszik:SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

grat!

nálam is a mancitys mentésembe mindent vittek.

off:

http://youtube.com/watch?v=qLfrM4xA3YM

de gyûlölöm, õket......... :@

fsgh
Azta most nézem az Arsenal kicsit durvul!!😮

Bajnokságot nyertek,Fa kupát nyertek,Ligakupát nyertek,BL-t nyertek!!!

Mike94
akkor lett volna igazán szép ha csak kettõt lõsz a wbanak 😊

fsgh
ja😄 102 pontom lett volna ha a Plymouth nem egyenlít a 94.percben-.- de ez legyen most a legnagyobb baj😄DDd

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Mike94
de kicentizted 😄 <#worship>

fsgh
köszi😊 De azért könnyebb volt mint gondolod...Flavio Briatore ott van a csapatnál ezáltal a klubnak össz vissz 20millió fontja van!! (amit meg is kaptam igazolásra mind mert beigértem a bajnoki címet😊 )

fsgh
Buzsáky egy állat😄 akkora gólokat lõtt😄 egyik a hónap gólja is lett😛

Bajnokcsapat!!!!!😊)))

elsõ szezonban feljutás a QPR-el? 😮

<#worship>

hol lehet letolteni?😄
Magic Boy
Ja az kimaradt, hogy a VKP visszanyilazva védõnek.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nem kaptak hozzá licenszet. De lehet letölteni.

Megjöttem a Tescoból, folytatódik a küzdelem 😊

ja és címereket nem töltöttem voltaka csapatoknak csak ahol énvagyok bajnokság ott nincs:S
Magic Boy
Az enyém 4 - 5 - 1.
4 védõ - 1 VKP- 4 középpályás (a 2szépsõ fölnyilazva a csatár mellé) - 1 Csatár
Az egész taktika a kontrajátékra épül és egy szögletvarríációra amivel sok gólt lehet szerezni.

fsgh
nekem támadó, a mentalitás is az... 2 szélsõ kp felnyilazva támadó középpályára 2középsõ középpályás(általában ide védekezõ középpályásokat teszek...) plusz egy irányító TKP aki Buzsáky vagy Rowlands...

Magic Boy
Bocsi bajnoki címet akartam mondani.
Az én taktikám is egy csatáros, de azok szerint akik kipróbáták túl védekezõ.

fsgh
csak 1 meccsre West Brom ellen pont játszhat.

Delgado és õ a legjobb csatáraim...De mivel 1 csatáros a taktikám bõven elég ez a 2 jó csatár😊 Buzsáky meg mögöttük osztja a zsugát😄

fsgh
thx mindkettõtöknek😊

Magic: a feljutás már megvan a bajnoki címért megyek most😊

Magic Boy
Ferreira hány meccsre dõlt ki?
Mennyire kulcsjátékos, és milyen a cseréje?

soma22
meglesz ez

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Verd meg a WBA-t és feljutsz.
Hajrá!<#eljen>

fsgh
na annyira mégse vészes a helyzet😛P

West Brom meg kikapott szal 3meccs 4pont elõny😊

hát elvileg haverom küldte át:S de lehet h nemjo:S nemtudotok valami normális csomagoT?:S
fsgh
Kifogyott a lendület a fiukból:S (mondjuk eddig is döcögõs volt így a vége felé)
4meccs van még hátra és a West Brom feljött 1 pontra...ráadásul még meccselek még velük is😄 (ami a formámat ismerve nem olyan vicces:S)

100pont viszont tuti meg lesz😄 (4meccs és még 7pont kell...)

Gunnersboy
ezek 07hez valo mezek még

Magic Boy
A címereke töltötted vagy alapból volt mindenkinek?

Magic Boy
A 3D-s mezcsomagot honnan szedted?

Magic Boy
A Karlsruhe fiókcsapata lettem az Oggersheim-mel és nekik köszönhetem a pozitív mérlegemet is (4-szer játszottunk velük a szünetben).
Remélem sikerül szereznem tõlük 3 (azt hiszem ennyi lehet egyszerre nálam) nagyon jó kölcsönjátékost és akkor símán meglesz a feljutás amit beígértem.

1 kerdesem lenne😄 az méárt van h mindenkinek van címere? még a legkisebb bajnokságban is mindenkinek😄 meg a mezén a szponzor-.-... de nekem za angol premier ligába senkinek nincs se cimere se szponzora-.-' ez mérvan?
Magic Boy
Elõre a bajnoki címárt és a 100 pontért.
Hajrá.<#eljen>

fsgh
igaza van Magicnek ennyi kapott gólnál ne csatárt keress😉

fsgh
Roma tartalékoknál volt.

Magic Boy
Látod én szóltam, hogy csinálj valamit a védelmeddel, ha rendbekapod símán feljutsz.

fsgh
6 fordulóval a vége elõtt megvan a feljutás!!!😊))

a következõ fordulókban a célkitûzés: Bajnoknak lenni és 100pontnál többet elérni😛

Magic Boy
Honnan igazoltad?

fsgh
QPR - Sheff Wed 5-2 Mindenki belõtte a helyzetét😊 támadásilag legalább már ujra rendberázottak a fiuk...

McFrost
minden készítõnek legyen egy kisöccse és õ legyen az apja!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8