104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    pedig nekem szokásom volt az éppen aktuálisan kiválasztott bajnokságánál az adott országban korábban tevékenykedő zsarnok nevében kezdeni játékot
  • korbin555
    Van egy a játékban egy forbidden names nevű terjedelmes lista(data-db-1500-edt),ami olyan neveket tartalmaz,amiket nem lehet választani a menedzsernek.Mindenféle sorozatgyilkosok,nácik,államfők,zsarnokok.Elég díszmadár társaság,Sztálintól Fidelig,Ted Bundytól Hitlerig,még Putyin is benne van.Orbán Viktort viszont nem találtam.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.24. 08:07:42
  • Darthmushroom
    Ő a valóságba is jó játékos, sok klub is érdeklődik iránta, pl. a Moyes féle United-nál is állandóan szóba volt, am videók alapján ilyen Hernanes típusú játékos szóval nagyon szívesen nézném a Lazioban :D
  • korbin555
    Egyetlen magyar stadion (át)építése sincs benne a játékban.
    Nagyon nem lepett meg.Talán 2-3 létezik rajzasztalon,a többi még utópia.Majd egyszer nekiállnak alapon csak nem tehették be a játékba.
    Viszont idén sem csinálták meg a tartalékcsapatokat.Az NB1-ben csak 5 klubnak van tartalékcsapata,még a Fradinak sincs.
  • Volcanor
    Éverton Riberio.
    10-15 millió € közötti összeget kérnek érte scout szerint.
  • Volcanor
    FC United-nél csak egy 2013-ban épült stadion van, és nincs folyamatban lévő.
  • Darthmushroom
    bétásoktól kérdezném a magyar stadion fejlesztések benne vannak a játékba? ugyebár valami 32 csapat kap újat vagy újítják fel jelenlegit. másik h a FC United-nek benne van e mert az már épül a valóságba sőt jövőre át is adják.
  • korbin555
    Kicsit tapogatóztam,majd szépen belőttem magamnak egy világklasszis menedzser értékeit,és kipécéztem a német válogatottat(A fake fájl törlése után).Jól meglepődtem,mert a keretben nem volt egy szál ember sem.Először taktikát kell beállítani,aztán lehet nekiállni feltölteni a keretet.A 14 taktikái persze miért is lennének jók,nem engedi importálni.Szóval egy év után megint lehet újakat gyártani.Ez eltartott egy darabig,meg az is,mire összeszedtem 23 embert.Megnéztem a staffot is,egy regiment edző van,még orvosból is hét.De itt nem számít a pénz,a DFB a góré.
    Az EB selejtező két hónap múlva kezdődik,az elvárás felém a könnyed továbbjutás.Szerencsére Gibraltár és Grúzia lesz a két első meccs,azt talán az én bénázásom ellenére is megnyerik.Aztán szép lassan csak belejövök.Majd holnap kiderül,mára ennyi elég volt.
  • Volcanor
    A fenti kijelző elég érdekes...
    Az eredmény is fordítva van, a Sevilla címerét meg lecserélte valami másra.
  • korbin555
    Hoppá!!!
    Éppen törölni akartam egy untitled games nevű mentést.Még csapatot sem választottam.
  • geo91
    nem

• korbin555
    Én is valami hasonlóra állítottam.(Nem cserélnéd el velem ezt a gyereket Kopunekre?Odaadom mellé Rocchit is.)
  • geo91
    én is így szoktam beállítani magamnak

• korbin555
    Jogos,az is lehet.Valószínűleg én is tudnám az Nvidia Gamestreammel.Az biztos,hogy a Shadowplay full HD-ben menti amit csinálok,1920x1080 videót is tudnék feltölteni,a játék engedélye nélkül is.
  • Sysfox
    Még anno FM2006-ban én is átállítottam a színeket, nem értem, miért nem lehet ezt alapból megtennie a készítőknek. Pl. 5 alatti érték piros, 5-10 között narancssárga, aztán fokozatosan világosabb zöld mondjuk.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.23. 21:01:59
  • korbin555
    Az egész skin is ronda.Mihelyt lesz egy normális,már le is cserélem.
  • Volcanor
    Az nem lehet, hogy nem közvetlenül a játékból streameli?
  • Volcanor
    Én már át is állítottam a színeket, szerintem sem emeli ki jól alapból a magas értékeket.
  • korbin555
    Értem én.Egyszerűen csak azt furcsálltam,hogy ezek a jóemberek hogy tudtak belépni a játékba a Twitch jelszavukkal,mikor nekem nem engedi.De nincs rá szükségem,tovább már nem is foglalkozom vele.A 14 sem engedett beregisztrálni a Youtube jelszavammal,az sem hiányzott.
  • Sysfox
    Kicsit furcsa, hogy a 11-es és a 18-as tulajdonság színe között alig van árnyalatnyi különbség. Vagy csak a képen ilyen?
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.23. 20:46:31
  • Sysfox
    Blackburn Rovers 12. év

Ezt eddig sehol sem lehetett olvasni, ez már a "jelen". De már indul az új szezon... :)
  • kombány
    én erre gondoltam [URL=http://www.twitch.tv/directory/game/Football%20Manager%202015][/URL] aki megnézné hogy milyen a játék
  • korbin555
    Érdekes.Én sehová nem tudok belépni.Az összes social network opció szürke.Csak kattintgatok a nagy semmire.
  • LasDen #97887
    Aki ért angolul azoknak DoctorBenjyt ajánlom. Jó arc :D
  • kombány
    twitch tv-n nyomják már a közvetítéseket
  • korbin555
    Na akkor amivel tartoztam.
    Honvéd
    Honvéd B
    U21
  • geo91
    az nem, de házmestert elfogadok
  • bakkerman
    első La Liga meccs, FCB - Elche
    a match engine nagyon bejövős,mostmár tényleg kezd hasonlítani futball meccsre az amit lát az ember,persze a korcsolya effekt még mindig megvan,de egyébként király a cucc. Ma már nem fekszek le basszus
  • Peti2400
    valaki evertonról kép?
  • bakkerman
    Keita értékei magyar viszonylatban elég jók
  • LasDen #97880
    egy kisfröccs nem kell?
  • geo91
    köszi
  • korbin555
    Vécsei
    Baráth
    Bende Bende
    Holender
    Bobál G.
    Kader Keita
    A keretről majd kicsit később,mert akadt egy kis dolgom.
  • bakkerman
    első barátságos meccs
    elég szokatlan ez a teljesen új kezelőfelület,néhol keményen megbonyolították
  • geo91
    kérnék szépen képet a honvéd felnőtt keretéről (+ tarcsi és ificsapat) illetve a következő játékosokról (a hatszögletű grafikon is legyen rajta kérlek) : baráth boti, bobál geri, vécsei bálint, holender filip, kader keita + ha ott van, akkor donald bende bende. köszi szépen!
  • korbin555
    Szabin van még.De minden szónál többet ér egy kép.
  • LasDen #97874
    Csak a neve mellett nincs semmi jel, azért hittem...
  • korbin555
    De igen.Október 24-ig.
  • LasDen #97872
    Mr. Tesztelő, Suárez nincs eltiltva?
  • korbin555
    Mindjárt átdobom a logo/facepackot a 14-ből.