104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #97950
    "isten hozott ... öcsém ez a való világ"
  • bakkerman
    na meg a positioning 6,work rate 12 is elég érdekes,előbbire simán mehetne a 18 is,amennyire együtt él a játékkal,és bárhol is van,mindig eléri a labdát,meg jól helyezkedik,a work rate is simán mehetne 18-ra,irgalmatlan mennyiséget fut,és ott van mindenhol
  • zyndar
    Bakker, tényleg.... acceleration és agility minimum 17-18 kellene, hogy legyen. A jumping az önmagában vicc, neki kb 22 járna.
  • Sysfox
    De durván el vannak szállva ezek a fizetések! Hámesz 275.000 euró HETENTE? Kis túlzással nálam ennyit keres Masson KÉT HÉT ALATT, és a világ egyik legjobb csatára. Ennyit nem fizetnék senkinek sem. C. Ronaldo 700.000 euró hetente??? Vicc.

Mondjuk 2022-ben megkeresett a Real, próbaképpen elfogadtam, hogy ott mennyi az átigazolási keret, és valami 550 millió font volt... De aztán visszatöltöttem a mentést, és maradtam.
  • BBeno2
    kösz.

Roncinál elég vicces értékek vannak néhol...

pl. acc, agility, jumping...
  • Petteri
    nekem a '14-ben soha nem sikerült megcsinálni azt, hogy félidőben 0-2, vége meg legalább 3-2 nekem, remélem itt fog sikerülni... :D
  • korbin555
    Ronaldo
    Kroos
    James
  • Zenszkij
    nah ezt mindig elfelejtem, de így se jó

edit: meggyógyult :D
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.24. 13:01:18
  • korbin555
    Én csak átdobtam a 14-ből,bepipáltam a "reload skin when confirming changes in preferences" ablakot.Aztán reload skin,és kész.
  • Zenszkij
    első meccsem az u21 ellen, félidő 4-0 ide vége 4-4 LOOL miez?
  • Volcanor
    Dokumentumok/SI/FM15/graphics mappába (facepack, kits, logos) másoltam be. Beállításoknál meg kiszedtem a pipát a use caching...-nél, a reload skin-t pedig bepipáltam alatta.

Amúgy meg van már friss Facepack.
  • Zenszkij
    facepackokat, logokat hogy raktátok be? nekem nem akarja őket mutatni
  • korbin555
    A 14 éves generáltaknak már nem lesznek jogaik.

Más.Próbált már valaki iskolába járni,vagy itt minden kolléga nagy tudású Pro licences?Nekem azt írta,hogy amíg tanfolyamra járok,addig alacsonyabbak lesznek az edzési képességeim.Ez oké,csak nem tudtam megnézni mennyivel,mert a főnök nem enged suliba járni.Azt mondta egyetért,de szükség van az edzői képességeimre.
  • LasDen #97937
    Azt álmodtam, hogy a játékkal játszom. Őőő..hmm....
  • Zenszkij
    nah megszereztem én is a játékot, nem bírtam kivárni november 7-et :D
  • bakkerman
    igen bocsi,most meg én voltam a figyelmetlen :DDDD
  • BBeno2
    pont hogy a nettó bére 17 :D de nem fontos értem a dolgot csak figyelmetlen voltam.

tud valaki képet küldeni ronciról kroosról és jamesről?
    Utoljára szerkesztette: BBeno2, 2014.10.24. 12:27:33
  • bakkerman
    Messinek 37 millio a nettó bére,és abból 17-et kap meg,durva adózás megy ott a spanyoloknál
  • bakkerman
    Odegaard nincs benne az idei játékban,az úniós kiskorúak védelme törvénye miatt,mivel 16 éven aluli,nem tehették bele a játékba
  • BBeno2
    ja bocsi csak tök szét vagyok csúszva. látom az nem a nettó bére. sorry.
  • Volcanor
    Valahol írták, hogy az idei még nem került be.
  • korbin555
    Én nem találom.A Strømsgodset keretében nincs,pedig ott kellene lennie.A kereső sem találja.
  • BBeno2
    rakitic komolyan 13 milliót keres évente???? wtf
  • Darthmushroom
    a norvég csodagyerekről rak be valakit képet, Martin Ødegaard-ra gondolok, kíváncsi vagyok mit gondolnak róla a készítők az új fmbe
  • Petteri
    jó lenne valami világos skin, megbolondulok ettől a sötéttől... :D
  • gojoci
    A stadionok képei nektek sem láthatóak?
  • bakkerman
    agyamra mennek a játékosok,minden héten jön valaki azzal,hogy ők kezdők akarnak lenni (Montoya,Rafinha stb..),szépen elmagyarázom nekik,hogy egyelőre cserék,és hosszútávon számolok velük,de ők csak azért is visszapofáznak,és azzal fenyegetőznek hogy maguk mellé álíltják a többi játékost hogy bizonyítsák az igazukat,és széthúzzák az öltözőt. Na most ilyenkor mi van? Nem fogok berakni egy Montoyat az éppen jól játszó Alves helyett,csak azért hogy befogja,és ne lázadozzon. Vagy adjam el őket a picsába,de igazolni meg ugye nem tudok. Támadósorba meg abszolút nem egyszerű rotálnom,és helyet szorítani Rafinhanak,mert Neymar Messi meg Suarez élete formájában,és bitang egy trió,nem fogok kivenni belőle senkit...padon még ott várakozik Pedro is meg Munir
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.24. 11:43:00
  • korbin555
    Az ott van,persze.De egyébként is igazad volt.A 14-ből áthoztam shortlistben a német válogatottat,és kész is volt a keret.
  • G.Freeman
    Scouting oldal első lapjának jobb oldalán van a normál kereső ( http://kepfeltoltes..hu/141024/kereses_www.kepfeltoltes..hu_.png ).
  • Darthmushroom
    de ez az h válogatottnál az elején kb. erre nincs is szűkség mivel alapból megvan adva egy ilyen lista (ha jól emlékszek national pool néven), kb. az összes értelmes hazai játékossal.
  • Darthmushroom
    *névnél
  • Darthmushroom
    ahogy videóban láttam fent van a klub név, szóval oda kattintasz és az lesz a kereső sáv
  • dartonite
    Merre talalom a transfer search-ot?
    Lehet en vagyok csak vaksi de mintha csak scout-okon keresztul lehetne jatekost keresgelni?Ez nem lenne valami logikus.
    Nem melyedtem bele csak raneztem de ez az opcio(ill.a hianya) szemet szurt.Illetve meg az is hogy a meccsmotor sokat javult.A jatekosok ugyan meg mindig korcsolyaznak de joval tobb fele mozgas van, es kicsit realisabbnak is tunt amit eddig lattam.
  • zyndar
    Nem is értettem, mikor írtad. Rákeresel simán azokra a játékosokra, akik megfelelnek az "eligible for national team" feltételnek és ezekkel ki is tudod bővíteni a national poolt.
  • bakkerman
    kezdesz pl.: a szerb válogatottal,akkor betöltöd az összes szerb játékost,játékos keresésnél leszűkíted azokra akik behívhatóak,aztán szépen posztonként kilistázod magadnak (én általában piaci érték alapján csökkenő sorrendbe rakom),és akkor a legjobbakat tudod beválogatni,még ha nem is vagy képben annyira a szerb futballal kapcsolatban
  • zyndar
    Örülök, hogy ezt a fícsört benne hagyták
  • korbin555
    Jogos.Ezt a gyorslista tippet pedig köszönöm.
  • Darthmushroom
    szerintem meg egyáltalán nem hülyeség, a valóságba sincs fix válogatott keret. mindig a válogatott meccsek vagy tornák előtt kell leadni a 20-25 fős keret névsorát. ha meg megmaradt a régi fmekből a hazai játékosokból álló "gyorslista" akkor se perc alatt megadni adni egy keretet, sőt évről évre a generáltakat is simán hozzá lehet adni a listához h bővüljön.
  • korbin555
    A francba,kezdhetek új karriert.Elfelejtettem betölteni a német ligákat,pedig a válogatott mellé illene.
    Azt meg elég nagy hülyeségnek tartom,hogy válogatott irányításánál 0 ember van a keretekben.Még a németeknél is jegyzetelnem kellett mire összeszedtem a 23 embert,pedig ismerem a játékosokat.De ha átveszem mondjuk a szerbeket,akkor papír,ceruza,lehet strigulázni.Meg kell keresni a neten az aktuális keretet,aztán lehet kutatni a számomra tök ismeretlen embereket.Arra sem árt odafigyelni,hogy minden posztra legyen két ember.Elég időrabló,és főleg unalmas elfoglaltság.
    Lehet,hogy mégis klubcsapatnál kezdek.Ott legalább adott a keret.
  • korbin555
    Kicsit utánaolvastam,a fő ok inkább az,hogy ezekkel a nevekkel véletlenül se generálódjon új játékos.