Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Rendszeresen ezt írkálja ki a mentésem betöltése közben és nem hajlandó tölteni...ezzel még nem találkoztam, de kimondhatjuk hogy egyik percrõl a másikra meghalt a mentés és temethetem...?! érdekes mondjuk, mert tegnap még jó volt... illetve más mentéseknél is írkál ki minden ilyen hülyeséget kb kattintgatásonként, de legalább betölti...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most a 4-3-1-2 -t próbálgatom a Fiorentina trénereként!
Sokat lehet azzal nyerni ha az ember megnézi a meccseket? Tudom, hogy ez sokszor kérdés, de tényleg érdekelne, hogy mi az "elterjedtebb"? Az hogy valaki csak kommenteket néz, vagy pedig az, hogy az egész meccset nézi!?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Új karriernél 1 liga 4000 játékosára ad fél csillagot.Hogy a Coventry mentésem 80 ezres adatbázisával mit mûvel,arról meg jobb,ha nem is beszélek.
Inkább megvárom,amíg elkészül a PC.
Lasden vagány lett az új banner.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Próbálta már valaki a 4-3-3 -as felállást? Milyen tapasztalatok voltak?
Illetve olyan kérdésem lenne, hogy ha beállítom az iránító középályásom taktikai utasításait, akkor ha le kell cserélni és új játékos áll a helyére, akkor is ugyanazokat próbálja végrehajtani, jól tudom?
Köszönöm a választ!
Vagy csak én nem látom benne a hibát? (A nevét leszámítva <#circling>#circling> )
A csapat reménysége
Szép beszámoló gratula! Az meg szerintem senkit nem zavar hogy ez "csak " a 2011!
Én viszont megragadtam.Idén fel kéne jutnom de a 24 fõs keretembõl 10 játékosom maradt.Bár ennek az ára hogy 5000 eurós fizetési keretem még elköltésre vár...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hát elég régen írtam már ide az oldalra, de attól követtelek titeket és az eredményeiteket, amihez gratulálnék mindenkinek, nem semmi teljesítmények! :-)
Pár hónapja megjött a kedvem újra az FMezéshez és most én is egy karrier összefoglalóval jelentkeznék, igaz nem FM2014, csak FM2011 11.3-as patch-al.
Választottam a Görög 2. osztályban szereplõ Panaitolikosz csapatára esett. Pénzügyileg eléggé leamortizálódott klub, szóval ez folyamatos hátrányt jelent az igazolások és mozgástér szempontjából.
Az elsõ szezon a 2. osztályban: Átigazolások
Sikeresnek mondható idényt futottunk, ugyanis sikerült a feljutás a Giannina mögött.
Elsõ Szuperligás szezonomban a következõ erõsítéseket sikerült véghezvinni. Kiemelendõ Leozinho, Chahiri, Orozco és Damjanovic. Nem is szégyenkezhettünk a végeredmény láttán. Kupáról ugyan lemaradtunk, de a következõ szezonra már nagyobb célokat tûztem ki magam elé.
A 2012/2013-as szezon átigazolási szezonja számunkra jól sikerült. Nacho Gonzalez és Chavez nagy erõsítést jelentettek a középpályán. Dlamini pedig 1 fiatal tehetség, aki egyelõre itt csak az U20-as csapatban pallérozódott.
Ez volt az elsõ szezon ahol már kiemelhetõbb eredményt értünk el VégeredményPlayoff Ilyen úton nem sikerült volna kvalifikálni magunkat Európába. Viszont a kupára végig nagyon ráfeküdtem, ennek az eredménye meg is lett Kupa
Mondhatni az elsõ osztályból kiesõ Tripolisz kapura lövés nélkül abszolválta ezt a meccset, mi meg a sokból csak 2-t tudtunk értékesíteni, de a lényegen nem változtat. Irány Európa a következõ idényben!:-)
Átigazolások 2013/2014 Több jelentõs erõsítés is érkezett de a legnagyobb fogás a chilei Villanueva a középpályára. Ali Wasswa ismét 1 tehetséges fiatal aki csak az U20-ban játszott még ebben az idényben. Pénzünk sajnos továbbra sem nagyon van...sõt...
Az Európa Liga 4. selejtezõ körében csatlakoztunk be, de itt nem sikerült csodát véghezvinni az Everton ellen, otthon 3-1-re idegenben 2-0-ra kaptunk ki, így az európai tapasztalatszerzés ennyi volt :-)
Ismét ráfeküdtem a csapattal a kupára, ahol sikerült megvédeni címünket, igaz már 1 erõsebb ellenfél ellen Kupagyõzelem Ezzel következõ szezonban garantált újra az EL selejtezõ 4. köre. A bajnokságban is szépen szerepeltünk, téli szünetben még a 7. helyen tanyáztunk, de közel volt mindenki, szezon végére szereztünk egy bronz érmet. Ez is szépen csillog! :-) A playoff számunkra teljesen tét nélküli volt, miután nem sikerült a Pireusszal mit kezdeni, nem is szerepeltünk túl jól.
2014/2015-ös szezon átigazolásai ismét ingyenes igazolások voltak, mert még mindig nincs pénz arra hogy szórjuk... Az EL selejtezõ utolsó körében a Feyenoord lett az ellenfél, de már nem jelentettek lehetetlen feladatot, de otthon hiába támadtunk végig, csak 0-0-ra futotta. Idegenben fordult a kocka, õk rohamoztak mi csak álltuk a sarat, de Bakary Sare egyenlítõ gólja elég volt a továbbjutáshoz, a vége 1-1, irány a csoportkör. Kifogtunk egy CSZKA Moszkva, Bordeaux, Vitoria Guimaraes csoportot. Hát a vége ez lett. Nem égtünk be, igaz a pontjainkat mind a portugál gárda ellen szereztük. A Görög kupában most nem sikerült a címvédés, a gárda nagyképûségérõl tanubizonyságot téve, kiesett egy tõlünk gyengébb csapattól..viszont így teljes erõvel a bajnokságra koncentrálhattunk, aminek meglett az eredménye. Már a szezon elsõ felében érzõdött hogy most lehet durrantani mert a nagy csapatok nem bírtak velünk és szereztük tõlük a pontokat, a végeredmény egy bajnoki arany lett.. Úgy érzem nagyon megérdemeltük. Velünk együtt az U20-as csapatunk is aranyat szerzett, úgyhogy ez az év nagyon pozitív. Következõ szezonban irány a BL csoportköre. Ezt szerettem volna elérni, mivel selejtezõ útján...hát igen rögös út vezetne a Nem bajnokok ágán. Szerencsére ezt kikerültük.
Az 15/16-os szezonból téli szünet után most vesszük fel újra a ritmust. Az átigazolások a következõk lettek erre az idényre: Igazolások Joaqúin és Poulsen nevesebb érkezõk voltak a nyáron. Idõs koruk ellenére még mindig erõsítésnek számítanak. Télen pedig jött a kegyvesztett Balotelli, természetesen ingyen, mivel nem volt csapata a srácnak, kirúgta a City, hát nem váltotta meg a világot Angliában. Kíváncsian várom nálam hogy válik be. A BL csoportban nem vallottunk szégyent. Mind3 riválisunkkal szemben szereztünk pontot. A Schalke-t vertük 2-0-ra, a Sevillát idegenben 3-1-re, ill. az MU-val idegenben játszottunk 1-1es döntetlent. A másik 3 meccsünk 3 ellenfelünkkel szemben egyaránt 3-1es vereséggel végzõdött. Tavasszal folytatás az EL kiesés szakaszában, a török Galatasaray ellen. A Görög Szuperliga meg talán az eddigi legszorosabb szezonjához érkezett 15/16 féltáv. A Schalke elleni 3-1es vereség megtörte a brigádot, és szépen visszább kúsztunk a tabellán a ponthullajtásainknak köszönhetõen, de cél továbbra is a bajnoki cím. Görög Kupában még állunk, jutunk ameddig jutunk! :-) Akik pedig úgy gondolom hogy a csapat sikerkovácsai, azokról linkelnék nektek képeket: Ali Wasswa Carlos Villanueva Christopher Onuh Erwin Hoffer Kostas Diamantis Manolo Reina Sibusiso Dlamini Spyros Matentzidis
Ami leszûrhetõ hogy Afrika feltérképezését nem szabad abbahagyni, elképesztõ milyen tehetségeket találnak a scoutok viszonylag olcsón vagy ingyen. A hátrány hogy légiósokból csak 5 db lehet a gárdában, így erre figyelni kell. Meg figyelem azt is hogy lehetõleg 2 nemzetiségû legyen az adott játékos ha már légiósnak számítana, abból az egyik legyen európai és a probléma meg is van oldva! :-) Ilyen van is néhány a csapatban. Megfigyelhetõ a gárda folyamatos fejlõdése, már ott vagyok a nagyok nyakán, igaz pénzügyileg még nem vagyunk a toppon, de a BL szereplés mondjuk most segített valamelyest! Ilyen felszállóban lévõ csapat még a Giannina, tehát kezd eljutni odáig a dolog hogy minimum 6 csapat pályázik az elsõ helyre.
Voltam már Paraguay szöv. kapitánya rövid ideig, mert vállaltam inkább a lengyelek irányítását a 2016os EB selejtezõben, ahol Csehország és Németország mögött a 3. helyen zártunk és nem kerültünk be a pótselejtezõbe...így lemondtam.
Érdekesség hogy David Moyes megbukott edzõként a játékban is, nálam éppenséggel a Bayern Münchent amortizálta a kiesés szélére...a München azóta sem önmaga, 10/11-ben és 11/12-ben nyertek utoljára bajnokságot azóta 5. helytõl fentebb nem voltak. Persze már nem Moyes az edzõ!1 szezon után kivágták! :-)
Köszönöm ha elolvastátok ezt a kis szösszenetet, tudom, kicsit hosszú lett, de mentségemre legyen szólva, több szezont foglalt össze. Ha a továbbiakban nem vagytok kíváncsiak a karrier alakulására, amiért ez csak FM 11, akkor szóljatok és nem írkálom a folytatást! :-) További jó játékot kívánok mindenkinek! :-)
közben kinyaltunk 3-0 az Arsenal ellen hosszabbítás után, ezzel 3-1-es összesítéssel kiestünk a BL-bõl (legalább más eredmény lett, mint döntetlen) :DD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú