Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
3-1 a 90 percig 4percet hosszabbít a bíró ami persze a végén 6lett és a hatodik percben seedorf nem rúgott egyet:@

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
21 forduló utána Barca vezet 55 ponttal, nekünk 53 van, a 3. Valencianak 39. tehát megléptünk. Nemkicsit.Nagyon.

zyndar
Fontos meccs:

Így áll a tabella, szoros lesz a vége:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Bajnokságban: Villarreal-Barca 0-2 😄DDDD

Huni92
Jaés Hi & grat all!

Huni92
Diarra 5+15+20%-ért megy Villarrealba. Gutinak év végén lejár a szerzõdése, de 3 millióér megy majd Interbe vagy a Sevillaba. Kupában a Mallorcat 3-0ra vertük elsõ meccsen, Barca hatalmas meglepetésemre hazai pályán 1-2re kikapott a bajnokságban irtó szar Villarrealtól.

zyndar
Tipikus mákos meccs, Vaughan 5 assziszt <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

fecoh
A szezon eddigi legjobb meccse dráma 120 percben:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
KlubVB:

Elõdöntõ:

Döntõ:

Sorozatban 5-ik gyõzelem a fináléban.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Üdv all!!

grat mindenkinek a meccsiért.

Közben új hét új meccsek. BL-ben a második szakaszban:

Liverpool - AZ Alkmaar 4-0
PSG - Liverpool 1-0
Liverpool - FC Bruges 5-0

Bajnokságban a villa, pompey és bányászcsapat elleni rangadó:

Portsmouth - Liverpool 0-2

Most következik majd a Világkupa sorozat, majd egy rangadó a ligakupában az ágyúsok ellen idegenben.

Y\'oull Never Walk Alone

Fabio Capello
😄S__DA:FAS:::A:CDsS_s

oly bevallotta hogy homár...

Fabio Capello
Üdv és grat all, megkezdem az eredmények felvitelét, írjatok rám, ha történt bármi rendkívüli

10 szezon alatt elértem a Villarreal-al :
.
Spanyol Bajnok : 2014 , 2016 , 2017
bronérem : 2011 , 2012 , 2013 , 2015
.
Spanyol kupagyõtes : 2015
.
Spanyol Szuperkupagyõztes : 2014 , 2015 , 2016
.
UEFA kupagyõztes : 2008
.
Bajnokok ligája gyõztets : 2016
.
Eurpopai Szuperkupa ezüstérem : 2008 , 2016
.
Világkupa gyõztes : 2016

Véget ért 10ik szezonom , nagyon kemény volt a La liga végig te meglettt , copa elödöntö , Spanyol supercopa , világkupa , BL elödötnpõ

Maximus4
Köszi srácok,találtam hozzá a sortin patch-et de nem igazán mûködik,kár pedig kipróbáltam volna.Csak azért furcsállom,mert Korea meg Hong Kong is játszható például miért pont Japán nem,na mindegy mégegyszer köszi a gyors választ.<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!
Egy DB updateval kezdtem egyet a sevillával!szuperkupa elsõ meccs így sikerült a real ellen

ha nincs benne akkor nézd meg az fmhungary-n hátha van olyan patch ami berakja azt a ligát is

ha ottvan a választható ligák között akkor lehet játszani.

ha nincs, akkor azért mert a program készítõi szerint nem éri meg belerakni😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Maximus4
Bocsi a láma kérdésért,de a Japán bajnokságban miért nem lehet játszani?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

myl0
Végülis a meccs vége 5-5 lett ---> mint egy elb@szott vizilabda meccs...
Jah és a meccs embere Buffon (8as osztályzat), aki bekerült a hét csapatába is 😛
LooooL

myl0
Cagliari 4 kapura lövés 4 gól ---> miért is estek ki ha ilyen qrva jó százalékkal lõnek kapura? Jah h csak ellenem. Gratulálok, épp ideje h vége legyen ennek a sz@r szezonnak....

myl0
Hi & grat all!
Az utolsó öt meccsem egykét mondatban:
Catania - Juve: 0-0 ---> 20 kapura lövés ide, 5 oda
AC Milan - Juve: 3-0 ---> mocskos csaló gamma
Juve - Udinese: 0-1 ---> 90+ perc, gól oda persze végig mi támadtunk
AS Roma - Juve (olasz kupa elõdömtõ 1. meccs): 3 - 2 ---> a 3. gól 90. percben
Juve - Sampdoria: 0 - 1 --> 5 perces hosszabításnál 95:31-nél
Hát erre mondom én h elmehet ez a gamma a búspics@ba!!!!!!!!

Csacsi
Ahogy látom senkinek semmi olyan ötlete, ami ne lenne kijavítva. Egyszerûen szopat a gép, vagy lehet, hogy a meccs engine másképp reagál. Én max sebességen nézek mindent. Ki hogy nézi a meccseket?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mike94
én mek, jónyóc ól!

Huni92
Végül csak kisebb húzódás, és 1 hét alatt rendbejön. Hál'Istennek.

Huni92
Leigazoltam Elmandert 14,5 millióért. Elsõ meccse, bajnoki, a kiesõjelölt Villarreal ellen. Rögtön 2t vágott, és kiharcolt egy 11st, majd megsérült. Comsérülés, tehát min. 1 hónap. Majd késõbb derül ki h pontosan mennyi is.
Sneijder lõtt egy olyan gólt, mint amilyet a minap ide betettem. Szögi, kifejelik, Modirc odaadja, Sneijder ellövi, hosszú felsõ, hatalmas gól.

zyndar
Hoppsszszsz ez lesz a jó kép <#hawaii>

zyndar
Végre sikerült megverni a Manut, eddig nem sok babér termett nekem ellenük.
Persze a 2 gólfelelõsöm sérült (Huntelaar 3 hónap, Vaughan 1 hónap) és jön nemsokára a Juve elleni BL meccs visszavágója 1-0ás hátrányból.

Mike94
2m fontba fog fájni 😄
am mégse töltöttem be, majd holnap betöltöm, megveszem Adlert (már mióta mentést nyomom rég tervbe volt), bár október van, majd télen kapusgondjaim egy jódbig megoldódnak 😄

zyndar
Hmm... 😛

Mike94
René Adler 😄

Huni92
2-0 a Mallorca ellen Soldado 2 góljával, majd a Valencia elleni Kupa vv igazán izgalmasra sikeredett. Silva a 11. percben vezetést szerzett egy bombagóllal a Valencianak. Majd Riquelme egyenlitett. Lélekben már a hosszabbitsra koncentrált a csapat, amikoris egy hazaadás elég rövidre sikeredett, igy Hildebrand egészen a 16os vonaláig kellett kijöjjön a labdáért, és az addig nem sok vizet zavaró Robinho elvette a labdát, üres kapu, gól. 2-1. Történt mindez a 90. percben. A 4 perc hosszabbitást kibekkeltük, igy továbbjutottunk.
Bajnokságban félidõben 2 ponttal vunk lemaradva a Barcatol.

Gunnersboy
Shust v Felipe, Ochoára gondolni se merek 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
Ne csigázz <#idiota>
Frey?

Mike94
nem örgebbet, drágábbat 😄

zyndar
Végh Zoli?

Mike94
á-á nézz vmi drágábbat 😄

Gunnersboy
Costil v Fabianski? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

InfoMester
Artur Boruc jó kapus??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Mike94
benne 😄
[még shaw is benne van bazmeg<#idiota>]

Mike94
én is voltam newcastlevel, tudom, de nyakamat rá h egyiket se fogod odavinni

Gunnersboy
bennevan a faqba az a bizonyos?😄

InfoMester
Júl.19-edike van és azt irja ki hogy 4 napja irányitom a Newcastle caspatát 😄D

InfoMester
70 M a kezdõ átigazolási keretem <#eplus2>

Gunnersboy
sztem skin miatt

Mike94
mindjár betöltötöm pompeyt, és olyan kapust fogok hozni bagóér padra h csak lestek 😊
Lloris mögé kell vki ha elmegy olimpiára esetleg 😛

Mike94
pato bojan ronaldinho<#idiota>

InfoMester

eddig az új üzenetem mellett kiirt egy zöld kockát most miért nem adja ki???
egy facepakot raktam rá..emiatt lehet a baj??