Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Az elkészített "Fantázia" mezekhez hol lehet hozzájutni?? <#idiota>#idiota>
una volta per sempre INTER!
Végülis adtam magamnak még egy esélyt Egyiptom kispadján. Afrikai Nemzeti Kupája csoport: Szenegál, Ghána, Gambia :S
Engesztelésképpen...
Közben utolsó selejtezõ meccsünkön 0-2 Szenegál ellen, pedig 2x annyi helyzetünk volt, + 0-0-nál Zidan kapufa is esett. Igy a csoportban a 2. helyen végeztünk. És lemondok az egyiptomi szövetségi kapitányi posztról.
a Pool kihuzta a döntetlent..az 1 félidõben 3/1 kapura lövésük volt..Sakho kiállitása után már emberhátrányban bevartak egyet..aztán sok védekezés után egy jó támadás és felcsilogott a szerencse bevartunk egy döntö golnak hitt GÓL-t..ami végül nemn volt a döntö gól mert Voroniv elsõ kapura törésüknél bevart egyet..azután már csak a középpályán volt a labda..igy 2-2 emberhátrányban..Tabellán 5. vagyunk 5 pontal.Tottenham 0-0 Wigan 4-1 Pool 2-2 és a City lessz a következõ ellenfél..azthiszem nemkezdjük rosszul a szezont..
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
túl szép lett volna 😄D
Born to win
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Recreativo - Real 0-3
Ellenfeleink 60-65%-ban birtokolják a labdát, de nem tudnak vele mit kezdeni. Helyzetük sincs. Lövés nélkül fejezik be a találkozót 😄 Rosszabb esetben 3 kaput nem veszélyeztetõ lövésük van.
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
kicsit vissza lehetne venni
Nemrég kezdtem játszani ezzel a játékkal (az elözõ részekkel egyáltalán nem találkoztam) és lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudom azt beállítani, hogy egy idõsebb játékos oktasson egy fiatalabbat, illetve ennek milyen hatása van? És kit érdemes oktatónak "használni"?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
A nap elsõ meccse: Real Madrid - Real Zaragoza 3-0
Sneijder (szépgól volt) , Adriano (mégszebb), Pepe