Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "B" jelû csoportba kerültünk Skócia, Japán és Franciaország mellé
A torna nem kezdõdött jól a csapatnak mivel a skótok rögtön az elsõ támadásukból gólt szereztek, de végül sikerült egyenlíteni, így 1-1es végeredmény született.
A Japánoknak sikerült a tudtára adni egy 5-0ás gyõzelemmel, hogy jobban teszik ha maradnak a pinpongnál...
A csoport elõségért az afrika válogatottal (Fraorsz.) kellett megküzdenünk.
A meccs remekül kezdõdött ugyanis Koné vezetést szerzett a csapatunknak. A félidõ is ezzel az eredménnyel zárult úgy, hogy a "csiga zabálókak" mindössze 3 kapura tartó lövése volt. Aztán jött a fekete leves: Nasri és Ribéry 2 gól 2 percen belül. 81 percben Kalou megvillant és egyenlített, mármár kezdtük elhinni, hogy meglehet a meccs, de a 83percben jött Gignac és beállította a 3-2es végeredményt. A továbbjutás ugyan megvan (ami a vezetõség célkitûzése volt), de sztem itt a vége, mivel a címvédõ olaszokkal játszunk...
OFF
GecccccciiiI!:o
Rohadt Grippenek és MIG-ek... úgy befostam😄 Itt szálltak el fölöttünk, olyan hangjuk volt!!! A 3 Hind meg kurvajólnézettki közelrõl😊
ON
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
MC / DMC posztra felhoztam tarcsiból egy finn srácot, 1. meccse man city mezben,20. mp -ben meg is szerezte elsõ gólját
saját nevelésû ifi csatárom duplázott, sakho rúgott egy szabardúgást,és vége is.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ezt nem a tiedre írom,csak h ízlések és pofonok.. kinek a pap,kinek a sekrestyésfiú .
Born to win
Mi vezetünk 78 ponttal, 2. Fiorentina 76p, 3. Milan 73p, 4. Inter 71p
A további meccsek: Fiorentina otthon, Bologna otthon, Brescia idegenben, Catania otthon.
+ "öröm", hogy felreppent a hír a médiában h nem hosszabítanak velem szerzõdéset...
A logót használhatják, én ezt használom. Ha téged zavar akkor sajnállak, javitsd ki, majd utána légy boldog😊
Azért rakom a " tökére " mindenkinek, mert egyrészt a karra rakott logó nem látszik, vagy nagyon fosul látszik a játékba, másrészt mert a mez alja számomra üres, ezért odaraktam. Jah és a legfontosabb, nekem ott tetszik...
Legfõképpen magamnak csináltam a mezeket, csak gondoltam vkinek még tetszik annak megmutatom.
De azért fikarulz😊 vagyhogyisirják.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ájlávdiszgém
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Egy kis történelem:
2009 novemberében felkértek h irányítsam Kamerun nemzeti 11ét:
Az Afrika kupán a Kongó, Marokkó, Dél Afrika csoportba kerültem, és a vezetõség elvárása az volt, hogy jussak legalább az elõdöntõig.
Az elsõ meccsemen Kongót simán vertük 1-0ra, aztán jött Marokkó, ahol a félidei 3-1es vezetés is kevés volt, mivel az utolsó 10 percben 3-3ra hozták a meccset. Az utolsó fordulóban az is elég lett volna, ha Dél-Afrikától csak 1 góllal kapunk ki. De nem így lett. 2-0ás vereséget szenvedtünk lélektelen játékkal ezzel ki is estünk a csoportból. 2010 január végén ki is rugtak😄 (milyen hosszu karrier😛).
A következõ üziben jött h Elefántcsontpart vezetõje is ugyanerre a sorsra jutott, hát jelentkeztem a posztra. 3 nap mulva már Elefántcsontpart nemzeti 11ét vezetem😛
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
meg olyan se lenne rossz amelyiknek állvédõje van és fejvédõje mint chech nek..és már ha ott járnék mint koni akkor már ugy nézne ki a pali mint DartVeder 😄DD
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
meg amúgy mértkell mindenkinek a pöcsére rakni???????? 😄
jóéjt mkinek
(manchester united)
rúg 1et,eltörik a lábat 5 hónapra
ennyi volt neki a szezon, a helyén saivet játszik majd, motta pedig saivet helyén.
pislogok<#wow1>#wow1>
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
év legjobb futballistája elsõ 3 helyezett csak city játékos 😄
sajnos a fa kupa nem lett meg hosszabitásba 2:1re nyert az arsenal kiegyenlitett mecsen
statok:
foster 7,5 távozik pompeyba, queresma 15m arsenal... nem voltak elégedetek
fa kupán kivül mindent behuzztunk