Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azért mondtam, mert én még sohasem tudtam leigazoltni az intertõl, bármelyik csapattal is voltam 😄D
Agüero, Vela, Robinho (bár most sérült), Higuain, Rossi, Ceravolo, Adriano, Elmander, Raúl. Igy hirtelen 😄
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
elsõ félidõben 1 löttek azt is kapura..2 félidõben Given felszaladt ellõni a labdát középpálya felé lötté ahol Petrov egybõl kapura bombázta..és 2 lövésükkel GÓL..
Messi 63 millió euróért válthat klubot. Az FC Barcelona csodagyereke az õsi rivális Real Madrid csapatához szerzõdhet egy héten belül 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
On: Atma ellen 6-1, Sevilla ellen 5-2, a klub történelmének leghosszabb gyõzelmi sorozatát állitottuk fel, 16 meccs.
Szinte egy MMORPG.. Egész nap a gép elett kell ülni,ha akarsz valamit kezdeni. Mind fejlesztein az edzõt,csapatot,igazolásokat,stb..
Bár amit nekem egy-két ismerõsöm ki tud adni gécére (game-card,wowhoz használják),azért az sem piskóta. Nem tudom,mennyi ideig érvényes,de 10,000essel indulnak a boltba.
Lassan meg lehet rendelni a gammát,elõször csak béta tesztelõknek limitált kiadásban,utána a nagyközönségnek is.
béta-teszternek akárkinek
3 hónap 23 font 23 font
6 hónap 31 font (-30%) 44 font
12 hónap 36.5 font (-50%) 73 font
A béta teszter akció egyszer érvényes, és szeptember 30ig felhasználható.
Kaptam hozzá egy kódot, amivel így olcsóba lehet megrendelni EGYSZER, valakit érdekel?
Szerencsére támadókban nincs hiány a csapatban.
És egy érdekes jelenetsor:
Hogyismondjam, szánalom volt a meccs. Ramost már a 4. percben lerúgták, zöld kereszt. Robinhot a 37.ben, ekkor Ramos helyett behoztam Faziot.
a 45. percig még a térfelünkre sem jött át a Cadiz, de az elsõ alkalommal ahogy ezt megtették, kiharcoltak egy büntetõt. Alves reklamált, 2. sárga. Fasza. Marcelot félidõben lehoztam, 2 csatárral folytattuk. Végül meglett az eredménye a folyamatos rohamainknak.
nem én irtam rosszul..
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Könnyû lesz.
Nézd meg hogy ha fenn van mezcsomag akkor azt cseréld ki a c:\....-n. 130x130 méret és png kiterjesztésben.
Born to win
Hosszabb kihagyás után (nászút, nyaralás, kirándulás, rengeteg meló és kevés szabadidõ), újra izzítom a CD Nacional-t.
Hamarosan érkezem az újabb fórumgyilkos beszámolóimmal😊
Addig is hajrá mindenki!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nálam is volt meg swordnél is, hogy szarul irta az elõzõ mezkészitõ, pl newcastle helyett newcaslte volt... és ezért már nem is volt jó
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\updates\update-802\data
Innen.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Van a patch mappájában egy graphics.fmf fájl. Azt szedd ki onnan, és helyezd át mdjuk az Asztalra. utána kell mûködjön.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...