Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nemszóltam XD
csak azért mondtam, mert én még sohasem tudtam leigazoltni az intertõl, bármelyik csapattal is voltam 😄D
Huni92
Hát...igyis túltengés van csatárposzton 😄 Enyhén...
Agüero, Vela, Robinho (bár most sérült), Higuain, Rossi, Ceravolo, Adriano, Elmander, Raúl. Igy hirtelen 😄

vegyél zlatant 😄
Fabio Capello
tekintve hogy a gamma egyik legjobbja, igencsak ki kell nyitni a bukszát ha el akarod hozni

Huni92
Az van 😄 3. szezon nov. 1 van, és van 265 millió euróm igazolni 😄

InfoMester
+ Behrami kapott 2 hónap kiesést és 27M E ért sem adják Huntelaart

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
City ellen 3-1 Santi 2, Owen 1+1 lesgól
elsõ félidõben 1 löttek azt is kapura..2 félidõben Given felszaladt ellõni a labdát középpálya felé lötté ahol Petrov egybõl kapura bombázta..és 2 lövésükkel GÓL..

látom van pénz a háznál 😊

Huni92
Semmit nem veszitesz vele 😄

Messi 63 millió euróért válthat klubot. Az FC Barcelona csodagyereke az õsi rivális Real Madrid csapatához szerzõdhet egy héten belül 😄

Fabio Capello
akkor asszem ez kimarad az életembõl... 😊

kraawz
nálam 3x aranycipõs volt..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Én kipróbáltam, mint béta teszter. És osztom kraawz véleményét. Szar az egész. És ha jól tudom, akkor a végleges verzsönben nem is az igazi playak lesznek benne, hanem mindegyik generált lesz.

On: Atma ellen 6-1, Sevilla ellen 5-2, a klub történelmének leghosszabb gyõzelmi sorozatát állitottuk fel, 16 meccs.

InfoMester
fiuk Huntelaar mennyit ér meg??mert 22.M E ért sem adja az Ajax..

kraawz
szerintem egy kalap fos, ingyen lenne,se játszanék vele,de komolyan 😊
Szinte egy MMORPG.. Egész nap a gép elett kell ülni,ha akarsz valamit kezdeni. Mind fejlesztein az edzõt,csapatot,igazolásokat,stb..

Fabio Capello
lol

egyáltalán megéri ennyit kiadni, vagy nem éri meg az árát?

kraawz
hát ja,havi 3000 ft kb

Bár amit nekem egy-két ismerõsöm ki tud adni gécére (game-card,wowhoz használják),azért az sem piskóta. Nem tudom,mennyi ideig érvényes,de 10,000essel indulnak a boltba.

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
azé nem gyenge ára van...

kraawz
hozok pár hírt FM liveról,akit érdekel

Lassan meg lehet rendelni a gammát,elõször csak béta tesztelõknek limitált kiadásban,utána a nagyközönségnek is.

béta-teszternek akárkinek
3 hónap 23 font 23 font
6 hónap 31 font (-30%) 44 font
12 hónap 36.5 font (-50%) 73 font

A béta teszter akció egyszer érvényes, és szeptember 30ig felhasználható.
Kaptam hozzá egy kódot, amivel így olcsóba lehet megrendelni EGYSZER, valakit érdekel?

Huni92
Ebben a szezonban (habár még csak 10 meccs ment le a bajnokságban), már a Valencia, a Barca, a Betis, a Cádiz, az Atletico Madrid és a Deportivo edzõje is leszólta csapatunkat, mondván, nem leszünk képesek megvédeni a cimünket. Nos, meccs után talán kissé másképp gondolták ezt, hiszen mindegyik csapat beleszaladt egy pofonba, néhányuk elég nagyba 😄

Huni92
És a csúcspont: Robinho vádliszakadás, 4 hónap pihi :S
Szerencsére támadókban nincs hiány a csapatban.

Huni92
A nap elsõ meccse:

És egy érdekes jelenetsor:

Hogyismondjam, szánalom volt a meccs. Ramost már a 4. percben lerúgták, zöld kereszt. Robinhot a 37.ben, ekkor Ramos helyett behoztam Faziot.
a 45. percig még a térfelünkre sem jött át a Cadiz, de az elsõ alkalommal ahogy ezt megtették, kiharcoltak egy büntetõt. Alves reklamált, 2. sárga. Fasza. Marcelot félidõben lehoztam, 2 csatárral folytattuk. Végül meglett az eredménye a folyamatos rohamainknak.

InfoMester
ááhh..vagyis nem,én irtam rosszul..

InfoMester
Hi & grat all!
nem én irtam rosszul..

Forza Italia
sikerült megoldanom. Thx mindenkinek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darkon
'napot!

Könnyû lesz.

Nézd meg hogy ha fenn van mezcsomag akkor azt cseréld ki a c:\....-n. 130x130 méret és png kiterjesztésben.

Born to win

asafderg
Hi & grat all!

Hosszabb kihagyás után (nászút, nyaralás, kirándulás, rengeteg meló és kevés szabadidõ), újra izzítom a CD Nacional-t.
Hamarosan érkezem az újabb fórumgyilkos beszámolóimmal😊
Addig is hajrá mindenki!

Forza Italia
most se jeleníti meg

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

valószinüleg egy betüt rosszul irtal.

nálam is volt meg swordnél is, hogy szarul irta az elõzõ mezkészitõ, pl newcastle helyett newcaslte volt... és ezért már nem is volt jó

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Újratölti felületet elfogadáskor legyen pipálva és válts skint.

Forza Italia
így se jó. Nem jeleníti meg a mezt

Forza Italia
jha értem már😄 Kösz.

Huni92
A 8.0.1 vagy a 8.0.2-s patch ha felvan rakva, akkor annak a mappájából.
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\updates\update-802\data

Innen.

Forza Italia
most ezt nem vágom. Hol van ez a graphics.fmf fájl?? Honnan kell kiszednem??

Csacsi
Sziasztok. Tegnap a harmadik évemben sikerült végre Bl-t nyernem, és a bajnokságot is hoztam a Juventussal. Este hozok képeket.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Hi & grat all!

Van a patch mappájában egy graphics.fmf fájl. Azt szedd ki onnan, és helyezd át mdjuk az Asztalra. utána kell mûködjön.

Gunnersboy
beállitásoknál állítsd be ujra a skint, talán ugy jo lesz

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
ugyanazon van de nincs benn. Nem tom mért.

Fabio Capello
ugyanazon a néven legyen mint a régi

Forza Italia
amúgy hogyan tudom betenni a játékba?? Mert lecseréltem a régit de nincs benn a játékba.

Forza Italia
thx. Fantasztikus. Nagyon jó lett. Mégegyszer köszi.

Markov
LOL na ujra..

una volta per sempre INTER!

Markov
ez van<#mf1>

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/0_8.JPG

una volta per sempre INTER!

Mike94
ha azt akarod h oltsalak, csak egy szavadba kerül

Fabio Capello
No mivan, kihalt a bagolyzóna? 😄

A legdühítõbb, hogy a Liverpool ellen volt a 86. percben.. Ha belövi akkor feljövünk a 2. helyre.... 14-4 a helyzetarány... Miután Reina kivédte rögtön jött i a takika változtatása üzenet.

Fabio Capello
mer akkor még a végén vmi úgy sikerülne ahogy eltervezted....

Francért nem változtat a gép azonnal a taktikán. Tizenegyeshez jutok, Gilberto épp nem volt fenn. Ezért Modricot beraktam rúgónak, de le se szarja a gép, Fábregast állítja oda, s természetesen kihagyja....

Gunnersboy
nemakartam bajlódni Lloris leigazolásával, ez volt a legeccerûbb 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Grat 😊 Lloris & Apam rulz 😄