Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Forza Juve!!
Luduena csodálatos góljával

Forza Juve!!
még semmi hir a fm2009rõl! 😞 majd az fmhungaryn lesz remélem, ha lesz vmi
Hleb a 16., illetve Geremi a 94. percben...
ugyan egyszerûbb, de nincs elbaszva undorito hibákkal
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
" Miért szerinted egy meccs csak 1:0-ra 2:-ra meg 2:1-re végzõdhet vagy mi? Ha meg csak ilyen meccseket akarsz játszani + ocsmányul kinézõ játékkal akarsz játszani,akkor egyértelmûen a te választásod a Football Manager..."
"Realosztikus,és én is kipróbáltam az football managert,kezelhetetlen ocsmány játék,és ezzel minden fifa manageres így van."
<#gonosz1>#gonosz1>
na de mindegy 😄 Arsenallal jön a Newcastle, gyõznöm kell.. Elõzõ meccsen szinte simán, 5-1-re vertem a West hamet
Csináltam új taktikot, sztem maradhat <#hawaii>#hawaii>
Tabella
Hamary: ne hagyd magad.
ugyhogy most már nagyon kell Huntelaar de már 30M E nál és 30% az eladásábol járok..
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Silva kiesett 3 hétre, Modric és Piatti majd pótolják 😄
Villarreal 1. évben kiesett az élvonalból, és azóta is ott vergõdnek oO xD
Tavaly megnyertük a bajnokságot megint veretlenül, + a blt is megnyertem elõször a Real ellen... Idén a Szuperkupát a MU ellen elvesztettem tizikkel, Világkupa begyûjtve, most január közepe van, és még nem kaptunk ki idén (tavaly is csak 1X ha jól emléxem) 😄 Majds tolok pár képet holnap...
csak hát az megint más, hogy az istenért sem hagyná ott az intert... 😄
Közben Zlatan az Otelul Galati elleni BL meccsen megsérült, lábtörés, 5 hónap ^^
De a legegyszerûbb, h a soraidban tudd: légy az Interrel ^^
egy veresége van töllünk a többi mind gyõzelem, igy nehéz lesz bajnoknak lenni
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nekem nem akarnak bõviteni kálderónék