Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi 😊 sokszor bajban vagyok félidei beszélgetésekkel, elszúrom 😞

zyndar
For the fans!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Grat! 😊 Félidõben mit mondtál a fúknak?

zyndar
Szinte egyik sem az 😊 De Olaszországban ez kell a népnek <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

rolee17
Ezt a meccset se néztem volna meg élõben...nem lehetett valami eseménydús..😄 De azért nagyGrat!!

Forza Juve!!

Na Schalke 2-1-re elintézve.

zyndar
Végre sikerült a derbit nyerni, eddig 3szor kikaptam ellenük

Luduena csodálatos góljával

rolee17
Valaki tudna gyártani nekem az Empolinak 1 otthoni, és 1 idegenbeli mezt? Különös kérés az lenne, hogy lehetõleg a FIAT legyen a szponzor😄 Nagyon megköszönném!

Forza Juve!!

Fabio Capello
na a FIFA vs PES, FIFA Manager vs FM témának most vége

mondcsak játszottál már te a fifaval xboxon? ott elbújhat a pes...

még semmi hir a fm2009rõl! 😞 majd az fmhungaryn lesz remélem, ha lesz vmi
Huni92
Töltöm Realt...

próbáltam már... kb olyan, mint egy fm koppintás a fifával vegyítve...
Arsenal - Newcastle 1-1

Hleb a 16., illetve Geremi a 94. percben...

Huni92
A Fifa Manageresek alap h ezt mdják. Én nem próbáltam azt a gammát, igy nem tudok érdemben véleményt mondanim, viszont szvsz ha manager játékot akarsz, akkor ne a kinézetre menj 😊

Fabio Capello
fogjukrá...

Amúgy még semmi hír a 2009rõl? Nagy a csend.

soma22
vicces, de mint efem megszállott, áttértem a cmre. egyszerûen jobb

ugyan egyszerûbb, de nincs elbaszva undorito hibákkal

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zyndar
Ha jól emlékszek, akkor ez a szépfiú ott még tûrhetõ

Vicces gyerekek, de meggyõzhetetlenek... Azt hiszem nekik már nincsen visszaút. Olyan , mint a PES - Fifa ellentét... csak egyszer játszanának a Pessel 😊

Gunnersboy
1:0 2:0 2:1?????? azt se tudja miröl beszél, bujjon el 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
"kezelhetetlen ocsmány játék" <#nevetes1>

Fabio Capello
nemrég kezdtem szóval most a B-ben vitézkedünk 😊

zyndar
És hogy megy? Már Serie A?

ez a nem mindegy 😄 grat 😊 Nem hagyom, de van két vicces hsz 😊:

" Miért szerinted egy meccs csak 1:0-ra 2:-ra meg 2:1-re végzõdhet vagy mi? Ha meg csak ilyen meccseket akarsz játszani + ocsmányul kinézõ játékkal akarsz játszani,akkor egyértelmûen a te választásod a Football Manager..."

"Realosztikus,és én is kipróbáltam az football managert,kezelhetetlen ocsmány játék,és ezzel minden fifa manageres így van."

<#gonosz1>

na de mindegy 😄 Arsenallal jön a Newcastle, gyõznöm kell.. Elõzõ meccsen szinte simán, 5-1-re vertem a West hamet

Fabio Capello
gratta 😊

én is Toroval tolom, csak 06-ban 😊

Darthmushroom
Grat 😊

zyndar
Estét Urak!
Csináltam új taktikot, sztem maradhat <#hawaii>

Tabella

Hamary: ne hagyd magad.

FMhungaryn nagyon megakarnak gyõzni arról, hogy mennyivel jobb a Fifa Manager... hát nem tudom...

InfoMester
brighton 3-0 mind a 3 szögletböl 2 Taylor fejelt..+Owen megsérült,azccsontörést szenvedett..biztos megfejelte a kapufát 😄 1-2 hónapot kapott..
ugyhogy most már nagyon kell Huntelaar de már 30M E nál és 30% az eladásábol járok..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

John Cena
LOLXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Huni92
Szegény...megunta a focit 😄 Anyuci nem engedi meccsekre 😞

Huni92
Jókérdés 😄 KB 1 hete felvetõdött bennem az 5let, oszt vmi dolgom akadt, és el is felejtettem 😄DDD

Silva kiesett 3 hétre, Modric és Piatti majd pótolják 😄

Villarreal 1. évben kiesett az élvonalból, és azóta is ott vergõdnek oO xD

Fabio Capello
mér nem csináltatsz egy logot magadnak?

Huni92
Tõlünk csak ilyenekre tellik 😞

Huni92
Csítergeci <#idiota>Csítergeci <#idiota>
Keci jó vagy <#eljen>

zaki
Az elsõ évben szép, grat...

Fabio Capello
nemvagy gyenge, iszonyat nagy grat 😊

zaki
Hi & grat all!

Tavaly megnyertük a bajnokságot megint veretlenül, + a blt is megnyertem elõször a Real ellen... Idén a Szuperkupát a MU ellen elvesztettem tizikkel, Világkupa begyûjtve, most január közepe van, és még nem kaptunk ki idén (tavaly is csak 1X ha jól emléxem) 😄 Majds tolok pár képet holnap...

Huni92
kameni powaa <#gun><#boxer>

Huni92
Naigen 😄 Jobb neki egy évenkénti BL nyolcaddöntõ, meg egy Serie A bajnoki cim, mint egy Spanyol Kupa, Spanyol Szuperkupa, Spanyol bajnoki cim, BL elõdöntõ (min.) 😄

nem is arról beszéltem, simán vehettem volna én már 80-ért is...
csak hát az megint más, hogy az istenért sem hagyná ott az intert... 😄
Huni92
Huni92
Hát már hogyne lenne 😄 Ha van fölösleges 130 millió euród, amit igazolásokra költhetsz, akkor a tied ^^ Ugyanis a 130 misi ajánlatomat elfogadták. Más kérdés, h nem veszem meg.

Huni92
3-0 az Ajax ellen, megvan már matematikailag is a BLbõl való továbbjutás.

Közben Zlatan az Otelul Galati elleni BL meccsen megsérült, lábtörés, 5 hónap ^^

más módja tényleg nemnagyon van :S
Huni92
Akkor most csakazéris ráküldöm figyelõt 😄

De a legegyszerûbb, h a soraidban tudd: légy az Interrel ^^

Darthmushroom
én nem is kértem és bõviteték 92e... eddig a chelsea megállithatatlan nállam :S
egy veresége van töllünk a többi mind gyõzelem, igy nehéz lesz bajnoknak lenni

Huni92
Mmint annyiért adják el? 😄 Mert 92k fontot vhonnan csak összekaparnék 😄Sd.sad.asFa.fa:

Nekem nem akarnak bõviteni kálderónék

Darthmushroom
92e az old trafford!!!😛