Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira, de annyira felb@szott az ideg... Ilyen a mesében nincs.
Elõzõ fordulóban dettó, 2-0-ra vezettem idegenben a Toulouse ellen, és 2-2 lett a végén.
Olyen hullámvölgyben voltam januárban, hogy az nem igaz. Azt hittem kijövök belõle, de úgy látszik nem... Majd nyomok képet a bajnokság végérõl késõbb.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Fõleg miután a Wigan úgy vert el 2-1re, h 2 helyzetük volt, ebbõl 1ik szabadrúgás. És a meccset a biró akkor fújta le, amikor vdv lövéshez késülõdött, 17 méterre a Wigan kapujától.....no comment.
Chelsea meg leikszelt a tökutolsó WHU-val, de még igy is növelték az elõnyüket. 3. hely erõsen kinéz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Másik ágon Chelsea - MU/Arsenal
Mdjuk azér Babel gólja elég makkos volt. 11es után visszakerült a labda a mezõnybe, ismét felhozta a Pool, Ryan ellõtte 22rõl, Garay beleért, labda irányt váltott, gól.
És mellesleg a gép nagyon akarta a Pool x-ét, mivel a 85. perctõl teljes meccsen ment minden. 4 perc hosszabbitás volt, és még a 96. percben is 2 szögletet rúgott a Pool 😄
Most mdjuk nyár van, ilyenkor nagy a panngás, de a suli kezdetével, az õsz beköszöntével majd lesz élet 😉
Amúgy errõl a klánról, meg esetleg klánmeccsekrõl szívesen látnánk beszámolókat 😊
Hidd el, engem is szopat elég sokszor 😄D Amikor olyan stat van 27/16 és 2/1 és lõ az ellenfél 2 gólt....na akkor enyhén ideges vagyok. 😊
És ha ez 10 meccsenként 1 lenne, akkor azt mondom oké. De 10 meccsbõl 7 az már sok.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De ettõl függetlenül...mint elsõ ilyen játékom nagyons zerettem. Aztán szépen lassan jött a cm, majd a többi szokásos évi elõrelépések. Már a 2007 sem tetszett, fõleg a 2006-hoz képest, és a 2008 meg már nagyon nem. Közben néztem a CM-eket. És a 2008 már elég jó volt. Asszem a 2009-es cm-nek is adok esélyt. Bocsi az offért.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Többi párositás:
Bolton - Chelsea
Arsenal - MU
M. City - Pool/Tham
Egy izgalmas meccsen a csereként beálló Martins duplájával 2-1re vertük a Blackburnt az FA kupában.
Bl elsõ kiesési kör
PSG-t kaptam
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nagyon kellett mert a mumus-õsrivális ellen nagyon nem megy.

Born to win
azért az a 12 perc alatt 2 öngól kicsit durva, forditva már idegeskedés menne😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
OMG MIENK A BL!!!!!😊 ILYEN MECCSET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! és ezzel a képpel JÓ8 all!😊
szerintem nevezem a hét képére😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
uefába kiestem.. ott szpartakot megkaptam 2-1 el kiejtettem, jön a depor
hajrá,lilák!
Mesterhármas😊))
Torres-t viszont ezért majd a válogatottba mellõzve lesz😛

Born to win