Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Hatalmas Grat😊 Egy kérdésem lenne hozzád. Taktikát mennyire váltogatod? Van 1 jó taktikád aztán azzal nyomtad végig vagy cserélgetted sûrûn?

Ja és mi a ski neve amit használsz?😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
14. helyre vártak év elején, én jómagam az elsõ 6-ba, 150X manit adtak a bajnoki címemre, sokan nem fogadtak ránk az tuti... 😄
Jah és ez az elsõ bajnoki cím a klub történetében, de még dobogós hely asem volt soha 😄
Hazai kupákban elsõ fordulós cumi volt, na azon is jó lenne javítani.
Monaco ellen necces volt, 2-0-ra vezettek félidõben, aztán 4-2-re nyertünk, többiek nem nyertek, 5 ponttal vezettem már 2 fordulóval a vége elõtt, már egy 1 pont is elég lett volna a következõ 2 hazai meccsen 😛
Jah, és Tunéziában szöv kapitány vagyok, jó móka lesz, lenyomom velük max a következõ Afrika kupáig, esetleg VB-ig, aztán jöhet vmi nagyobb nemzet 😛

soma22
<#worship><#worship>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Nah, szal PSG-s mentésem után vmi lájtosabb csapattal akartam kezdeni Franciaországban. Nancy lett a választás, viszonylag jó keret, semmi elvárás, csak a bentmaradás. Elsõ 14 meccsen(!) veretlen maradtam, vezettem a tabellát. Aztán jött az iszonyat nagy hullámvölgy. 10 meccs, 2 gyõlemem, 3 döntetlen, 5 vereség, vissza is estünk a taballán az 5-6 helyre. Õsszel elvitték a legjobb pléjámat (akkor) Gavanon-t 8m fontért. 18 meccs 4 gól, 17 gólpassz. Jöttek a sérülések. Védelembõl pl 3 hónapra dõlt ki Puygrenier (én sem tudtam ki a pöts ez, rá lehet kerresni, elég jó kis bekk), Fortuné az utolsó pár hónapban nem is játszott, elszakadt a vádlija... Aztán elvitte a West Ham a csk-t Chrétien-t a betonbiztos védõt, 9m-t ajánlott érte a West Ham, a boss eladta gondolkodás nélkül. Kapott pénzbõl bevásároltam faszául. Nem nagyon illeszkedtek be eleinte a pléják, de aztán jött az utolsó 14 meccs, és 11 gyõzelem 3 döntetlen... Nemrég belinkeltem a 4-4-es meccsemet, na utána szinte csak gyõztünk, igaz néhol mákkal, Yildirim minimum 4X lõtt gyõztes gólt az utolsó 10 percben, hatalmas pléja, PSG-ben is isten volt, ide is elhoztam, nem volt drága, pénzem már volt rá. Itt vannak a képek az igazolásokról, eredményekrõl. Most lesz egy kis pénzem, jó lenne 2 megbízható szélsõhátvédet venni, meg egy VKP-t, és egy irányítót. BL már tuti, abból is jön pénz, remélem jó sorsolást kapok, aztán tavasszal jó lenne még ott lennni... 😛 Ahogy mondják nem bajnokságot nyerni nehéz, hanem azt megvédeni... Na az biztos rohadt kemény lesz, mert ebben az évben soxor volt mákom, keresztbevert mindenki mindenkit, Lyon elkezdett igazolni mint atom, mégegyszer tuti nem lesznek ilyen sz@rok...

Amúgy ebbe a Football Managerbe volt olyan hogy a Bayernnel 6-2 vezettem a Werder ellen a 88. percben....nem mondom el mi lett a vége. De azonnal töröltem a játékot egy hónapra, majdnem sírva fakadtam hogy középkezdés után csak 4-szer lõtt gólt a gép. Sajnálom hogy utólag nem csináltam képet, riogathatnám az embereket.
Másik Hoyte öngólja a horvátok ellen 1-1es állásnál 30 méterrõl, arról sem csináltam képet, mert megint töröltem a játékot.

Jómagam a 07-be 4-szer nyertem BL-t az MTK-val, az új verzióba egyszer sem sikerült a Fradival. Egyetlen egyszer jutottam döntõbe, de egy irdatlan mákos sorsolással. Ráadásul a ligakupa az évi min. 12 de sokszor 36 meccsével, annyira de annyira elveszi az ember kedvét, fõleg hogy kiszámíthatatlan baromság, ahol valamiért még az elsõ csapatom is képes kikapni a Tatabányától. Eközben a bajnokságban 30gy...marha reális. Arról nem is beszélnék hogy abba az MTK-ba a keret nagyrésze magyar volt a végére.

ez az ami hihetetlen😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zaki
:ooooo

Jön majd a többi kép is, meg beszámoló 😛

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Ezt gondoltam 😄 Elvégre azér javitás. Na néhány perc és ha minden ok, ak inditom 😊

soma22
nem véletlenül lett kiadva(akkoriban még😊)

Mor3llo
Élvezhetõ, de csak nyerhetsz ha felrakod 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
06-hoz rakjam fel a 6.0.3-s pöcsöt, v anélkül is élvezhetõ? 😄

Mor3llo
Szvsz katasztrófa a meccsmotor, a játék ma úgy rendben van.Persze a meccs a sava borsa, így pedig hamar fel lehet rajta vágni az ember agyát, mivel szörnyen rosszra sikerült.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
Igen ez igaz. Baromi nehézre sikerült ez az fm...

Elég azt megnézni hogy én pl az Arsenlnál éptettem olyan csítcsapatot 3-4 év alatt hogy csak na. És még így is csak 1x tudtam bajnokságot nyerni asszem...Lehet, sõt biztos bennem is van hiba nem vagyok egy atomjó játékos...de akkor is.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darkon
Kezd mûködni ez a shut up shop taktika ellentámadással.

Born to win

soma22
én sem vártam csodát sosem. de mikor egy ütõs deporral 8 év alatt a bajnoki cim közelébe sem tudok kerülni, az nekem sok. és nem azért mert vannak jobbak, hanem ahogyan ezeket a gép eléri.

forred az újpesttel 10 éven belül szinmagyar pléjákkal BL-t nyert 😊

Asszem kanállal fogadott a monitorjukba.

Am sokaknak itt tényleg van egy kis bajuk 😊 nekem is szal.
Mégpedig az, hogy kiválasztjuk egy adott liga 8-9 helyre várt csapatát és azonnal meg akarunk nyerni mindent és ha ez nem megy 1 év alatt akkor kuka. Mert csal szar geci játék.

Most hirtelen😊
Darkon,Zaki nektek nem szól, mert ti már többbb éve toltátok ua csapattal. 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
A sérülés van. Ritka ugyan, de megesik. Ha egy öregebb játékos szenved egy keresztcsonttörést, ami 7-9 hónap kiesést jelent, akkor befejezi.

soma22
lehet hogy pont az a baj, hogy annyi ilyen életszagu dolgot akarnak belerakni, hogy elveszi a többi egyébként fontos dologtol az energiát, aztán az eredményt meg le kell generálni

soma22
aláirom, de kibeszéltük máshol, mással, hogy egy játék szórakoztató kell legyen. azzal mindenki szórakozott, itt 60-70%a a játékosoknak a haját tépi.

egyébként ott meg lehetett csinálni egy ütös szinmagyar fradit meg ilyenek. én nagyon szerettem.még a 05 is nagyot ütött.

beszámolod várom

oly:forredre nem emlékszem

Darkon
Én úgy vagyok vele hogy az aktuálisból kell kihozni a maximumot(ha jó, ha rossz). Meg mostmár elértem végre odáig, hogy generált játékosok közül kell megtalálni a legjobbakat. Utálom hogy nagyvonalakban elõre lehet tudni a végkimetelt, kezdesz egy újat megveszed fillérekért a csíterplajakat pár év múlva meg be is érett a bombacsapat.

Örülnék ha mégjobban megnehezítenék ezt pl összeveszések az edzõvel (lsd. Riquelme a Villarrealnál), egy sérülés véget vet a karriernek (pl Ronaldo), valakit rajtakapnak hogy sokat jár púderezni az arcát pl Mutu😊 ilyen random event-eket belerakhatnának.

Born to win

zaki
Jól ment igaz, de emléxem, hogy majdnem minden 3. ember a Fradival volt, és volt olyan, aki 2. meg 3. évben UEFA kupát nyert velük... :o

Soma: Igaz, de volt szivatás bõven a korábbi verziókban is. Majd mesélek milyen volt az évem a Nancyval... :o Még 8 meccs van a bajnokságból.

hmmmm... szörszálhasogatás...

akkor ott van forred! emlékszel rá?

soma22
majd a hgval egyeztetek ezügyben nyugi😊

szerintem sök õsmanager megutálta a 08at, nem vagy egyedül. én sem véletlenül kezdtem el cmezni

soma22
nem emlékszem olyanra hogy médzsiknek zakihoz hasonloan ment volna😄

06 al még medzsiknek is kurvajól ment, az meg már tényleg nagy szó:Asdasd

Csacsi
Ha 2008-as akkor jöhet...persze csak linkben.

És ha bárkit bántottam, semmi offense nem volt a részemrõl szándékosan. Egyszerûen csak csalódott vagyok, hogy ennyire rossz lett a játék. Ennyi és nem több. Tényleg abbahagytam. Úgyis kap délután megint egy esélyt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

soma22

soma22
akkor maradjunk ennyiben és peace😊

cm-es képeket toljak e vagy kiutáltok?😄

hááát
meg lehet nézni az egyik képét pl😊

Barca-Loki 1-6, 2013-ba az igaz, de priskin és rajczi 4 gólt lõtt...

szal a 06 eléggé vicces votl tényleg😄 a 07 zsir😄 a 08 szar😄

soma22
tegyük hozzá, hogy zaki is azon állatok közé tartozott akiknek nagyon ment a 06al.

Csacsi
Nem mondtam, hogy igazam van. Azt sem, hogy te tévedsz. Ezek csak feltevések, és lehetséges elméletek. Sem téged nem akartalak ezzel megsérteni, sem senki mást. Csak leírtam a véleményemet, és ennyi. Persze lehet, hogy faszság.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Hm...belenéztem zaki galériájába 😄
Nem tûnik nagy kihivásnak, de egy esélyt mindenképp kap. Viszont ha tényleg ennyire könnyû, akkor maradok a 08-nál. A CM-mel is ezért nem tolom....ha túl egyszerû, számomra túl unalmas.

Am sztem sem változik semmi azzal, h nézed a meccset avagy nem. Tényleg lehet feltételezgetni, tippelni, de mégsem gondolom h ez befolyásolna bmit is.

soma22
ha az életben ugyanezt megcsinálod, akkor ugyanaz lesz az eredmény?
naugye, hülyeségeket beszélsz

soma22
ha Te mondod akkor biztos igy van...

Csacsi
Ez konkrétan olyan, hogy miért más mindig az eredmény, ha kijelölöm a csapatot, beállítok mindent, majd elmentem. Lejátszom a meccset. Kapok egy x eredményt. Majd visszatöltöm, lejátszom ugyanúgy, kapok egy y eredményt, és harmadoszor is eljátszom ugyanezt, és kapok egy z eredményt.

Elméletileg semmi sem változott, az õ csapata is ugyanaz, mégis mind a három eredmény teljesen más. Nah ez akkor mitõl van?

Csacsi
Nem tudhatod Te sem, hiszen sajnos szerintem senki nem tudja, hogy mikor, mit hogyan, miért zsámol, hogy ilyen eredmény szülessen. lehet, hogy akár egy kis skin változtatás is annyira bele tud nyúlni, hogy más legyen. Soha nem fogod ezt megtudni, mert ha ilyen lenne a készítõk tagadnának, és igazuk is lenne. De nem tudhatod a folyamatot, mint ahogy senki sem. Lehet, hogy vannak ötletied, és tippjeid, de soha nem lehetsz benne 100%-ig biztos. De ugyanez igaz az összes többire is.

soma22
ez fasság. az hogy nézed nem változtathat az eredményen, ezt te sem mondhattad komolyan.
ez kb olyan mintha ha ott ülsz a kispadon akkor nem tudnak focizni?ugyanmár

soma22
nem mondanám röhejesnek, inkább játszhatónak. az hogy 15 év után el tudtál érni valamit, über csapatot lehetett épiteni stb. itt baszhatod az über csapatodat ha a gép azt akarja hogy x legyen akkor a saját középkezdésedbõl 3 mp után golt kapsz a 94. percben.

Gabber:ilyen nekem is volt, valahol asszem a mentések még a mai napig megvannak a 06 és 07böl

fsgh
privibe linket pls mert nekem is kéne😄

Csacsi
Jó, de vajon akkor is kihagyják a ziccereket, mikor nem kell mutatnia? Nme tudodhatod, hogy mennyivel számol másképp, ha nézed, és ha nem nézed.

Huni92
Egy dolog, h csak kommentárral megy. De attól ugyanúgy látod, h 20 lövés a 2 ellen, és 0-2-re kikaptál. Én jobban szeretem nézni a meccseket 😊

Csacsi
Egyébként próbálta már valaki, hogy csak szöveges módban játsza a meccseket? Mert lehet, hogy csak a meccsmotor miatt ilyen szörnyû a dolog? Mert mindenki arra panaszkodik sokat.

Nah asszem kap még 1-2 napot a játék, csak szöveggel, aztán meglátom.

zaki
06 volt a legkönnyebb, meg a legröhelyesebb is. Galériámba meg lehet nézni a Debrecenes mentésemrõl készült képeket. Mourinho volt pl a manager asszisztensem, több milliárd euróm volt az egyenlegemen, bárkit el lehetett adni jópénzért... Játszott nálam Dida, meg Emerson is egy fél évet... 😄

gabber_saviola
emlékszem , nem egy efemmel és cmmel nyomtam még akkor is, amikor a következõ megjelent. ezzel a szarral a Palermo után volt egy próbálkozásom a lokomotívval, azt ennyi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
teljesen egyetértek, undorito lett, és igencsak össze kell kapniuk magukat

gabber_saviola
merem remélni, hogy tényleg nem csak átnevezik 2009-re, hanem egy teljesen új gémmel rukkolnak elõ, mert ez a mostani egy tragédia.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Darkon
Isten hozott köreinkben

Majd berakom az i love diz gém rovatba

Born to win

gabber_saviola
/uninstal