Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és mi a ski neve amit használsz?😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jah és ez az elsõ bajnoki cím a klub történetében, de még dobogós hely asem volt soha 😄
Hazai kupákban elsõ fordulós cumi volt, na azon is jó lenne javítani.
Monaco ellen necces volt, 2-0-ra vezettek félidõben, aztán 4-2-re nyertünk, többiek nem nyertek, 5 ponttal vezettem már 2 fordulóval a vége elõtt, már egy 1 pont is elég lett volna a következõ 2 hazai meccsen 😛
Jah, és Tunéziában szöv kapitány vagyok, jó móka lesz, lenyomom velük max a következõ Afrika kupáig, esetleg VB-ig, aztán jöhet vmi nagyobb nemzet 😛
Másik Hoyte öngólja a horvátok ellen 1-1es állásnál 30 méterrõl, arról sem csináltam képet, mert megint töröltem a játékot.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Elég azt megnézni hogy én pl az Arsenlnál éptettem olyan csítcsapatot 3-4 év alatt hogy csak na. És még így is csak 1x tudtam bajnokságot nyerni asszem...Lehet, sõt biztos bennem is van hiba nem vagyok egy atomjó játékos...de akkor is.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Asszem kanállal fogadott a monitorjukba.
Am sokaknak itt tényleg van egy kis bajuk 😊 nekem is szal.
Mégpedig az, hogy kiválasztjuk egy adott liga 8-9 helyre várt csapatát és azonnal meg akarunk nyerni mindent és ha ez nem megy 1 év alatt akkor kuka. Mert csal szar geci játék.
Most hirtelen😊
Darkon,Zaki nektek nem szól, mert ti már többbb éve toltátok ua csapattal. 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
egyébként ott meg lehetett csinálni egy ütös szinmagyar fradit meg ilyenek. én nagyon szerettem.még a 05 is nagyot ütött.
beszámolod várom
oly:forredre nem emlékszem
Örülnék ha mégjobban megnehezítenék ezt pl összeveszések az edzõvel (lsd. Riquelme a Villarrealnál), egy sérülés véget vet a karriernek (pl Ronaldo), valakit rajtakapnak hogy sokat jár púderezni az arcát pl Mutu😊 ilyen random event-eket belerakhatnának.
Born to win
Soma: Igaz, de volt szivatás bõven a korábbi verziókban is. Majd mesélek milyen volt az évem a Nancyval... :o Még 8 meccs van a bajnokságból.
akkor ott van forred! emlékszel rá?
szerintem sök õsmanager megutálta a 08at, nem vagy egyedül. én sem véletlenül kezdtem el cmezni
És ha bárkit bántottam, semmi offense nem volt a részemrõl szándékosan. Egyszerûen csak csalódott vagyok, hogy ennyire rossz lett a játék. Ennyi és nem több. Tényleg abbahagytam. Úgyis kap délután megint egy esélyt 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
cm-es képeket toljak e vagy kiutáltok?😄
meg lehet nézni az egyik képét pl😊
Barca-Loki 1-6, 2013-ba az igaz, de priskin és rajczi 4 gólt lõtt...
szal a 06 eléggé vicces votl tényleg😄 a 07 zsir😄 a 08 szar😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem tûnik nagy kihivásnak, de egy esélyt mindenképp kap. Viszont ha tényleg ennyire könnyû, akkor maradok a 08-nál. A CM-mel is ezért nem tolom....ha túl egyszerû, számomra túl unalmas.
Am sztem sem változik semmi azzal, h nézed a meccset avagy nem. Tényleg lehet feltételezgetni, tippelni, de mégsem gondolom h ez befolyásolna bmit is.
naugye, hülyeségeket beszélsz
Elméletileg semmi sem változott, az õ csapata is ugyanaz, mégis mind a három eredmény teljesen más. Nah ez akkor mitõl van?
ez kb olyan mintha ha ott ülsz a kispadon akkor nem tudnak focizni?ugyanmár
Gabber:ilyen nekem is volt, valahol asszem a mentések még a mai napig megvannak a 06 és 07böl
Nah asszem kap még 1-2 napot a játék, csak szöveggel, aztán meglátom.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.