Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
eu. belül akarok maradni
majd kitalálok valamit...
legfõbbképp angol csapatokkal szeretek lenni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Boca Juniors ;) Elég fasza pléják elmennek. Nekem van vhol egy mentésem. Ha jól emléxem, akkor még Cristopher Sambat meg talán Pierre Womét is leszerzõdtettem :)

Darthmushroom
hát de nem köt le hiába jó a keret
mancity 3:0 s.,s. 1:2 arsenal, liverpool 3:0 s, west ham 0:2 s, utána hull 1:0ra majd tottenhamet 2:1re vertük

Igen, mert Sunderlandel kikapni a MC, Ars, Pool triótól már rossz.:D semmi eredmény:D:D:D:D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Hát énis igyvagyok Lyonnal... Jó keret eredmény semmi...<#wilting> egyszerûen nem értem..

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Darthmushroom
Hi & grat all!
ugy döntötem ez az sunderland se köt le!!:S
6bajnokin
3vereség(mancity,arsenal,liverpool)
3gyõzelem(hull,west ham,totenham)
most gondolkodok kivel kezdjek....

Huni92
1-1 az Aston Villa ellen :S

3. helyen állunk, 52 ponttal, 8 pont hátrány a MU-val, 2 a Chelseavel szemben, 1gyel vezetünk a Pool elõtt. 25 forduló után ez a helyzet.

Zsolti9014
új szezon elsõ tétmeccs
Cisco Roma - Siena 1-2 Olasz Kupa
sajnos...
de a Siena Serie A-s én meg B-s újonc.
kíváncsi vagyok már a bajnokikra.
lehet hogy kell majd valami jó taktikán törni a fejemet.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Támadásnak? Nem fogtam én támadásnak fel :) Csak elmagyaráztam, mi az oka annak, h megerõsitettema csatársort.
Owen impotens volt, Martinsra lehetett csak számitani, Smith csereember, Viduka leszállóágban van.

kraawz
nem kell mindent támadásnak felfogni

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
teszem hozzá, Martins Afrika-kupázik.

Huni92
Ja, hogy martins az egyetlen használható alapból? :) Én kérek elnézést, amiért megerõsitettem a csaaptot.

Huni92
Ezt most nem veszem jónéven :(

nagy grat :)

kraawz
fél év alatt teljesen szét lett szedve csatársor pl :(

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fecoh
meccset akartam írni...

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Elsõ nagyobb kupa a ködös albionban. Nem volt egyszerû a emccs ,de meglett a kupa<#vigyor2>

Y\'oull Never Walk Alone

Darkon
Aztakuvvva!<#guluszem1>

Igazolási keretbõl vedd meg a Chelsea-t meg mondjuk az Inter-t<#zavart1>

Born to win

Huni92
Annyit beszéltek/beszélnek arról, h mennyire elcseszték a 08-cat, h egyre inkább örülök, h ez az elsõ FM, amivel játszottam :D
Közben bemutatkozott Sóbis :]
Utolsó gól története röviden: 92. perc, Enke szabadrúgás jobb oldalról, az oldalvonaltól 8 méterre. Elõrevágja középpályáig, Arshavin egybõl továbbteszi, Sóbis fut, és fut és fut és fut, beéri a labdát, 25rõl a késõn visszaérõ Enke mellett laposan a sarokba bombáz :)

Csacsi
Nah megtaláltam az FM2006-os cd-met. Patchek lent vannak. Indulhat a telepítés. A 2009-ig asszem azzal játszom, mert ez a 2008 katasztrófális lett. Fõleg a 2006-hoz képest. És nem lehet mondani, hogy nem próbáltam meg. Juventussal, és még két kisebb klubbal is legalább 5 évet nyomtam le. És sajnos nem változott a helyzet, hogy nagyon szivat a gép.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

John Cena
JEEEEEEEEEEEEEEE BL DÖNTÕÕÕÕ!!!!!!!!!! 2-0 vertem otthon a Barcát Manchesterrel:) 4-3-3 fel állás 1 fél idõ 1gól után pedig 4-1-4-1 Full védekezõ taktikával nyertem:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

BBeno2
mondhatni nem állok rosszul.

nagyon jó projektbe kezdtem a fiatalokkal. 3 db fiókcsapatom topligában van. (1.osztályban) valamint 2 db másodosztályú klub a spanyolosításért.

ingyen jött 27 évesen Nasri és Marcelo Grohe. keretem nagyon üt. sztem...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darthmushroom
elég joféle

Darkon
Ezt elcsesztem, szezon elején elhozhattam volna 12M-ért.

Born to win

Darthmushroom
elsõ bajnoki
man city 3:0 sunderland
helyzetkihasználás döntött (cissé félidõbe 5s kapott ott leis cseréltem)

Darkon
Elvéreztünk. 20meccses sikerszériába voltunk.

Born to win

Darthmushroom
emlitett kép:

és az igazolásaim:

azért tudtam ennyit mert adtak utána kértem ismét adtak fizetés és átigazolási keretett is

Darkon
Wowww!<#wow3>
Ha te vagy a Real-lal dobnál egy képet a pénzügyekrõl

Born to win

Darthmushroom
hmm tetcik ez a sunderland igazolok valahova a fél csapat megsértõdik h fél... hmm ugy láttom ingyen kell adnom bár játékost mindjárt mutatok egy képet ilyet még nem láttam:D

Huni92
Ha kiverjük a Birminghamet, akkor a Blackburn/Wolwerhampton párositás gyõztesével játszunk az FA kupa nyolcaddöntõjében.

BBeno2
na akkor én is beszállok :D

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Cool...a Birmingham elleni bajnoki meccset elhalasztották, mert ütközött au idõpont a Birmingham elleni FA kupa meccsel :DDDD

Darthmushroom
yeahh elsõ bari mecs:
0:1 a livornonak
utána 4:1 nekünk és a vége 4:4 hosszabitás style féle csalo game

-.-

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

persze, hogy azokkal, miért szedtem volna le õket? :D

mivanvelük?

mezekkel?:D

Huni92
Birmingham ellen 1-1 a FA kupában. Újrajátszás lesz. nemigazán hiányzott most ez :S
Fõleg úgy nem, h a meccsen lerúgták Garayt, VdV-t és Owent (habár utóbbi már a Betis gondja lesz valszeg :DD). A sérülések szerencsére nem komolyak, 1 hét alatt helyrejönnek a játékosok.

fecoh
A jó öreg Cisse <#buck>

2006 fm-ben király volt ,sajnos nem sikerûlt neki két brutális sérülés miatt nagyot alkotnia annó nálunk.

Y\'oull Never Walk Alone

én is velük kezdtem, bár update nélkül

Darthmushroom
legfrisseb sortis adatbvel kezdtem a sunderlandel jo féle plédák vannak cissé,diuf stb...

drucker
Áh, értem! :) Thx

fecoh
dokumentunok-->Sports Interactive-->Football Manager 2008-->skins(itt az adott felülettel(skin) amiben játszól)-->graphics-->icons-->match(itt a goal nevezetû png fájlt kell lecserélned)

Y\'oull Never Walk Alone

zaki
Elsõ hivatalos meccsem az új csapatommal:

És nem a Saint-Etienne-l vagyok :D

drucker
Hi & grat all!

OFF: a gólszerzõk mellett lévõ kis labdát szeretném lecserélni vmi jobbra... Tudna vki segíteni, hogy hogy kell? plz :P

ON: elsõ évem Dortmundnál

Huni92
Ahogy érzed :D Nekem most ilyen sikerélménykeben van részem, ni:

Owent mégsem vitte el a Roma, mer nem tudtak fizetni xD De mostmár csak Sóbis munkavállalásijára várok, és akkor létrejöhet az Owen - Sóbis csere.
Közben megérkezett Kiessling, 10,25 millióért. Be is mutatkozott, lásd fentebb....

LK döntõt a Pool ellen vivjuk majd, akik 4-2s összesitéssel verték ki a Pompeyt.

Darthmushroom
Huni én lehet abbahagyom a newcastlet valahogy annyira nem köt le mint kéne, szoval szerintem nyertél 11fordulot játcottam le és 3. vok egy nagy élmény azért volt a chelsea verés!!:D akkor csak lestem de azért elrakom a mentést hátha máskor folytatom...

Darthmushroom
Hi & grat all!

John Cena
2-3 nyersz második akkor már tuti vagy!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Zsolti9014
Nagyon szépen köszönöm! <#worship>

Hajrá Magyarország!

fecoh
Kivégzés...<#eplus2>