Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd kitalálok valamit...
legfõbbképp angol csapatokkal szeretek lenni
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
mancity 3:0 s.,s. 1:2 arsenal, liverpool 3:0 s, west ham 0:2 s, utána hull 1:0ra majd tottenhamet 2:1re vertük
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
ugy döntötem ez az sunderland se köt le!!:S
6bajnokin
3vereség(mancity,arsenal,liverpool)
3gyõzelem(hull,west ham,totenham)
most gondolkodok kivel kezdjek....
3. helyen állunk, 52 ponttal, 8 pont hátrány a MU-val, 2 a Chelseavel szemben, 1gyel vezetünk a Pool elõtt. 25 forduló után ez a helyzet.
Cisco Roma - Siena 1-2 Olasz Kupa
sajnos...
de a Siena Serie A-s én meg B-s újonc.
kíváncsi vagyok már a bajnokikra.
lehet hogy kell majd valami jó taktikán törni a fejemet.
Hajrá Magyarország!
Owen impotens volt, Martinsra lehetett csak számitani, Smith csereember, Viduka leszállóágban van.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Y\'oull Never Walk Alone
Igazolási keretbõl vedd meg a Chelsea-t meg mondjuk az Inter-t<#zavart1>#zavart1>
Born to win
Közben bemutatkozott Sóbis :]
Utolsó gól története röviden: 92. perc, Enke szabadrúgás jobb oldalról, az oldalvonaltól 8 méterre. Elõrevágja középpályáig, Arshavin egybõl továbbteszi, Sóbis fut, és fut és fut és fut, beéri a labdát, 25rõl a késõn visszaérõ Enke mellett laposan a sarokba bombáz :)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
nagyon jó projektbe kezdtem a fiatalokkal. 3 db fiókcsapatom topligában van. (1.osztályban) valamint 2 db másodosztályú klub a spanyolosításért.
ingyen jött 27 évesen Nasri és Marcelo Grohe. keretem nagyon üt. sztem...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
man city 3:0 sunderland
helyzetkihasználás döntött (cissé félidõbe 5s kapott ott leis cseréltem)
és az igazolásaim:
azért tudtam ennyit mert adtak utána kértem ismét adtak fizetés és átigazolási keretett is
0:1 a livornonak
utána 4:1 nekünk és a vége 4:4 hosszabitás style féle csalo game
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Fõleg úgy nem, h a meccsen lerúgták Garayt, VdV-t és Owent (habár utóbbi már a Betis gondja lesz valszeg :DD). A sérülések szerencsére nem komolyak, 1 hét alatt helyrejönnek a játékosok.
2006 fm-ben király volt ,sajnos nem sikerûlt neki két brutális sérülés miatt nagyot alkotnia annó nálunk.
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Owent mégsem vitte el a Roma, mer nem tudtak fizetni xD De mostmár csak Sóbis munkavállalásijára várok, és akkor létrejöhet az Owen - Sóbis csere.
Közben megérkezett Kiessling, 10,25 millióért. Be is mutatkozott, lásd fentebb....
LK döntõt a Pool ellen vivjuk majd, akik 4-2s összesitéssel verték ki a Pompeyt.