Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Am Sevilla 11+7 fõs keretében 8(!) volt játékosom van.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ki kell találnom vmi jó taktikát, mert az eddigiek itt már aligha mûködnek.

Hajrá Magyarország!
igy állok most:
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
én pl nagyon szívesen fogadom ha vki elküldené a mentését (802) és ha kell én is küldöm az enyémeimet. ez olyan mintha átigazolnál ergy másik csapathoz és az elõzõ menedzser munkáját folytatod. sztem érdekes .
Elsõ meccsem Ghána szöv. kapitányaként 1-1es eredémynt hozott, Dél-Afrika válogatottja ellen.
Hi & grat all!
-félidõben 0-0, jól leb@sztam a csapatot, majd a szünet után egybõl kaptunk is egy gólt....majd válaszoltunk. 4X
-5 gól cirka 21 perc alatt.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Köszi
Hajrá Magyarország!
Am az a © jel nemkell oda<#smile>#smile>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Tuning esetén jön elõ. Az orthos fut 1 órán keresztül, minden más játék megy hibátlanul, de az FM összeomlik 5-10 perc után! 😞
www.smart-bus.hu
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
<#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
Ezt meg a mezeket tedd egy mappába ( pl : D:\Games\FM08\data\graphic\kit\italy\Serie C)
Ezek után elvileg megy. Logót nem tudom gondolom oda is cfg fájl kell, ha nem találsz akkor írok egyet 😉
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
dos santos golja a 4.percbe döntött
© Martins15: Ez akkor szokott történni ha a játékosnak még erõnléti problémái vannak(condition), várhatsz míg visszanyeri, vagy bedobhatott a mélyvizbe.
amit é nem tudok csinálni:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
kaptam itt egy Cisco Roma mezpacket és logót.
sajnos nem tudtam berakni, próbáltam több helyre is másolni, játékban a felületcache ki/be, felület újratöltése...mindent.
szerintem nem jó helyen van, hisz más Serie C2-es csapathoz nincs felrakva ilyesmi.
igaz, úgy is próbáltam hogy létrehoztam mappát c2-höz.
ha tudtok, segítsetek.
elõre is köszi!
Hajrá Magyarország!
Az mér van,hogy Fred-nél már 1 hete az van kiirva hogy 1 napig nem játszhat?
boro 1:1 tottenham (persze mi vezetünk)
tottenham 4:2 hull
newcastle 2:3 tottenham
tottenham 2:1 fulham
aston villa 3:3 tottenham (3szor vezetünk mindig tudtak válaszolni, csaló game)
igazolások:
-thiago (barca)
-aquino (murcia)
-wijnaldum (feyenord)
-acapandié (axuerre)
-dia (nancy)
-shevchenko (chelsea)
-diego (werder)
távozok fiatalok kölcsönbe
BL elõdöntõ valencia ellen ultra védekezés bejött idegenbe
BL DÖNTÕ Barcelona ellen<#wink>#wink>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ha van vmi, amit én nem tartok elfogadhatónak, az FMM mellett, az ez. Mmint h assziszt tolja a meccseket. Meglátásom szerint igy sokkal nagyobb az esélyed a gyõzelemre. Nem akarom firtatni a témát tovább, ez csak az én véleményem.
31 forduló után visszavettük a 3. helyet, mivel az Arsenal 0-0t játszott a Man. Cityvel. Chelsea 5, MU 6 pontra van.
Ezen a meccsen a 2. félidõre 2 védõvel jöttünk ki, és 4 csatárral. Meg is lett az eredménye, a csereként beálló Guilherme brillirozott.
Taylor meg már azt sem tudom mióta nem lõtt gólt. Megtört ez a gólcsend is.
Am grat mindenkinek, fõleg Zakinak!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
mert amikor lehet megdícsérem külön külön a jétkosokat?? hogy lehet még inkább megdícsérni?? elismerni a csapat érdemeit?? mert kb 5-en Aggódnak merthogy nem ismerem el eléggé a csapat érdemeit.
Sem az alap játék, sem a 601, sem a 602 patch nem mûködik. Próbáltam crackelve, anélkül is.
Nem túl hosszú FM06-os pályafutásom véget ért, úgy tûnik.
ON: töltöm Újkastélyt
Azt hittem kiugrom a bõrömbõl a végén.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/m_k.JPG