Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daniel Opare 17 évesen bemutatkozott, adott egy gólpasszt is.
találtam egy jóféle (mmint afrika szinten) csatárt, a chicago fires játékosa. bedobtam a mélyvizbe. 2 gólt lõtt a bemutatkozó meccsén 😄
Hi & grat all! Fõleg Darkonnak!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Sankhare INGYEN jön. Elég duvvva remélem hamar beilleszkedik.
Az év kiemeltje pedig D'Lppolito (sérült volt nagyon sokszor sajnos), jól osztogat jobb szélen nagyon

Born to win
Mindent fogott, szélre tartó lövéseket lepkézett! Forster meg fölé lõtte. Nah most le kell nyugodnom<#beka3>#beka3>
Born to win
Igaz hogy Olazabal lett az év kapusa bajnokságban de Kameni-t tapasztalata miatt választottam inkább a döntõre.
Born to win
(emlitésre méltó, h Cechet kiszoritva Given lett a legjobb kapus)
FA Kupát elbuktuk, csiterdrogba 2 gólt lõtt.
letöltöttem a a FIFA managert és van benne magyar bajnokság, csak annyi hogy a klubbok neve más és nincs hozzájuk logó, de játékosok ugyanazok
Még egy hatalmas eredmény. Úgy küzdöttünk az utolsó meccsen mintha BL döntõ lenne, hogy a Barca ne legyen jövõ évben BL szereplõ<#ravasz1>#ravasz1>
Lesz még egy Mata szintû hatalmas igazolásom majd beszúrom BL meccs után
Born to win
neked természetesen riszpekt!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
MU - Blackburn
Newcastle - Arsenal
Nagy balszerencsénkre a 37. fordulóban a MU a Pompey ellen 1-1et játszott, de úgy, h Scholes a 92. percben egyenlitett. A Pompeynak több helyzete volt. Ha kikapott volna a MU, 2. helyen lennénk.
Terveztem, h a B csapat fog majd az Arsenal ellen játszani. Majd meglátom, mert igy még van esély a 2. helyre.
Sikerekben gazdag bagyolzónát annak, aki még játszik.
Jónyóc mindenkinek!
Namind...mostmár végérvényesen is a 3. hely megtartása a cél.
Sunderland-Újkastély 1-4
33 forduló után a 3. helyen állunk, de már csak 3 pont a hátrány a MU-val szemben, akik vezetik a tabellát. ha botlanak 2szer, és a Chelsea 1szer, mi meg nem hibázunk, bajnokok leszünk.
egy idõben én is voltam esl-n, de 4 nyert meccs után meguntam 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Viszont én kidõlök, jó játékot
Viel glück!
Born to win
walter a lostból ? 😄 2017re egész jó pleja lehet belõle, a filmben lehetett 2 éve vagy 8 éves, akk most 19 ? 😄
Off: a magyar online FM egyik legnagyobb, legkiemelkedõbb eredményét érte el néhány perccel ezelõtt a TPM (The Professional Majors) klán. Ugyanis a nyár legnagyobb tornáján, az ESL SummerCupon a DÖNTÕBE verekedték magukat, úgy, hogy az elõdöntõben az egyik legjobb portugál klánt búcsúztatták. (Itt tudni kell, h online FM-ben a portugálok a legjobbak, nekik van a világon a legtöbb aktiv játékosuk).
Megjegyzem, ez a torna világszinvonalú esemény. A döntõben ismét egy portugál klán lesz az ellenfelük, akikkel mellesleg az RGT (melynek Darthmushroom is tagja) is játszott ezen a tornán.
ON.
(anno ezzel a mentéssel 2. évemben megnyertem BL-t)
És a legfájóbb Van der Vaart sérülése, aki 2 hónapra esett ki. Ergo vége a szezonjának, utolsó 6 bajnokit, és az FA Kupa döntõjét nélküle kell megvivnunk.
Born to win
BL: úgy látszik végig kell vernem a spanyol ligat a döntõig, most villarreal-valencia (+ chelsea-lazio)
Born to win