104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    na igen. a lőtt gólok számán kívül nem igen van pozitívum... :D

• zyndar
    Megbokrosodott a 4. számú csatárom...
  • geo91
  • Zenszkij
    xar a felbontás, hogy lehet javítani?
  • Volcanor
  • Zenszkij
    SCHALKE NULL VIER LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • zyndar
    Ez de kemény, ha igaz :D
  • Sysfox
    Ez kamu egyébként?

• Sysfox
    Kérdés, hogy milyen messziről kell eltalálni a kapufát, mert az nem derül ki a történetből. 30 cm-ről én is eltalálom tízszer, de a 16-os vonaláról szerintem 10-ből 1-szer, 2-szer talán sikerülne. Ebből kiindulva Puskásnak miért ne sikerülhetett volna 10-szer?

Még fiatal zsenge ifjú koromban láttam egy Puskást játszani (talán) a Népstadionban valami öregfiúk mérkőzésen (TV-ben). Az "öregnek" akkora pocakja volt, hogy megért menni a pályán, a futásról nem is beszélve. De olyanokat cselezett, hogy majdnem besz*rtam a TV előtt! A többieknek fogalmuk nem volt, hogy hol van a labda néha. Ez annyira megmaradt bennem!
  • LasDen #98461
    ez a durva, hogy a világháború előtt meg egy ideig után is tele volt a világ a magyar edzőkkel (játékosokról nem beszélve). ma meg már a grönlandi másodosztályig sem jutnak el...
  • Tono34
    Fehérváron a meccs? Hemi nem csináltatott még stadiont? :)
  • geo91
    az erősítéseknek hála, idén végre sikerült bejutni a bl-csoportkörbe

• Solt
  • korbin555
    Voltak nekünk nagy varázslóink Öcsi bácsin kívül is.Schaffer "spéci" azzal szórakoztatta a Róma nézőit,hogy 50 évesen,edzőként néha kint maradt meccs után,és öltönyben,antilopbőr cipőben rugdosta le a felső kapufára fellógatott sétapálcákat a 16-osról.20-25 ezer ember bámulta a varázslót,mert hibázni nem nagyon tudott.A cirkuszon kívül még arra is maradt ideje,hogy bajnokot csináljon a Rómából,először a történelmükben.
    Hogy mit ért el játékosként és edzőként,azt megtalálni itt.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.14. 12:57:48
  • bakkerman
    nagyon sok mendemonda kering Puskásról,de én speciel ezt a sztorit eltudom hinni,ha valaki akkor ő még "pocakosan" is akármikor megtudta lőni a kapufát,ha álmából keltették fel akkor is.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.14. 12:32:20
  • karajjj
    while managing panathinaikos puskas in his old days arrives at a basketball court for some event with the football team , puskas is standing at the center of the field when one of the
    greek players teases him that he can't kick the ball in the basket from where he was , 1 minutes after ball goes into the basket while the whole team went dead quiet , ball was given to him for a second time , into the basket again, it went. True story. One of the best if not THE BEST
  • LasDen #98454
    Ki mondta, Puskás?
  • zaki
    mese...
  • korbin555
    OFF:"George Best egyszer elmesélte,amikor Bobby Charlton,Denis Law és a már pocakos Puskás társaságában egy fociakadémián tanítottak Ausztráliában.Best elmondása szerint a fiatalok nem tudták,ki az a Puskás,nem tisztelték,sőt még gúnyolódtak is a testsúlyán.

Aztán jött egy játék,hogy a fiataloknak a kapufát kellett eltalálniuk tízszer egymás után,és választhattak,hogy az edzők közül ki legyen ebben az ellenfelük.

Természetesen az öreg kövéret választották,- mesélte Best.Law még meg is kérdezte a srácokat,hogy szerintük az öreg kövér edző hányszor fogja eltalálni a kapufát.A legtöbben azt mondták,hogy kevesebb mint ötször.Best azt mondta, hogy tízszer.

Aztán az öreg kövér edző odalépett,és kilencszer egymás után telibe kapta a kapufát.A tizedik lövés előtt felpörgette a labdát a levegőbe, mindkét vállán és a fején is megjáratta,majd sarkával maga elé pörgette és utána telibe rúgta a kapufát a pipánál.

Mindenki néma csöndben állt,majd az egyik srác megkérdezte,hogy ki ez az ember.Neked ő Mr. Puskas- válaszolta elmondása szerint Best."

Nekem ez még új volt.
  • zyndar
    Nálam a match fittness % ki is van rakva a condition mellé. Szvsz 75% kell, hogy kezdő lehessen.
  • korbin555
    Pontosan.Van egy olyan opció,hogy az U20 rendelkezésére állhat,amíg nem éri utol magát."Available until match fit".
  • dezfafara81
    Igen, a match fitness az elég gatya neki :) A tartalékban hogy lehet játszatni? Mert a Senior Squad mellett csak U20 meg U18 van... Az U20 lenne az? Amikor ezek edzője megkérdezi, hogy a Seniorból kiket játszassanak nála?

Pirlo-t meg a 85. percben becserélem egy szabadrúgásra... Arra még mindig jó :)
  • korbin555
    Jobb óvatosan játékba hozni.Játsszon 1-2 meccset a tartalékban előbb,majd kapjon 1-2 félidőt.A kondíciója lehet 92%-on,de a match fitness gondolom a béka segge alatt van nála.Nem tudom másnak mik a tapasztalatai,de nálam többször előfordult,hogy a visszatérő egyből újra megsérült ha mély vízbe dobtam.
    Az ilyen vénemberek mint Pirlo(már elnézést),soha az életben nem nyerik vissza,amit elveszítettek.De ettől még játszhatnak jól.Ráadásul még egy 40 éves ember is képes fejlődni.Fizikálisan egyre inkább roncs lesz,de a mentális értékei még akkor is nőhetnek.
  • dezfafara81
    Fokozatosan kell játszatni, vagy lehet olyan, hogy mondjuk egyből kezdő? Most olyan 90-92 %-on van...

Akkor ha jól értem, Pirlo-ra (35 éves), és Barzaglie-ra (33 éves), akik szintén most tértek vissza hosszú sérülésből, nem is nagyon számíthatok már, hogy a sérülés előtti formát mutatják? Mondjuk alap, hogy már nézelődök az utánpótlásuk után, csak kevés a pénz, amiből gazdálkodni lehet, meg már elkezdődött a szezon... Nem egy Real Madrid szint sajna már a Juve :(
    Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.11.14. 08:50:49
  • korbin555
    Az természetes,hogy a sérült veszít valamennyit az értékeiből.Nem kell neki plusz edzés.Még fiatal,és ha csak 3 értéke romlott,simán utoléri magát.26-27 év felett már gond ez,főleg egy hosszabb sérülés.Sosem lesz a régi.
  • dezfafara81
    Sziasztok! Köszi a segítséget, úgy néz ki, az ablakos mód bevált (eddig még 1x sem lépett ki), szóval lehet az Alt+Tab-os ugrálás nem tesz jót a programnak... Tegnap sikerült a Cselzi-t is megverni a BL csoportkörben otthon, pedig még az első félidőben még 1-0-ra vezetett, de aztán taktikát és mentalitást váltottam, és állandóan bekiabálva a 2. félidőben, győztem is 2-1-re :) Most szerencsém volt vagy nem, de nagyon feljavult a játékunk a 2. 45 percre. Szóval ezeknek az oldalmenti bekiabálásoknak is van néha elég jó hatása szerintem...

A mai kérdésem az lenne, hogy most tért vissza hosszú sérülésből az egyik csatárom (22 éves, tehát fiatal), és romlottak egy kicsit az értékei vagy 3 helyen, ahogy láttam a training-nél. Kell valami plusz edzés neki, hogy a régi legyen, vagy maradhat a régi edzéstípus, és lassan majd újra visszafejlődnek a romló tulajdonságok az egyre több mérkőzés után, amin játszik?

Előre is köszönöm!

Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.11.14. 08:13:06
  • korbin555
    +1.
    Igazából csak középső támadó középpályás.Bár eljátszana a jobb szélen is de ahhoz tetű lassú.De azért nem szólnám le,mert egy erős középpálya előtt,egy jó csatár mögött igen jó lehet.Van esze,egész jól lát a pályán.Még CM-nek is jó lehet,advanced playmaker beállítással.
    De ezzel a PA értékkel nem nagy szám.Még csak a 3.szezonban járok,de van egy rakás 17-18 éves generált,akik sokkal jobbak lesznek nála.Lehet,hogy nem kezdenek ilyen magas értékekkel,de sokkal több van bennük.Értem én hogy Norvégiában non plus ultra,de egy igazán erős válogatottba nehéz lenne bekerülnie.A brazilok,németek,argentinok szokás szerint ontják a wonderkideket,ott egy lenne a sok közül.
  • ggbuffon
    na én idén szándékosan meg sem veszem addig amíg legalább 2 patchet nem dobnak ki hozzá, mert látom megint vannak bugok szépszámmal..nemisértem h miért nem tudnak ezzel évről-évre kezdeni vmit, főleg h hasonszőrű dolgok évről-évre
  • Sysfox
    Hype...

11-es pace egy szélsőnek? Vicc. Maximum középre tenném, de én sohasem játszom támadó középpályással, és a passz is csak 15.

Egy hajtós, technikás középpályás számomra így, semmi több.
  • LasDen #98441
    szóval már próbáltad a guminőt...o_O
  • zaki
    15 eves norveg csodagyerek? Nem igaz, hogy nem olvastal meg rola :D
  • Zenszkij
    ez ki?
  • korbin555
    A Steam workshop-ból már betölthető az Ödegaard gyerek.Klikk.És ez lesz belőle,a GS szerint.Én nem vagyok annyira elájulva tőle.
  • geo91
    Budapest Honvéd - 2015/2016

Csapat:
    átigazolások (denilson, kosnic, kovacsik, kronovic, urreta)
    keret egyik fele
    másik fele

Bajnokság és meccsek:
    tabella (stat)
    meccsek egyik fele
    meccsek másik fele
    nemzetközi meccsek
  • bakkerman
    én ma még el se indítottam,nálam annyira lassú a játék,hogy csak a classic mód használható,de az meg olyan mint a guminő...nem az igazi
  • Mor3llo
    21. helyezett Rotherhamhoz látogatok. Megszerzem a vezetést. Kiállítanak tőlem egy ember, ok, ez benne van. Egyenlítés: szögletből, rövid oldalra. Fordítás: nagy bedobás (ami kb szögletnek tekinthető, mert a játékosok szögletnek megfelelően helyezkednek), védőm aláfut a labdának a rövid oldalon, ellenfél leveszi, kényelmesen megfordul, és bevágja.

Játszhatatlan a játék, mindig úgy ülök le, hogy na hátha. De az SI folyamatosan arconfosik.
  • Mor3llo
    rohadtul elegem van a kivédekezhetetlen szögletgólokból

Macre sikerült optimalizálni, gratulálok. Erre meg 1 hét után sem adtak ki egy rohadt peccset sem, holott majd felrobban a hivatalos fórum ME bug része az ilyenek miatt.
  • zyndar
    Köszönjük Karajbácsi!
  • zavbal
    Kő-szőn-jük szééééé-peeeen!
  • korbin555