Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A betöltött országok listája.De ez csak a jéghegy csúcsa.Az összes elérhető afrikai ország be van jelölve az advanced setup-nál,+ Dél-Amerika és az USA.
Így állnak jelenleg a pénzügyek,és a háttér.A média az 5.helyre várja a csapatot,a főnök is megelégszik a felsőházzal.Én nem,de elfogadtam.Pénzt akkor sem kapnék,ha bajnoki címet ígérek.Majd kiderül,mire leszek képes.
Amugy eleg durva ebben a mentesben a magyar bajnoksag. 8. legererosebb liga, 1 csapat automatikusan a bl csoportkorben van, 1 a selejtezoben, de sokszor van 2 csapatuk a blben. Magyar kupa rang reputacioja 5. helyen van, meg az olaszt is megelozi 😄
Diosgyornek 45 ezres uj stadionja van, Haladasnak 30, Mezokovesdnek 19, Videotonnak 32k-s... 😄 Viszont a Fradi mar evek ota stabil MB2es csapat... 😄
Pedig gyari ertekek vannak beallitva, nincs buzeralva semmi. Jo volna eljutni ilyen szintre a mostani Fradis karrieremben. Viszont a valogatott fortelmes, alig van par ertelmesebb jatekos.
Magyar bajnokok:
Haladasnak volt egy durva idoszaka 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ennek ellenere a kovetkezo evben is a 2. selejtezokorben kezdunk, lol.
Ha tudsz angolul bővebben itt olvashatsz.....és meríthetsz ötletet.
http://www.mypassion4footballmanager.com/2014/07/football-manager-match-analysis-preparations.html
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De legalább pozitívum is van, McDermott úgy folytatja ahogy tavaly abbahagyta. Ráadásul a vb-n Angliát vb győzelemig vitte 9 góllal, természetesen gólkirály és a legjobb játékos is Ő lett. Ha így nem nyer aranylabdát akkor soha.
A BL-döntőkben viszont én pont az angolok ellen kínlódtam.Kikaptam kétszer az MU-tól,és egyszer a Chelsea-től is.Az olaszok ellen több szerencsém volt.Két győzelem a Juve ellen,és egy az Inter ellen.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Korábban csináltam gif-et én is is,akkor vettem észre,hogy változhat a játékosok pofalemeze.Mielőtt leigazoltam komoly volt,azóta meg vigyorog.

am ha nagyon nem megy próbáld ki a taktikámat, fmkockák csoportban jó páran megköszönték mert nagy meg kisebb osztályú csapattokkal is müködik.
A legbiztatóbb taktikákat mindig egy új karrieren próbálom ki. Egy sem működik igazán. Próbáltam már más ligákban, egyszer a Barcával is csak hogy lássam, hogy ott milyen. 3 tiki-taka taktikát próbáltam ki, egy sem működött.
Valamit nagyon elb@szok, csak azt nem tudom mit.
meg am is te látod a meccseidet h honnan meg hogyan kapsz gólt, te neked kéne tudni h min csiszolgass. mert letölthetsz akármilyen taktikát az nem a te csapatodra van készítve valamennyit változtatni kell rajta. de nagyon nem megy próbáld ki az én régi taktikám, bár szélső nélküli de asszem a chelseabe még így is jó lehet mert mindenki szinte univerzális játékos. (counter mentalitástól nem kell megijedni a jobb labdabirtoklás miatt van)
karrier elején rakd be mind3 slotba a taktikát max más mentalitással h szezon elejére betanultabb legyen, úgy hátha jobb lesz, meg egy két rosszabb eredménytől nem kell megriadni. főleg angliában ahol sok jó csapat van, pl. bournemouth mentésembe világverők voltunk de a stoke otthonába csak kikapni jártunk.
Egyszerűen nem boldogulok ezzel az FM14-el. Sehogy sem jön össze amit szeretnék.
Itt többeteknél is látom, hogy képesek több éven keresztül is sikeresek lenni egy klubbal( pl.Lazio, Stade Rennes, Fradi, Venezia stb.), és nem is nagy klubokkal BL-t nyerni. Én a kib@szott Chelsea-vel nem tudok elérni semmit. Egy kurv@ taktika sem megy, hiába töltöm le a már 150.000-szer kedvelt FM taktikát, akkor sem akar menni. Ha magam csinálom a taktikát, az kitart néhány meccsig de aztán 3-4 gólt kapok utána sorban. A korábbi FM verziókban simán tudta nyerni bajnokságot 3-4 éven keresztül, ugyanígy BL-t. Ebben a verzióban összesen nincs annyi trófeám mint a tizenkettesben egyetlen karrierben.
Aki bármi segítséget, tanácsot, tippet, vagy akármit tud adni az kérem írja meg.